- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.041
gülüm kusura bakma ben görmedim yazdığını elektrikler gitmişti geldiğimdede direk fındığımla görüştüm şimdi baktım yazmışşın balım özürdilerim vallaha görmedim
sabırsızlanıyorum meleğim yaa geçiyo günler aslında çok hızlı ama işte yinede insan meraklanıyo ama tabiki hayırlı olsun ayırımcılık yaptığımdan değil ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun ötesi boş ama böyle ultrasonda gördüm yaa büyümüş bir tuhaf oldum görmeyince hamile değilmişim gibi geliyo birde onu orda görmek içimde biryerlede benim olması çok büyük mucize duygulandırdı sadece cinsiyet değil bir an önce gelsede alsam kucağıma çok tuhaf bir duygu balısı yaa rabbim herkese yaşatsın inş canım benim
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yok gülüm görmedim geçmişe bakmadım hiç sonrada elektirik gitti geldim fındıkla yazıştım derken hiç bakamadım hayırlısı olsun gülüm ama ben baya umutlanmıştım ne yalan söyliyim heyecanlanmıştım ama canın sağolsun gülüm en azından düzenli oluyosun bak bendede düzensizlik vardı önceleri zamanla düzene girdi sonrada mucizem geldi zamanı geliyo sorunlarında geride kalıyo şükürler olsun şükretki bugününden daha güzel günler senin olsun sıkıntı etme sabredicez elbet seninde güzel haberlerini alıcaz meleğim inş
canikom bembeyaz gittim zenci olarak döndüm işte bi on güne kadar tenim biraz acılır esimle sarımsaklıya gitcez bu yaz durmak yok bende. ailemi gördüm canım onlarla vakit gecirdim güzeldi deniz kum sohbet sahilde olmazsa olmazı cekirdek ole vakit geçirdik. gecen hafta kardesimin isatemesi oldu eve geldiler bi 9 kisi bizde kalabalık eglendik nişsan gibi oldu işte. sen neler yaptın canım babanlaramı geccen hayırdır olesinemi yoksam ters bişilermi var yeni görüşmüstünüz ya. esinlemi gitceksin. canaım ya maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeişin ne güzel büyümüzş inanamadım görünce.
sen neler yaptın bakım. nasıl gidiyo hamişlik kilo almaya basladınmı.
hosgeldin canım
canikom bembeyaz gittim zenci olarak döndüm işte bi on güne kadar tenim biraz acılır esimle sarımsaklıya gitcez bu yaz durmak yok bende. ailemi gördüm canım onlarla vakit gecirdim güzeldi deniz kum sohbet sahilde olmazsa olmazı cekirdek ole vakit geçirdik. gecen hafta kardesimin isatemesi oldu eve geldiler bi 9 kisi bizde kalabalık eglendik nişsan gibi oldu işte. sen neler yaptın canım babanlaramı geccen hayırdır olesinemi yoksam ters bişilermi var yeni görüşmüstünüz ya. esinlemi gitceksin. canaım ya maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeişin ne güzel büyümüzş inanamadım görünce.
hosgeldin canım
hosgeldin canım
hosgeldin canım
canım benim
a.slm hoşgeldin kuzum nihayet bu kocişin ne yapıyo böyle pcde arada sana versin amaolmaz böyle kızıyourm bak hııııııımmmmmmmmmeneeem bensiz 1000. sayfaya gelinmiiiiiiiiiiş
slm kuzularım nasılsınız kociş dışarı çıktı bende kaptım pc yi
aaaaaaaaaaaaaaaaaa cıktımı silik bi cizgi hadi insallah ya ben bu ay gitmeden yakımı yapmıstım işte iki gün sadece ilşki oldu bu aY BİŞİ CIKMAZ HİÇ UMUDUM YAOK. AMA HAYIT HAPINI ALDIM KLOMENİ BIRAKTIM YA BİRAZ İÇİYİMKİ ONU AADETİM GECİKMESİN DİYE DÜŞÜNDÜM BAKALIM NASIL Bİ ETKİ YAPCAK. BU AYDA EKSİK KULLANDIM AMA ERKEN BİTTİ HAPIM ALMADIM AMANNNNNNNNNNNNNNNNN BOŞVER DEDİM.
peki olur
88liyim hukuk son sınıf öğrencisiyim baya bi senedir bu siteye üyeyim evde tek kalınca sohbet edeceğim insanlar olsun istedimbu arada geç yazıyorum çünkü yan komşu çağırdı çaya yeni geldim
demek bebiş bekliyorsun ne güzel doğum ne zamana işallah?
tabii merak eder insan ayrımcılık yapmayacağını zaten biliyorum canımm.. Ama ona göre insan kıyafet alacak bakacak hayaller kuracak anlıyorum seni.
