Kaldığımız Yerden Her Telden..

hey gidi heyyyyyyyyyy mesaj yazdım kimse yazmamış hıhhhhhhhhhhhhhh

sağolasın gülüm büyümüş yaaa vallaha yatıyoduki görsen nasıl belliydi ağlayasm geldi şmmdide sabırsızlanıyorum artık gelsede biran önce sevsem yahu

heyecan olmazmı kuzumm her dr a gidiş her usg ye giriş ayrı bi heyecan
hele onu görüyosun ya o dr dan çıkınca insan leyla gibi oluyo
maşallah yavrumaa sağlsağlim gelicek dünyaya Allahın izniyle

hehe dimek benı yok yazdın kuzumm ama geldim bak
sen bide akşam yoklaması yap kuzumm anca geliyorum napam
kocişden arta kalan zamanlarda kapıyorum pcyi
çok şükür afacan iyi tepinip duruyo artık can yakıyo kıpraşması
sen napıyosun kuzum fatihimiz nasıl pisimiz nasıl

geldim canım evimi cok özlemişim kocamıda aksam olsade görsem.

enee kocansızmı gittiydin tatile kuzumm
dejavumda bırakcak kocişini
demekki bu sene kocasız gitmek moda
insan özlüyo valla evini nereye giderse gitsin insan anca evinde rahat ediyo
evimiz evimiz güzel evimiz

sağolsın cnaım arkadaşım benim artık sabırla yürüycz bu yolda yeterki sonu hayırlı olsun bitanem benim rabbim cümlemizin bebişlerini hayırlı kılsın sağlıkla kucağığımıza almayı nasip etsin canım benim
hee sorma gülüm yapıyoruzda erkek olursa kıçımızın üzerine oturuvericez gariii
evet canım değişiklik olucakda eşime kıyamıyorum çok zor olucak kolyamı bu günlerde tutmak vde olsaydı iyi olucaktı bilemiyorum bakalım gülüm adetin geçsede geçmesede bundan sonrası için diyorum balım bak soğudum diyosun bizde soğumuştuk artık gerçekten akışına bırakmak en iyisi becerebilsek tabi :26:

bi gebişin 3 haftası mı kalmış amanınn amaannnnnnnnnnn sabahlar olmasın

evet dünürümün 3 haftası kaldı darısı başııza gülüm sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin rabbim cümlemize inş AMİNNNNNNN

paşam iyi tatlım tepikleeri güçlendi eskiden sade bulunduğu taraf hareket ediyrodu şimdi komple göbüşü sallandırıyor:))))))
pisimde dee iyi ne yapsın mav mavv şekilde gecee yanıma gelmiş yatmış kolumu yaaalıyor birde onu seveyim diye sıpa ne olcaak.:))))))

nevresim takımmız la pike takımıı geldi güzelmiş :))))))))

valla ben kocasız giidemem ya gariiibiim ne yapcak tek başına kıyamam ona bennnnnnnnn

çok güzel canım maşallahh okulunu bitir güzel bir meslek sahibi ol kendş ayaklarının üzerinde dur canım en güzeli. İyi yapmışsın canım her zaman bekleriz topiğimize.[/QUOTE]

işallah teşekkür ederim ne denir bilmem ama sana da güzel mutlu sağlıklı keyif dolu hamilelikler

tüm güzel dualarına amiiiiiiiiiiiiiiin cnm kuzumm benımmm
hee kaldı 3 hafta vışşşşş neçabuk geçiyo zaman yahuu :18:

hey gidi heyyyyyyyyyy mesaj yazdım kimse yazmamış hıhhhhhhhhhhhhhh
ben yazdım yaaa gülüm bak bakalım hepiciğinede yazdım kaprisli gibe seni

evet balım aynen öyle çıkınca deli gibi dolanıyorum eşime resimi gösteriyorum len sok içeri diyo görmesinler manyek çok güzel duygular rabbim herkese nasip etsin anne olmayı biedem AMİNNNNNNNNN

kim bu gibe acabaa :))))))))))))))) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. şekerim fırt diye çıkıversin yormasın annesinii:)

elifim benimde içime doğan kız ama yine rabbim bilir

maşallahhh paşamızaaa he yaa o karnı titretmeleri yokmu acayip bişey
komple sallıyolar çok tatlı kız bunlar alıştık böyle içimizde olmalarına
dışarı çıkınca afallıycaz sankilim

pisicikde sevilmek istiyo napsın hazır fatih efendı çıkmadan nekadar kendımı sevdirsem kardır diye bakıyo

amanda amaaan kocişine çok düşkünmüş bu tatlı gebişş

canım su an tatamen deşarj olmus durumdayım rahatım sadece bi ay ben olmadıgım için bosa geçti . soguma olayıda sartlayıp yapınca cinsellikten bi zevk almamaya baslamıstım ama sidi kafam rahat eski günlerime dönmüş gibiyim bakalım. bu gaz ne kadar bende sürer bilmem ama bu psikolojimi bu sekilde korursam ben inanıyorum bebişim hemen gelcek bana.

