- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.061
sağolasın gülüm büyümüş yaaa vallaha yatıyoduki görsen nasıl belliydi ağlayasm geldi şmmdide sabırsızlanıyorum artık gelsede biran önce sevsem yahu
pu puu ya okadar yazdım internet git gel yaptı
mesajj tekrarı yapcaz ggaali
tatilcimiiz meelisa hanım gelmiş hoşgeelmiş
asemb bugün seni yok yazdım sabah yoklama çektim tatlım :)))))))))))BEBİŞ nasıl
eliiiiiff ne şimdiden dünür muhabbetine giriyon yavrum erkek olursa ayvayı yirsin ha benden söylemesi
geldim canım evimi cok özlemişim kocamıda aksam olsade görsem.
bi gebişin 3 haftası mı kalmış amanınn amaannnnnnnnnnn sabahlar olmasın
sağolsın cnaım arkadaşım benim artık sabırla yürüycz bu yolda yeterki sonu hayırlı olsun bitanem benim rabbim cümlemizin bebişlerini hayırlı kılsın sağlıkla kucağığımıza almayı nasip etsin canım benimbüyemezmiiiiiiiiiii büyümüş tabi annesiiii yerim ben bu tatlu geliniiiiiii anası gibi pek tatluuuu
maşallahhh kuzuyaaa maşallahhhh büyüsünde kocaman olsuuuun yirim ben onuuu
gördüm balım gördüm nede güzel çıkmış benım gelinimm
hele 12. haftanda gittiğinde baya bi bebek şeklini alcak kuzum
her gitiiğinde daha da büyüycek sağlıcaklada gelcek dunyaya inşallahhh
hee sorma gülüm yapıyoruzda erkek olursa kıçımızın üzerine oturuvericez gariiipu puu ya okadar yazdım internet git gel yaptı
mesajj tekrarı yapcaz ggaali
tatilcimiiz meelisa hanım gelmiş hoşgeelmiş
asemb bugün seni yok yazdım sabah yoklama çektim tatlım :)))))))))))BEBİŞ nasıl
eliiiiiff ne şimdiden dünür muhabbetine giriyon yavrum erkek olursa ayvayı yirsin ha benden söylemesi
evet canım değişiklik olucakda eşime kıyamıyorum çok zor olucak kolyamı bu günlerde tutmak vde olsaydı iyi olucaktı bilemiyorum bakalım gülüm adetin geçsede geçmesede bundan sonrası için diyorum balım bak soğudum diyosun bizde soğumuştuk artık gerçekten akışına bırakmak en iyisi becerebilsek tabi :26:geldim canım evimi cok özlemişim kocamıda aksam olsade görsem.
az kalmıs canım sık dişini olsun eşinsiz bekar olarak tatilini yaparsın aman bi yandan özlüyosun bi yandannda tatil denilince kıyılıyo işte eslere yani ben kıyıyorum bi ay yalnız bırakabiliyorum onu. bu sefer 3 hafta kaldı ya neyse
gidin canım degişiklik olur karadenizdelerdi demi havası iyi gelir bosver orda tutar esimnde orucunu bugün baslıyo demi ramazan allah tutan herkese bol sabır verdsin bu sıcaklarda cok zor vallahi
ay insallah adet olmamıstır ya o kızcagızda cok yıprandı bizim gibi.
dejavum ben anlamadım sen adetmi oldun yoksam cift cizgimi gördün:26::26::26::26: hadi insallah.
elifimmmmmmmmmmmmmmm bu ay gecti len adet günüöm bugün bakalım ne olcek bi ay es gectim vallahi cok da iyi oldu cinsellişkten sogumuştum vallahi ya sartlıyarak yapmaktan gına gelmişti neyse artıkın takmıcam bişi yada simdilik bu gaz ne kadar devam eder bilememde.
