Kaldığımız Yerden Her Telden..

3kiloyu gecer canım ama 250 grmı şişlik oluyomuş bebekte o dogumdan sonra iniyomuş şöyle tosun gbi bir oglusumuz olur insallah kolu bacagı şişe gbi olsun ay öyle oluncada bebek teni ısırmamak için zor tutar babası ısırır aglatır sonra sana verir cocuk aglıyo diye

senin muzurluğunu yirim ben canımıniçi güzel oldu ama bu kadar kocamanını kocam bile öpmemişti

hehehe ben öperiiiiiim kocişin görmesin
pilavımda piştüüü demleniversin gari
ferihada bitti yaz sürprizi başladı
gerçi hergün aynı magazını veriyo ama tvde de bi şey yok anacım

aman kuzum çokda kilo olmasın zararlı benim eltim doğurdu 4kilio 270 gr ama gittiler geldiler kan aldılar elinden topuğundan nasıl ağldı canım benim gözlerime bakıyo sanki yardım istercesine alıp göğsüme bastırdım düşün fazlasıda zarar azıda inş hayırlısıyla gelsin tüm bebeişler AMİNNNN

amiiiiiiiiiin kuzummmm inşallahhh
he valla başıma atar sonra sustur diye gerçi bende ısırırım ama ben kimin başına atcam ağlayınca

hee heee gördüm sewdacığımı kuzum feriha bitti bende caziyi izliyorum hastasıyım delisiyim ben bunun hekle peker pekmezli bölümlerine bitiyorum

hee onamı bakıyosun kuzumm ben onu hiç izlemedim bilmayrum oyuzden bi bakem bakem

hehehe ben öperiiiiiim kocişin görmesin
pilavımda piştüüü demleniversin gari
ferihada bitti yaz sürprizi başladı
gerçi hergün aynı magazını veriyo ama tvde de bi şey yok anacım

görsün vallaha sizin yeriniz ayrı orda dursun o adını dursun koydum ben onun şimdilikbu aralar durmaktan başka birşeye yaramıyo malum düşük korkusuylaaohh pişti demek benim yerimede yee gülüm bu arada bu çin takvimi nasıl hesaplanıyo hamle kaldığın ayla yaş mıydı kız unuttum:26:

haklısın kuzummm fazlada olmasın azda olmasın kıvamında olsun inşalllahhh
oyy maşallahhh onaa tosun gibi hatta gibisi fazla maşallahh bebişee

Kızlar ne güzel herkesşn yazdığını alıntılamıştım ama sekreter geldi kapadım yaa gitti evden tek tek yazarım yazdıklarınıza şimdi genel yazıyorum. Herkes burada süper ya canım arkadaşlarım benimm sizi çok seviyorumm

ben baındna izledi yaa hastasıyım gülüm bak seversen izlersin bidenem

hehe ay alemsin sen kuzumm heriflerin hepsiciği durdu valla benım dört gözle lohusalık bitişini bekliyo
sağoll kuzum benımm yirim hepiciğinizin yerinee
evet öyle olcaktı kuzumm hamiş kaldııgn ay bide yaşa göreydi balım netden bak orda der böyle böyle diye
bakalım ne çıkcak çinde

cnmm benım olsun kuzumm sen çalışıyosun balım benımm
bizde seni çoooooook seviyoruz tatlı arkidişimm

sevdamm az kaldı doğuma canım nasıl hissediyorsun kendini. Çantandan eksik yok gibi terlik al, çorap al doğumdan sonra üşünüyormuş canım kan kaybı olduğu için dıcakta olsa. Kağıt havluda al, ped bardak al yanına su meyve suyu içilir, kamera unutma, kaşık al sütün gelmezse kaşıkla verirler, valla bilmiyorum ki daha.. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah..

hiç bakmadımki gülüm dur bakayım
bak bakalım ne cıkıcak erkek bence hülya takvimi öyle söylüyor
haklısın canım azıda coguda zarar hastalıktan baska bişe değil üzüldüğünle kalırsın ben şu avatarımdaki veledi kasdettim kollarını ısırasım geliyo gördükce bide mavişmi maviş gözlü ama ben babasına bakıcam bol bol oğlusum babasına çeker insallah

Benim canım dün feci domatesli makarna çekiyordu hatta daha pazar gününde yanına da karpuz kesecektim ama öğle yemeğinde makarna vardı tüm isteğim gitti dün bugün istiyor yine ama kaynanama gidicez evde yemek var dünden yaptım ama kaynanamlar hamburger istedi alıcaz bende alırım kendime belkim bilmiyorum ki taze fasulye var evde çekmiyor canım.

bugun nasılsa kaynananlarda yıceksınız kuzumm belkim yarına fasulyeyı canın çeker
okaa yapmıssın yersiniz kuzum olmadı yanına makarnayı yaparsın yarın akşam

artık birbirinize topu atarsınız canım o aglatırsa sana sen aglatırsan ona aksama kadar paslaşırsınız canım altın topunuzla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…