Kaldığımız Yerden Her Telden..

tabii merak eder insan ayrımcılık yapmayacağını zaten biliyorum canımm.. Ama ona göre insan kıyafet alacak bakacak hayaller kuracak anlıyorum seni.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Hoşgeldiin kaçak gezinti seniii neler yaptın kız anlat bakemmm...

valla bende umut yoktu ilk defa öyle çıktı senin ki kadar çok koyu değildi zama zaten ben üzülmedim umutta bağlamadığımdan, ayrıca da sevindim tam vaktinde geldi Rabbim İnşallahh hayırlısını hayırlı zamanda veriri inanıyorum ben yakın güzel haberler vermem benim.. Herşey Allah'tan bekleyip görücez inan öyle rahatım ki o kadar ara kanamalardan sonra baya sakinleştim ben oluruna bırakıyorum.

ohhh süperr ben de gidicem balımm 1 ağustosta iznim başlıyor o gün İstanbul'a gidicem ertesi günü falan da annemle deniz otobüsüyle ver elini Avşa. Ana kız tatil yapıcaz eşim gelemiyor çalışacak bu yaz. Bende zaten anneme gideceğim bari tatilde yapalım dedik öyle işte iple çekiyorum valla ya inanılmaz bunaldım bende kum, deniz istiyorum. Hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin bitanem..

ohhhhhhhhh karakız oldum diyosun iyi yaptın gülüm gönlünce eğlenmişin önemli olan bu vallaha imrendim deniz kum deidn yaa biz yandık buralarda malum öyle tatilde yok işte bekliyoruz istanbulun başınıkardeşini verdiniz haa Allah hayırlı uğurlu etsin balısı bende bayram sonrası gidicem gülüm bir sıkıntı yok eşimle gidicez babam bekliyo gliceksiniz dedi gitmiyecektik ama mecbur kalıdk babamı kırmadığımdan gidicez yoksa eşim iznini alıcaktı ramazanda tutmak zor olur diyee evde kalırım diyodu ama malesef babam ağır basıyo balısı sağolsın teyzesi büyümüş yaa ultrasonda gördüm bende nanamadım çok farklıydı duygulandım rabbim herkese nasip etsin inş bitanem kilo almadım daha ama karnım büyüyo ynai göbekde varya alt taraf baya şişkin dikleşti işkte kilo olunca hemencik belli oluyo malesef ama kilom aynı şimdilik biedenem

ohhhhhhhhh karakız oldum diyosun iyi yaptın gülüm gönlünce eğlenmişin önemli olan bu vallaha imrendim deniz kum deidn yaa biz yandık buralarda malum öyle tatilde yok işte bekliyoruz istanbulun başınıkardeşini verdiniz haa Allah hayırlı uğurlu etsin balısı bende bayram sonrası gidicem gülüm bir sıkıntı yok eşimle gidicez babam bekliyo gliceksiniz dedi gitmiyecektik ama mecbur kalıdk babamı kırmadığımdan gidicez yoksa eşim iznini alıcaktı ramazanda tutmak zor olur diyee evde kalırım diyodu ama malesef babam ağır basıyo balısı sağolsın teyzesi büyümüş yaa ultrasonda gördüm bende nanamadım çok farklıydı duygulandım rabbim herkese nasip etsin inş bitanem kilo almadım daha ama karnım büyüyo ynai göbekde varya alt taraf baya şişkin dikleşti işkte kilo olunca hemencik belli oluyo malesef ama kilom aynı şimdilik biedenem

eneeem bensiz 1000. sayfaya gelinmiiiiiiiiiiş
slm kuzularım nasılsınız kociş dışarı çıktı bende kaptım pc yi
a.slm hoşgeldin kuzum nihayet bu kocişin ne yapıyo böyle pcde arada sana versin amaolmaz böyle kızıyourm bak hııııııımmmmmmmmm

yaa adetten önce yapmıştı baya çizgi çıktı dedi sonra ki gün yapmış daha silik çıkmıştı hamile olsydı gelirdi söylerdi bence yine çıkmadı ama nerelrde bilmiyorum hiç aklım kaldı onda kuzum sen geldin evine artık değerlendirisin yine ama bence bu tatil üzeine kafana takmadan akışına bırkarak devam et çalışmlara:26:

