Kaldığımız Yerden Her Telden..

fındığıım sana özel mesaj atıcam 10 dakka engelliyor ya bitsin atıcam asembe yolaadım oda yorumunu yapar cnm .

fındığıım sana özel mesaj atıcam 10 dakka engelliyor ya bitsin atıcam asembe yolaadım oda yorumunu yapar cnm .

sağol canımbeklıyorum yorumlarınızı.aslında önemli olan kırılan kaşıklık değil,bir ara eşimin bana aldığı 1000 tl lik telefonu istemeden düşürüp kırmıştım canın sağolsun demişti,ama 1 tl lik kaşıklığa laf etti

tatlım bu arada dr gitmeyi ihmal etme sakın, stres yok

fındığm yolladım kuzum tekrar :) benim şimdi işlerim var akşama tekrar yazarsan cevaplarım öptüm seni kendine iyi bak cnm

tatlım bu arada dr gitmeyi ihmal etme sakın, stres yok

valla canım bugün ekg falan baktırdık bişi çıkmadı ama kan tahlili ve üstümdeki holterin sonucu sabah 10:30 da belli olacak.yazarım size kayınbabam eşime demişki ne olmuş ya hayırdr stres üzüntü demiş doktor ne üzüntüsü var demiş bizimki de ben müsait değilim ararım seni baba demiş.kayınpederim dedi bana.annemle sabah konuşurken ağladım kadıncağızda üzüldü bişiler var sende dedi bende yok bişi dedim

fındıkım zaten annene söyleme bişi onlarda üzülmesin cnm ben inanıyorum ki geçicek bu durum.................

moonum sana yazdım ama msj kutun doluymuş kısmet yarın sabaha artık öpüyorum seni Allah ne muradınız varsa versin.senin elifimin asembimin ve dejavumun.sizi seviyorum

moonum sana yazdım ama msj kutun doluymuş kısmet yarın sabaha artık öpüyorum seni Allah ne muradınız varsa versin.senin elifimin asembimin ve dejavumun.sizi seviyorum
tamam cnm görüşmek üzere .rabbim seninde gönlüne göre versin bizde seni seviyoz hemide çokkkkk

Hakim Bey (Mehmet Erdem) - YouTube sezen abla yazmış güzellllll

alla alla noldu yaa
biri bana da anlatsın
zaten bende bugün kocama küstüm
hemde dün evlilik yıldönümümüzdü.....

hep ben sorunlu kişiymişim gibi davranıyolar
nefret ediyorum hepsinden .
ablam demiş gecen hayırdır e.. suskunsuz ee tabi gelecekseyle evli olmak kolay değildir gibi bişi demiş..
bizimkide he evet diye onaylıyo tabi
bu sabah olayın üstüne ee ablanda demişti filan diyoo bi sinirlendim attım ekmeği ekmege küsülmez ama cok sinirlendim hırslandım
ne yapıyorum ben size yaa dedim ne sorunluymuşum ne yükmüşüm size dedim
kahvaltım da zehir oldu son son....
sonra geldi gönlümü almaya calısıyo
öleyimde dedim kurtul ben karımsız mı kalcam diyoo kalmazsın sana karı cok hemde cocuk yapanından bulursun daha iyi olur hepiniz için kurtulursunuz benden dedim(((((((

bugün hiç kimseye telefonlarımı acmıyorum uzun süre kimseyle konuşmayı düşünmüyorum
ben sorunluyum yaaa kimse benle konuşmasın o zaman belki sorunlu olmam.. rahat etsinler .....

eşim arasın onunda tlf. acmıcam.

hakkını yemiyim özür de diledi yarın sabah ben sana kahvaltı hazırlıyım dedi hee hazırlarsın yarın sabah kendin yersin dedim ... (ramazan oldugunu bile unutuyooo.:) o zaman sahur hazırlarım diyoooo
Allah ım yaa günümü zehir ettikten sonra kuş sütü getirmişim neye yarar...

cnm nazara mı geldiniz ne oldu hepinizde sorunlar .aallah hayra çıkarsın inşalah. bak pişman olmuş genede yaptığının farkında özür dilemiş ya odun olsaydı anlamasaydı daha kötüydü . hepsi koca birer bebek gibi düşünmeden konuşuyorlar sonra pişman oluyorlar..

ama bu lafın ağır olmuş tatlım:kurtul ben karımsız mı kalcam diyoo kalmazsın sana karı cok hemde cocuk yapanından bulursun daha iyi olur hepiniz için kurtulursunuz benden dedim(((((((
çok kızmışsın belli ama olmazzz bilinç altında bebiş fikri var ki onu hemen ön plana çıkarmışsın . rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin de bebişle uğraşmaktan başını kaşıyama inşallah

fındıkımızda eşine kızmış biraz , ondada mevzu gene aynı düşüncesizlik kuzum. kendi anlatır zaten. şimdi benim anlatmam olmaz özelden görüşmüştük.

kendini üzme bak ramazan ayıda geliyor , huzurlu geçsin günleriniz.

Eklentiler

• $375685_394961197220371_1969133868_n.webp
    13 KB · Görüntüleme: 10
slm kızlar kımse yokm yaaa bu gece ben tekımmm burdaaaaa dunnnn doktora gıttık kızlarrrr sabahh 9 da gıttık akşam 8 de cıkmışız hastaneden yaaa kızımın kalp atışlarında problem oldu bırde nst ye 5 kes gırdıkkk ya hep kotu cıkıyorduuu cokk korktum dunnn bebişime bışey olur dıye serum yaptılar yatırdılar oyle bıraz duzeldı kalp atışları bebegımın :2::2:rabbım kımseyı boyle darda zorda bırakmasın ya cok kotu bı duyguuu

amin canım kimseyi zorda bırakmasın.oyoy ne oldu prensesimize sevdacım. rabbim korusun gözetsin. zamanında sağ salim kucağına al inşallah .tansiyonun falan mı düştü acaba tatlım.

amin canım kimseyi zorda bırakmasın.oyoy ne oldu prensesimize sevdacım. rabbim korusun gözetsin. zamanında sağ salim kucağına al inşallah .tansiyonun falan mı düştü acaba tatlım.

aminnnnn canımmmm inşallahhhh hayırlısyla alsam kızımı kucagıma başka bışey istemıyorumm rabbımdenn yok canımmm ondan degıldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…