Kaldığımız Yerden Her Telden..

iyiydim sabah simdi moralim cok bosuk ve kendimi sor tutuyorum aglamamak için.
bende cok senvindim duyguma ya insallahta ikizi olurda biri kıs bisri erkek degme keyfine.

ohh sefamız olsun evimiz mis gibi koksuuun bende siliyorum yerleri kuzum hazır süpürmüşken onada el atayım dedim
bi yandan temizlik bi yandan sizi okuyorum balım kocişin geliyosa salla kuzum ozaman yerleride yarın siliverirsin hem bak midende kötü
gene çıkarmıssın çıkarınca insanda hal kalmıyo süpürgeyle kalsın bugun cnm kuzumm yemek yapıverirsin oda zaten iftara daha vakit var
dimek sizin evdede meşhur komposto valla ben çok seviyorum kuzum bekarkende çok severdim hatta akrabalar bilirdi iftar davetine felen gittiğimizde
bana özel komposto olurdu haklısın kuzumm benımde olmustu kabızlık hatta sen ve dejavum demiştiniz şöyle yap böyle yap diye bende uygulamıştım düzelmişti
hey gidim hey zaman su gibi akıyo kuzumm

melisam bak benseni bu şkeilde anladım başta tamam suç benim görsünler abartma hani beni diye o şekilde anladım tepki vermek değildi sadece neden görsünler dedim sende düzeltince ne deidm ben sana manyak garu ben bu şekilde abladım dedim sonuçta sanal alemdeyiz yanlış anlamazlıklar elbette olur ben büyütüpte tepki vermeidmki yanlış anladığımı ifade ettim ama sen üzerine iç güzelliği önemli namzla kuranla olmaz dedin ben aptal dedğilim ne demek sen namaz klıyosunda ne oluyo bizleri yargılıyosun diyorum şimdide festsın diyosun ne fesatlığımı gördün sen dobrasında biz neyiz bazı şeylerde dobralıkda kırıcı olur dikkatini çekerim dobralık insanları kırmak değldir bence dobralığı bu şekilde yorumlama ne dediğin gayet açık ben saa seni yanlış anladım dedim sende diyebilirsinki o şekilde demedim bu şekilde dedim ne diye iç güzelliği yok bilemem ne önemli diyosun açıkça laf vuruyosun kimin ne yaptığı umurumda değil git kafan ögre gez ben snei arkadaş bildim destek olmaya çalıştım kendi doğrularımla sana doğru gelmiyodu samiöiyeti kurmasaydın ayrıca görmek istemiyorum diye birşeyyok saçmalama ne demek gelem geliceksin adamı hasta etme işte o zaman sana kırlırım arkadaşlaık bu olur yanlışlıkları dile getirdik kırıldığımızı buşkeilde tanıycaz birbirimizi önemli olan iki lafta arkadaşlığı bitirmemk biryere gitmiyosun arayada soğukluk koymuyosun hergün tefe koyarım seni vallaha bak sakinimdir ama tersim pistir kurtulamazsın konuyu kapatalım her insanın hassas noktaları olur bende dini tartışma olayına tepki gösteridm yoksa bilirimki söyleidğin her laftas samimiyetten ileri gelen sözler ama beni kıran tek şey deidğim gibi din inaanç olayı bunu olmamaış sayalım kapatalım lütfen bize yakışmaz bir arkadaşız tamamı çatlak arkadaşım

şiiiiiiiiişt ne oliyi orda bakem elifim melisam yirim sizi akıllı olun haaaaa

asemb tatlım ne yaptın

bu arada herkeşe hayırlı ramazanlar.......

haberler bendede bana kimse pas vermiyorki anlatayım

kuzumm ne hbrler var bakem sendeee
bi yandan yer siliyorumda o yuzden kaçırıyorum bazı şeyleri gecikiyorum bide
anlat bakem meraklandım ben iyiyim kuzum napam temizliğe sardım bugun
sen nasılsın balımcım sanada hayırlı ramazanlar kuzum

iyiydim sabah simdi moralim cok bosuk ve kendimi sor tutuyorum aglamamak için.
bende cok senvindim duyguma ya insallahta ikizi olurda biri kıs bisri erkek degme keyfine.

cnm benim lütfen böyle yapmayın size yakışmıyor. orta yolu bulun bakem:)
ya inşallah iki bebişte çıksın aradan ne güzel ya zamanı gelmiş demekki .

