- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- 113
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.801
hülyamm bence kum beji çok güzel komple mavi sevmiyorum ben duvarı nıyeyse
senle sevdamm benım odayı görmediniz size göstereyim bakem begencekmisiniz
Eki Görüntüle 466481 Eki Görüntüle 466482 Eki Görüntüle 466483 Eki Görüntüle 466484 Eki Görüntüle 466485 Eki Görüntüle 466486 Eki Görüntüle 466487 Eki Görüntüle 466488 Eki Görüntüle 466489 Eki Görüntüle 466490 Eki Görüntüle 466491 Eki Görüntüle 466492 Eki Görüntüle 466493 Eki Görüntüle 466494 Eki Görüntüle 466495 Eki Görüntüle 466496 Eki Görüntüle 466497 Eki Görüntüle 466498 Eki Görüntüle 466499 Eki Görüntüle 466501 Eki Görüntüle 466502 Eki Görüntüle 466503 Eki Görüntüle 466504 Eki Görüntüle 466505 Eki Görüntüle 466506
sorma vallaha yanaşıyoda işte cesaret edemeiyo garibim baktım gülüm erkek diyo hayırlısı Allahtan zati eşimde diyoki bizden kız çıkmaz 4 kardeşinde hep erkek oldu kendileride 4 erkek yaaa gıcık sırf ona gıcıklığına kız diretiyorum yoksam rabbim gönlümü biliyo yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsun ötesi boş bitanemhehe ay alemsin sen kuzumm heriflerin hepsiciği durdu valla benım dört gözle lohusalık bitişini bekliyo
sağoll kuzum benımm yirim hepiciğinizin yerinee
evet öyle olcaktı kuzumm hamiş kaldııgn ay bide yaşa göreydi balım netden bak orda der böyle böyle diye
bakalım ne çıkcak çinde
bak bakalım ne cıkıcak erkek bencehülya takvimi öyle söylüyor
haklısın canım azıda coguda zarar hastalıktan baska bişe değil üzüldüğünle kalırsın ben şu avatarımdaki veledi kasdettim kollarını ısırasım geliyo gördükce bide mavişmi maviş gözlü ama ben babasına bakıcam bol bol oğlusum babasına çeker insallah
artık birbirinize topu atarsınız canım o aglatırsa sana sen aglatırsan ona aksama kadar paslaşırsınız canım altın topunuzla
hani hani nerde bacım
Benim canım dün feci domatesli makarna çekiyordu hatta daha pazar gününde yanına da karpuz kesecektim ama öğle yemeğinde makarna vardı tüm isteğim gitti dün bugün istiyor yine ama kaynanama gidicez evde yemek var dünden yaptım ama kaynanamlar hamburger istedi alıcaz bende alırım kendime belkim bilmiyorum ki taze fasulye var evde çekmiyor canım.
cokkkkkkkkkkkkkkkkk guzelllll olmuşşşş canımmmm bayıldımmmm yaaaaa hayırlısıylaaaa bebişinide uyutursunnn odasında canımmmm banımmmm
sorma vallaha yanaşıyoda işte cesaret edemeiyo garibim baktım gülüm erkek diyo hayırlısı Allahtan zati eşimde diyoki bizden kız çıkmaz 4 kardeşinde hep erkek oldu kendileride 4 erkek yaaa gıcık sırf ona gıcıklığına kız diretiyorum yoksam rabbim gönlümü biliyo yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsun ötesi boş bitanem
hee hülya takvimi haklısın erkek çıktı gülüm ben sende bildim bakalım sende bende bilecekmisin bitanme hakkımızda hayırlısı artık merakla bekliyorum hee ben anlamadım gülüm ama azı karar çoğu zarar delrde yaa hakkımızda hayırlısı rabbim hayırlısını naisp etsin cümlemize
sevdamm az kaldı doğuma canım nasıl hissediyorsun kendini. Çantandan eksik yok gibi terlik al, çorap al doğumdan sonra üşünüyormuş canım kan kaybı olduğu için dıcakta olsa. Kağıt havluda al, ped bardak al yanına su meyve suyu içilir, kamera unutma, kaşık al sütün gelmezse kaşıkla verirler, valla bilmiyorum ki daha.. Sağlıkla gelsin bebiş inşallah..