Hoşgeldiin kaçak gezinti seniii neler yaptın kız anlat bakemmm...
valla bende umut yoktu ilk defa öyle çıktı senin ki kadar çok koyu değildi zama zaten ben üzülmedim umutta bağlamadığımdan, ayrıca da sevindim tam vaktinde geldi Rabbim İnşallahh hayırlısını hayırlı zamanda veriri inanıyorum ben yakın güzel haberler vermem benim.. Herşey Allah'tan bekleyip görücez inan öyle rahatım ki o kadar ara kanamalardan sonra baya sakinleştim ben oluruna bırakıyorum.
ohhh süperr ben de gidicem balımm 1 ağustosta iznim başlıyor o gün İstanbul'a gidicem ertesi günü falan da annemle deniz otobüsüyle ver elini Avşa. Ana kız tatil yapıcaz eşim gelemiyor çalışacak bu yaz. Bende zaten anneme gideceğim bari tatilde yapalım dedik öyle işte iple çekiyorum valla ya inanılmaz bunaldım bende kum, deniz istiyorum. Hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin bitanem..
a.slm hoşgeldin kuzum nihayet bu kocişin ne yapıyo böyle pcde arada sana versin amaolmaz böyle kızıyourm bak hııııııımmmmmmmmm
hoşbuldum datlu arkidişim beniiim
işlerini yapıyo kuzumm bende arada mızırdanıp alıyorum
bide böle arada dışarı çıkıyo ozaman kapıyorum
dr a mı gittin kuzum foto felenmi koydun geçmişe bakamadım tam
merak ettim yahu
eneeemmm yirim ben bu mınnağıııı maşallahh kuzumm büyümüş bebişin maşallahhhh hem ona hem sana
Eki Görüntüle 468132 Eki Görüntüle 468133 gelinin nasıl büyümüşmü dünürümmmm
iyi yapıyosun canım almak lazım arada bekleyenlerin var gülüm gelinini resimlerini koydum nasıl görmezsin aaaaaaa
geldim canım evimi cok özlemişim kocamıda aksam olsade görsem.hoşbuldum cnm benımm nasılsın
tatildeydin dimi geldin sanırsam evine :44:
tabii merak eder insan ayrımcılık yapmayacağını zaten biliyorum canımm.. Ama ona göre insan kıyafet alacak bakacak hayaller kuracak anlıyorum seni.
Hoşgeldiin kaçak gezinti seniii neler yaptın kız anlat bakemmm..
canım gezidm bolbol gezdim geldim işte. bakalım istanbulda bi 10 gün sıkılacakmıyım
29 undada sarımsaklıda olcam esimle yazık o daha tatil yapamadı.
valla bende umut yoktu ilk defa öyle çıktı senin ki kadar çok koyu değildi zama zaten ben üzülmedim umutta bağlamadığımdan, ayrıca da sevindim tam vaktinde geldi Rabbim İnşallahh hayırlısını hayırlı zamanda veriri inanıyorum ben yakın güzel haberler vermem benim.. Herşey Allah'tan bekleyip görücez inan öyle rahatım ki o kadar ara kanamalardan sonra baya sakinleştim ben oluruna bırakıyorum.
ohhh süperr ben de gidicem balımm 1 ağustosta iznim başlıyor o gün İstanbul'a gidicem ertesi günü falan da annemle deniz otobüsüyle ver elini Avşa. Ana kız tatil yapıcaz eşim gelemiyor çalışacak bu yaz. Bende zaten anneme gideceğim bari tatilde yapalım dedik öyle işte iple çekiyorum valla ya inanılmaz bunaldım bende kum, deniz istiyorum. Hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin bitanem..
ohhhhhhhhh karakız oldum diyosun iyi yaptın gülüm gönlünce eğlenmişin önemli olan bu vallaha imrendim deniz kum deidn yaa biz yandık buralarda malum öyle tatilde yok işte bekliyoruz istanbulun başınıkardeşini verdiniz haa Allah hayırlı uğurlu etsin balısı bende bayram sonrası gidicem gülüm bir sıkıntı yok eşimle gidicez babam bekliyo gliceksiniz dedi gitmiyecektik ama mecbur kalıdk babamı kırmadığımdan gidicez yoksa eşim iznini alıcaktı ramazanda tutmak zor olur diyee evde kalırım diyodu ama malesef babam ağır basıyo balısı sağolsın teyzesi büyümüş yaa ultrasonda gördüm bende nanamadım çok farklıydı duygulandım rabbim herkese nasip etsin inş bitanem kilo almadım daha ama karnım büyüyo ynai göbekde varya alt taraf baya şişkin dikleşti işkte kilo olunca hemencik belli oluyo malesef ama kilom aynı şimdilik biedenem
a.slm hoşgeldin kuzum nihayet bu kocişin ne yapıyo böyle pcde arada sana versin amaolmaz böyle kızıyourm bak hııııııımmmmmmmmm
yaa adetten önce yapmıştı baya çizgi çıktı dedi sonra ki gün yapmış daha silik çıkmıştı hamile olsydı gelirdi söylerdi bence yine çıkmadı ama nerelrde bilmiyorum hiç aklım kaldı onda kuzum sen geldin evine artık değerlendirisin yine ama bence bu tatil üzeine kafana takmadan akışına bırkarak devam et çalışmlara:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?