- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.221
hamarat gebişim hayırdır nerden çıktı kociş gitti tabi işler sana kaldı. cnm kayananam konusunda ben senin kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyom be cnm. şimdi o gece düşünmüştür taşınmıştır bir plan vardır kafasında rabbim hayırlısını versin:)kuzumm okudum bidenemmm anca yazdım kuzumm
küsme sakın yoksaaam naparım ımmm bilemedim döverim dicem ama ozaman daha çok küsersin
yer siliyorum kuzumm benı maruz gör emii gecikebiliyorum balım kaymagım
hem birazdan destanımsı yazdım yanı
ben eşine çok büyük tebrikleri yolluyorum tek kelimeyle ağzına sağlık yüreğine sağlık iyi etmiş nede güzel söylemiş bence hatsını anlamımıştır bir laflaanlayacak kadar vicdanlı olsaydı aylardır torununu birkere sorardı birşeyler yapardı bence kuzum
bence sana bugünlük bu kadar yiter enerji patlaması kuzum yorma kendini son zamnalrı bak dinlen emi evet eşler sevmeyince bizde mahrum kalıyoruz önceleri yapmazdım kendmede şimdi başladım mecburen onuda yaparım bitanem
bence çok iyi etmiş bıoşver anladığı dil öyle o kadının bulmuş senin gibi gelii çatlıyo işte başka açıklaması yok yoksa senin zaraın yokken neden bu tavırda olsun çatlak kadınhamarat gebişim hayırdır nerden çıktı kociş gitti tabi işler sana kaldı. Cnm kayananam konusunda ben senin kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyom be cnm. şimdi o gece düşünmüştür taşınmıştır bir plan vardır kafasında rabbim hayırlısını versin:)
öyle cnm daha bişilerdaha da demişte çok uzun cnm baya tartışmış. Bende senin gibi düşünüyorum. Allah akıl fikir versin bunlara,
kuzum eşim geldide onu yatırdım yastık falan getirdim yazamadım hemen kusuruma bakma bitanemgördüm yavrum yorumlarınızı pek hızlı oldu ama :)))) çatlattınız beni burda
buggün iftara ofisteyim yemek yapcem kocişe , siz ne yapcaksınız şimdi hamişsinizde yazamayız da burdan fikir olsun birbirimize dicem ama nedersiniz??????/
hamarat gebişim hayırdır nerden çıktı kociş gitti tabi işler sana kaldı. cnm kayananam konusunda ben senin kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyom be cnm. şimdi o gece düşünmüştür taşınmıştır bir plan vardır kafasında rabbim hayırlısını versin:)
öyle cnm daha bişilerdaha da demişte çok uzun cnm baya tartışmış. bende senin gibi düşünüyorum. allah akıl fikir versin bunlara,
buggün iftara ofisteyim yemek yapcem kocişe , siz ne yapcaksınız şimdi hamişsinizde yazamayız da burdan fikir olsun birbirimize dicem ama nedersiniz??????/
hee bencede yeter kuzum yoksam çağatay erken gelmeye kalkar felen aman Allah korusun vaktinde gelsin kuzucuk
bencede yap balım içersin mis gibi bebişinede sanada faydası olur balım kaymağım
bi mutfak kaldı onunda yerini sildiimmi tmmdır içim rahatladı valla ohh temizlik gibisi yok
bence çok iyi etmiş bıoşver anladığı dil öyle o kadının bulmuş senin gibi gelii çatlıyo işte başka açıklaması yok yoksa senin zaraın yokken neden bu tavırda olsun çatlak kadın
kuzum eşim geldide onu yatırdım yastık falan getirdim yazamadım hemen kusuruma bakma bitanem
vallaha kuzum benimki patates köfte istedi etide getirmiş taze taze bende kendime semiz otu yapıcam çorba salata benden bugnlük bu sizlerde neler ar bakem
ohhhhhhhhhhh topiğin bitin güzellikleri burda selamlar hayırlı ramazanlar olsun hepinişze ben adetli olduğum için oruçlu değilim.ama oruç tutmak istiyorum
bende diyom domates çorbas,ı salata,yoğurt:)))) su hurma:))) et sote pilav :))afiyet osun yavrum size oda iyimiş ,güzelmiş sulu köftemi yoksa kızartamamı
ohhhhhhhhhhh topiğin bitin güzellikleri burda selamlar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN hepinişze ben adetli olduğum için oruçlu değilim.ama oruç tutmak istiyorum
kızlar az önce kaynanam burdaydı konuya vakıf oldu ve dedi oğlum senin............. yesin bulmuş senın gibi 4-4 lük biri ona hakkımı heal etmem dedi.bizim sülale hep senin hanımefendiliğinden iyiliğinden hanımlığından ve güzelliğinden bahsediyor dedi bune ya psikopatmı gebertirim onu dedi.bende şimdi bişi söylemeyin bu akşamda geçsin bakalım ne olacak dedim bana dediki sen ne zaman işstersen ben ve babası konuşur çekeriz kulağını dedi.
