- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.701
vallaha hamişlikten değilde bu sıcaklardanbeynim sulandı resmen hele sizin orası yanıyodur Allahım kolaylık versin kuzucum evet çoğu gitti azı kaldı ama çektiğimde bena yetti tek sağlıklla gelsinde dünyaya çektiklerimede çok şükür gülümonemlı degıllll tatlımmmm hamişlıktendırrrriyiiii olunda varsınnn bulantı olsunnnn ama az kaldı canımmm bulantıların gecmesıneee dayan bıraz daha
nasılsınız kızlar ben geldim birileri beni çok özlemiş
[video=youtube;t2BY7xmkcZc]http://www.youtube.com/watch?v=t2BY7xmkcZc[/video]fındığım bu şarkıyı enin adına kocana gönderiyorum bence cuk oturur oyalamasın seni kendine gelsin vallaha sinirimi bozdu ben kıyamam sana canım benim yaaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimleri görüyorum kimleri az daha gelmesen kimi gördüğümüde unutucaktım nerdesin sen toprağım balım kaymağım iyimisin nerelrdesin nasılsınnasılsınız kızlar ben geldim birileri beni çok özlemiş
hee sevdam yazmıs sen görmedin bide fırça atıyosun ay çok güldüm sanaa
sen tam bi muzursun kuzumm ama ne güzel bıcır bıcır bişeysin valla
kocişin yapma desede çok hoşuna gidiyodur kuzumm
he valla acep dogurduktan sonra nolcek pabucumuz dama atılır gibime gelii
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimleri görüyorum kimleri az daha gelmesen kimi gördüğümüde unutucaktım nerdesin sen toprağım balım kaymağım iyimisin nerelrdesin nasılsınnasılsınız kızlar ben geldim birileri beni çok özlemiş
[video=youtube;t2BY7xmkcZc]http://www.youtube.com/watch?v=t2BY7xmkcZc[/video]fındığım bu şarkıyı enin adına kocana gönderiyorum bence cuk oturur oyalamasın seni kendine gelsin vallaha sinirimi bozdu ben kıyamam sana canım benim yaaa
aynenn kuzum niyeyse hayallerimde çok kolay oluyo dogumum
bi normal yapıyorum bi sez ama ikiside çok kolay oluyo
bende sez olcam kuzumm normalden tırstıgım ıcın :18::18:
hele bi o gunler gelsinde şöyle kolaycana dogum yapsak inşallahhhh
bebişin ne alemde kilosu felen nasıl kuzum
sağol elifim benım canım benım.sabahtan aç aç bir paket sigara bitmek üzere farkında değilim yenı farkettim asla aç karına içmezdim ama dokunmuş bu defa tartışma bana.şimdi bir domates kestim yiyorum
gül sen gül vallaha bak gelirim gıdı gıdı yaprım o göbüşten sseni karışmam bak o zamanda gülersinyaa ne yapayım yapımda var gülüm yaaa diyorum yaa ben çocuğumuıda doğururken gülerken fırlatıcam benimki gibi şaka yaparak çıkacak keisn bakk
eneemm gıdıklandımmm
inşalllahhh kuzumm inşalllahh güle oynaya fırlatırsın bebüşüüüü nede güzel olur valla
hee anasına çekerse muzur bişey olur garantii
benıkıler zorrr gecıyo hayalımdekı dogumlar nedenseeeeinşalllahhhh canımmmm rabbımmm bı avazda kurtarsınnn bızııı aminnnnnnn:18::18::18:gecen hafta memlekette gıtttık doktora nst gırdıkkk iyiii cıktı sonucccc cokkkk sukurrr kılosuda 2500 kıloydu canımmm yarınnn kontrolumuzz var bakalımmm burdakı doktorrr teyzemızzz ne dıcek bızeee
vallaha hamişlikten değilde bu sıcaklardanbeynim sulandı resmen hele sizin orası yanıyodur Allahım kolaylık versin kuzucum evet çoğu gitti azı kaldı ama çektiğimde bena yetti tek sağlıklla gelsinde dünyaya çektiklerimede çok şükür gülüm
hee adınıda muzur koydummmmm olur artık:76::123:
iyim bitanem cok şükür haklısın pek giremedim girsemde cok duramıyodum zaten ee dogum yaklaşmış heyecan had safhadadır hemi gülümamannda amaaan kimler gelmiş kimleeer
hoşgeldin kuzummm özledik tabi yaa gelmiyosun etmiyosun dövcem seni hee
ama yok kıyamadım oğluşunun hatrına vazgeçtim dövmekten
napıyosun tatlı kuşumm
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimleri görüyorum kimleri az daha gelmesen kimi gördüğümüde unutucaktım nerdesin sen toprağım balım kaymağım iyimisin nerelrdesin nasılsın
iyim annem cok şükür sen nasılsın bakalım yoksa senndemi oğlusun olcak gülüm tickerı maviş maviş yapmışsın
gül sen gül vallaha bak gelirim gıdı gıdı yaprım o göbüşten sseni karışmam bak o zamanda gülersinyaa ne yapayım yapımda var gülüm yaaa diyorum yaa ben çocuğumuıda doğururken gülerken fırlatıcam benimki gibi şaka yaparak çıkacak keisn bakk
hoşgeldınnn canımmmm benımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?