- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.201
haklısnı tatlım birkaç hafta sonra başlarsın yavaştan.bende iyiym tatlım ramazan telaşı enem şimdi yemek telaşı çıktı başımıza hamiş hamiş:))))9
balım iyiyim ben tatlım . ne olsun sen nasılsın bakalım işler bitmişşşşş evet sue hamile acayip sevindim bende rabim herkese nasip etsin inşallah.
iyiyim tatlım sen nasılsın işlerin hafifledimi biraz tatile sayılı günün kaldı
ohh bende süpürgemi bitirdim toz iide tamam yerleride silsemmi diye düünüyorum amabaklaım eşimde geliyo çıkmış karakoldan bende biraz geçsin yemeklere öyle başlıycam komposto benim abba evindede meşhurdur makarna pilav yanında olmazsa omazı sen anlatınca eskihayatım geliyo aklıma balısı yani benim tanıdığımın öyle olmuştu belkide sewdamında öyledir bilemiyorumki inş açlıktandır çaresi var en azından allahım aksini yaşatmaısn kimseye kuzum midem dahada beter hani bir kaçgün sanki geçiyo demiştim ama yok iyice arttı şmdide çıakrdım yüzüm iyice beter oldu bee gülüm su çok içiyorum kayısıda yiyorum meyve zaten dayanmıyo karpuz falan ama bu dönemlerde oluyomuş hayrılısı artık gülüm yaa geçecek elbet
güzelim ben hiçbişi abartmadım sadece biraz öncede beni yanlıs anladın. Ben din olgusunu netten konusmaktan hoslanmam gerek yok bu kadar herseyi dine baglamayı herkes içinde inancını yaşıyo zaten demek istedim. Ayrıca ben neyi biriktirmisim ya doktor olayı aklıma geldi omnu yazdım o da biriktirme olayı degfildi o günde düşüncelerimi acıkca yazmıstım size. Hı benim için sunlar daha önemlidir diye sıraladım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hani iste orda en küçük bi ak niyet yok bak seni tyargılamadım sen fesatsın sen biriktirirsin hfalan filan hiç demedim bak benim din anlayısım bu dedim iç güzellik dedim. Senin içinin kötü olduguna inansam senle muhattab olmazdım demi ama oturup konusuyoruz konusurken tartısada bilelim ama farklı fikirlerimizi birbirimize söylüyelim hani. Arkadaslıkta olması gerek budur bence kimse kendi karakteriyle tamamen eslesen arkadaslar dostlar bulamaz. Hayır ben sen inanclısın biz inançsızız demedim dememde ole bişi onuda yanlış anlamıssın. Neyse bugün birbirimimizi anlamıyoruz kırıcı olmayalım sana en küçük aşşagışlayıcı bişi yazmadım ben ama sen cok farklı anlamıssın yazdıklarımı. özellikle son cümlelere takıldın demi onların hiçbiri kimseye degil canım. Ben dürüst bi insanım arkadaslarım ve ailem beni dobralıgımla tanınr. Sana ima etmem ben düşündüklerimi direk söylerim.
Din konusunda beni ekssik görüyosun diye hiç düşünmedim düşünmemde kimin bilgi dagarcıgının bu konuda fazla oldugu hiç belli olmaz.
Ya bi denize git yüz bebişine iyi gelir diye mbaslayan konusma bu hala geldi güzelim ben senin iyiligin için bildidigm bişiyi paylastım ha ister alırsın ister almazsın. Asıl ben sana cok ama cok kırıldım her sözümü tamamen anlamak istedigin gibi almıssın.
Su zamana kadar birbirimizi tanıyamamaıs yada yanlış tanımısız. Ya abartma bisekilde giyin gir denizine demek bile sorun oldu ya sen garip bi tepki verdin bana. Neyse ya dahada bişi demiyorum.
Görüşmek istemezsen gelmem olur biter. Ben senin hakkında hiç ama hiç kötü bişi düşünmedim. Kendimi dogru ifade ettigimi düşünüyodum ama edememişim demekki. Her kelimem yanlış anlasılmıs ama her kelimem senin tarafından buna cok üzüldüm.
