Kaldığımız Yerden Her Telden..

olsun canım korkuyosun madem sezeryan olsun insallah ameliyattan sonra cok agrın sızın olmaz bu arada yardıma annenmi geliyo kaynanadan ses yokmu halen

amiiin cnm benım annem gelcek kuzum malum eşim tarafıyla görüşmüyoruz
bebiş olcagını bılıyolar ama hiç ses seda yok zaten olmasında böyle çoook daha güzel

amiiin cnm benım annem gelcek kuzum malum eşim tarafıyla görüşmüyoruz
bebiş olcagını bılıyolar ama hiç ses seda yok zaten olmasında böyle çoook daha güzel

zaten annene nazın daha iyi gecer canım annenin yerini kimse dolduramaz daha rahat edersin

amiiin kuzumm ya işe bak sen durduk yere başa gelene bak hey yarabbimm
neyse Allahtan cana gelen bişey yok kuzum
zor olcak bide bu sıcakta yokuş felen ama napcan kuzum başa gelince geliyo işte
gerizekalı heriiiiiiiiif
aynen tatlım ya eşek herif neyse maddi yönden bişi olmayacak ama benim için gidiş geliş zor olcak bundada vardır bir hayır dicez balım.
gecmiş olsun canım benm olur bazen böyle aksaklıklar allahtan içinde siz yokken olmuş canım benm başının gözünün sadakası olsun adamda sucunu kabullenmiş ma sen dişini sıkıcan artık güzelim

sağol bebem .öyle tabi cana gelmedi öle nazar çıktı :)

zaten annene nazın daha iyi gecer canım annenin yerini kimse dolduramaz daha rahat edersin

aynen öyle kuzum çok daha iyi yanı öbür türlü yok o geldi yok bu gitti daha tantana oluyo
çamaşırlar kurumusda onları toplayıp katladım kuzum ondan geciktim

aynen tatlım ya eşek herif neyse maddi yönden bişi olmayacak ama benim için gidiş geliş zor olcak bundada vardır bir hayır dicez balım.

sağol bebem .öyle tabi cana gelmedi öle nazar çıktı :)

aynen öyle kuzum olan olmus karşılıycak tabı gerzek durupdururken nasıl becerdiyse çarpmayı
dediğin gibi nazar çıktı kuzum gözü olanın gözü çıksıınn

asemb takvimin okudunmu gı diyorki iki hafta önce doğar bebeklerin %88 i bakalım seninki hangi kısma gircek rabim hayırlısını nasip etsin.

bugun nasılsa kaynananlarda yıceksınız kuzumm belkim yarına fasulyeyı canın çeker
okaa yapmıssın yersiniz kuzum olmadı yanına makarnayı yaparsın yarın akşam

yerim yerim canım haftasonuna doğru yaparım makarnayı sıcakta da iki çeşit yiyemiyorum ki yemeğin yanına yapsam hiç canım yemek istemiyor bugün işte kaynanamlara hamburger aldık kendimize de aldık onlarla yeriz diye baya yedim çok acıkmıştım öğle yemeğinde fazla birşey yememiştim.

kıyamam ben sana senin canın mı çekti gülüm benim ben sana yapayım da yee bitanem benim

Ahhh benim gönlü bol arkadaşımm gebe haliyle bile beni düşünüyor kız yakın olsak çalışıyorum diye yemeğimi bile yapardın sen. Canımsın söylemen bile yeterli gülüm napalım uzağız işte yoksa ben beslerdim seni balımmm

alacaksın canım birşey kalmadı artık Allah'ın izniyle gelecek evinize neşe, ses getirecek tam bir aile olacaksınız canım. Ama doğum hikayeni beklerim ve tabii bir de foto isterimm.. valla aklıma gelmiyor daha aklıma gelirse söylerim canım. Battaniye koydun dimi iki tane olsun battaniyesi en az.

ay canım geçmiş olsun eşine birşey olmamış ya şükür. Arabayı da o ayı ödeyecek zaten. Artık birkaç gün dayanacaksın napıcan canım yapacak birşey yok. Trafik zor iş sen ne kadar iyi kullanırsan kullan trafik canavalarları buluyor insanı sırf bu yüzden ehliyetimi evlenir evlenmez aldığım halde eşim bana trafikte araba kullandırmıtor korkuyor sen iyi kullanırsın ama başkası kötü kullanırsa farketmezsen falan diyor işte. Büyük geçmiş olsun.

