Kaldığımız Yerden Her Telden..

aminnnnn canımmmm inşallahhhh hayırlısyla alsam kızımı kucagıma başka bışey istemıyorumm rabbımdenn yok canımmm ondan degıldıı

şimdi sorun yok dimi tatlım birdaha ne zamana çağırdı dr

yok canım şimdilik haftaya cumartesı gel dedııı canımmbu sefer alttanda muayene edecem dedı ya tam tırstım artıkk

cnm altan çatı muayenesi yapcaktır normlami sezmi diye az kaldı artık .sağ salim gelsin prenses kendini fazla yorma sıcakta fazla dolaşma bol su tüket cnm.

cnm altan çatı muayenesi yapcaktır normlami sezmi diye az kaldı artık .sağ salim gelsin prenses kendini fazla yorma sıcakta fazla dolaşma bol su tüket cnm.

yormuyorumda canımmm sıcaklar bunalttı benı ya artıkkk su icmektek zaten bı hal oldummm wc den cıkmıyorummm artıkk

yormuyorumda canımmm sıcaklar bunalttı benı ya artıkkk su icmektek zaten bı hal oldummm wc den cıkmıyorummm artıkk

sorma tatlım bended aynı dert var bende karpuz çok seviyom yiiymo gece 7-8 kere çıkıyom :)) suda içiyrm hep wc deyiz bakalım...

cnm ben yatıyorum eşim sahura kalkacak en azından dinleneyim biraz kendine çok iyi bak , sende dinlen bebişin yorulmuştur bugün. allaha emanet olun hayırlı ramazanlar.

benımde kalkacak hazırlamakta bıze dusuyo canımmm bende uyuyayım bırazzz sonra kalkıp hazırlarımmm opuyorummm cok canımmmm senı iyi gecellerrr

zaten şu bilinç altıöyle pis bişey ki
ondan da nefret ediyorum
aklımdan cıkartmak istiyorum o fikri ama cıkmıyoo
buraya girmiyim diyorum ee gene cıkmıyo ki aklımdan hiç bi işe yaramıyo
sözde tatile gittim aman dedim orda rahat gevr nerdee
ben hala yumurtlama peşindeyim
adamla cadırda bişe boş gecmedik aman günü gecirmeyelim diye off yaa delirdik iyicee vallaaaa
sanki cocuk olunca nolcaksaa aman iştee şimdi bize imkansız geliyo ya tatlı geliyo işte...
hemencik olsaydı kimbilir ne sitemler edicektik ... off hersey cok karışık....

gelecek se,cnm insan oğlu hep öyledir kazara olsaydı bebiş derdik ay tüh vah vah ne olcak şimdi , isteyincede hemen gelmiyorlar ,bekleme sırası bize geliyor malesef,rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.ramazanda bol bol dua edelim inşallah hemen gelsin meleğin.

Merhaba kızlarr az geçmişe baktınm alıntı yaptım o arada işim çıktı geldim şimdi hiç geçmişi tekrar alıntı yapmakla zaman kaybetmicem.

Elifimm zaman çabuk geçiyor yaa bir bakmışsın kucağında bebeğin. O paylaştığın resimlerde çok güzel önceden bu kadar bebek mağazası mı vardı olsa annelerimiz, büyüklerimiz hep örerlerdi ben hep örgü şeyler giyerek büyüdüm Anneannem sürekli yelek patik örerdi kışın ayağımdan patik çıkmazdı. Onların yeri başka annem saklıyor mesela sandıkta benim battaniyemi, patiğimi bebeğim doğunca verecek bende bebeğime kullanıcam..

Melisamm gezmeye doymadın haa yine mi gezicen alışveriş merkezlerine gidicen sen ohhh keyif senin valla yaa.. Gez kuzum gez tadını çıkarrr boşverr bebek olunca az biraz bağlıyacak senii.

Asembim heyecan dorukta canım valla bende heyecanlıyım senin adına. Umarım sağlıklı güzel bir doğum olur sorunsuz.

Sevdamm biraz korkulu zamanlar geçirmişsiniz ama atlatmışsınız çok şükür canımm geçmişler olsun. Az kaldı ama artık doğsa bile sorun olmaz. Sürekli kontrol altında olman lazım bence canımm böyle bir sorun bir daha olursa almaları gerekebilir. Arada olabilir öyle canım gününü tamamlasın inşallah tabii ama hayırlısı neyse öyle olsun yeter ki al sağlıkla kucağına artık senin için dinlenmeve doğumu bekleme zamanı hiçbirşeyle uğraşma.