bi gebişin 3 haftası mı kalmış amanınn amaannnnnnnnnnn sabahlar olmasın
heyecan olmazmı kuzumm her dr a gidiş her usg ye giriş ayrı bi heyecan
hele onu görüyosun ya o dr dan çıkınca insan leyla gibi oluyo
maşallah yavrumaa sağlsağlim gelicek dünyaya Allahın izniyle
hehe dimek benı yok yazdın kuzumm ama geldim bak
sen bide akşam yoklaması yap kuzumm anca geliyorum napam
kocişden arta kalan zamanlarda kapıyorum pcyi
çok şükür afacan iyi tepinip duruyo artık can yakıyo kıpraşması
sen napıyosun kuzum fatihimiz nasıl pisimiz nasıl
enee kocansızmı gittiydin tatile kuzumm
dejavumda bırakcak kocişini
demekki bu sene kocasız gitmek moda
insan özlüyo valla evini nereye giderse gitsin insan anca evinde rahat ediyo
evimiz evimiz güzel evimiz
Eki Görüntüle 468136 Eki Görüntüle 468137 Eki Görüntüle 468138 Eki Görüntüle 468139 Eki Görüntüle 468140 Eki Görüntüle 468141 Eki Görüntüle 468142 kızlar şunalrın güzleliine bakarmısınız yaaaa
sağolsın cnaım arkadaşım benim artık sabırla yürüycz bu yolda yeterki sonu hayırlı olsun bitanem benim rabbim cümlemizin bebişlerini hayırlı kılsın sağlıkla kucağığımıza almayı nasip etsin canım benim
evet dünürümün 3 haftası kaldı darısı başııza gülüm sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin rabbim cümlemize inş AMİNNNNNNN
ben yazdım yaaa gülüm bak bakalım hepiciğinede yazdım kaprisli gibe senihey gidi heyyyyyyyyyy mesaj yazdım kimse yazmamış hıhhhhhhhhhhhhhh
heyecan olmazmı kuzumm her dr a gidiş her usg ye giriş ayrı bi heyecan
hele onu görüyosun ya o dr dan çıkınca insan leyla gibi oluyo
maşallah yavrumaa sağlsağlim gelicek dünyaya Allahın izniyle
hehe dimek benı yok yazdın kuzumm ama geldim bak
sen bide akşam yoklaması yap kuzumm anca geliyorum napam
kocişden arta kalan zamanlarda kapıyorum pcyi
çok şükür afacan iyi tepinip duruyo artık can yakıyo kıpraşması
sen napıyosun kuzum fatihimiz nasıl pisimiz nasıl
enee kocansızmı gittiydin tatile kuzumm
dejavumda bırakcak kocişini
demekki bu sene kocasız gitmek moda
insan özlüyo valla evini nereye giderse gitsin insan anca evinde rahat ediyo
evimiz evimiz güzel evimiz
paşam iyi tatlım tepikleeri güçlendi eskiden sade bulunduğu taraf hareket ediyrodu şimdi komple göbüşü sallandırıyor:))))))
pisimde dee iyi ne yapsın mav mavv şekilde gecee yanıma gelmiş yatmış kolumu yaaalıyor birde onu seveyim diye sıpa ne olcaak.:))))))
nevresim takımmız la pike takımıı geldi güzelmiş :))))))))
valla ben kocasız giidemem ya gariiibiim ne yapcak tek başına kıyamam ona bennnnnnnnn
canım su an tatamen deşarj olmus durumdayım rahatım sadece bi ay ben olmadıgım için bosa geçti . soguma olayıda sartlayıp yapınca cinsellikten bi zevk almamaya baslamıstım ama sidi kafam rahat eski günlerime dönmüş gibiyim bakalım. bu gaz ne kadar bende sürer bilmem ama bu psikolojimi bu sekilde korursam ben inanıyorum bebişim hemen gelcek bana.sağolsın cnaım arkadaşım benim artık sabırla yürüycz bu yolda yeterki sonu hayırlı olsun bitanem benim rabbim cümlemizin bebişlerini hayırlı kılsın sağlıkla kucağığımıza almayı nasip etsin canım benim
hee sorma gülüm yapıyoruzda erkek olursa kıçımızın üzerine oturuvericez gariii
evet canım değişiklik olucakda eşime kıyamıyorum çok zor olucak kolyamı bu günlerde tutmak vde olsaydı iyi olucaktı bilemiyorum bakalım gülüm adetin geçsede geçmesede bundan sonrası için diyorum balım bak soğudum diyosun bizde soğumuştuk artık gerçekten akışına bırakmak en iyisi becerebilsek tabi :26:
