Kaldığımız Yerden Her Telden..

hamarat gebişim hayırdır nerden çıktı kociş gitti tabi işler sana kaldı. cnm kayananam konusunda ben senin kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyom be cnm. şimdi o gece düşünmüştür taşınmıştır bir plan vardır kafasında rabbim hayırlısını versin:)

öyle cnm daha bişilerdaha da demişte çok uzun cnm baya tartışmış. bende senin gibi düşünüyorum. allah akıl fikir versin bunlara,

gördüm yavrum yorumlarınızı pek hızlı oldu ama :)))) çatlattınız beni burda

buggün iftara ofisteyim yemek yapcem kocişe , siz ne yapcaksınız şimdi hamişsinizde yazamayız da burdan fikir olsun birbirimize dicem ama nedersiniz??????/

hee bencede yeter kuzum yoksam çağatay erken gelmeye kalkar felen aman Allah korusun vaktinde gelsin kuzucuk
bencede yap balım içersin mis gibi bebişinede sanada faydası olur balım kaymağım
bi mutfak kaldı onunda yerini sildiimmi tmmdır içim rahatladı valla ohh temizlik gibisi yok

bence çok iyi etmiş bıoşver anladığı dil öyle o kadının bulmuş senin gibi gelii çatlıyo işte başka açıklaması yok yoksa senin zaraın yokken neden bu tavırda olsun çatlak kadın
gördüm yavrum yorumlarınızı pek hızlı oldu ama :)))) çatlattınız beni burda
kuzum eşim geldide onu yatırdım yastık falan getirdim yazamadım hemen kusuruma bakma bitanem
buggün iftara ofisteyim yemek yapcem kocişe , siz ne yapcaksınız şimdi hamişsinizde yazamayız da burdan fikir olsun birbirimize dicem ama nedersiniz??????/

vallaha kuzum benimki patates köfte istedi etide getirmiş taze taze bende kendime semiz otu yapıcam çorba salata benden bugnlük bu sizlerde neler ar bakem

kociş dışarı çıktı bende baktım evi ok götürüyo bi el atam dedim
bide kociş oruçlu kıyamam ona oyuzden yavaştan yapam dedim kuzum
amiin kuzumda ne bilem hani eşin okadr sert tepki verince acaba içinemi oturdu diye düşündüm
hani nede olsa oğlu belki koymustur baya vicdan yapmıstır ramazan ya bide bi huşu gelmiştir belki içine

bence süleyelim yaa hamişiz diye yazmayıncada olmiii
ben başlıyorum canı çeken gelsin bize
ben barbunya pilav salata kayısı kompostosu bugunki menum bu
he bide tatlı olarak bizim gelin çanakkaleli oraya özgü bi tatlı var şerbetli
bu kemalpaşa varya ona benziyo ama onun daha büyüğü oluyo
bi paket var ondan yapıvercem
sen napcan kuzumm hadi herkes döksün menülerinide ramazan ayında bize faydası olsun

ohhhhhhhhhhh topiğin bitin güzellikleri burda selamlar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN hepinişze ben adetli olduğum için oruçlu değilim.ama oruç tutmak istiyorum

AMAN aLLAH KORUSUN KUZUM ZAMANINDA GELSİN DAMADIM SENDE DİKAKT ETKİ ERKENCİ OLMASIN HIIM KIZRIM YOKSAM TEMİZLLİK NE RAHAT ELLERİNE SAĞLIK KZUUM BİZİM EVEDE UĞRASANA AMA İŞE DEĞİL OTURMAYA BEN KIYARMIYIM SANA

bende diyom domates çorbas,ı salata,yoğurt:)))) su hurma:))) et sote pilav :))afiyet osun yavrum size oda iyimiş ,güzelmiş sulu köftemi yoksa kızartamamı

ohhhhhhhhhhh topiğin bitin güzellikleri burda selamlar hayırlı ramazanlar olsun hepinişze ben adetli olduğum için oruçlu değilim.ama oruç tutmak istiyorum

