- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.181
slm kızlar kımse yokm yaaa bu gece ben tekımmm burdaaaaadunnnn doktora gıttık kızlarrrr sabahh 9 da gıttık akşam 8 de cıkmışız hastaneden yaaa kızımın kalp atışlarında problem oldu bırde nst ye 5 kes gırdıkkk ya hep kotu cıkıyorduuu cokk korktum dunnn bebişime bışey olur dıye serum yaptılar yatırdılar oyle bıraz duzeldı kalp atışları bebegımın :2::2:rabbım kımseyı boyle darda zorda bırakmasın ya cok kotu bı duyguuu
madem yoksunuz hazır kocişde dışardayken ben bi süpürge yapam
evet kapalıyım melisam abartma olurmu balım neden görsünler ki benim biryerlerimi eşime özelken başkası neden görsün mümkün değil kuzum el bu bana hakmı değil onun günahı vebalıni ben kaldıramam bak bu sıcaklarda bile pişiyorum ama açmıyorum terliyorum ama of demiyorum öte dünya burdanda sıcak bu dünya boş yalan bitecek ne malum yarına çıkıcağım neden öte dünyadaki yerimi yapmayayım asıl önemlisi o dünyaya hazırlanmak bunların hepsi bir oyun güzelliklerine vede rahatlığığına aldanmamak lazım hpsi geçicek bize kalmıycak ki gülüm bu benim düüncem herkesinkinede saygı duyarım balım benim herkes dildiği gibi yaşamaya özgürdür ne lafım var nede başka birşey deidiğim yanlış anlaşılmasın lütfen
simdi sen bu seki,lde cevap yazınca savunmaya gecmiş oldun evet haklısın herkesin dini inancı kendine ben sadece sana kapalımsın dedim denize girmek içinde hasemalar var bunları bilirsin hani hiçbi yerinin gözükmedigi kapalı uzun mayıo. kimsenin olmadıgı yeri bulupta denize girebilmen %1 ihtimal canım yani imkansıza yakın onun için abartma dedim giyin kapalıca gir milleti ne takıyosun dedim yanlıs anlayıp karsı ataga geçiyosun sen. ben sana neden kapalısınmı dedim. ne dedim. hı cok zenginim ben esim bana ada alır orda girerim dersen ancak senin dedigin olay olur dicem ama bu segferde denizde tekneler olur bak yani ada satın almakta inmkansız senin istegin için saftirigim benim düşün anlarsın ne demek istedigimi.
hopsss ben geldim gariii nasılsın kuzum sewdamın neyi olmuş geçmişe bakmadım hiç beee ne olmuş ki:18::18:
lenn manyak garu bende görsünler derken ne olacak diye anladım tipsin kızım sen o şeilde dediğini ne bilem ayrıca denize cıbıl giremedikten sonra ne anlamı var hiç sevmem öyle ama var ıssız yerler kuzum yok değil kiralıyosun teknelere gelincede baktım öyle bir ortam girmem yani çokda möhüm değilkü uşağumhem ben denize gitmedende yanmayı başarıyorum afdileyerek diyorum kusarak yüzümü yakmış pozisyona getiriyorum deniz yerinede duştan çımmıyorum ohh bedava evimden ala otelmi var beklerim yani ekmek leden su gölden oteline
çok şükür iyiyim kuzumm ev süpürüyorum 2 oda kaldı onuda süpürüp gelcem balımmm
sevdam dr a gitmiş bebeğinin kalp atışı yavaşlamış biraz sıkıntı olmus kuzum sabah 9 dan aşam 8 e kadar hastanedeymiş
bir iki sayfa geride anlatmış kuzumm
sen nasılsın balım napaysun
sevdam dr a gitmiş bebeğinin kalp atışı yavaşlamış biraz sıkıntı olmus kuzum sabah 9 dan aşam 8 e kadar hastanedeymiş
ya ben ne zaman bişi yazsam sen cok fazla disel yaklasıyosun. hatırlıyomusun en son doktora hersey bi sekilde normal cıkıyo neden bebek olmuyo degince ben cevabına kısmıstım doktorun ona bile o haklı dedin ya.
kızım sen bana muhalefetmisin döverim seni kıssssssssssss
ben bilmiyomuyum mal mıyım bende bebegin allahtan gelecegine. sen doktorsun ama sen oturacaksın detaylı bişekilde özel hastana yani bana ihtimalleri anlatacaksın allah bilir diye kestirip atmıyacaksın be allahın gerizekalı doktoru. ben ona sinirlenmiştim halada aklıma geldikce sinirleniyorum. buna kısmıstım o gün sen bana duygusala bagladın doktor haklı demiştin.
ya ben kimsenin dini inancına karısmam ama oturup dinle ilgilide kimseye vaaz vermem.
hı denizde bikinimi giyerim kuanı da bilir ara ara okurum.
dinden once iç güzellik cok önemli bana göre yani cenneti garantilemek için durmaksızın namazlar dualar yerine kimseye kötü gözle bakmamamk kimse için fesat düşünmemek hak yememek ve hakkınıda isteksiz yedirmemek, cıkar ilişkisiz yasamak yüze gülüp arkadan sacma sapan konusmamak saydam olmak yani.vs..............................
hı yüzmeyide bebek için dedim banyoda yüzme kadar efor harcamazsın delü garuuuuuuuuuuuuuu.
