Kaldığımız Yerden Her Telden..

tembel gibe seni ütüyü kocaya yaptır yemeği kocaya yaptır tostu kocaya yaptır evi süpürmeye üşen sen yokmusun sen işini iyi biliyon heeeee bizim kine nazda yapamıyon anacım ne olcak bu halim.

hehe napam tembelim üşendim valla kuzum amaan yarın kocişe süpürttürürüm ihi ihi
neyem yapamıyosun naz kuzumm yapıver son günlerimizin kıymetini bilmek lazım
çocuk olduktan sonra sökmeyebilir oyuzden şimdi nekaa kullanırsam okadar kar

hoşbulduk canım benımmm aminnnnnnn inşallahhhh dua ett bıze tatlımmm:18::18:senın nasıl gecıyo bulantı varmı tatlım

anammm sewdam yazmışın yaa kuzum bende görmedin diyem laf atam dedim ksuuruma bakma kızzzyerim seni ben bende iyiyim gibi bulantılar devam malesef ailçla bastıyorum birazda olsa

bende ya gecelerı artık uyuyamıyorum dusunmeketen nasıl olacak dıyeee evet cannım normal dusunuyorum ve istıyorum sez korkuyorum yaaaa :18::18:

cnm bazen biz çok büyük konuşuruz mesala benim annem derdi ist .gelin vermem dibimde dur ben ist. geldim. yani bekarken deriz ay ayrıl aman katlanma kendini ezdirme falan filan ama içine girince yada evlenince herşey değişiyor malesef. yapmam etmem dediğin şeyleri yapıyorsun,mecburen taviz veriyorsun. kocanı seviyorsan biliyorum şimdi kızgınsın ama , mecbur katlanıcaz bişilere . he dayak olur içer içer evine bakmaz , kadına kıza gider ozaman hiç bekleme sabretme denir ama öyle büyük sorunlarınız yoksa tatlım çekilcek. bizdede hatalara var çok şımartıyoz adamları sonra da indiremiyoruz azcık baştan ipleri ele almak lazım.

canım yazdım ama görmedin sanırım sadece 1 yaş var ama benım hem çok güzel olmam hemde istanbul kültrüyle yaşamış olmam onu kudurtuyor sanırım deli oluyorr

sende beni görmüyon bakıyomda güldüm asembe geldi başımaaabalısı nasılsın

ee nedemişler gülme komşuna gelir başına
hee süpürmiycem valla yallah oldugu gibi kalsın ev
vışşş adamın yuregıne indircen kuzumm demek cinsiyetde bilem muzurluk yapcan he
valla senden korkulur kuzumm yaparsın sen

aminnnnnn canımmmm ya tek istedıgım oyleee

[video=youtube;t2BY7xmkcZc]http://www.youtube.com/watch?v=t2BY7xmkcZc[/video]fındığım bu şarkıyı enin adına kocana gönderiyorum bence cuk oturur oyalamasın seni kendine gelsin vallaha sinirimi bozdu ben kıyamam sana canım benim yaaa

ah asembim uyanık gebişim benim sen yaptır tabü benimki yapmaz ya tembel benim kociş evimi şey götürse umru olmaz .:)))))yavaş yavaş yapıyoz oğluşumla ne yapalım:))) ama insan yoruluyor aceyip

kesinlikle haklısın canım ama dedim ya yapım o kadar inceki hiç böyle tartışmalara falan gelemem.çok otoriter biriyim ama eşe gelınce sus pus oluyormuş insan.ağzına alkol koymaz bende oda nefret ederiz asla geç gelmez tek kusuru çok inatçı ve fenaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirliiiiiiiiiiii

bende ya gecelerı artık uyuyamıyorum dusunmeketen nasıl olacak dıyeee evet cannım normal dusunuyorum ve istıyorum sez korkuyorum yaaaa :18::18:

aynenn kuzum niyeyse hayallerimde çok kolay oluyo dogumum
bi normal yapıyorum bi sez ama ikiside çok kolay oluyo
bende sez olcam kuzumm normalden tırstıgım ıcın :18::18:
hele bi o gunler gelsinde şöyle kolaycana dogum yapsak inşallahhhh
bebişin ne alemde kilosu felen nasıl kuzum

yaa ne yapayım kuzum laf atayım dedim olmadı salla gitsin gülüm vallaha bende 1 haftanın züerine yaptım oda hava serin diye vallaha yapmazdım ypoksa hee süründerecem onu ne yapayım çok hoşuma gidiyo ama balım ben onu kızdırdıktan sonra bana bakması o hali çok hoşyuma gidiyo

bencede canımmmm nazzzzz ne guzelll yapıyorummm şimdiii her dedıgımmmm oluyoooo yaaaaa bazen dıyorummmm boyle mı kalsammm

ah asembim uyanık gebişim benim sen yaptır tabü benimki yapmaz ya tembel benim kociş evimi şey götürse umru olmaz .:)))))yavaş yavaş yapıyoz oğluşumla ne yapalım:))) ama insan yoruluyor aceyip

hee anladım kuzumm napcen ozaman yavaştan yapcan balımcım
cidden insan yoruluyo dün akşam bi mutfak cifledim sanki bayram temizliği yapmıscasına yoruldum
ya bide ben kocayı en baştan alıştırdım bu temizlik işine oyuzden koymuyo ona
arada bi çok yuklenirsem mızırdanıyoda ayarını çözdüğüm için günlere bölerek yaptırıyorum ihi ihi

anammm sewdam yazmışın yaa kuzum bende görmedin diyem laf atam dedim ksuuruma bakma kızzzyerim seni ben bende iyiyim gibi bulantılar devam malesef ailçla bastıyorum birazda olsa

onemlı degıllll tatlımmmm hamişlıktendırrrriyiiii olunda varsınnn bulantı olsunnnn ama az kaldı canımmm bulantıların gecmesıneee dayan bıraz daha

hayy ağzını demiycem tabiki yanağından öpeyim kzuum yaa ne güzel demişşin fındığım çok haklı kırgın kızgın ama bu evliliği bitirmez ama süründüğrmeside gerekir süründürmekten kastım birdaha böyle birşey olmaması gibi gülüm bilem.yiorum

hee sevdam yazmıs sen görmedin bide fırça atıyosun ay çok güldüm sanaa
sen tam bi muzursun kuzumm ama ne güzel bıcır bıcır bişeysin valla
kocişin yapma desede çok hoşuna gidiyodur kuzumm

bencede canımmmm nazzzzz ne guzelll yapıyorummm şimdiii her dedıgımmmm oluyoooo yaaaaa bazen dıyorummmm boyle mı kalsammm

he valla acep dogurduktan sonra nolcek pabucumuz dama atılır gibime gelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…