dejavucuğummmmm geldim canım,öğle arasındasın sanırım
slm millet nerelerdesiniz yahu
bu arada herkese hayırlı ramazanlar Rabbim tüm oruç tutanların oruçlarını kabul etsin inşallah
ben malum tutamıyorum kociş tutuyo dün gece sahura kadr oturduk yedik sabah namazını kıldı öyle yattık
bugunde ona güzel mamalar hazırlıycam iftar için
amiiiiin kuzumm benımm hee yapalım işlerimiz yavaş yavaş dinlene dinlene
süpürgemi bitirdim bende şimci yer silicem onuda hallettimmi mamalara başlarım
kompostomu sabahtan koymustum o sogumada ramazanda kompostoya bayılıyorum
ramazan sofrasında olmazsa olmazımdır her nekadr oruclu olamasamda
vay anasına dimek açlıktan bebişin kalbi yavaşlamış amanıın dikkat etmek lazım ozaman aç kalmamaya :18:
midenin geçmesinede az kaldım kuzumm inşallah 12. haftanda bıçak gibi kesilcek cnm kuzum benım
kabızlıkda kötü o da hamişlikten oluyo bol bol sıvı al kuzum kuru kayısı felen varsa ye balım
şimdi nerden başlasam kim:)) dün eşimle k.anne tartışmış eşim aramış baya saydırmış annesine , ki ben eşime dedim boş ver arama gerek yok dedim biliyosunu bebek ismi yüzünden trip atıyorlardı bize gittiğimizde pek konuşmuyorlardı eşim tabi iyi ce doldu ,doğum günende bile aramadılar kocişi düşünün ,biz kandilde gitmiştik en son ki kandileleşmediniz bizle diye yalan söylemişler eşime eşimde o sinirle aramış ben hiçbir zaman babamın ismini vercem demedim vermicem, gelinin hamile nerdeyse 2 ayı kaldı doğurcak halini hatırını sormadın, bi ihtiyaç varmı diye sormadın,diye söylemiş.k.anne ne demş biliyonuzmu siz beni hiç bebeği görmeye götürmediniz işte bak abin bizi hep götürdü demiş oda demiş sen hep ayrım yapıyorsun ondan seni götürmüyorum demiş, 7 kat yabancı insanlar gelinine yemek yapıp getiriyor senin umrunda değil siz küsmeye bahana arıyosunuz aramayın küstük bundan sonra demiş .4 tane kız torunun vra hangi birine kendi adını verdin demiş bize karışıyorsunuz demiş annesi hiç bişi diyememş tamam kem küm demiş teli kapatmış eşim.
vel hasıl sabah aramış k.anne hayırlı ramazanlar demiş bişi olmamış gibi
aklımda bin tikli acaba niye aradı hatasını mı anladı yoksa hain planlarımı var???///////////:26:
benim menümde çorba pilav fırın tavuk patlıvan ezmesi ve cacık var.
