Kaldığımız Yerden Her Telden..

hee artıkın avatarım bu kızlar :)) senden razı olsun bitanem haklısın az yanmadık ve şükürler olsunki bulantıdan başkasıkıntım olmadı sağlıkla geldim bu günlere tamamladım az kaldı 3 aylık olucak yakında şükürler olsun rabbim naisp etti bulantıda olucak ne yapalım atık sağlıklı olsunda tek bebişlerimiz gerisi boş anne olmak kolay değil rabbim isteyen herkese nasip etsin

hoşgeldin kuzuzm seninde ellerine sağlık başka ne var menüde bakem

hoşbuldummm balımm bi sebzeli bulgur pilavı yaptımm okaa kuzum bide dünden kızılcık hoşafı yapmıstım yanınada o
yeterde artar bile bu sıcakta
kuzummm avatar felaket yani coştunmu kuzumm

hoşbuldummm balımm bi sebzeli bulgur pilavı yaptımm okaa kuzum bide dünden kızılcık hoşafı yapmıstım yanınada o
yeterde artar bile bu sıcakta
kuzummm avatar felaket yani coştunmu kuzumm

ohh sebzeli pilav süper ellerine kollarına sağlık fiyet bal şeker olsun kuzuma hee yafff görüce bir ateş bastı didim bu benim avatarım olmalı

cezbedici avatar heheh

elif sende rusa bakmadık demi dur bakalım:=) kızçemi oğlanmı

haklısın güzelim gec olsunda temiz olsun ya canım benm bi tane küçük odam var bebek odası yapcam orayı boyasammı gökyüzü mavisine yoksa kum beji şu anki rengi mavi bordurmu geçirtsem bebişimin odasını

ohh sebzeli pilav süper ellerine kollarına sağlık fiyet bal şeker olsun kuzuma hee yafff görüce bir ateş bastı didim bu benim avatarım olmalı

vışşşş aneeeeyy
sağol cnm kuzumm benımmmm gelin hepberaber yıyelım canlarım benımm

kapının önünde duran arabımıza çarpmışlar , adam dönerken vurmuş ya durup dururken ne mal adamlar var ya ben gidiyim bir bakayım kocam aşağı indi .allah beterinden saklasın.

moonum sen ne yemek yaptın biraz önce yazmamışmıyım sana ne anlamadım yemepğinde ne var hamarart gacı

kapının önünde duran arabımıza çarpmışlar , adam dönerken vurmuş ya durup dururken ne mal adamlar var ya ben gidiyim bir bakayım kocam aşağı indi .allah beterinden saklasın.

sen online değildim hayatım :)))))))))) online lara geldi dur öpüverem gari seni

ohaa yaa çüş yanii gerzekler bak bakayım kuzumm bi hasar varmı merak ettim
inşallah yoktur bi hasar felen

sağol cnm kuzumm benımm bugun takılasım geldi sana
bende öpüyorum senı cnmm arkadaşım benımm

yalnız bu baya bir kocaman büyük oldu canım tşkler

ohh afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık kuzumda bu arada benim cinsiyet işine baakbilirsen sevinirim merak ettim vallaha görüşürüz bitanem

hehe boşuna demedim kocaman öpcem diye kuzumm
bi muzurlukta ben yapayım dedim balım kaymagım benımmm

nasıl yaa arabaya nasıl çarpıyolar amancana gelmesinde mala gelsin eşinde sakin olsun kavga falan çıkmasın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…