Gelecekse, gülüm sen neden kendini üzüyorsun böyle ve neden kendini değersiz görüyorsun bak tatlım eğer sen kendini değersiz görürsen ve çevrendeki insnalara bunu böyle lanse edersen öyle görürler seni. Daha da ezmeye, laf söylemeye kalkarlar bu hakkı görürler kendilerinde. Sana laf diyenlere en yakının bile olsa lafını diyecesin neyimi gördünüz de yaa ne kounşuyorsunuz de, eşine de yakın dur sana ondan fayda var, eşine karşı da zaen ben değpersizim, beekte olmadı falan asla deme herzaman kendini değerli gör ki karşındaki de sana değer versin gülüm.. Bebeğinde olacak elbet hem ne yanii bebek olmaynca kadının bir değeri yok mu sen güçlü dur biri bitşey demeye cesaret bile edemesin öyle yanii hadii bakıyım kocanın gönlünü de al güzel yemekler yap.

ben sana küstüm kaç defa yazdım hiç cevap vermedinn

aynen bende yeni üye sayılırım.çok övülen bir site bakayım dedim bidaha kopamadım onu oku bunu oku:)

maşallah herkes kaynaşmıs bu sitede

:)))))) hoşgeldin tatlım aramıza güzel muhabbetler inşallah

günaydın kıslar 8 den beri bekliyorum kimse yoktu biraz bebek isteyenlerde takıldım sonra camasır astım tekrar camasır attım makinaya. yok len bugün ne gezmesi gezemem temizlik ve yemek yapcam.
adet bekliyorum öle bari gecikmese ya. sueeeeeeeee hamileymiş cok sevindim kıscagız en sonunda muradına erdi ya
elif nerdesin niye gelmedin hala.
mooum ayım ışıgım sen nasılsın canım.

ben sana küstüm kaç defa yazdım hiç cevap vermedinn

ay tatlım senin alıngan hallerini seveyim ben kız herkes izne çıkıyor milleti yerine bakıyorum tam alıntı yapıyorum herkesten amir geliyor çıkıyorum, genel yazdım bende sonlara da bakmamıştım kaçmış gözümden aklımda kaldığınca yazıyorum alınma yanii lütfen bak haftaya amir de izinli rahat olcem gelirsin geyik ederiz bol bol. sen kendinden haber ver nasıl gidiyor hamişlik.

merhaba tatlım nasılsın bebiş nasıl başladınmı hazırlıklara

merhaba dejavum

merhabaa tatlişkommm nasılsınnn...

gecikmez inşallah benim eveli günü teşrif ettiler ilk iki gün kahveremgimsi az geldi artık tam bugün başladı ama geçen ayla aynı gün geldi çok sevindim hep böyle düzenli olur inşallah ağıstosu da sorunsuz atlatıyım sonra klomen kullancam zaten o zaman düzenli oluyor hem belki 9 hiç olmaz ahh keşkee.. Yaa duygu hamile mii.. Çookk sevindimm. Tüp mü yine acaba öyledir heraldeee sağlıkla alsın kucağına bende bir tebrik mesajı atayım arkadaşıma.

iyiyim canım nasıl olayım.
henüz değil erken daha hazırlık için :)
sen nasılsın....

evet erken erken daha canım yaa zaten şimdi hep yazlık şeyler var eşimin işyerinden arkadaşının hanımı doğum yapmıştı 3 aylık oldu geçen gittik hediye baktık hadi az büyük olsun dedim ama 6-9 ay olunca kışa denk geliyor ama mağazalarda hep yazlık şeyler var alamadım 3-6 aylık elbise aldım ancak onu da az giyer içime sinmedi ama sonra yine akıcam gittik gördük çok tatlıydı ama uyuyordu tüm gün uyuymamış gittiğimizde annesi uyutmaya çalışıyordu sonra uyumuş bayılmış resmen çıkarken baktık öylr kilolu doğmasına rağmen 3 aylık hali bile minicikti maşalahh.. İşte o yüzden doğacağına yakın zamanda almakta fayda var gerçi penyte falan giydiriliyor tulumlar falan alınır şimdi ama daha kalın isterim ben şimdi gebe olsam kışın doğum yapcak olsam kışlık hiçbişi yok.

aynen bende yeni üye sayılırım.çok övülen bir site bakayım dedim bidaha kopamadım onu oku bunu oku:)

maşallah herkes kaynaşmıs bu sitede

kız hülyaemrah yeni üye değil şaka yapıyorr hoşgeldinn evet kopamazsın canım ama gel bizim topiğe hayatını yaşa sıkılmazsın yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…