ohhhhhhhhhhh topiğin bitin güzellikleri burda selamlar HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN hepinişze ben adetli olduğum için oruçlu değilim.ama oruç tutmak istiyorum
AMAN aLLAH KORUSUN KUZUM ZAMANINDA GELSİN DAMADIM SENDE DİKAKT ETKİ ERKENCİ OLMASIN HIIM KIZRIM YOKSAM TEMİZLLİK NE RAHAT ELLERİNE SAĞLIK KZUUM BİZİM EVEDE UĞRASANA AMA İŞE DEĞİL OTURMAYA BEN KIYARMIYIM SANA
oh afiyet olsun yavrum, eşinde parmaklarını yesin :)benim menümde çorba pilav fırın tavuk patlıvan ezmesi ve cacık var.
amin cnm dinlensin tabi eşin zor ben sabahtan beri birsürü su içtim ya hiç tutamazmışımı oruç.oh elleirne sağlık gülüm aifyet bal şeker olsun benimki kızartma kaç gündür patates köfte diyodu ilk güne istdi deidm yapayım oruçlu olan sensin yeterki iste şimdi yattı uyumaya biraz zaman geçsin diye garibim allah yardımcıları olun tüm oruç tutanalrın aminnnnnnnnn
canımm en son neler oldu bilmiyıorum vakıf değili,m istersem bana da öm atabilirsin ama kızlar yazmış galiba. Kaynanın yanında olması güzel birşey destek görüyorsun onun ailesi tarafından bence az çeksin kulağını eşinin yaa anlasın hatasnı birşey yaptığında ailersi tarafından da tepki gördüğünü peki düzelen birşey yok mu hala aynı tripliği sürüyor mu haksız olduğu halde yaa..
ivet öğle arası hem amir içerideydi gelemedim ama haftaya rahatım amir izne çıkıyor balım bol bol görüşürüz gelirsen ben de aşılama topiğine gelirim bilgi alırım nasılsa benimde başıma gelecek.
Hayırlı Ramazanlar olsun canımm oruç tutamasan sa sahura kalkmakta sevaptır canım bak eşine de yemekler hazırlıyorsun ne güzel. Allah kabul etsin sende dua okul bol bol hayırlı kolay doğum olsun inşallah..
yorma kendini canım yavaştan yap işlerini valla ne hamaratsın bu halinle neler yapıyorsun maşallah idolümsüm asemb bende öyle olmayı isterim valla evde ve işte çalışmaktan seni aramaya vakjit bulamadım arıcam hatta izne çıkayım doğurdun mu doğurmadın mı çıktın mı bbeek kaç kilo şişircem kafanı diyeyim sana
ohhh ağzıan sağlık eşini valla örnek bir koca. Çok iyi demiş içinde tutmamış savunma yapmasına fırsat vermemiş zaten savunulacak birşey de kalmamış. İyi demiş neden öbür gelinler koymadı da sen koyacaksın yok kayınpeder yok kaynana oldu tek sensin sanki. Ayrıca cümbür cemaat mi gidilir ultrasona bakmaya canım nerede görülmüş doğunca görecek işte. Valla eşinin senin yanında olduğunu bilmesi yeter böyle tepki koymayınca nasılsa oğlum bişi dem,yor deyip daha da yapar artık hep böyle olsun yersiz değil ki haklısınız. Valla daha ne tilkilik yapacak ki daha öneremez size isim konusunu tripte yapamaz ne yapacak yanii geri adım atacak tabii ki oğluyla arasını düzeltsin..
ne olmuşş burada ben yokken yaa hiç yakışmıyor iki hanıma tartışmak yanlış anlama olmuş, iki kişi de birbirini yanlış anlamış olabilir, gerek yok kırılmaya üzülmeye ortada da fol yok yumurta yok herkesin şahsi düşünceleri farklıdır. şlütfen ama üzülüyorum ben ikinizi de çok seviyorum. Melisam hadi gel barışınnn küslük olmaz mübarek günde tatlım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?