Kaldığımız Yerden Her Telden..

ben geldim kimsecikler yok nirdesiniz

fındıkım üzzülme cnm

Elifim gece yazdım ama gördün mü bilmiyorum eve gittim normalde tuvalete gitmeyecektim ve fazla sıvı tüketmeyecektim misafirlikte de iki bardak çay içsem zararı olmaz dedim yarım saat geçti birşeylerin aktığını hissettim ve baktım reglim başlamıştı canım kahverengi şekilde ama az geliyor bugün bir peddolmadı daha akşamdan sabaha azıcık gelmişti ama yeni yeni başlıyor kırmızılanmaya ben tabii dünden sayıyorum ama tesellim var çünkü geçen ayla aynı tarihte oldum reglimi düzene girdi hemde normalde 35 günde olurken daha erken olmuş oldum umarım böyle gider tatile gitmeden son akşam çalışmamı yapıcam ucundan yakalayabilirim belki öyle işte balım ama belim kopuyor daha ancak sökülüyor ya.

elifim ben çıkıyorum ofise geçicemm öptüm ordan görüşürüz işin olmazsa iyi bak bebişe :)))))))))))))))))))
gülüm kusura bakma ben görmedim yazdığını elektrikler gitmişti geldiğimdede direk fındığımla görüştüm şimdi baktım yazmışşın balım özürdilerim vallaha görmedim

sabırsızlanıyorum meleğim yaa geçiyo günler aslında çok hızlı ama işte yinede insan meraklanıyo ama tabiki hayırlı olsun ayırımcılık yaptığımdan değil ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun ötesi boş ama böyle ultrasonda gördüm yaa büyümüş bir tuhaf oldum görmeyince hamile değilmişim gibi geliyo birde onu orda görmek içimde biryerlede benim olması çok büyük mucize duygulandırdı sadece cinsiyet değil bir an önce gelsede alsam kucağıma çok tuhaf bir duygu balısı yaa rabbim herkese yaşatsın inş canım benim

yok gülüm görmedim geçmişe bakmadım hiç sonrada elektirik gitti geldim fındıkla yazıştım derken hiç bakamadım hayırlısı olsun gülüm ama ben baya umutlanmıştım ne yalan söyliyim heyecanlanmıştım ama canın sağolsun gülüm en azından düzenli oluyosun bak bendede düzensizlik vardı önceleri zamanla düzene girdi sonrada mucizem geldi zamanı geliyo sorunlarında geride kalıyo şükürler olsun şükretki bugününden daha güzel günler senin olsun sıkıntı etme sabredicez elbet seninde güzel haberlerini alıcaz meleğim inş

yaa 3 gündür elibesesi sorucam sorucam unutuyorum fırsat olmuyo nerde bu kız en son testler yapmıştı çıkmıştı azda olsa nerelerde hiç görünmüyo aklım onda bilen varmı acaba :18::18:

sende kimsin ben tanımadım senikaçak bende diyorum ayın 19 gelemdi nerde bu kız hoşgeldin tatil kuşu yediğin itiğin snin olsun gördüklerini gezdiklerini anlat

canikom bembeyaz gittim zenci olarak döndüm işte bi on güne kadar tenim biraz acılır esimle sarımsaklıya gitcez bu yaz durmak yok bende. ailemi gördüm canım onlarla vakit gecirdim güzeldi deniz kum sohbet sahilde olmazsa olmazı cekirdek ole vakit geçirdik. gecen hafta kardesimin isatemesi oldu eve geldiler bi 9 kisi bizde kalabalık eglendik nişsan gibi oldu işte. sen neler yaptın canım babanlaramı geccen hayırdır olesinemi yoksam ters bişilermi var yeni görüşmüstünüz ya. esinlemi gitceksin. canaım ya maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeişin ne güzel büyümüzş inanamadım görünce.
sen neler yaptın bakım. nasıl gidiyo hamişlik kilo almaya basladınmı.

eneeem bensiz 1000. sayfaya gelinmiiiiiiiiiiş
slm kuzularım nasılsınız kociş dışarı çıktı bende kaptım pc yi

yaa 3 gündür elibesesi sorucam sorucam unutuyorum fırsat olmuyo nerde bu kız en son testler yapmıştı çıkmıştı azda olsa nerelerde hiç görünmüyo aklım onda bilen varmı acaba :18::18:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa cıktımı silik bi cizgi hadi insallah ya ben bu ay gitmeden yakımı yapmıstım işte iki gün sadece ilşki oldu bu aY BİŞİ CIKMAZ HİÇ UMUDUM YAOK. AMA HAYIT HAPINI ALDIM KLOMENİ BIRAKTIM YA BİRAZ İÇİYİMKİ ONU AADETİM GECİKMESİN DİYE DÜŞÜNDÜM BAKALIM NASIL Bİ ETKİ YAPCAK. BU AYDA EKSİK KULLANDIM AMA ERKEN BİTTİ HAPIM ALMADIM AMANNNNNNNNNNNNNNNNN BOŞVER DEDİM.

tabii merak eder insan ayrımcılık yapmayacağını zaten biliyorum canımm.. Ama ona göre insan kıyafet alacak bakacak hayaller kuracak anlıyorum seni.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Hoşgeldiin kaçak gezinti seniii neler yaptın kız anlat bakemmm...

valla bende umut yoktu ilk defa öyle çıktı senin ki kadar çok koyu değildi zama zaten ben üzülmedim umutta bağlamadığımdan, ayrıca da sevindim tam vaktinde geldi Rabbim İnşallahh hayırlısını hayırlı zamanda veriri inanıyorum ben yakın güzel haberler vermem benim.. Herşey Allah'tan bekleyip görücez inan öyle rahatım ki o kadar ara kanamalardan sonra baya sakinleştim ben oluruna bırakıyorum.

ohhh süperr ben de gidicem balımm 1 ağustosta iznim başlıyor o gün İstanbul'a gidicem ertesi günü falan da annemle deniz otobüsüyle ver elini Avşa. Ana kız tatil yapıcaz eşim gelemiyor çalışacak bu yaz. Bende zaten anneme gideceğim bari tatilde yapalım dedik öyle işte iple çekiyorum valla ya inanılmaz bunaldım bende kum, deniz istiyorum. Hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin bitanem..

ohhhhhhhhh karakız oldum diyosun iyi yaptın gülüm gönlünce eğlenmişin önemli olan bu vallaha imrendim deniz kum deidn yaa biz yandık buralarda malum öyle tatilde yok işte bekliyoruz istanbulun başınıkardeşini verdiniz haa Allah hayırlı uğurlu etsin balısı bende bayram sonrası gidicem gülüm bir sıkıntı yok eşimle gidicez babam bekliyo gliceksiniz dedi gitmiyecektik ama mecbur kalıdk babamı kırmadığımdan gidicez yoksa eşim iznini alıcaktı ramazanda tutmak zor olur diyee evde kalırım diyodu ama malesef babam ağır basıyo balısı sağolsın teyzesi büyümüş yaa ultrasonda gördüm bende nanamadım çok farklıydı duygulandım rabbim herkese nasip etsin inş bitanem kilo almadım daha ama karnım büyüyo ynai göbekde varya alt taraf baya şişkin dikleşti işkte kilo olunca hemencik belli oluyo malesef ama kilom aynı şimdilik biedenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…