evet dünürümün 3 haftası kaldı darısı başııza gülüm sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin rabbim cümlemize inş AMİNNNNNNN
ben yazdım yaaa gülüm bak bakalım hepiciğinede yazdım kaprisli gibe seni
evet balım aynen öyle çıkınca deli gibi dolanıyorum eşime resimi gösteriyorum len sok içeri diyo görmesinler manyek çok güzel duygular rabbim herkese nasip etsin anne olmayı biedem AMİNNNNNNNNN
demek tepikleri güçlendi yerim ben onun tepiklerini maaşallah kuzuma fatihime gülüm deldimi hemen takımlar güle güle kullan fatihinkini kulandığunda çekersin fotosunu artık vallaha bende kocişsiz gidemem kız sende benim gibisin gülümpaşam iyi tatlım tepikleeri güçlendi eskiden sade bulunduğu taraf hareket ediyrodu şimdi komple göbüşü sallandırıyor:))))))
pisimde dee iyi ne yapsın mav mavv şekilde gecee yanıma gelmiş yatmış kolumu yaaalıyor birde onu seveyim diye sıpa ne olcaak.:))))))
nevresim takımmız la pike takımıı geldi güzelmiş :))))))))
valla ben kocasız giidemem ya gariiibiim ne yapcak tek başına kıyamam ona bennnnnnnnn
evet canım çok güzleler şimdi olmazda gülüm benimki kışa geleceği iin bunlardan gerekli benim öyle el becereiğim yok da birşeylerde almadım cinsiyet belli olmadan almıycam bidenemcanımcım bunalr cok güzelde yazık bebişse yün o taze körpe cildini mahveder bence bunların pamuklu penye olanları daha saglıklı. basladınmı bişiler almaya. hadi gel yarın marmara forma gidelim bende bişiler bakacam.
tüm güzel dualarına amiiiiiiiiiiiiiiin cnm kuzumm benımmm
hee kaldı 3 hafta vışşşşş neçabuk geçiyo zaman yahuu :18:
kim bu gibe acabaa :))))))))))))))) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. şekerim fırt diye çıkıversin yormasın annesinii:)
elifim benimde içime doğan kız ama yine rabbim bilir
eeeeeeeee tabi yavrum 10yıldır birlikteyiz sevgi sayggıdan öte alışkanlık oluyor :)))))))))) yapamayız bir ayrı
hayırlısı gülüm bende kız doğuyoda bugün acaba erkekmi dedim resmi birşeye benzetemeynce dedimki sanki pipili gözüküyo bakıcaz bidenem heyecanal bekliycizzzzzzzzzzz:18:kim bu gibe acabaa :))))))))))))))) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. şekerim fırt diye çıkıversin yormasın annesinii:)
elifim benimde içime doğan kız ama yine rabbim bilir
en güzeli bitanem doğru karar vermişşn dilerim rabbimden hakkında hayılısını versin gönlüne göre olsun herşey canımıniçicanım su an tatamen deşarj olmus durumdayım rahatım sadece bi ay ben olmadıgım için bosa geçti . soguma olayıda sartlayıp yapınca cinsellikten bi zevk almamaya baslamıstım ama sidi kafam rahat eski günlerime dönmüş gibiyim bakalım. bu gaz ne kadar bende sürer bilmem ama bu psikolojimi bu sekilde korursam ben inanıyorum bebişim hemen gelcek bana.
amiiiiiiiiiiin balım benımmşimci 2 hafta sona gitcen dimi ikili teste
işte ozaman belli olur bişeycikler
bide hiç bebişi hissediyomusun böyle pıt pıt gibi çok hafif bişey
hissediyosan sağındamı solundamı diye sorcam
bana anam sormustu ben sağda hissediyodum ozaman erkek olcak demişti
sağdakiler erkek soldakiler kız diyolar :44:
eeeeeeeee tabi yavrum 10yıldır birlikteyiz sevgi sayggıdan öte alışkanlık oluyor :)))))))))) yapamayız bir ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?