hoşgeldin fındığım nasılsın hayırlı ramazanlar kuzum nasıl oldun cihazı çıkardılarmı merak ettik seni kızlarla

bende diyom domates çorbas,ı salata,yoğurt:)))) su hurma:))) et sote pilav :))afiyet osun yavrum size oda iyimiş ,güzelmiş sulu köftemi yoksa kızartamamı

oh elleirne sağlık gülüm aifyet bal şeker olsun benimki kızartma kaç gündür patates köfte diyodu ilk güne istdi deidm yapayım oruçlu olan sensin yeterki iste şimdi yattı uyumaya biraz zaman geçsin diye garibim allah yardımcıları olun tüm oruç tutanalrın aminnnnnnnnn

ohhhhhhhhhhh topiğin bitin güzellikleri burda selamlar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN hepinişze ben adetli olduğum için oruçlu değilim.ama oruç tutmak istiyorum

hoşgeldin bebişim dr ne dedi merak ettim. sende bizdensin gel yamacıma:))

asembim senin menüde güzelmiş yavrum benim. afiyet olsun tatlı uğraşamam burda ama eve giderken güllaç malzemesi alırım biz çok yeriz güllaç ramazanda çok pisgüzel yaparım:))) bugünlük dondurmaya talim ederiz sanırsam:) sanki oruç tutan benim ya kociş ne isterse onu alır gali .

canımm en son neler oldu bilmiyıorum vakıf değili,m istersem bana da öm atabilirsin ama kızlar yazmış galiba. Kaynanın yanında olması güzel birşey destek görüyorsun onun ailesi tarafından bence az çeksin kulağını eşinin yaa anlasın hatasnı birşey yaptığında ailersi tarafından da tepki gördüğünü peki düzelen birşey yok mu hala aynı tripliği sürüyor mu haksız olduğu halde yaa..

dejavucuğummmmm geldim canım,öğle arasındasın sanırım

ivet öğle arası hem amir içerideydi gelemedim ama haftaya rahatım amir izne çıkıyor balım bol bol görüşürüz gelirsen ben de aşılama topiğine gelirim bilgi alırım nasılsa benimde başıma gelecek.

Hayırlı Ramazanlar olsun canımm oruç tutamasan sa sahura kalkmakta sevaptır canım bak eşine de yemekler hazırlıyorsun ne güzel. Allah kabul etsin sende dua okul bol bol hayırlı kolay doğum olsun inşallah..

yorma kendini canım yavaştan yap işlerini valla ne hamaratsın bu halinle neler yapıyorsun maşallah idolümsüm asemb bende öyle olmayı isterim valla evde ve işte çalışmaktan seni aramaya vakjit bulamadım arıcam hatta izne çıkayım doğurdun mu doğurmadın mı çıktın mı bbeek kaç kilo şişircem kafanı diyeyim sana

ohhh ağzıan sağlık eşini valla örnek bir koca. Çok iyi demiş içinde tutmamış savunma yapmasına fırsat vermemiş zaten savunulacak birşey de kalmamış. İyi demiş neden öbür gelinler koymadı da sen koyacaksın yok kayınpeder yok kaynana oldu tek sensin sanki. Ayrıca cümbür cemaat mi gidilir ultrasona bakmaya canım nerede görülmüş doğunca görecek işte. Valla eşinin senin yanında olduğunu bilmesi yeter böyle tepki koymayınca nasılsa oğlum bişi dem,yor deyip daha da yapar artık hep böyle olsun yersiz değil ki haklısınız. Valla daha ne tilkilik yapacak ki daha öneremez size isim konusunu tripte yapamaz ne yapacak yanii geri adım atacak tabii ki oğluyla arasını düzeltsin..

