- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.021
gülüm kusura bakma ben görmedim yazdığını elektrikler gitmişti geldiğimdede direk fındığımla görüştüm şimdi baktım yazmışşın balım özürdilerim vallaha görmedimelifim ben çıkıyorum ofise geçicemm öptüm ordan görüşürüz işin olmazsa iyi bak bebişe :)))))))))))))))))))
dur kız meraklanma hemen öğrenicen nasıl olsa sağlıklı olsun da balımmm.. Bana da kız gibi geliyor nedense içime doğan ama erkekte olabilir bilmem ki bekleyip göreceğiz.
canımm yok maalesef dün akşam reglim başladı başka vuslata artık tek tesellim geçen ayla aynı günde olmuş olması ve düzene girmesi yani zati umudum yoktu demiştim ben regl geliyor diye.
Ayy canımm özür dilerim dün gece yazdım onu ben geç olmuştı yatacaktım eşimde çağırıyordu hadii hadii diye herkesi yazamamış olabilirim bitanem yaa sen neden ağlıyorsun o odun koca hala yola gelmedi yaaa ne oldu anatsana kuzum kıyamam bak valla kendine ediyorsunn ona hiçbirşey olmaz yapma tatlım takma düzelecek herşey.. İnan değmez olan sana olur..
Elifim gece yazdım ama gördün mü bilmiyorum eve gittim normalde tuvalete gitmeyecektim ve fazla sıvı tüketmeyecektim misafirlikte de iki bardak çay içsem zararı olmaz dedim yarım saat geçti birşeylerin aktığını hissettim ve baktım reglim başlamıştı canım kahverengi şekilde ama az geliyor bugün bir peddolmadı daha akşamdan sabaha azıcık gelmişti ama yeni yeni başlıyor kırmızılanmaya ben tabii dünden sayıyorum ama tesellim var çünkü geçen ayla aynı tarihte oldum reglimi düzene girdi hemde normalde 35 günde olurken daha erken olmuş oldum umarım böyle gider tatile gitmeden son akşam çalışmamı yapıcam ucundan yakalayabilirim belki öyle işte balım ama belim kopuyor daha ancak sökülüyor ya.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
elifim nasılsın canım döndüm evime iki saat önce ne var ne yok hepinizi cok özledim ya
sende kimsin ben tanımadım senikaçak bende diyorum ayın 19 gelemdi nerde bu kız hoşgeldin tatil kuşu yediğin itiğin snin olsun gördüklerini gezdiklerini anlat
iyiyim melisam hoşgeldin evine aramıza gülüm bende snei ço özleidm yokluğunda sayıkladım durdum melisma olacaktı diye hoşgeldin birdaha özletme kendini emi kuzum
yaa 3 gündür elibesesi sorucam sorucam unutuyorum fırsat olmuyo nerde bu kız en son testler yapmıştı çıkmıştı azda olsa nerelerde hiç görünmüyo aklım onda bilen varmı acaba :18::18:
eneeem bensiz 1000. Sayfaya gelinmiiiiiiiiiiş
Slm kuzularım nasılsınız kociş dışarı çıktı bende kaptım pc yi
hosgeldin canım
gülüm kusura bakma ben görmedim yazdığını elektrikler gitmişti geldiğimdede direk fındığımla görüştüm şimdi baktım yazmışşın balım özürdilerim vallaha görmedim
sabırsızlanıyorum meleğim yaa geçiyo günler aslında çok hızlı ama işte yinede insan meraklanıyo ama tabiki hayırlı olsun ayırımcılık yaptığımdan değil ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun ötesi boş ama böyle ultrasonda gördüm yaa büyümüş bir tuhaf oldum görmeyince hamile değilmişim gibi geliyo birde onu orda görmek içimde biryerlede benim olması çok büyük mucize duygulandırdı sadece cinsiyet değil bir an önce gelsede alsam kucağıma çok tuhaf bir duygu balısı yaa rabbim herkese yaşatsın inş canım benim
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yok gülüm görmedim geçmişe bakmadım hiç sonrada elektirik gitti geldim fındıkla yazıştım derken hiç bakamadım hayırlısı olsun gülüm ama ben baya umutlanmıştım ne yalan söyliyim heyecanlanmıştım ama canın sağolsun gülüm en azından düzenli oluyosun bak bendede düzensizlik vardı önceleri zamanla düzene girdi sonrada mucizem geldi zamanı geliyo sorunlarında geride kalıyo şükürler olsun şükretki bugününden daha güzel günler senin olsun sıkıntı etme sabredicez elbet seninde güzel haberlerini alıcaz meleğim inş
canikom bembeyaz gittim zenci olarak döndüm işte bi on güne kadar tenim biraz acılır esimle sarımsaklıya gitcez bu yaz durmak yok bende. ailemi gördüm canım onlarla vakit gecirdim güzeldi deniz kum sohbet sahilde olmazsa olmazı cekirdek ole vakit geçirdik. gecen hafta kardesimin isatemesi oldu eve geldiler bi 9 kisi bizde kalabalık eglendik nişsan gibi oldu işte. sen neler yaptın canım babanlaramı geccen hayırdır olesinemi yoksam ters bişilermi var yeni görüşmüstünüz ya. esinlemi gitceksin. canaım ya maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeişin ne güzel büyümüzş inanamadım görünce.
sen neler yaptın bakım. nasıl gidiyo hamişlik kilo almaya basladınmı.
hosgeldin canım
canikom bembeyaz gittim zenci olarak döndüm işte bi on güne kadar tenim biraz acılır esimle sarımsaklıya gitcez bu yaz durmak yok bende. ailemi gördüm canım onlarla vakit gecirdim güzeldi deniz kum sohbet sahilde olmazsa olmazı cekirdek ole vakit geçirdik. gecen hafta kardesimin isatemesi oldu eve geldiler bi 9 kisi bizde kalabalık eglendik nişsan gibi oldu işte. sen neler yaptın canım babanlaramı geccen hayırdır olesinemi yoksam ters bişilermi var yeni görüşmüstünüz ya. esinlemi gitceksin. canaım ya maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeişin ne güzel büyümüzş inanamadım görünce.
sen neler yaptın bakım. nasıl gidiyo hamişlik kilo almaya basladınmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?