- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.081
nice nice 10 senelere kuzumm benım bi ömür mutlu olun yuvanızdaa fatihinizle ve diğer gelicek olan bebişlerinizle inşallahhh
çifte kumrular siziii maşallahhh tü tü tüüüü
hayırlısı gülüm bende kız doğuyoda bugün acaba erkekmi dedim resmi birşeye benzetemeynce dedimki sanki pipili gözüküyo bakıcaz bidenem heyecanal bekliycizzzzzzzzzzz:18:
en güzeli bitanem doğru karar vermişşn dilerim rabbimden hakkında hayılısını versin gönlüne göre olsun herşey canımıniçi
evet gülüm 2 hafta sonra bakalım oda stersli yaa korkular aldı şimdiden inş hayırlı sonuçlarla gelirim dua edin bana bitanem vallaha gülüm ben sağda hiç birşey hissetmiyorum eşimde bakıyo elini sol tarafta pıt pıt inceden birşey atıyo gibi ma bazılar yok kendi kalp atışımızmış diyoda ben çok duydum o atışlarla hamile olduğunu öğrenen bilemiyorum:26::26:
eeeeeeeee tabi yavrum 10yıldır birlikteyiz sevgi sayggıdan öte alışkanlık oluyor :)))))))))) yapamayız bir ayrı
evet gülüm 2 hafta sonra bakalım oda stersli yaa korkular aldı şimdiden inş hayırlı sonuçlarla gelirim dua edin bana bitanem vallaha gülüm ben sağda hiç birşey hissetmiyorum eşimde bakıyo elini sol tarafta pıt pıt inceden birşey atıyo gibi ma bazılar yok kendi kalp atışımızmış diyoda ben çok duydum o atışlarla hamile olduğunu öğrenen bilemiyorum:26::26:
amin cümlemize tatlım inşallahhhhhhhhhh
bakalım tatlım kısmet ikilde az çok beelli olur rabim sağlıklı versin.
dualarım seninle cnm kuzumm inşallah çok güzel çıkıcak test mutlu mutlu hbr etceksin bize balımm
eneeem demek solda pıt pıt oluyo ozamaaann benım gelinim geliyoooo
sağolsın gülüm benim Allah razı olsun canımıniçi hee valah solda atıyo bakalım az kaldı cümleten sanbır diliyorum çabucak günler geçsin diyorum hayırlısı ile inş
senden de Allah razı olsun cnm kuzum benımm
he valla sabredicez gari ya benım dogumdan önce öğrenicez ya da benım doğum zamanına denk gelcek senın cinsiyet işi
bari doğurmadan öğrensekde çatlamasam
nice 10 yıllara gülüm ne kadar güzel saygı en başta çok önemli neleri görüyoruz duyuyoruz eşleri iyilikde yapsa kötülükde yapsa atıp tutanlaı ayıptır yaa eşindir aynı yastığa başş koyduğun insandır iyi kötü atamak saymak lazım hele bu arksından atıp tutanlar yokmu deli olurum o kiilere kişiliksizler kendilerini bir ... sanırlar mükemmellerdir ama eşlere denmeyen kalmaz benim çevremde vardır sinir olurum öylelriyle arkadaşlık bile edilmez sana imraniyorum ağırsın saygılısın 4+4 derler yaa öylesin maaşallah hanımsın en başta duruşun belli ki eşinde çok şanslı keşke herkez olsa bu şkilde yuvayı yapan dişi kuştur haa eğerki eş aldatıyora içiyorsa dövüyorsa o başka ama sırf dediğimi yapmıyo yapmadı bilemem ne gibilerden olucak iş değil hayranım sana moonum idolumsün
moonum pike takımıda nevresimde çok güzel cidden
taçın malı çok iyi oluyo bide o sitede fiyatlar uygun oluyo
benım bebişin uyku setını aldık taçdan bide 2 tane uyguna nevresim takımı aldıydım
istdan 25 liraydı tanesi
ben haber ederrim bir şkeilde sana gülüm sen merak etme sen hayırlısıyla doğumunu yapda inş gülüm haberleşriiz Allahın izniiyle
kıslar yarın öglende burda olun emi ben doyamadım size sohbetinize. simdi cıkıyorum valiz boşalacak ve aksam yemegi için ANNEMDEN OGRENDİGİM Bİ BÖREGİ YAPACAM SİZEDE ANLATIRIM COK PRATİK VE LEZZETLİ. CANLARIM CIKIYORUM ŞİMCİK ÖPTÜM HEPİNİZİ . YARIN SABAHTAN GELİRİM BEN.
öylee balım kaliteli oluyor cnm sağol tatlım daha güzellerii senin olsun tatlı arkidişm ben
iyiki varsınız
hepinizi çok seviyorum
cnm allah razı olsun balım benim iyi yürekli güzel arkadaşım sende benim için öylesin,aynı duygular içindeyiz.rabbim evinin huzurunu kaçırmasın hep mutlu olun inşallah. sen benim için değerlisin. ama dört dörtlük değilim balım dört üçlük bile gördüysen beni ne mutluu bana cnm. rabbim hiç kimsenin evinin huzurunu kaçırmasın. tabi bizde eeşimizee kıızsakta burda paylaşsakta saygımız sonsuzdur onlara karşı bazı şeyleri sonradan öğrencekler babalık gibi mesalaa allah başımızdan eksik etmesin onları . yirim seni ben
tmm gülüm sen git bak işine yarın görüşürüz inş kolay gelsin afiyet olsun ayıca tarifide isteriz isterixde isteriz öpüldünkıslar yarın öglende burda olun emi ben doyamadım size sohbetinize. simdi cıkıyorum valiz boşalacak ve aksam yemegi için ANNEMDEN OGRENDİGİM Bİ BÖREGİ YAPACAM SİZEDE ANLATIRIM COK PRATİK VE LEZZETLİ. CANLARIM CIKIYORUM ŞİMCİK ÖPTÜM HEPİNİZİ . YARIN SABAHTAN GELİRİM BEN.
evet yaaa çok sıcak vallaha bende gelriken askılı mini elbisler falan aldım taktım ferah tutuyo biraz vallaha öldüm bittim bu sıcaklardan yaaanlaştık cnm kuzum benımm :13::13:
bugunde çok sıcak beyaa pöfff
fındıkkk kuzumm neyem yazmıyosun hiç
çık aşağıdan yukarıya
naptın kocişinle kuzumm düzelme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?