kızlar........

fındıktan haber varmı kızlar merak ettim geldimi hastaneden acaba:26::26::26:

OHH VALLAHA İNSAN ASILDA HUZRLU OLUYO TEMİZLENİNCE EV DİMİ KUZUM HEP ÖYLE KALSA YAAA AMA NERDEEE EVDE 1 BEBEK VAR ZATEN 2. DE GELİNCE aLLAH KOLAYLIKVERSİN HEE YAPARDIK KENDİMİ BİLİDM BİLELİ YAPARDIK AMA BURDA YAPMIYORUM EŞİMDE SEVMEZ PEK ONUN SEVMEDİKLERİNİ YAPMAAYA YAPMAMAYA KENDİMDEN OLMUŞUM ASLINDAEVET BENDE DEMİŞTİM KIŞ AYIYDI ŞUNU BUNU YEE DİYE ANAM ÇOK ZOR aLLAH KİMSEYE VERMESİN BU SIKINTIYI ZAMAN GEÇİYO GÜLÜM BİR ŞWKİLDE GEÇEN ÖMÜMÜZDEN GİDİYO HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

kzuum yok birşey olur neticede hep samimi olmayız yaa zaten olmasa kavgalar tartışmalar yalan arkadaşlık olur nazımız geçiyo dile getiriyoruz küs değiliz kavgalıda değliz azıcık atıştık biz yine sevişiriz sıkıntı yok merak etme fındıktan haber yok malesef bende düşünüyotum gidecekti hastaneyte sabah 1 ama nerde kaldı acaba :18::18:

ama sen hala yanlıs anlıyosun bei allah askına su yazdıklarımı bi daha oku hı o cümlelerin birinde sen fesatsın diyosam allah belamı versin benim. sen cümlelerimi tersten falan okuyosun sanırım neyse ya daha fazla konusmucam cünkü konustukca anlamamkta diretiyosun beni . böle anla tamam aynen böle anla ama ben senin yüzüne sen fesatsın demedende asla içimden onu geç,irmem. dobralık budur işte kırılsın önemli degil yapma düşünceler beslemektense o kisiye yüze gülücük bi taraflara parmak atmaksa hayır canım ben bu degilim sana acık acık yanlıs anladın diyorum hala uzatıyosun ya senmi beni benden daha iyi tanıyosun ben dönek degilim öle lafı cevirmem ne demek istediysewm o dur düşüncem.

ben fesatım ben bilmem neyim tamammı geçtimi yanlısanlamaların üzerineki düşüncelerin bittimi. gecsin bitsin artık.

ben cıkıyorum cok moralim bozuldu keske bugün h,iç ama hiç gitrmeseydim topige bosuna can sıkıcılık yasandı. görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

şimdi nerden başlasam kim:)) dün eşimle k.anne tartışmış eşim aramış baya saydırmış annesine , ki ben eşime dedim boş ver arama gerek yok dedim biliyosunu bebek ismi yüzünden trip atıyorlardı bize gittiğimizde pek konuşmuyorlardı eşim tabi iyi ce doldu ,doğum günende bile aramadılar kocişi düşünün ,biz kandilde gitmiştik en son ki kandileleşmediniz bizle diye yalan söylemişler eşime eşimde o sinirle aramış ben hiçbir zaman babamın ismini vercem demedim vermicem, gelinin hamile nerdeyse 2 ayı kaldı doğurcak halini hatırını sormadın, bi ihtiyaç varmı diye sormadın,diye söylemiş.k.anne ne demş biliyonuzmu siz beni hiç bebeği görmeye götürmediniz işte bak abin bizi hep götürdü demiş oda demiş sen hep ayrım yapıyorsun ondan seni götürmüyorum demiş, 7 kat yabancı insanlar gelinine yemek yapıp getiriyor senin umrunda değil siz küsmeye bahana arıyosunuz aramayın küstük bundan sonra demiş .4 tane kız torunun vra hangi birine kendi adını verdin demiş bize karışıyorsunuz demiş annesi hiç bişi diyememş tamam kem küm demiş teli kapatmış eşim.

vel hasıl sabah aramış k.anne hayırlı ramazanlar demiş bişi olmamış gibi

aklımda bin tikli acaba niye aradı hatasını mı anladı yoksa hain planlarımı var???///////////:26:

