- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.241
oh afiyet olsun yavrum, eşinde parmaklarını yesin :)
amin cnm dinlensin tabi eşin zor ben sabahtan beri birsürü su içtim ya hiç tutamazmışımı oruç.
ivet cnm eşim hep korur beni ,he sülalece gitmek istiyor :))) ultrasano biz bile artık bişi anlamıyoruz manyakya:) he birde demişk k.anne benim ismimide dicem ölsemde kimse vermesin eşimde demiş veren yokki zaten 4 kız torunun olmuş hangi oğlun vermiş hakediyor tatlım arada eşim ateşini söndürüyor ne yapsın ben istemem benimde evladım olcak sonunda ama yalana tahamülümüz yok cnm olmayan şeyleri oldu gösteriyorlar ona sinir oluyor eşim hiç sevmez yalanı
hepinize çok tşk ederim beni merak etmişsiniz evet sabah doktota gittim ve korkulacak bişi olmadığını sadece stresten kaynaklı olduğunu söyledi.kayınbabam da olayı bildiği için eşimi aramış ve demişki doktor kesinlikle üzülmesin,sıkılmasın dedi.sende sakın kızımı üzme demiş.sadece çok az kanım düşükmüş oda bişi olmaz dedi doktor bey.eşim bugün sabahtan beri 6 defa aradı ama ben gayet mesafeliyim daha özür dilemedi ama yanaşmaya başladı.öyle veya böyle özür dilenecek.dün akşam banyoya girdi ve bei çağırdı ona her zamanki munzurlukları yapacağımı düşündü sanırım ama ben gayet ciddi birşekilde sen giyin çık ben hallederim banyoyu dedim neye uğradığını şaşırdı.gece de beraber uyuyalımmı terasda dedi bende tabiki dedim ama yatağımı ayrı serdim ve uyudum kalktım ona sahur hazırladım topladım ve uyudum.
hoşgeldin bebişim dr ne dedi merak ettim. sende bizdensin gel yamacıma:))
asembim senin menüde güzelmiş yavrum benim. afiyet olsun tatlı uğraşamam burda ama eve giderken güllaç malzemesi alırım biz çok yeriz güllaç ramazanda çok pisgüzel yaparım:))) bugünlük dondurmaya talim ederiz sanırsam:) sanki oruç tutan benim ya kociş ne isterse onu alır gali .
Hayırlı Ramazanlar olsun canımm oruç tutamasan sa sahura kalkmakta sevaptır canım bak eşine de yemekler hazırlıyorsun ne güzel. Allah kabul etsin sende dua okul bol bol hayırlı kolay doğum olsun inşallah..
yorma kendini canım yavaştan yap işlerini valla ne hamaratsın bu halinle neler yapıyorsun maşallah idolümsüm asemb bende öyle olmayı isterim valla evde ve işte çalışmaktan seni aramaya vakjit bulamadım arıcam hatta izne çıkayım doğurdun mu doğurmadın mı çıktın mı bbeek kaç kilo şişircem kafanı diyeyim sana
AÇIYORUM BUYURUN ASEMB HANIM HOŞGELDİN NEDEN BOŞGELDİN İNSAN ÇAĞATAYIDA GETİRİRDİ DEMİ KIZIM BEKLİYO NİŞANLISINI HIIa.s kuzumm sanada hayırlı ramazanlar balımm bende tutamıyorum oruç hamişlikten
nasılsın cnm keyfin nasıl
tmm kuzumm dikkat ederim balım bidenemmm
hehe tmm kuzumm uğrarım nedemek ayıpsın balımcımm
az sonra geliyorum açıver kapıyı
oh afiyet olsun yavrum, eşinde parmaklarını yesin :)
amin cnm dinlensin tabi eşin zor ben sabahtan beri birsürü su içtim ya hiç tutamazmışımı oruç.
