- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- 113
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.721
amiiiiiiiiiiiiin cnmm benımm amiiiiiiin
oy maşallah prenseseeekilosu gayet yetinde maşallahh onaa annesi çok iyi bakıyo demekki
dr dan gelınce yaz emi kuzumm nasılmış prensesimiz bizde bilek
bende geçen cuma girdim nst ye sıkıntı çıkmadı şükür
yavrum benim bak hiç kimse için değmez kendine yaptığın bu işkenceye aç karınıa sigara ne demek yaa lütfen balım benim yapma topla kendini bak sen güçlü olacaksınki oda karşısında kimin nasıl durudğunun görsün kendini bırakırsan olmazki o dahada üsteler bak ezmeye korkutmaya hakkı yok bunu ona göster git kavga et demiyorum tatlı dil yalanı delğinden çıakrırmış sende konuş ne oldu de mademki inat sen adım at ama atmışkende sanmasınki yedim yutum konuşmazsanız büyür ve sen zarar görüyosun ve bende kıyamıyorum sana seni sahipsiz bilmezsin konuş gerkene o zaman bakrız bitanem
iyim bitanem cok şükür haklısın pek giremedim girsemde cok duramıyodum zaten ee dogum yaklaşmış heyecan had safhadadır hemi gülüm
hoşbuldum güzelim cok şükür sen nasılsın kızın nasıl bakalım
Allah kolaylık versin sewdam vallaha çok zor çokk bu sene sıcaklar bezdirdi yaaavallaaaa canımmm buralarrr cokkk sıcakkk oturdugumuzzzz yerde sırılsıklam terlıyoruzzzz bıde ben boyleyımmm hıcccc dayanamıyorummm
anlaşıldı sende benım gibi ferihaya bakıyosun şuan
seniiii gordukkk daha iyiiii oldukkkk teyzesiiii
aman beeeeeeeeee ne hali varsa görsün banane çok çok vıtvıt eder susar hiç işim olmaz ben hiç tatlı dil kullanamam.az önce onun adına şirket ile alakalı kargo geldi mecbur aradım söyledim 3 gündür ilk defa aradım oda şaşırmıştır şok olmuştur mutlaka.hemen tatlı tatlı efendım dedi kargon gelmiş dedim. önemli bir evrak olmasa asla aramazdım beyefendiyi neyse sordu nedir falan açtım söyledim sora bana diyorki ölsem benden kurtulur kına yakarsın demi dedi okları bana çevirdi bende dedimki hele sen bi öl ben gerisini düşünürüm ve kapattım.babam ban hep derdiki ooooooo senın kocan senden çok korkar sen kımseye papuç bırakmazsın derdi.arkadaşımla paylaştım bunu telefonda istanbuldaki arkadaşım bana diyorki senki biz bir hata yaptığımızda burnumuzdan getiriyordun yine öyle ol dedi evet benı kendıme getirdi.artık umrun değil onu evden kovacam defolsun gitsin ben neden gidiyorum ki.
dogumun yaklaşmış baya güzelim heran tetiktesin heran kırmızı alarm çalabilir hazırlıkların tamammı canım çantan hazır dimi
iyim bitanem cok şükür haklısın pek giremedim girsemde cok duramıyodum zaten ee dogum yaklaşmış heyecan had safhadadır hemi gülüm
ben almıyorummmm bebişim alıyoooo canımmmm maşallahhhhhhyazarımmmm tabıııı canımmmm sence doktor alttan kontrol edermııı yaaa
Allah kolaylık versin sewdam vallaha çok zor çokk bu sene sıcaklar bezdirdi yaaa
aynen öle kuzummmm
inşallah o huyunuda bırakır cnm dua edelim . allah beterinden saklasın. hepsinin ayrı bir huyu var benimkide sabahları deli eder kalkmaz 1 saat uğraşırıım kaldırmak için fitil olurum yakesinlikle haklısın canım ama dedim ya yapım o kadar inceki hiç böyle tartışmalara falan gelemem.çok otoriter biriyim ama eşe gelınce sus pus oluyormuş insan.ağzına alkol koymaz bende oda nefret ederiz asla geç gelmez tek kusuru çok inatçı ve fenaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirliiiiiiiiiiii
