Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım sana özleden attığım msjı moon a gönderirmisin bana bi akıl versin tecrübeli biri olarak.bu arada az önce kaynanam burdaydı

kızlar ben çıkıyorum geldi benimki acıkmış yarına kadar ne bulurssam tepiyim ağzına yarın aç kalıcak kıyamam heçç öpüyorum hepinizi hayırlı sahurlar ramazanlar gelebilrim muhtemlen belki gece falan görüşmek üzere

canım sana özleden attığım msjı moon a gönderirmisin bana bi akıl versin tecrübeli biri olarak.bu arada az önce kaynanam burdaydı

tmm canım gönderiyorum asembde göndersin moon olurmu oda akıl verir bak destek olur sana gülüm ben çıkıyorum üzme sakın o tatlı canıanı emi canım benim görüşrüüz

iyi yapmıssın kuzum giy ferahcana valla tuhaf olmasa komple soyuncam gari
birazdan kociş gelincede avm ye gitcez bugun yemekler dışardan allahtan yoksam hiiç yapcak halim yok
bide avmler serin oluyo kapanana kaa kalırım orda

geldim kızlar nasılsınız ne var ne yok bende bana takılı olan cihazla uğraşıyorum

hoşgeldin cnm biz iyiyiz seni sormalı naptın eşinle düzelme varmı kuzumm

tmm kuzumm benımm size afiyetler olsun cnmcım
öptüm seni kocamaaan cnm kuzummm benimm

hee gülüm iyi oldu vallaha Alahtan biraz esiyoda ter dökmüyorum ama nem bitiriyo yinede ohh keyifler sizin olsun dimek dışarı gidiceksiniz aiyety bal şeker oosun kuzularıma yeyin gari

kızlar az önce kaynanam burdaydı konuya vakıf oldu ve dedi oğlum senin............. yesin bulmuş senın gibi 4-4 lük biri ona hakkımı heal etmem dedi.bizim sülale hep senin hanımefendiliğinden iyiliğinden hanımlığından ve güzelliğinden bahsediyor dedi bune ya psikopatmı gebertirim onu dedi.bende şimdi bişi söylemeyin bu akşamda geçsin bakalım ne olacak dedim bana dediki sen ne zaman işstersen ben ve babası konuşur çekeriz kulağını dedi.

elifim size bişi gönderecek sizlerde bana yorum yaparmısınız lütfenn çünkü sıkıldım artık

fındığım ben moonuma atıcam moonda asemb atar yanlışlık yaptımsanırım 10dk engeline takıldım süre dolsun atıcam hemen moonua sende sıkma canını biliyorum kolay demesi ama üzülmeide istemiyodrum kzuum benimmm

hee gülüm iyi oldu vallaha Alahtan biraz esiyoda ter dökmüyorum ama nem bitiriyo yinede ohh keyifler sizin olsun dimek dışarı gidiceksiniz aiyety bal şeker oosun kuzularıma yeyin gari

sağolasın cnm kuzumm benımm
epeydir eve tıkındık kaldık bugun bi değişiklik olsun dedik balım

bırak gerekeni yapsınlarda o da sahipsiz olmadığını anlasın gülüm en iyisi bırak girsinler olayın iine

işte bu helal olsun kaynana böylesi az bulunur kuzum
bencede baktın başa çıkamıyosun dersin onlara olur biter
msj henuz gelmedi kuzum çıkmadan gelirse yorum yapcam cnmcım

yüreği güzel arkadaşlarım hakkınızı helal edn hepinizde hamilesiniz ve benımle uğraşıyorsunuz

gelmedi bana daha özel mesaj ama kaynana helal olsun bu arada fındığım , çok iyi bişi bu hiç valla senden iyisinimi bulcak

canlarım kociş geldi ben giyinip çıkıcaz dışarı
fındıgım henuz msj gelmedi oyuzden yazamadım bişey
hepinizi öpüyorum kuzularımm kendınıze iyi bakın ballarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…