sağol cnmmm kuzumm benımmm amiiiiiiiin kuzummmm
amiiiiin kuzumm benım sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bi evlat olsun inşallahh
ama bence kız olcak bakalım tutcakmı
çünkülüm kız istiyorum çünküüü dünür olcem ben senleee
hülyamm bence kum beji çok güzel komple mavi sevmiyorum ben duvarı nıyeyse
senle sevdamm benım odayı görmediniz size göstereyim bakem begencekmisiniz
Eki Görüntüle 466481 Eki Görüntüle 466482 Eki Görüntüle 466483 Eki Görüntüle 466484 Eki Görüntüle 466485 Eki Görüntüle 466486 Eki Görüntüle 466487 Eki Görüntüle 466488 Eki Görüntüle 466489 Eki Görüntüle 466490 Eki Görüntüle 466491 Eki Görüntüle 466492 Eki Görüntüle 466493 Eki Görüntüle 466494 Eki Görüntüle 466495 Eki Görüntüle 466496 Eki Görüntüle 466497 Eki Görüntüle 466498 Eki Görüntüle 466499 Eki Görüntüle 466501 Eki Görüntüle 466502 Eki Görüntüle 466503 Eki Görüntüle 466504 Eki Görüntüle 466505 Eki Görüntüle 466506
tabiki en başta hayırlısı olsun cümlemize bitanem tabiki sana dünür olucam kız olsun damadım bekliyo orda yavrumm ben çıkıyorum herif geldi acıkmışki yumurtayıda kırayımda yiyelimmbende acıktım hepinzi öpüoyrum görüşmek dileğiyle öpüyorummmmmmmmmmm
canım bunlr harika valla biran önce dogurasım geldi senden daha cok heyecan yaptım haklısın canım bej rengi mavi eşyalarla bir bütün olmuş herşeyin mavi olmasıda odayı boğar saol canım iyi fikir verdin bana bitanem bu arada kücük prensin odası mükemel ötesi zevklarimiz aynı sayılır bnde beyaz düşünüyorum eşyaları bide canım bebek odasındaki beşigi büyük yatak odamada küçük bebek sepetleri oluyo ondan istiyorum ama kullanışlı olurmu bilmiyorum bide fuzuli eşya doldurmak istemiyorum ama sen yatak odana aldırcakmısın beşiği
kızlarrrrr bızımmmmm babamızzz gelıyoooo bızzzz cıkıyorozzzzz hepiniziiiiiii cokkkkk opuyorummmmmmmm
tmm kuzumm benım afiyet bal şeker olsunn cnm benımm öptüm seniii bide gelinimiiiii
sağol cnm kuzummm benım nedemek balım benımmm
sepetler benımde çok hoşuma gidiyo kuzum bence gayetde güzel ve kullanışlı olur balımm
zaten bi süre spetde uyur sora odasını ayırırsın kuzumm bende bişey alcam yatakodasına ama halen daha almadım
bi yandan da yatak odamda buyuk acep yatagını yatakodasına alsam boşa bi tane daha bişey almamış olurum
tam netleştiremedim bende kuzumm :44::44:
allah odasında guzel gunler gecırmeyı nasıp etsın canım gercekten bayıldım çogu eksiğini tamamlamışsın maşallahhh
aynen canım bnmde hoşuma gidiyo sepetler ama işte kullanışlı olurmu olmazmı bılemıyorum neyse sen al kullan da tavsiye edersen alırız kuzum
ama sen bıran once karar wer artık dogum cok yaklaştı yatak odan buyukse beşigi oraya alabılırsın hayırlısı olsun
ohaa yaa çüş yanii gerzekler bak bakayım kuzumm bi hasar varmı merak ettim
inşallah yoktur bi hasar felen
sağol cnm kuzumm benımm bugun takılasım geldi sana
bende öpüyorum senı cnmm arkadaşım benımm
nasıl yaa arabaya nasıl çarpıyolar amancana gelmesinde mala gelsin eşinde sakin olsun kavga falan çıkmasın balım
moonumm naptınız kuzum varmı bi hasar balım
tmm kuzumm benım afiyet bal şeker olsunn cnm benımm öptüm seniii bide gelinimiiiii
sağol cnm kuzummm benım nedemek balım benımmm
sepetler benımde çok hoşuma gidiyo kuzum bence gayetde güzel ve kullanışlı olur balımm
zaten bi süre spetde uyur sora odasını ayırırsın kuzumm bende bişey alcam yatakodasına ama halen daha almadım
bi yandan da yatak odamda buyuk acep yatagını yatakodasına alsam boşa bi tane daha bişey almamış olurum
tam netleştiremedim bende kuzumm :44::44:
amiiiiiiin kuzumm benımm daha iyileri sizin olsun cnm benımmm
hehe tmm kuzum alırsam sülerim
yatak odasına alabılırım beşiği aslında masfarlar diz boyu zati en iyisi öyle yapayım ben
sorma tatlım ayı duran arabaya çarpmış eşim sakin allahtan öyle kavga falan etmez tutanak filan düzenlediler rahat 500 tl lik hasar var arka sağ tampon yerde yani düşün adam suçunu kabul ediyor zaten de gebe gebe nasıl gelcem işi bilemm minübüsle birde minibüs yolu yokuş birkaç gün sürer tamirat tatlımrabbmi beterinden saklasın.
saol güzelim bunlardan daha güzeli nasıl olurki artıkın gayet güzel biçimde yerleştirmişsin perfect yani
gönlün nasıl istiyosa öyle yap canım bu arada sezeryanı senmi istiyosun canım
sorma tatlım ayı duran arabaya çarpmış eşim sakin allahtan öyle kavga falan etmez tutanak filan düzenlediler rahat 500 tl lik hasar var arka sağ tampon yerde yani düşün adam suçunu kabul ediyor zaten de gebe gebe nasıl gelcem işi bilemm minübüsle birde minibüs yolu yokuş birkaç gün sürer tamirat tatlımrabbmi beterinden saklasın.
olsun canım korkuyosun madem sezeryan olsun insallah ameliyattan sonra cok agrın sızın olmaz bu arada yardıma annenmi geliyo kaynanadan ses yokmu halensağol cnm kuzumm yirim bak seniiiii
ben istiyorum cnm korkaklıgımdan yanı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?