Alahım iyilik versin kuzum cümlemize bende aynen işleri yapıyorum yavaştan sıcakda zor oluyo ama mecburen dah yemekler duruyo off off okudum evet kuzum özeldende yazdım benim bir tanıdığımdada öyle olmuştu doğum öncesi kalp atışları yavaşlamış yatırmışlar serum takmışlar ama kadın diyomuşki sürekli ben açım aç bana yemek verin o oynar hızlanır diye yemiş düzelmiş bunlaa dikkat etmek lazım bence tabi sewdamın açlığıhakkında bilgim yokda olabilir diye yazdım işte bende iyiyim gibi midem fena hala gece felaket çıkardım halsizlik vede kabızlık var deli dana gibiyim dana az gelir kırmızıyı görmüş boğa gibiyim
melisam sen herşeyi gereğinden fazla abarttın şuanda ben durupda sana ianaç muamelesi yapmam her koyun kendi bacağından asılır bana diyosunda kimin ne biriktirdiği ortda sen şimdi beni burda siz inançsızsınız ben inaçlıyım durumuna getirdin öyle olmadığını çok güzel biliyosun fikirlerimizin zıt olmasına rağmen ben seni sevdim samimi oldum beni tanıyan ne dediğimi anlamıştır lafa söze gerek yok sonra vaazlara çıkıyo mesele ve ben bu konularda çok sinir olurum kırmyalım birbirimiz ben bilseydimki en baştan sana yaklaşımımı desteğimi ben inançlıyım sen değilsin lere getirdiğini tek kelime etmezdim ben oturupda kimseyle din iman tartışması yapmaam Allah herkese akıl vermiş neyin ne olduğunu herkes bilyo kimseninde kimseyi yargılama hakkı yok benim öyle yargılarım olsaydı böyle bu şekilde arkadaşlık etmezdimher koyun kendi bcağından asılır kimseninde benim aklıma ihtiyacı yok şuan ki durum öylesine saçmaki ve kırıcıki ben yalış anladım dediğini ve cevabımı yazdım o şekilde anladım diye tekrar söylüyorum ben burda nutuk atmıyorum kimseye elimden geldiğince sakince sabredin arkadaşlr elbet olucak rabbim nasip edicek diyerk destek oldum ama bir tek sen yanlış tarafa çekmişin bu şekildeki desteği kapatalım konuşmadık sayalım ben kaldıramam her şekilde lafı sözü tartışmayı kaldırım açığımdır ama böyle din üzerine ben sizleri eksik görüyomuşuma getiryor olmana gerçekten kırıldım lütfen kapatalım
haklısnı tatlım birkaç hafta sonra başlarsın yavaştan.bende iyiym tatlım ramazan telaşı enem şimdi yemek telaşı çıktı başımıza hamiş hamiş:))))9iyiyim canım nasıl olayım.
henüz değil erken daha hazırlık için :)
sen nasılsın....
balım iyiyim ben tatlım . ne olsun sen nasılsın bakalım işler bitmişşşşş evet sue hamile acayip sevindim bende rabim herkese nasip etsin inşallah.günaydın kıslar 8 den beri bekliyorum kimse yoktu biraz bebek isteyenlerde takıldım sonra camasır astım tekrar camasır attım makinaya. yok len bugün ne gezmesi gezemem temizlik ve yemek yapcam.
adet bekliyorum öle bari gecikmese ya. sueeeeeeeee hamileymiş cok sevindim kıscagız en sonunda muradına erdi ya
elif nerdesin niye gelmedin hala.
mooum ayım ışıgım sen nasılsın canım.
iyiyim tatlım sen nasılsın işlerin hafifledimi biraz tatile sayılı günün kaldıay tatlım senin alıngan hallerini seveyim ben kız herkes izne çıkıyor milleti yerine bakıyorum tam alıntı yapıyorum herkesten amir geliyor çıkıyorum, genel yazdım bende sonlara da bakmamıştım kaçmış gözümden aklımda kaldığınca yazıyorum alınma yanii lütfen bak haftaya amir de izinli rahat olcem gelirsin geyik ederiz bol bol. sen kendinden haber ver nasıl gidiyor hamişlik.
merhabaa tatlişkommm nasılsınnn...
gecikmez inşallah benim eveli günü teşrif ettiler ilk iki gün kahveremgimsi az geldi artık tam bugün başladı ama geçen ayla aynı gün geldi çok sevindim hep böyle düzenli olur inşallah ağıstosu da sorunsuz atlatıyım sonra klomen kullancam zaten o zaman düzenli oluyor hem belki 9 hiç olmaz ahh keşkee.. Yaa duygu hamile mii.. Çookk sevindimm. Tüp mü yine acaba öyledir heraldeee sağlıkla alsın kucağına bende bir tebrik mesajı atayım arkadaşıma.
amiiiiin kuzumm benımm hee yapalım işlerimiz yavaş yavaş dinlene dinlene
süpürgemi bitirdim bende şimci yer silicem onuda hallettimmi mamalara başlarım
kompostomu sabahtan koymustum o sogumada ramazanda kompostoya bayılıyorum
ramazan sofrasında olmazsa olmazımdır her nekadr oruclu olamasamda
Vay anasına dimek açlıktan bebişin kalbi yavaşlamış amanıın dikkat etmek lazım ozaman aç kalmamaya :18:
Midenin geçmesinede az kaldım kuzumm inşallah 12. Haftanda bıçak gibi kesilcek cnm kuzum benım
Kabızlıkda kötü o da hamişlikten oluyo bol bol sıvı al kuzum kuru kayısı felen varsa ye balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?