amiiiiiiiiiiin balım benımm şimci 2 hafta sona gitcen dimi ikili teste
işte ozaman belli olur bişeycikler
bide hiç bebişi hissediyomusun böyle pıt pıt gibi çok hafif bişey
hissediyosan sağındamı solundamı diye sorcam
bana anam sormustu ben sağda hissediyodum ozaman erkek olcak demişti
sağdakiler erkek soldakiler kız diyolar :44:

demek tepikleri güçlendi yerim ben onun tepiklerini maaşallah kuzuma fatihime gülüm deldimi hemen takımlar güle güle kullan fatihinkini kulandığunda çekersin fotosunu artık vallaha bende kocişsiz gidemem kız sende benim gibisin gülüm
evet canım çok güzleler şimdi olmazda gülüm benimki kışa geleceği iin bunlardan gerekli benim öyle el becereiğim yok da birşeylerde almadım cinsiyet belli olmadan almıycam bidenem
tüm güzel dualarına amiiiiiiiiiiiiiiin cnm kuzumm benımmm
hee kaldı 3 hafta vışşşşş neçabuk geçiyo zaman yahuu :18:

evet az kaldı hayırlısıyla artık güöşünden çıkıp kucağına gelicek anneis kokusunu alıcaksın yerim ben onu yaaa maaşallah

eeeeeeeee tabi yavrum 10yıldır birlikteyiz sevgi sayggıdan öte alışkanlık oluyor :)))))))))) yapamayız bir ayrı

kim bu gibe acabaa :))))))))))))))) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. şekerim fırt diye çıkıversin yormasın annesinii:)

amiiiiiiin kuzum benımm
vay anasına yaa hala tuhaf geliyo ben hamişim ve doğuma az kaldı
ne ilginç yahu sonuna geldim ama düşününce bi tuhaf geliyo
dogduktan sonra anlıycam galiba

eeeeeeeee tabi yavrum 10yıldır birlikteyiz sevgi sayggıdan öte alışkanlık oluyor :)))))))))) yapamayız bir ayrı

nice nice 10 senelere kuzumm benım bi ömür mutlu olun yuvanızdaa fatihinizle ve diğer gelicek olan bebişlerinizle inşallahhh
çifte kumrular siziii maşallahhh tü tü tüüüü

hayırlısı gülüm bende kız doğuyoda bugün acaba erkekmi dedim resmi birşeye benzetemeynce dedimki sanki pipili gözüküyo bakıcaz bidenem heyecanal bekliycizzzzzzzzzzz:18:
en güzeli bitanem doğru karar vermişşn dilerim rabbimden hakkında hayılısını versin gönlüne göre olsun herşey canımıniçi

evet gülüm 2 hafta sonra bakalım oda stersli yaa korkular aldı şimdiden inş hayırlı sonuçlarla gelirim dua edin bana bitanem vallaha gülüm ben sağda hiç birşey hissetmiyorum eşimde bakıyo elini sol tarafta pıt pıt inceden birşey atıyo gibi ma bazılar yok kendi kalp atışımızmış diyoda ben çok duydum o atışlarla hamile olduğunu öğrenen bilemiyorum:26::26:

canım bizde 2009 dan beri birlikteyiz evlenmeden 10 sene cıktık ama cok ayrı kaldım ben gölcükte o ist da ben ondan önce mezun oldum o devam etti hep ayrıydık işte. onun için hasret bizim için cok iyi oluyo askımız depreşiyo
daha bi askla bakılıyo her ayrılıgın sonunda.
esimde bana hiç kıyamaz ben calısıyorum zorunluyum burda kalmaya yıllık izne kadar sen ne yapacaksın istanbulda sıcakta git diledigin kadar kal diyo ama anca bi ay dayanabiliyoruz ayrı. cok özledim ya aksam 7 olsada gelse hemen benimki. ulen bide birazdan adet olursam dagıtırım etrafı lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…