şiiiiiiiiişt ne oliyi orda bakem elifim melisamyirim sizi akıllı olun haaaaa
asemb tatlım ne yaptın
bu arada herkeşe hayırlı ramazanlar.......
haberler bendede bana kimse pas vermiyorki anlatayım
iyiydim sabah simdi moralim cok bosuk ve kendimi sor tutuyorum aglamamak için.
bende cok senvindim duyguma ya insallahta ikizi olurda biri kıs bisri erkek degme keyfine.
ohh sefamız olsun evimiz mis gibi koksuuunbende siliyorum yerleri kuzum hazır süpürmüşken onada el atayım dedim
bi yandan temizlik bi yandan sizi okuyorum balımkocişin geliyosa salla kuzum ozaman yerleride yarın siliverirsin hem bak midende kötü
gene çıkarmıssın çıkarınca insanda hal kalmıyo süpürgeyle kalsın bugun cnm kuzumm yemek yapıverirsin oda zaten iftara daha vakit var
dimek sizin evdede meşhur komposto valla ben çok seviyorum kuzum bekarkende çok severdim hatta akrabalar bilirdi iftar davetine felen gittiğimizde
bana özel komposto olurduhaklısın kuzumm benımde olmustu kabızlık hatta sen ve dejavum demiştiniz şöyle yap böyle yap diye bende uygulamıştım düzelmişti
hey gidim hey zaman su gibi akıyo kuzumm
cnm benim lütfen böyle yapmayın size yakışmıyor. Orta yolu bulun bakem:)
ya inşallah iki bebişte çıksın aradan ne güzel ya zamanı gelmiş demekki .
Kızlar........
Fındıktan haber varmı kızlar merak ettim geldimi hastaneden acaba:26::26::26:
ama sen hala yanlıs anlıyosun bei allah askına su yazdıklarımı bi daha oku hı o cümlelerin birinde sen fesatsın diyosam allah belamı versin benim. sen cümlelerimi tersten falan okuyosun sanırım neyse ya daha fazla konusmucam cünkü konustukca anlamamkta diretiyosun beni . böle anla tamam aynen böle anla ama ben senin yüzüne sen fesatsın demedende asla içimden onu geç,irmem. dobralık budur işte kırılsın önemli degil yapma düşünceler beslemektense o kisiye yüze gülücük bi taraflara parmak atmaksa hayır canım ben bu degilim sana acık acık yanlıs anladın diyorum hala uzatıyosun ya senmi beni benden daha iyi tanıyosun ben dönek degilim öle lafı cevirmem ne demek istediysewm o dur düşüncem.melisam bak benseni bu şkeilde anladım başta tamam suç benim görsünler abartma hani beni diye o şekilde anladım tepki vermek değildi sadece neden görsünler dedim sende düzeltince ne deidm ben sana manyak garu ben bu şekilde abladım dedim sonuçta sanal alemdeyiz yanlış anlamazlıklar elbette olur ben büyütüpte tepki vermeidmki yanlış anladığımı ifade ettim ama sen üzerine iç güzelliği önemli namzla kuranla olmaz dedin ben aptal dedğilim ne demek sen namaz klıyosunda ne oluyo bizleri yargılıyosun diyorum şimdide festsın diyosun ne fesatlığımı gördün sen dobrasında biz neyiz bazı şeylerde dobralıkda kırıcı olur dikkatini çekerim dobralık insanları kırmak değldir bence dobralığı bu şekilde yorumlama ne dediğin gayet açık ben saa seni yanlış anladım dedim sende diyebilirsinki o şekilde demedim bu şekilde dedim ne diye iç güzelliği yok bilemem ne önemli diyosun açıkça laf vuruyosun kimin ne yaptığı umurumda değil git kafan ögre gez ben snei arkadaş bildim destek olmaya çalıştım kendi doğrularımla sana doğru gelmiyodu samiöiyeti kurmasaydın ayrıca görmek istemiyorum diye birşeyyok saçmalama ne demek gelem geliceksin adamı hasta etme işte o zaman sana kırlırım arkadaşlaık bu olur yanlışlıkları dile getirdik kırıldığımızı buşkeilde tanıycaz birbirimizi önemli olan iki lafta arkadaşlığı bitirmemk biryere gitmiyosun arayada soğukluk koymuyosun hergün tefe koyarım seni vallaha bak sakinimdir ama tersim pistir kurtulamazsın konuyu kapatalım her insanın hassas noktaları olur bende dini tartışma olayına tepki gösteridm yoksa bilirimki söyleidğin her laftas samimiyetten ileri gelen sözler ama beni kıran tek şey deidğim gibi din inaanç olayı bunu olmamaış sayalım kapatalım lütfen bize yakışmaz bir arkadaşız tamamı çatlak arkadaşım
hayırlı ramazanlar kuzum hoşgeldin kız birşey yok merak etme olur küçük atışmamız oldu melisamla bizim sıkıntımız yok arkadaşız biz küseceksek ne anlamı kaldı olurmu öyle şeyşiiiiiiiiişt ne oliyi orda bakem elifim melisamYirim sizi akıllı olun haaaaa
