Kaldığımız Yerden Her Telden..

nice nice 10 senelere kuzumm benım bi ömür mutlu olun yuvanızdaa fatihinizle ve diğer gelicek olan bebişlerinizle inşallahhh
çifte kumrular siziii maşallahhh tü tü tüüüü

amin cümlemize tatlım inşallahhhhhhhhhh

bakalım tatlım kısmet ikilde az çok beelli olur rabim sağlıklı versin.

eeeeeeeee tabi yavrum 10yıldır birlikteyiz sevgi sayggıdan öte alışkanlık oluyor :)))))))))) yapamayız bir ayrı

nice 10 yıllara gülüm ne kadar güzel saygı en başta çok önemli neleri görüyoruz duyuyoruz eşleri iyilikde yapsa kötülükde yapsa atıp tutanlaı ayıptır yaa eşindir aynı yastığa başş koyduğun insandır iyi kötü atamak saymak lazım hele bu arksından atıp tutanlar yokmu deli olurum o kiilere kişiliksizler kendilerini bir ... sanırlar mükemmellerdir ama eşlere denmeyen kalmaz benim çevremde vardır sinir olurum öylelriyle arkadaşlık bile edilmez sana imraniyorum ağırsın saygılısın 4+4 derler yaa öylesin maaşallah hanımsın en başta duruşun belli ki eşinde çok şanslı keşke herkez olsa bu şkilde yuvayı yapan dişi kuştur haa eğerki eş aldatıyora içiyorsa dövüyorsa o başka ama sırf dediğimi yapmıyo yapmadı bilemem ne gibilerden olucak iş değil hayranım sana moonum idolumsün

dualarım seninle cnm kuzumm inşallah çok güzel çıkıcak test mutlu mutlu hbr etceksin bize balımm
eneeem demek solda pıt pıt oluyo ozamaaann benım gelinim geliyoooo

dualarım seninle cnm kuzumm inşallah çok güzel çıkıcak test mutlu mutlu hbr etceksin bize balımm
eneeem demek solda pıt pıt oluyo ozamaaann benım gelinim geliyoooo

sağolsın gülüm benim Allah razı olsun canımıniçi hee valah solda atıyo bakalım az kaldı cümleten sanbır diliyorum çabucak günler geçsin diyorum hayırlısı ile inş

MELİSAM benimki zaten yollamaz beni dedem vefat etmişti memlekete gittim 1 haftaa zor dayandı. 7-24 birlikteyiz bazen ofiseeee gelmem arar gün içinde aramadıysam haayırdı niyee aramadın sen beni der özlemedinmi:))))))))))))))) bizde böyleyiz tatlım

seninde en kısaa zamanda gelicek bebişin bu enerjini,pozitifliğini kaybetme halvetlerii de ev ödevi gibi yapmazsan olcak bu iş::::))))) ALLAHIN izniyle

moonum pike takımıda nevresimde çok güzel cidden
taçın malı çok iyi oluyo bide o sitede fiyatlar uygun oluyo
benım bebişin uyku setını aldık taçdan bide 2 tane uyguna nevresim takımı aldıydım
istdan 25 liraydı tanesi

sağolsın gülüm benim Allah razı olsun canımıniçi hee valah solda atıyo bakalım az kaldı cümleten sanbır diliyorum çabucak günler geçsin diyorum hayırlısı ile inş

senden de Allah razı olsun cnm kuzum benımm
he valla sabredicez gari ya benım dogumdan önce öğrenicez ya da benım doğum zamanına denk gelcek senın cinsiyet işi
bari doğurmadan öğrensekde çatlamasam

senden de Allah razı olsun cnm kuzum benımm
he valla sabredicez gari ya benım dogumdan önce öğrenicez ya da benım doğum zamanına denk gelcek senın cinsiyet işi
bari doğurmadan öğrensekde çatlamasam

ben haber ederrim bir şkeilde sana gülüm sen merak etme sen hayırlısıyla doğumunu yapda inş gülüm haberleşriiz Allahın izniiyle