Canlarım bende ancak geldim eve işten çıktık hamburgeri almaya gittik kalabalaıktı sıra bekledik aldık kaynanamlara gittik beraber yedik oturduk muhabbet falan ancak geldim işyerinden de giremiyorm ya hemen bakayım dedi ya sinir oldum tam yazdım alntı yaptım çıkmak zorunda kaldım gitti sonra genel yazdım işte ama haftaya rahatız inşallah.. Ben bir hafta önceden izne çıkmış gibi olucam yüksekokul sekreteri de bu haftasonu çıkacak izne çünkü. Bol bol görüşürüz bir sorun olmazsa canlarım. Ütü yapmam lazım ama halim yok ancak bugün yapmazsam perşembeye kalır yarın eve gelip yemek yiyeceğiz bebek görmeye gidicez gelicez öbür güne yemek yapmam laızm o saatten sonra perşembe eşimin teyzesi gelmiş o gelir belki gelirse yine kalır gelmezse perşembe yaparım ama o kadar dursun da istemiyorum ancak valla gözlerim kapanıyor dün gece epilasyon falan yaptım duş almadan yattım geçti zaten uyuyamadım da baya sabahta erkenden kaklktım duş aldım falan uykum vardı çok bakalım uykuya yenik düşmezsem yapıcam ütüyü öpüyorum ballarım sizi.

Bu arada söyleyip söylememekte kararsız kaldım gündüz demedim ama. Dün ben ovulasyon yaptım yumurtlamam geçti reglim de yakındır artık en geç 5-6 güne gelmesi lazım kopkoyu çıktı çizgi ümitlendim bir kere oldu halvet bu ay annem gelmeden önce tutması zor diyorum ama bilmiyorum yine de beklemek istiyorum bir belirtim yok kasıklarım ağrıyor sadece ara ara önceki gün kalığıma acayip sancı girdi öyle yapmaya karar verdim dün akşam zaten ama ümidim yok açıkçası yanii gebelik yapmadım reglimin olabileceği son gün geçmeden de yapmayı düşünmüyorum. Demeyecektim boşuna nasılsa diye ama dayanamadım.

Ztarımm nasılsınnn balımmm... geçmişte yazdıklarını okuyamadım pek ya işyerinde ne var ne yokk..

asemb takvimin okudunmu gı diyorki iki hafta önce doğar bebeklerin %88 i bakalım seninki hangi kısma gircek rabim hayırlısını nasip etsin.

okumammı kuzum hergün okuyorum valla
bakalım benım afacan ne zaman gelcek dunyaya bu takvime bakarsak temmuz sonu dogurmam lazım

afiyet bal şeker olsun kuzumm öğlenleri yiyemiyosun genelde akşamada kurt gibi acıkmış olursun tabi
iyi yapmıssın kuzuma yarasın mamalar

eneemm neyem demiyosun kuzumm ay hadi inşallahh
bide bu bebiş işleri hiç belli olmuyo balım kimi hergün yapar olmaz
kimindede 1 gün bile yapsan bebiş gelir
Allahın işi bu kuzumm senın şimdi regl günün nezaman balım :44:

efet öğlenler hem sıcak hem de yemekler pek iyi olmuyor canım da istemiyor ama akşam yiyorum yine de öğlenlere nazaran. Yarasın dimi yaraması lazım çünkü kilo almam gerekiyor azıcık.

ya ne bileyim yoktr bişi zaten şimdi heyecanlandırmayayım boşuna kızları dedim hem de zaten yazamadım ki çok okudum yazdıklarınızı bir ara ama yazamadım şimdi hadi yazayım dedim. Yine de ümidim yok o zaman yumurtlama zamanım bile değildi hem belim ağrıyor regl gelecek gibi bilirim bı ağrıyı ama bir yandan da regliye bu kadar az zaman kala hiç öyle koyu çizgi görmedim ben bu akşam yapadım sıvı aldık çünkü kaynanamlar da ayrıca gündüz de öyle o yüzden ovu yapamadım gebelik var evde ama hiç elim gitmiyor umudum yok çünkü gecilkmesi lazım birkaç gün işte en geç 4-5 güne gelmesi lazım normalde 35 günde oluyrum çünkü bir geçen ay 23. gün oldum ama lacın etkisi sürüyordu o zaman.

sağol,CNM Zaten araba caddenin karşısında duruyordu biz ofisteydik adam duran arabaya çarptı:) töbe töbe neyse yapcak bişi yok kuzum

aaa hadi bakalım inşallah bebiş gelir değerlendirmişsin iyi olmuş çift çizgi yakalamak iyidir yavrum.

valla ben sanmıyorum canım belim kopuyor yaa ama tabii ümit herzaman var ancak rahatım artık yaaa hi ne gün sayıyorum ne birşey önceden bir gün bile olsa böyle halvet bir hafta önceden gebelik testleri havada uçuşurdu biri kurumadan diğerini yapardım o derece ama şimdş öyle değilim temkinliyim ve aşılamaya da hazırladım kendimi tabi kendisi gelirse de ballı kaymak olur valla.

tmm kuzumm ozaman şu 4-5 günü bekliyelim şimdiden umut yapmayalım
hernekadr böyle desemde bi umut oldu bende ozaman gebelik yaparız
inşallah hayırlısıylada güzel sonuçla karşılaşırız

bebiş gelince kiloda alırsın kuzum onu hiiiç dert etme

wışşş ingilizmi olmus benım tatlı gebişim

değişiklik olsun dedim yavrum.:)))))))))))))))))))))))))))) şimdi ofisteyim çıkıcam bi bakayım dedim yavrulara ne yaptılar bugün 1000 geçtilermi sayfada ama geçememişiz yarına litfen geçelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…