- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.161
ee ebngledim herkes gitmiş alooo nerdesiniz gelin lan buraya
geldim lannnnnnnnnnn hadi sende gel yenile sayfanı
hoşgeldin canım nerdeydin ve nereye gidiceksin bu arada susae hamile gerçekten tebrik edeyim yaaa çok sevindim Allahım analaı babalı büyütsün saüğlıkla alsın kucağına inş
evdeyim bi yere gitmicem de temizlik ve camasır asma işlerim var tabi bide yemek offffffffffffffffffffffff cok işim var bide pazara gideyim di,yorum benim gezme işi yattı.bi tarafıma motor takmam lazım hemen yapıp oturmak için
len sen ne zaman gitcen simdi babana kocanlamı gitcektin len.tatile niye cıkmıyosunuz mis gibi ramazandada indirimli oluyo oteller sende yüzersin bolbol bebişe cok iyi oluyomus yüzmek.
benimde işlerim var da eriniyorum yahu kalkasamda bende başlasam kuzum ben bayramdan sonra gidicem kzum eylülün ilk haftası işte yok balım biz tatile gitmeyiz ancak yazlık olucak ısısz o şeilde öyle otellere gitmem hele denize asla girmem iyiliğini rabbim verir bitanem hemde ramazanda ne işimiz var zaten oruç tutamıyorum içimden gidiyo vallaha ama babamlarla gideriz trabzona falan var öyle ayder yayalası falan ıssız olursa eşimden başka kimse olamamsı lazımki girebilyim kuzum yoksa ahyatta girmem
dejavucuğummmmm geldim canım,öğle arasındasın sanırım
[video=youtube;tBfrtVGX174]http://www.youtube.com/watch?v=tBfrtVGX174[/video] kızlar şuna bakın benimkide dün bu şkeildeydi resnkli değildi ama böyle görünüyodu:26:
hımmmmmm sen kapalımıydın canım. onlara özel mayolar oluyo ya onla girebilirsin aslında abartma bizşi olmaz millet görür diye.
ben bi temizlige girişiyim gelirim ara ara.
canım hoşgeldin dejavum söz etmişti aramıza hoşgeldin nasılsın kendini tanıtırmısın kaynaşalım
amin kuzum darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına dilerim haktan isteyen herkei bu güzelikle sevindirsin evlat yokluğuyla sınamasın canım aşılaman var demek hakkında hayırlısı olsun canım dularımız seninle inş herşey gönlünegöre olur AMİNNNdarısı tüm isteyenlere inşallah,içinde de bana,dua edin bana kızlar bu ay aşılamam var
hoşbulum canım teşekkür ederim,dejavuyla aşılama topiğinde tanıştık,tahmin edildiği gibi aşılamayla uğraşıyorum,sen 11 haftalık hamilesin sanırım,videoya da baktım,çok da duygulandım,senin normal yolla mı oldu,aşılama filan mı
canım bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah,karadenizli misin yazdıklarından onu çıkardım
amin kuzum darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına dilerim haktan isteyen herkei bu güzelikle sevindirsin evlat yokluğuyla sınamasın canım aşılaman var demek hakkında hayırlısı olsun canım dularımız seninle inş herşey gönlünegöre olur AMİNNN
evet söyledi cacım ama rastlaşamadık bir türlü tanıştık sonunda kuzum inş beklediğin sonuç olur hakkında hayırlısı olur evet ben 10+4 günlük hamileyim bende 1.5 yıla yakın istedim olamadı en sonunda rahimde yaram varmış büyükçene adetimi bekliyodum yaktırmak için hamile kaldım o ay normal yoldan kuzum ve çok geç döllenmeyle rabbim herkese nasip etsin inş canım benim AMİN
yine benim yazdılarım üste çıkıyo Allah Allah kk ne olıyyy sana yaaa birgünde arıza vermeden dur yahuuu
ben de en altta cevap var mı diye bakıyorum,meğer üstteymiş cevaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?