cnm allah razı olsun balım benim iyi yürekli güzel arkadaşım sende benim için öylesin,aynı duygular içindeyiz.rabbim evinin huzurunu kaçırmasın hep mutlu olun inşallah. sen benim için değerlisin. ama dört dörtlük değilim balım dört üçlük bile gördüysen beni ne mutluu bana cnm. rabbim hiç kimsenin evinin huzurunu kaçırmasın. tabi bizde eeşimizee kıızsakta burda paylaşsakta saygımız sonsuzdur onlara karşı bazı şeyleri sonradan öğrencekler babalık gibi mesalaa allah başımızdan eksik etmesin onları . yirim seni ben

kıslar yarın öglende burda olun emi ben doyamadım size sohbetinize. simdi cıkıyorum valiz boşalacak ve aksam yemegi için ANNEMDEN OGRENDİGİM Bİ BÖREGİ YAPACAM SİZEDE ANLATIRIM COK PRATİK VE LEZZETLİ. CANLARIM CIKIYORUM ŞİMCİK ÖPTÜM HEPİNİZİ . YARIN SABAHTAN GELİRİM BEN.

öylee balım kaliteli oluyor cnm sağol tatlım daha güzellerii senin olsun tatlı arkidişm ben

iyiki varsınız
hepinizi çok seviyorum

tmm kuzumm burda olmaya çalışıırım ben
tarifide bekliyorum 4 gözle pratik şeyler işime geliyo çünkü
kolay gelsin sana cnm öptüm seni kocamaaan

öylee balım kaliteli oluyor cnm sağol tatlım daha güzellerii senin olsun tatlı arkidişm ben

iyiki varsınız
hepinizi çok seviyorum

yirim kız seni beeen sende iyi varsın tatlı gebişimmm
bende seni çooooook seviyorummm

fındıkkk kuzumm neyem yazmıyosun hiç
çık aşağıdan yukarıya
naptın kocişinle kuzumm düzelme varmı

sendende razı olsun gülüm ben seni öyle örüyorum gülüm gerçekten belki yüxden tanımadım ama duruşun belli ediyo tabiki kızgınlıklarımız kırgınlıklarımız oluyo elbette ama önemli olan o fdurumlarda bile eşine karşı o saygıyı kaybetmemek aynı yatağa gir getisin yee ee en ufak birşeyden sen herkesein içinde lafde çok ayıp ve basitlik hangimizin sorunları yokki bak maaşallah sana eşine destek olman hanımlığınla çalışıyo olman herşeyinle burdayım diyosun maaşallah man nazarım değecek tühh sana sen nasıl bir gacısın anam get gettt şaka bir yana şu topikte kaç kişiyiz birimizinde ağzından kötü bir söz duymadım böyle olmak çok güzel herşeyden önce bizim duruşumuza aykırı ötesi rabbim başımızdan eksik etmesinlerben her sabah eşimi göderince okuyup üflüyorum Allahım sana emanet diyorum gönderiyorum rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın AMİNNNNNNNNN

tmm gülüm sen git bak işine yarın görüşürüz inş kolay gelsin afiyet olsun ayıca tarifide isteriz isterixde isteriz öpüldün
anlaştık cnm kuzum benımm :13::13:
bugunde çok sıcak beyaa pöfff
evet yaaa çok sıcak vallaha bende gelriken askılı mini elbisler falan aldım taktım ferah tutuyo biraz vallaha öldüm bittim bu sıcaklardan yaa
fındıkkk kuzumm neyem yazmıyosun hiç
çık aşağıdan yukarıya
naptın kocişinle kuzumm düzelme varmı

hee yaa bende yazdım fındığımada yazmıyo nedense kuzum gelsene aramıza balısı

elifim o senin bakışın cnm senin güzelliğin tatlım benim güzel izlenimler bıraktıysam sende mutlu oldum balım benim :)

fındık yavrum ne oldu cnm sesin çıkmıyor .iyisiin umarım??????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…