ne güzel demek hukuk son sınıf az kalmış sabır dıleyeyım
iyi yapmısın cnm uye olmakla burda hem vakit geçiyo hemde çok güzel arkadaşlıklar oluyo
hemde derdini sevincini paylaşıp bilgi alabılıyo insan seviyorum kk yı uleeeynn
hoşgeldin sefa geldin içtiğin çaylar boğazında ay yok üle demicektim
şaka tabiki afiyetler olsun
dogum sanırsam ağustos başı cnm az kaldı yani :18:
sen bekarsın dimi manita felen varmı

evet balım çok fazla heyecanım var ama moonum demiştiki bugün iklideki değerler 50 altı üstü olunca tahmin ediliyomuş yaa şimdide onu merak ediyorum ama 2 hafta sonra muhtemelen sonuçlarda 1-2 haftaya çıkar derken zaten cinsiyeti öğrenmeyede birşey klmaz artık hayırlısı Allahtan balısı evet gülüm üzülmediğini biliyorum sen zaten umutlanmamıştın ama ben umutlanmıştım yalan yok güzelim ama olmadı olmaında tek adein düzene girsinde gerisi zaten gelecek zorlu yollardan geçti ama geride kaldı ben inanıyorum z kaldı bak gör

a.slm hoşgeldin kuzum nihayet bu kocişin ne yapıyo böyle pcde arada sana versin amaolmaz böyle kızıyourm bak hııııııımmmmmmmmm

hoşbuldum datlu arkidişim beniiim
işlerini yapıyo kuzumm bende arada mızırdanıp alıyorum
bide böle arada dışarı çıkıyo ozaman kapıyorum
dr a mı gittin kuzum foto felenmi koydun geçmişe bakamadım tam
merak ettim yahu

iyi yapıyosun canım almak lazım arada bekleyenlerin var gülüm gelinini resimlerini koydum nasıl görmezsin aaaaaaa

eneeemmm yirim ben bu mınnağıııı maşallahh kuzumm büyümüş bebişin maşallahhhh hem ona hem sana

sağolasın gülüm büyümüş yaaa vallaha yatıyoduki görsen nasıl belliydi ağlayasm geldi şmmdide sabırsızlanıyorum artık gelsede biran önce sevsem yahu

büyemezmiiiiiiiiiii büyümüş tabi annesiiii yerim ben bu tatlu geliniiiiiii anası gibi pek tatluuuu
maşallahhh kuzuyaaa maşallahhhh büyüsünde kocaman olsuuuun yirim ben onuuu

iyi yapıyosun canım almak lazım arada bekleyenlerin var gülüm gelinini resimlerini koydum nasıl görmezsin aaaaaaa

gördüm balım gördüm nede güzel çıkmış benım gelinimm
hele 12. haftanda gittiğinde baya bi bebek şeklini alcak kuzum
her gitiiğinde daha da büyüycek sağlıcaklada gelcek dunyaya inşallahhh

pu puu ya okadar yazdım internet git gel yaptı

mesajj tekrarı yapcaz ggaali

tatilcimiiz meelisa hanım gelmiş hoşgeelmiş

asemb bugün seni yok yazdım sabah yoklama çektim tatlım :)))))))))))BEBİŞ nasıl

eliiiiiff ne şimdiden dünür muhabbetine giriyon yavrum erkek olursa ayvayı yirsin ha benden söylemesi

hoşbuldum cnm benımm nasılsın
tatildeydin dimi geldin sanırsam evine :44:
geldim canım evimi cok özlemişim kocamıda aksam olsade görsem.

az kalmıs canım sık dişini olsun eşinsiz bekar olarak tatilini yaparsın aman bi yandan özlüyosun bi yandannda tatil denilince kıyılıyo işte eslere yani ben kıyıyorum bi ay yalnız bırakabiliyorum onu. bu sefer 3 hafta kaldı ya neyse

gidin canım degişiklik olur karadenizdelerdi demi havası iyi gelir bosver orda tutar esimnde orucunu bugün baslıyo demi ramazan allah tutan herkese bol sabır verdsin bu sıcaklarda cok zor vallahi

ay insallah adet olmamıstır ya o kızcagızda cok yıprandı bizim gibi.

dejavum ben anlamadım sen adetmi oldun yoksam cift cizgimi gördün:26::26::26::26: hadi insallah.
elifimmmmmmmmmmmmmmm bu ay gecti len adet günüöm bugün bakalım ne olcek bi ay es gectim vallahi cok da iyi oldu cinsellişkten sogumuştum vallahi ya sartlıyarak yapmaktan gına gelmişti neyse artıkın takmıcam bişi yada simdilik bu gaz ne kadar devam eder bilememde.

bi gebişin 3 haftası mı kalmış amanınn amaannnnnnnnnnn sabahlar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…