öp yavrum yirim seni ben:))))))))hayy ağzını demiycem tabiki yanağından öpeyim kzuum yaa ne güzel demişşin fındığım çok haklı kırgın kızgın ama bu evliliği bitirmez ama süründüğrmeside gerekir süründürmekten kastım birdaha böyle birşey olmaması gibi gülüm bilem.yiorum
nasılsınız kızlar ben geldim birileri beni çok özlemiş
oy kuzum yazmamışmıyım özür dilerim gülüm valla yazdım sandım bende cok özledim seni gülüm senndemi oğluşun olcak bakim tickeri maviş yapmışsın hadi hayırlısı bakalımkızzz hülyam sen bana neden yazmadın bakem alıntı etmişşinde yazmamışşın
sen iyi olda kuzumm iyi hbrlerini alalımda buda bize yeter cnm benımm
arada ses seda edersen seviniriz balımm
aynen üle valla kuzumm vakit yaklaşıyo heyecan dorukda
inşallah kolay bi dogum olur kuzumm
bebişin büyümüş seninde kuuzmm 18 haftalık olmussun maşallah sizee
dogumun yaklaşmış baya güzelim heran tetiktesin heran kırmızı alarm çalabilir hazırlıkların tamammı canım çantan hazır dimi
inşallah o huyunuda bırakır cnm dua edelim . allah beterinden saklasın. hepsinin ayrı bir huyu var benimkide sabahları deli eder kalkmaz 1 saat uğraşırıım kaldırmak için fitil olurum ya
öp yavrum yirim seni ben:))))))))
özlemezmiyiz kız nirdesin sen
yapda gel baslısı bende menemen yapıyorum malzemelerini hazırladım koyucam üzerine şimdimaşşallahhh kuzumm valla ben aldım kiloları 70 le başlayan ben şuan 83 üm
daha nekaa alcam bilmiyorum valla topalak bişey oldum
sen normal istediğin için bugun yarın alttan muayene eder kuzum
çatı muaynesi yani uygunmusun normal için değilmisin ona bakar kuzumm
ben sez olcagım için bana bakmaz zannımca
ham yaparım seniiiibi bulgur pilavı yapayım yahu evi temizlemekten vazgeçtimde bari yemek yapam
inşallah o huyunuda bırakır cnm dua edelim . allah beterinden saklasın. hepsinin ayrı bir huyu var benimkide sabahları deli eder kalkmaz 1 saat uğraşırıım kaldırmak için fitil olurum ya
öp yavrum yirim seni ben:))))))))
özlemezmiyiz kız nirdesin sen
oy kuzum yazmamışmıyım özür dilerim gülüm valla yazdım sandım bende cok özledim seni gülüm senndemi oğluşun olcak bakim tickeri maviş yapmışsın hadi hayırlısı bakalım
saol gülüm hamileliğim o ilk zamanlardaki kanama dışında cok güzel gecti şükürler olsunki ne bulantı ne aşerme ne kusma hiçbirini yaşamadım insallah böyle devam eder
sacları cıkmaya başlayınca bulantın başlar diyolar bakalım
canım dogum sezeryanmı olacak ins hayırlısıyla kucagına alırsın anlat bakalım benm tatlı yiğenm neler yaptı kac kilo oldu boyu kac cm
evet canım yaklaştıkca heycanda artıyooo:18::18:evet canımmm hazırrr içinede bunları koydummm sence olmuşmu bebege hastane cıkısı almıştıkk hepsını koydum cantaya atlette koydum ama kılot koymadım sıcak sıkar dıyeee islak mendıl bez emzıkkk bışık kremı havluu koydummm kendım içinde iç camasırıı alt 2 tane emzırme sudyenı 1 koydumm bıcama takımı eşortmanda bıde peddd koydummmm canımm bunlar sızce eksık varmı varsa soyleyınnnnnnnnnnnn
moonum benm geldim bacım geldim bende cok özledim seni dün oğlusum olacagını öğrendim işte
baya moralimi bozmuştum bi türlü göstermiyodu dün ne olduysa babasını görür görmez acıldı benm küçük ziom
canım terlikte koy cok lazım olacak bunun dışında herşeyin hazr sanırım ama netten bida bak heyecandan aklına gelmez şimdi enn dogum normal olcaksa ped belki yetişmez kanamana canım bence hasta bezi al daha rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?