- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.681
tembel gibe seni ütüyü kocaya yaptır yemeği kocaya yaptır tostu kocaya yaptır evi süpürmeye üşen sen yokmusun sen işini iyi biliyon heeeee bizim kine nazda yapamıyon anacım ne olcak bu halim.
hoşbulduk canım benımmm aminnnnnnn inşallahhhh dua ett bıze tatlımmm:18::18:senın nasıl gecıyo bulantı varmı tatlım
heyecan olmamı kuzumm artık doğum hayalleri kurup duruyorum yakında sıyırcam
sen normalmi yapcan kuzumm bakalım hangimiz önce fırtlatcak
herkesi kenara atcen bana yetişceeen yoksaamm çekerim kulaklarınıı
bak bakem ne yazmısım hatırlamıyorum bende
mooncum yeni gördüm sormuştun yaş farkını yok canım sadece 1 yaş büyük benden ama evet çok sert ve bulunduğum şehrinde en tanınmış mimarlarından pislikkkkkkkk şey...
benim durumumda olan ne yapardı.ben konuşmadığım sürece asla konuşmaz heleki özür asla dilemeeeeeeezzzzz.insanın başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyormuş.ben burda okurken başkalrına aaaa olurmu ayrılın bırakın katlanmayın diyordum ama kolay değilmiş iştee...babam duysa deli olur vallaaaaaaaa.eşime desem babama söylıyecem vurur benı sanırım
hee söylerim artıkın birde cinsiyet belli olsa eşime derim artık müjde gocacım ortaya karışık geliyo anam düşer bayırlı herhal şaka bir tarafa belli olsun ona demiycem süründürücem hele erkekse inada kız diyicem biraz dalgamı geçem demiamannn süpürme dünürüm yaaa boşver otur gitme bir yere sonra yaparsın
sende beni görmüyon bakıyomda güldüm asembe geldi başımaaabalısı nasılsın
kolay doğum için tatlım ayetel kürsiyi okumaya başlayın şimdiden :))))) çok iyi geiyormuş benden dimesi. aaaaaaaaaaay heyacan olmamı ben bile heyacan yapıyom sizinki yaklaşınca ya rabbim bir avazda kurtarsın seni yormasın bebiş öyle gelsin .
cnm bazen biz çok büyük konuşuruz mesala benim annem derdi ist .gelin vermem dibimde dur ben ist. geldim. yani bekarken deriz ay ayrıl aman katlanma kendini ezdirme falan filan ama içine girince yada evlenince herşey değişiyor malesef. yapmam etmem dediğin şeyleri yapıyorsun,mecburen taviz veriyorsun. kocanı seviyorsan biliyorum şimdi kızgınsın ama , mecbur katlanıcaz bişilere . he dayak olur içer içer evine bakmaz , kadına kıza gider ozaman hiç bekleme sabretme denir ama öyle büyük sorunlarınız yoksa tatlım çekilcek. bizdede hatalara var çok şımartıyoz adamları sonra da indiremiyoruz azcık baştan ipleri ele almak lazım.
bende ya gecelerı artık uyuyamıyorum dusunmeketen nasıl olacak dıyeeeevet cannım normal dusunuyorum ve istıyorum sez korkuyorum yaaaa :18::18:
sende beni görmüyon bakıyomda güldüm asembe geldi başımaaabalısı nasılsın
ee nedemişler gülme komşuna gelir başına
hee süpürmiycem valla yallah oldugu gibi kalsın ev
vışşş adamın yuregıne indircen kuzumm demek cinsiyetde bilem muzurluk yapcan he
valla senden korkulur kuzumm yaparsın sen
tatlımmm yazdımmmm ama sen benı gormedınnnn şaşkınnnnnnn hamışşşşşşşşş
hehe napam tembelimüşendim valla kuzum amaan yarın kocişe süpürttürürüm ihi ihi
neyem yapamıyosun naz kuzumm yapıver son günlerimizin kıymetini bilmek lazım
çocuk olduktan sonra sökmeyebilir oyuzden şimdi nekaa kullanırsam okadar kar
ah asembim uyanık gebişim benim sen yaptır tabü benimki yapmaz ya tembel benim kociş evimi şey götürse umru olmaz .:)))))yavaş yavaş yapıyoz oğluşumla ne yapalım:))) ama insan yoruluyor aceyip
anammm sewdam yazmışın yaa kuzum bende görmedin diyem laf atam dedim ksuuruma bakma kızzzyerim seni ben bende iyiyim gibi bulantılar devam malesef ailçla bastıyorum birazda olsa
cnm bazen biz çok büyük konuşuruz mesala benim annem derdi ist .gelin vermem dibimde dur ben ist. geldim. yani bekarken deriz ay ayrıl aman katlanma kendini ezdirme falan filan ama içine girince yada evlenince herşey değişiyor malesef. yapmam etmem dediğin şeyleri yapıyorsun,mecburen taviz veriyorsun. kocanı seviyorsan biliyorum şimdi kızgınsın ama , mecbur katlanıcaz bişilere . he dayak olur içer içer evine bakmaz , kadına kıza gider ozaman hiç bekleme sabretme denir ama öyle büyük sorunlarınız yoksa tatlım çekilcek. bizdede hatalara var çok şımartıyoz adamları sonra da indiremiyoruz azcık baştan ipleri ele almak lazım.
yaa ne yapayım kuzum laf atayım dedim olmadısalla gitsin gülüm vallaha bende 1 haftanın züerine yaptım oda hava serin diye vallaha yapmazdım ypoksa hee süründerecem onu ne yapayım çok hoşuma gidiyo ama balım ben onu kızdırdıktan sonra bana bakması o hali çok hoşyuma gidiyo
bencede canımmmm nazzzzz ne guzelll yapıyorummm şimdiii her dedıgımmmm oluyoooo yaaaaa bazen dıyorummmm boyle mı kalsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?