- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.781
maşalllahh cnm benımmm
valla benım bulantılar 12. haftama kadr sürmüştü sonra kesildiydi kuzum
saçsızmı olcak benımki ne bidaha heç bulanmadı çünkü
geçen cuma gittiğimde 2700 kiloydu kuzum çok şükür dr herbişeyi iyi demişti
bakalım dogunca kaç kilo çıkcak ama sankim kilolu olcak gibi
koydum ocaga kuzumm geldim şimci ellerine sağlık kuzumm
yemek yapmaya gittiydim kuzumm şimci geldim
hee kızarım tabi altta gözüküyon üstte faaliyet yok
fındık yok emme sevdamız aşağıda kuzumm
senin muzurluğunu yirim ben canımıniçi güzel oldu ama bu kadar kocamanını kocam bile öpmemişti
yalnız bu baya bir kocaman büyük oldu canım tşkler
ohh afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık kuzumda bu arada benim cinsiyet işine baakbilirsen sevinirim merak ettim vallaha görüşürüz bitanem
aman kuzum çokda kilo olmasın zararlı benim eltim doğurdu 4kilio 270 gr ama gittiler geldiler kan aldılar elinden topuğundan nasıl ağldı canım benim gözlerime bakıyo sanki yardım istercesine alıp göğsüme bastırdım düşün fazlasıda zarar azıda inş hayırlısıyla gelsin tüm bebeişler AMİNNNN3kiloyu gecer canım ama 250 grmı şişlik oluyomuş bebekte o dogumdan sonra iniyomuş şöyle tosun gbi bir oglusumuz olur insallah kolu bacagı şişe gbi olsun ay öyle oluncada bebek teni ısırmamak için zor tutar babası ısırır aglatır sonra sana verir cocuk aglıyo diye
eliffff çin takviminde ne cıktı bacım
3kiloyu gecer canım ama 250 grmı şişlik oluyomuş bebekte o dogumdan sonra iniyomuş şöyle tosun gbi bir oglusumuz olur insallah kolu bacagı şişe gbi olsun ay öyle oluncada bebek teni ısırmamak için zor tutar babası ısırır aglatır sonra sana verir cocuk aglıyo diye
hee heee gördüm sewdacığımı kuzum feriha bitti bende caziyi izliyorum hastasıyım delisiyim ben bunun hekle peker pekmezli bölümlerine bitiyorum
hehehe ben öperiiiiiim kocişin görmesin
pilavımda piştüüü demleniversin gari
ferihada bitti yaz sürprizi başladı
gerçi hergün aynı magazını veriyo ama tvde de bi şey yok anacım
aman kuzum çokda kilo olmasın zararlı benim eltim doğurdu 4kilio 270 gr ama gittiler geldiler kan aldılar elinden topuğundan nasıl ağldı canım benim gözlerime bakıyo sanki yardım istercesine alıp göğsüme bastırdım düşün fazlasıda zarar azıda inş hayırlısıyla gelsin tüm bebeişler AMİNNNN
amiiiiiiiiiin kuzummmm inşallahhh
he valla başıma atar sonra sustur diye gerçi bende ısırırım ama ben kimin başına atcam ağlayınca
hee onamı bakıyosun kuzumm ben onu hiç izlemedim bilmayrum oyuzden bi bakem bakem
görsün vallaha sizin yeriniz ayrı orda dursun o adını dursun koydum ben onun şimdilikbu aralar durmaktan başka birşeye yaramıyo malum düşük korkusuylaa ohh pişti demek benim yerimede yee gülüm bu arada bu çin takvimi nasıl hesaplanıyo hamle kaldığın ayla yaş mıydı kız unuttum:26:
Kızlar ne güzel herkesşn yazdığını alıntılamıştım ama sekreter geldi kapadım yaa gitti evden tek tek yazarım yazdıklarınıza şimdi genel yazıyorum. Herkes burada süper ya canım arkadaşlarım benimm sizi çok seviyorumm
he valla başıma atar sonra sustur diye gerçi bende ısırırım ama ben kimin başına atcam ağlayınca
hee onamı bakıyosun kuzumm ben onu hiç izlemedim bilmayrum oyuzden bi bakem bakem
bak bakalım ne cıkıcak erkek bencehiç bakmadımki gülüm dur bakayım
haklısın canım azıda coguda zarar hastalıktan baska bişe değil üzüldüğünle kalırsın ben şu avatarımdaki veledi kasdettim kollarını ısırasım geliyo gördükce bide mavişmi maviş gözlü ama ben babasına bakıcam bol bol oğlusum babasına çeker insallahaman kuzum çokda kilo olmasın zararlı benim eltim doğurdu 4kilio 270 gr ama gittiler geldiler kan aldılar elinden topuğundan nasıl ağldı canım benim gözlerime bakıyo sanki yardım istercesine alıp göğsüme bastırdım düşün fazlasıda zarar azıda inş hayırlısıyla gelsin tüm bebeişler AMİNNNN
Benim canım dün feci domatesli makarna çekiyordu hatta daha pazar gününde yanına da karpuz kesecektim ama öğle yemeğinde makarna vardı tüm isteğim gitti dün bugün istiyor yine ama kaynanama gidicez evde yemek var dünden yaptım ama kaynanamlar hamburger istedi alıcaz bende alırım kendime belkim bilmiyorum ki taze fasulye var evde çekmiyor canım.
kızçeler sizin için odamızı koydum görmedinizmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?