şiiiiiiiiişt ne oliyi orda bakem elifim melisam Yirim sizi akıllı olun haaaaa

Asemb tatlım ne yaptın

hayırlı ramazanlar kuzum hoşgeldin kız birşey yok merak etme olur küçük atışmamız oldu melisamla bizim sıkıntımız yok arkadaşız biz küseceksek ne anlamı kaldı olurmu öyle şey

ne havadisi haydi anlat anlat merak ettim kızzz:18:

evet cnm fıarklı görüşte oluna bilir dostluğumuzu etkilememesi lazım.strese sokmayın benibakem.

yavrum çıkma sen ben k.anna hakkında yazdığıma yorum yap bakem ,ya sizde durun işte şurda ikil lafın belini kırcaz.....

şiiiiiiiiişt ne oliyi orda bakem elifim melisam Yirim sizi akıllı olun haaaaa

Asemb tatlım ne yaptın

melisaaa sen anladığını söylüyosun ebnde kurban olduğum tamam sıkıntı yok dobralıksa söylemkse bende anladığımı söyleidm olmadığını söylüyosun tamam inanıyorum uzatmıyorum lütfen kapatalım dedikçe hala açılıyo mevzu sende kırıldığını söylüyosun ben birşey diyomuyum sıkıntı yok diyorum yüzyüze değilizki kuzum illaki yanlış anlamazlıklar olur oldu bitti yok hala konuşmıycam diyosan ne diyebilirimki balım bende üzgünüm ama diyorumki olur tartıştık geçti bitti sen niyetini söyledin ben söyleidm yanlışları attık kenera daha ne dememi bekliyosun anlamıyorumki:44:

ben pis küserim ama haberiniz ola daha kimse yorum yapmamış

demek duygu hamiş hee çok sevindim süper bi hbr bu hemde böylesine mübarek zamanda
inşallah sağsağlim kavuşur bebişine ya da bebişlerine
fındık gelmedi kuzumm

vay anasınaa eşin iyi okumuş canına annesinin ohhh çokda iyi yapmıs
gerizekalılar yok siz pebek görmek için götürmediniz beni yok bilmem ne salak karı nolcak
valla eşine helal olsun iyi oturtmuş içimin yağları eridi kuzu
şimciii kayın validenin yapısında tilkilik varmı yanı oyunlar oynıycak yapıda birimi
eğer öyleyse vardır bi bildiği dicem ama bana daha çok pişman olmus gibi geldi
yanı kendısının hatalı oldugunun farkına varmış oyuzdende aramış gibi geldi kuzum

amiiiin kuzum benım aynen öyle valla enerji patlaması oluyo ev temizlendikçe daha ne yapsam diye düşünüyorum
tabi bugunluk süpürge yer silme mama yapma yeter yarında başka işler yaparım içimden gelirse bugunki gibi enerjik olursam
hee kocişler sevmeyınce bişeyi pek yapılmıyo o yemekler malesef benımkide pırasa sevmez mesela bende bayılırım
normalde sürekli yapmak istesemde arada bi yaptım kendıme olması sende az yap komposto içersin hem çok faydalı kuzumm

yazdım kızzzzzz okudunuzmum

ben pis küserim ama haberiniz ola daha kimse yorum yapmamış

destanmı yaziyonuz canlar anlamadım ki

kuzumm okudum bidenemmm anca yazdım kuzumm
küsme sakın yoksaaam naparım ımmm bilemedim döverim dicem ama ozaman daha çok küsersin
yer siliyorum kuzumm benı maruz gör emii gecikebiliyorum balım kaymagım
hem birazdan destanımsı yazdım yanı

ben eşine çok büyük tebrikleri yolluyorum tek kelimeyle ağzına sağlık yüreğine sağlık iyi etmiş nede güzel söylemiş bence hatsını anlamımıştır bir laflaanlayacak kadar vicdanlı olsaydı aylardır torununu birkere sorardı birşeyler yapardı bence kuzum

bence sana bugünlük bu kadar yiter enerji patlaması kuzum yorma kendini son zamnalrı bak dinlen emi evet eşler sevmeyince bizde mahrum kalıyoruz önceleri yapmazdım kendmede şimdi başladım mecburen onuda yaparım bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…