- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.761
dejavu_one, sewdammm+, hulyaemrah, byzglm+
VIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ o avatar ne kız öylebana bişeler oluyo bacılar
eee topikteki sultanlara prenseslerede şehzade yakışır dimi canım amin güzelim rabbim cümlemize nasip etsin insallah hayırlı evlatlar olurlar
allah razı olsun güzelim insallah dediğn gbi kolay dogumlar nasip etsin rabbim cümlemize
canım saglıklı sihhatli olsunda varsın bulantın olsun biliyosun bebek aşkıyla az yanmadık
minik mucizelerimizi cok aratmadan nasip etti şükürkler olsunki bulantılarda hamişliğinin tuzu biberi olsun artık
hoşgeldin kuzuzm seninde ellerine sağlık başka ne var menüde bakem
hoşbuldummm balımm bi sebzeli bulgur pilavı yaptımm okaa kuzum bide dünden kızılcık hoşafı yapmıstım yanınada o
yeterde artar bile bu sıcakta
kuzummm avatar felaket yani coştunmu kuzumm
cezbedici avatar heheh
elif sende rusa bakmadık demi dur bakalım:=) kızçemi oğlanmı
ohh sebzeli pilav süper ellerine kollarına sağlık fiyet bal şeker olsun kuzuma hee yafff görüce bir ateş bastı didim bu benim avatarım olmalı
hani bana öpücüüüüüüüükkk
sen iice sallamıyosun bugun benı heee
Eki Görüntüle 466477 ben sana verrim öpücük gel kuzum gel
moonum sen ne yemek yaptın biraz önce yazmamışmıyım sana ne anlamadım yemepğinde ne var hamarart gacı
yalnız bu baya bir kocaman büyük oldu canım tşkleroyyy tşk ederim kuzummmm bende seni öpeyim hemide kocaamaaaann Eki Görüntüle 466478
haşlama tavuklu patates cnm ben gidiyom öptüm hepinizi canlarım.
kapının önünde duran arabımıza çarpmışlar , adam dönerken vurmuş ya durup dururken ne mal adamlar var yaben gidiyim bir bakayım kocam aşağı indi .allah beterinden saklasın.
sen online değildim hayatım :)))))))))) online lara geldi dur öpüverem gari seni
yalnız bu baya bir kocaman büyük oldu canım tşkler
ohh afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık kuzumda bu arada benim cinsiyet işine baakbilirsen sevinirim merak ettim vallaha görüşürüz bitanem
fındıkla sewdam nereye gittiler beaaa:44::44:
hehe boşuna demedim kocaman öpcem diye kuzumm
bi muzurlukta ben yapayım dedim balım kaymagım benımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?