Asemb tatlım ne yaptın
evet cnm fıarklı görüşte oluna bilir dostluğumuzu etkilememesi lazım.strese sokmayın benibakem.kzuum yok birşey olur neticede hep samimi olmayız yaa zaten olmasa kavgalar tartışmalar yalan arkadaşlık olur nazımız geçiyo dile getiriyoruz küs değiliz kavgalıda değliz azıcık atıştık biz yine sevişiriz sıkıntı yok merak etme fındıktan haber yok malesef bende düşünüyotum gidecekti hastaneyte sabah 1 ama nerde kaldı acaba :18::18:
ama sen hala yanlıs anlıyosun bei allah askına su yazdıklarımı bi daha oku hı o cümlelerin birinde sen fesatsın diyosam allah belamı versin benim. sen cümlelerimi tersten falan okuyosun sanırım neyse ya daha fazla konusmucam cünkü konustukca anlamamkta diretiyosun beni . böle anla tamam aynen böle anla ama ben senin yüzüne sen fesatsın demedende asla içimden onu geç,irmem. dobralık budur işte kırılsın önemli degil yapma düşünceler beslemektense o kisiye yüze gülücük bi taraflara parmak atmaksa hayır canım ben bu degilim sana acık acık yanlıs anladın diyorum hala uzatıyosun ya senmi beni benden daha iyi tanıyosun ben dönek degilim öle lafı cevirmem ne demek istediysewm o dur düşüncem.
ben fesatım ben bilmem neyim tamammı geçtimi yanlısanlamaların üzerineki düşüncelerin bittimi. gecsin bitsin artık.
ben cıkıyorum cok moralim bozuldu keske bugün h,iç ama hiç gitrmeseydim topige bosuna can sıkıcılık yasandı. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
şiiiiiiiiişt ne oliyi orda bakem elifim melisamYirim sizi akıllı olun haaaaa
Asemb tatlım ne yaptın
ama sen hala yanlıs anlıyosun bei allah askına su yazdıklarımı bi daha oku hı o cümlelerin birinde sen fesatsın diyosam allah belamı versin benim. Sen cümlelerimi tersten falan okuyosun sanırım neyse ya daha fazla konusmucam cünkü konustukca anlamamkta diretiyosun beni . Böle anla tamam aynen böle anla ama ben senin yüzüne sen fesatsın demedende asla içimden onu geç,irmem. Dobralık budur işte kırılsın önemli degil yapma düşünceler beslemektense o kisiye yüze gülücük bi taraflara parmak atmaksa hayır canım ben bu degilim sana acık acık yanlıs anladın diyorum hala uzatıyosun ya senmi beni benden daha iyi tanıyosun ben dönek degilim öle lafı cevirmem ne demek istediysewm o dur düşüncem.
Ben fesatım ben bilmem neyim tamammı geçtimi yanlısanlamaların üzerineki düşüncelerin bittimi. Gecsin bitsin artık.
Ben cıkıyorum cok moralim bozuldu keske bugün h,iç ama hiç gitrmeseydim topige bosuna can sıkıcılık yasandı. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
cnm benim lütfen böyle yapmayın size yakışmıyor. orta yolu bulun bakem:)
ya inşallah iki bebişte çıksın aradan ne güzel ya zamanı gelmiş demekki .
kızlar........
fındıktan haber varmı kızlar merak ettim geldimi hastaneden acaba:26::26::26:
şimdi nerden başlasam kim:)) dün eşimle k.anne tartışmış eşim aramış baya saydırmış annesine , ki ben eşime dedim boş ver arama gerek yok dedim biliyosunu bebek ismi yüzünden trip atıyorlardı bize gittiğimizde pek konuşmuyorlardı eşim tabi iyi ce doldu ,doğum günende bile aramadılar kocişi düşünün ,biz kandilde gitmiştik en son ki kandileleşmediniz bizle diye yalan söylemişler eşime eşimde o sinirle aramış ben hiçbir zaman babamın ismini vercem demedim vermicem, gelinin hamile nerdeyse 2 ayı kaldı doğurcak halini hatırını sormadın, bi ihtiyaç varmı diye sormadın,diye söylemiş.k.anne ne demş biliyonuzmu siz beni hiç bebeği görmeye götürmediniz işte bak abin bizi hep götürdü demiş oda demiş sen hep ayrım yapıyorsun ondan seni götürmüyorum demiş, 7 kat yabancı insanlar gelinine yemek yapıp getiriyor senin umrunda değil siz küsmeye bahana arıyosunuz aramayın küstük bundan sonra demiş .4 tane kız torunun vra hangi birine kendi adını verdin demiş bize karışıyorsunuz demiş annesi hiç bişi diyememş tamam kem küm demiş teli kapatmış eşim.
