- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.121
gelmedi bana daha özel mesaj ama kaynana helal olsun bu arada fındığım , çok iyi bişi bu hiç valla senden iyisinimi bulcak
fındığıım sana özel mesaj atıcam 10 dakka engelliyor ya bitsin atıcam asembe yolaadım oda yorumunu yapar cnm .
fındığım yolladım bak bakalım .:26:
tatlım bu arada dr gitmeyi ihmal etme sakın, stres yok
tamam cnm görüşmek üzere .rabbim seninde gönlüne göre versin bizde seni seviyoz hemide çokkkkkmoonum sana yazdım ama msj kutun doluymuş kısmet yarın sabaha artık öpüyorum seni Allah ne muradınız varsa versin.senin elifimin asembimin ve dejavumun.sizi seviyorum
moonum sana yazdım ama msj kutun doluymuş kısmet yarın sabaha artık öpüyorum seni Allah ne muradınız varsa versin.senin elifimin asembimin ve dejavumun.sizi seviyorum
alla alla noldu yaa
biri bana da anlatsın
zaten bende bugün kocama küstüm
hemde dün evlilik yıldönümümüzdü.....
hep ben sorunlu kişiymişim gibi davranıyolar
nefret ediyorum hepsinden .
ablam demiş gecen hayırdır e.. suskunsuz ee tabi gelecekseyle evli olmak kolay değildir gibi bişi demiş..
bizimkide he evet diye onaylıyo tabi
bu sabah olayın üstüne ee ablanda demişti filan diyoo bi sinirlendim attım ekmeği ekmege küsülmez ama cok sinirlendim hırslandım
ne yapıyorum ben size yaa dedim ne sorunluymuşum ne yükmüşüm size dedim
kahvaltım da zehir olduson son....
sonra geldi gönlümü almaya calısıyo
öleyimde dedim kurtul ben karımsız mı kalcam diyoo kalmazsın sana karı cok hemde cocuk yapanından bulursun daha iyi olur hepiniz için kurtulursunuz benden dedim(((((((
bugün hiç kimseye telefonlarımı acmıyorum uzun süre kimseyle konuşmayı düşünmüyorum
ben sorunluyum yaaa kimse benle konuşmasın o zaman belki sorunlu olmam.. rahat etsinler .....
eşim arasın onunda tlf. acmıcam.
hakkını yemiyim özür de diledi yarın sabah ben sana kahvaltı hazırlıyım dedi hee hazırlarsın yarın sabah kendin yersin dedim ... (ramazan oldugunu bile unutuyooo.:) o zaman sahur hazırlarım diyoooo
Allah ım yaa günümü zehir ettikten sonra kuş sütü getirmişim neye yarar...
slm kızlar kımse yokm yaaa bu gece ben tekımmm burdaaaaadunnnn doktora gıttık kızlarrrr sabahh 9 da gıttık akşam 8 de cıkmışız hastaneden yaaa kızımın kalp atışlarında problem oldu bırde nst ye 5 kes gırdıkkk ya hep kotu cıkıyorduuu cokk korktum dunnn bebişime bışey olur dıye serum yaptılar yatırdılar oyle bıraz duzeldı kalp atışları bebegımın :2::2:rabbım kımseyı boyle darda zorda bırakmasın ya cok kotu bı duyguuu
amin canım kimseyi zorda bırakmasın.oyoy ne oldu prensesimize sevdacım. rabbim korusun gözetsin. zamanında sağ salim kucağına al inşallah .tansiyonun falan mı düştü acaba tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?