Ne olmuşş burada ben yokken yaa hiç yakışmıyor iki hanıma tartışmak yanlış anlama olmuş, iki kişi de birbirini yanlış anlamış olabilir, gerek yok kırılmaya üzülmeye ortada da fol yok yumurta yok herkesin şahsi düşünceleri farklıdır. ŞLütfen ama üzülüyorum ben ikinizi de çok seviyorum. Melisam hadi gel barışınnn küslük olmaz mübarek günde tatlım ama.

a.s kuzumm sanada hayırlı ramazanlar balımm bende tutamıyorum oruç hamişlikten
nasılsın cnm keyfin nasıl

tmm kuzumm dikkat ederim balım bidenemmm
hehe tmm kuzumm uğrarım nedemek ayıpsın balımcımm
az sonra geliyorum açıver kapıyı

benim menümde çorba pilav fırın tavuk patlıvan ezmesi ve cacık var.
oh afiyet olsun yavrum, eşinde parmaklarını yesin :)
amin cnm dinlensin tabi eşin zor ben sabahtan beri birsürü su içtim ya hiç tutamazmışımı oruç.

ivet cnm eşim hep korur beni ,he sülalece gitmek istiyor :))) ultrasano biz bile artık bişi anlamıyoruz manyakya:) he birde demişk k.anne benim ismimide dicem ölsemde kimse vermesin eşimde demiş veren yokki zaten 4 kız torunun olmuş hangi oğlun vermiş hakediyor tatlım arada eşim ateşini söndürüyor ne yapsın ben istemem benimde evladım olcak sonunda ama yalana tahamülümüz yok cnm olmayan şeyleri oldu gösteriyorlar ona sinir oluyor eşim hiç sevmez yalanı

hepinize çok tşk ederim beni merak etmişsiniz evet sabah doktota gittim ve korkulacak bişi olmadığını sadece stresten kaynaklı olduğunu söyledi.kayınbabam da olayı bildiği için eşimi aramış ve demişki doktor kesinlikle üzülmesin,sıkılmasın dedi.sende sakın kızımı üzme demiş.sadece çok az kanım düşükmüş oda bişi olmaz dedi doktor bey.eşim bugün sabahtan beri 6 defa aradı ama ben gayet mesafeliyim daha özür dilemedi ama yanaşmaya başladı.öyle veya böyle özür dilenecek.dün akşam banyoya girdi ve bei çağırdı ona her zamanki munzurlukları yapacağımı düşündü sanırım ama ben gayet ciddi birşekilde sen giyin çık ben hallederim banyoyu dedim neye uğradığını şaşırdı.gece de beraber uyuyalımmı terasda dedi bende tabiki dedim ama yatağımı ayrı serdim ve uyudum kalktım ona sahur hazırladım topladım ve uyudum.

hoşgeldin dejavum birşey olduğu yok ufak tartışma oldu okuyanlarda nalr ne olduğunu melisa dobrayım diye biraz kırıcı oldu abna karşı ben onun hayatına görüşüne tepki vermedim beni görsün dedi sandım ona tepki verdim yanlış anladığımıda dile getirdim ama o onun üzerine daha farklı şeyler yazınca kırılganlıklar oldu benim açımdan sorun yok küsde değilim olur tartışmada her zaman güllik gülistanlık olucak diye birşey yokki kuzum beni bilen bilir kolay kolay kırmam ama başta beni yargıladı abarta görsünler dedmeisi yanlış anladığım için oldu düzelttimde ama melisam bugün fazla alıngandı kendi dekilerin de ortada benimde uzatacak birşey yok herkesin hayatı kendineki zaten ben herks adına yorum yapmadım kendi adıma yaptım düüncemi söyleidm oda meğersem geçmiştende varmış birşeyler onlarıda deyince demekki dedim destek lamk niyetimdi ama oda yanlış anlaşılmış ben kapatıyorum konuyu melisamda anlar elbet kırılmaz abna krşılıklı oldu bitti sonuçta büyüteck birşey yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…