vel hasıl sabah aramış k.anne hayırlı ramazanlar demiş bişi olmamış gibi
aklımda bin tikli acaba niye aradı hatasını mı anladı yoksa hain planlarımı var???///////////:26:
OHH VALLAHA İNSAN ASILDA HUZRLU OLUYO TEMİZLENİNCE EV DİMİ KUZUM HEP ÖYLE KALSA YAAA AMA NERDEEE EVDE 1 BEBEK VAR ZATEN 2. DE GELİNCE aLLAH KOLAYLIKVERSİN HEE YAPARDIK KENDİMİ BİLİDM BİLELİ YAPARDIK AMA BURDA YAPMIYORUM EŞİMDE SEVMEZ PEK ONUN SEVMEDİKLERİNİ YAPMAAYA YAPMAMAYA KENDİMDEN OLMUŞUM ASLINDAEVET BENDE DEMİŞTİM KIŞ AYIYDI ŞUNU BUNU YEE DİYE ANAM ÇOK ZOR aLLAH KİMSEYE VERMESİN BU SIKINTIYI ZAMAN GEÇİYO GÜLÜM BİR ŞWKİLDE GEÇEN ÖMÜMÜZDEN GİDİYO HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
yazdım kızzzzzz okudunuzmum
ben pis küserim ama haberiniz ola daha kimse yorum yapmamış
destanmı yaziyonuz canlar anlamadım ki
şimdi nerden başlasam kim:)) dün eşimle k.anne tartışmış eşim aramış baya saydırmış annesine , ki ben eşime dedim boş ver arama gerek yok dedim biliyosunu bebek ismi yüzünden trip atıyorlardı bize gittiğimizde pek konuşmuyorlardı eşim tabi iyi ce doldu ,doğum günende bile aramadılar kocişi düşünün ,biz kandilde gitmiştik en son ki kandileleşmediniz bizle diye yalan söylemişler eşime eşimde o sinirle aramış ben hiçbir zaman babamın ismini vercem demedim vermicem, gelinin hamile nerdeyse 2 ayı kaldı doğurcak halini hatırını sormadın, bi ihtiyaç varmı diye sormadın,diye söylemiş.k.anne ne demş biliyonuzmu siz beni hiç bebeği görmeye götürmediniz işte bak abin bizi hep götürdü demiş oda demiş sen hep ayrım yapıyorsun ondan seni götürmüyorum demiş, 7 kat yabancı insanlar gelinine yemek yapıp getiriyor senin umrunda değil siz küsmeye bahana arıyosunuz aramayın küstük bundan sonra demiş .4 tane kız torunun vra hangi birine kendi adını verdin demiş bize karışıyorsunuz demiş annesi hiç bişi diyememş tamam kem küm demiş teli kapatmış eşim.
Vel hasıl sabah aramış k.anne hayırlı ramazanlar demiş bişi olmamış gibi
aklımda bin tikli acaba niye aradı hatasını mı anladı yoksa hain planlarımı var???///////////:26:
demek duygu hamiş hee çok sevindim süper bi hbr bu hemde böylesine mübarek zamanda
inşallah sağsağlim kavuşur bebişine ya da bebişlerine
Fındık gelmedi kuzumm
Vay anasınaa eşin iyi okumuş canına annesinin ohhh çokda iyi yapmıs
gerizekalılar yok siz pebek görmek için götürmediniz beni yok bilmem ne salak karı nolcak
valla eşine helal olsun iyi oturtmuş içimin yağları eridi kuzu
şimciii kayın validenin yapısında tilkilik varmı yanı oyunlar oynıycak yapıda birimi
eğer öyleyse vardır bi bildiği dicem ama bana daha çok pişman olmus gibi geldi
yanı kendısının hatalı oldugunun farkına varmış oyuzdende aramış gibi geldi kuzum
Amiiiin kuzum benımAynen öyle valla enerji patlaması oluyo ev temizlendikçe daha ne yapsam diye düşünüyorum
Tabi bugunluk süpürge yer silme mama yapma yeter yarında başka işler yaparım içimden gelirse bugunki gibi enerjik olursam
Hee kocişler sevmeyınce bişeyi pek yapılmıyo o yemekler malesef benımkide pırasa sevmez mesela bende bayılırım
normalde sürekli yapmak istesemde arada bi yaptım kendıme olması sende az yap komposto içersin hem çok faydalı kuzumm
ben pis küserim ama haberiniz ola daha kimse yorum yapmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?