Kaldığımız Yerden Her Telden..

özlenmek cok güzel canım unutulmamak cok saolun allah razı olsun bende cinsiyet konusunda göstermiyo diye moralim yerlerdeydi dün gittik babasını görür görmez pipisini gösterdi teyzesi cok şükür sıkınttılı günleri attattım canım kusma bulantı zaten hiç olmadı rahat gecti rabbime şükürler olsunki insallah böyle devam eder ay canım senn cinsiyet tahminin dogru cıktı erkek demiştin içine doğmuş demekki benim içimdende sennde oğlusun olcak gbi geciyo hayrlı saglıklı sihhatli olsunda insallah güzelim ee sen nasılsın cok bulantın oldumu yegenim seni cok yordumu bakim

bı şehzade daha gelıyooo aramızaaaa canımmmm hayrlısıyla kucagınada almayı nasıp eder inşallahhhh rabbbımmmm

sevdacım gecelik falan ne yaptın cnm, birde bebek göbek kordonu temizlemek için setler oluyomuş annem dedi,ben alıcam, ondanda alın eczaneden düşene kadar pansuman yapıyılormuş. pamuk falan da al, kilot muhakkak al büyük olsun ,gögüs pedi memüşlerden süt sızar, gögüs çatlak kremi bunları al lazım olur yanına , ben her ihtimale karşı bizim gelinin süt pompasınıda istedim belki süt gelir gelmez diye .

unuturmuyum toprağım seni yaa cümlemizden razı olsun bitanem benim göüzmüz aydın o zaman pipili geliyo haaa yerim ben onu maaşallah annesi yesin teyzesi onu kırkbinkere maaşallah ne güzel senin bulantıların olmamış inş olmaz daha doğumunda kolay olur bitanem Allaha emanet olun ikinizde benim çok oldu halada var ama daha çok acıktıkça bulanıyo imdide ama baya zorlu geçti ilaç falan aldım işte onun dışında sıkıntısı yok teyzesi yaaa çok şükür

dejavu_one, sewdammm+, hulyaemrah, byzglm+

cezbedici avatar heheh

elif sende rusa bakmadık demi dur bakalım:=) kızçemi oğlanmı

daha gecelıkk almadımmm canımmm yarın kocayla cıkarken alacammm onuuu.bılmemm onu ilk defa senden duydummm odamı varmışşş be bu eksıkler bıtmıyokıı yarınnn aczanedenn alırımmm artıkkk. evet canımmm kılotlar buyukkk olmazsa bı tane daha koyayımmm cantaya evet canımmm gogus pedııı unutmuştummm yaaa ona cok gerek duyuluyormuss pede catlak kremı var canım almıştımm

daha gecelıkk almadımmm canımmm yarın kocayla cıkarken alacammm onuuu.bılmemm onu ilk defa senden duydummm odamı varmışşş be bu eksıkler bıtmıyokıı yarınnn aczanedenn alırımmm artıkkk. evet canımmm kılotlar buyukkk olmazsa bı tane daha koyayımmm cantaya evet canımmm gogus pedııı unutmuştummm yaaa ona cok gerek duyuluyormuss pede catlak kremı var canım almıştımm

VIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ o avatar ne kız öyle bana bişeler oluyo bacılar
bı şehzade daha gelıyooo aramızaaaa canımmmm hayrlısıyla kucagınada almayı nasıp eder inşallahhhh rabbbımmmm
eee topikteki sultanlara prenseslerede şehzade yakışır dimi canım amin güzelim rabbim cümlemize nasip etsin insallah hayırlı evlatlar olurlar
allah razı olsun güzelim insallah dediğn gbi kolay dogumlar nasip etsin rabbim cümlemize
canım saglıklı sihhatli olsunda varsın bulantın olsun biliyosun bebek aşkıyla az yanmadık
minik mucizelerimizi cok aratmadan nasip etti şükürkler olsunki bulantılarda hamişliğinin tuzu biberi olsun artık

maşalllahh cnm benımmm
valla benım bulantılar 12. haftama kadr sürmüştü sonra kesildiydi kuzum
saçsızmı olcak benımki ne bidaha heç bulanmadı çünkü
geçen cuma gittiğimde 2700 kiloydu kuzum çok şükür dr herbişeyi iyi demişti
bakalım dogunca kaç kilo çıkcak ama sankim kilolu olcak gibi

yapda gel baslısı bende menemen yapıyorum malzemelerini hazırladım koyucam üzerine şimdi

öpem demi kuzum gel o zaman

koydum ocaga kuzumm geldim şimci ellerine sağlık kuzumm

asemb nerdesin nere gittin ???/sonra kızıyon bana bişi yazmıyon diye

yemek yapmaya gittiydim kuzumm şimci geldim
hee kızarım tabi altta gözüküyon üstte faaliyet yok

Bebek ve Anne| Anne Bakm rnleri | ben burdan aldım bir bak bazen indirimi oluyor sebamed sette aldım bebişe memiş kremide burdan aldım uygün oldu baya.

hoşgeldin kuzuzm seninde ellerine sağlık başka ne var menüde bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…