ivet cnm eşim hep korur beni ,he sülalece gitmek istiyor :))) ultrasano biz bile artık bişi anlamıyoruz manyakya:) he birde demişk k.anne benim ismimide dicem ölsemde kimse vermesin eşimde demiş veren yokki zaten 4 kız torunun olmuş hangi oğlun vermiş hakediyor tatlım arada eşim ateşini söndürüyor ne yapsın ben istemem benimde evladım olcak sonunda ama yalana tahamülümüz yok cnm olmayan şeyleri oldu gösteriyorlar ona sinir oluyor eşim hiç sevmez yalanı
senin menüde çok güzel kuzumm valla bu topiğin hatunları pek hamara hepiciğimizin mamaları mis gibi
vışş dimek güllaç yapıyosun eferim benım kuzuma
valla dondurma süper fikir bu havada en güzeli
sağol cnm benımm sanada hayırlı ramazanlar balım benımmevet dua etcem bol bol yasin felen okuycam
hatta bu akşamdan itibaren kocişle kurana başlıyalım dıyoruz
yok yormuyorum kuzumm yavaştan yavaştan yapıverdim şimdilik bitti
bi yemek kaldı oda basit zati yapıveriririm bugun enerjim yuksek
hehe dimek idolünüm sağolasın cnm kuzumm benım sende böyle hamaratsın
hem işe gidiyosun hem ev işlerini hakediyosun kuzumm sanada maşallahhh
tmm balımcım istediğin zaman görüşürük bende aramadım senı hiç
ama işlerin yogun dıye fırsatın olmaz diye en güzeli sen tatildeyken konusuruz hemide bolcana
dicem ama çağataydan fırsat kalırsa
bu arada kociş geldi canlarım ben şimdi çıkıyorum pc ona lazımmış
öpüyorum hepinizi kocaman canlarım benımmm
hayırlı iftarlar şimdiden
hayır yanii size mi geçiyor sözü diğerlerine nedne dememiş trip yapmamışta size yapıyor yaa. Biz de karşıyız aileden birinin isminin verilmesine ne o öyle yalakalık gibi hem kendine özgü olması lazım insanın isminin bence öyle. Ben de eşimdne yana şanslıyım o konuda hiç annesine ezdirmedi kayınpeder hiç karışmaz zaten de kaynana istememişti beni ama almak zorunda kaldı eşim yanımda yokken neler derdi bana anneme gidiyorum süreki şehir dışına diye sen oğlumu sevmiyorsun, o seni, sen aileni seviyorsun bile dedi. Bende eğer oğlunuzu sevmemiş olsam kilometrelerce öteye gelmezdim dedim, annem tek başına koca yok başında kardeşim 6 ay sonra askere gitti dedim evet ben eşim kadar sevyorum demem ama herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır dedim eşime de deidm valla çok kızdı. Daha neler neler ama eşim beni korudukça geri çekildi. Ben iyi davrandım hep direk bişi bir tek o zaman dedim çok kırıldım çünkü bir daha hep eşimle gönderdim cevabımı eşim verdi cevabı ben yüz göz olmadım en iyisi de bu. Ama ne oldu öbür oğlu yurtdışındaydı senelrce çalıştı dönecekti yabancı kızla evlendi kaldı orada dönmedi bize kaldı şimdi var ya nasıl canımlı cicimli anlatamam.
hoşgeldin dejavum birşey olduğu yok ufak tartışma oldu okuyanlarda nalr ne olduğunu melisa dobrayım diye biraz kırıcı oldu abna karşı ben onun hayatına görüşüne tepki vermedim beni görsün dedi sandım ona tepki verdim yanlış anladığımıda dile getirdim ama o onun üzerine daha farklı şeyler yazınca kırılganlıklar oldu benim açımdan sorun yok küsde değilim olur tartışmada her zaman güllik gülistanlık olucak diye birşey yokki kuzum beni bilen bilir kolay kolay kırmam ama başta beni yargıladı abarta görsünler dedmeisi yanlış anladığım için oldu düzelttimde ama melisam bugün fazla alıngandı kendi dekilerin de ortada benimde uzatacak birşey yok herkesin hayatı kendineki zaten ben herks adına yorum yapmadım kendi adıma yaptım düüncemi söyleidm oda meğersem geçmiştende varmış birşeyler onlarıda deyince demekki dedim destek lamk niyetimdi ama oda yanlış anlaşılmış ben kapatıyorum konuyu melisamda anlar elbet kırılmaz abna krşılıklı oldu bitti sonuçta büyüteck birşey yok:26:
AÇIYORUM BUYURUN ASEMB HANIM HOŞGELDİN NEDEN BOŞGELDİN İNSAN ÇAĞATAYIDA GETİRİRDİ DEMİ KIZIM BEKLİYO NİŞANLISINI HII
DİNLENSİN DEDİKDE ADİ KOMİSER ARATMIŞ NERDE DİYE GELSİN MESİNİN BİTMESİNE 2 DK KALMIŞ SABAH ERKENDEN GİDEN BENİM KOCAM 12 YE KADAR KİMSE GELMEEMİŞ KARAKOLA BENİM EŞİM VARDI ŞİMDİ GÖREMEMİŞ DİYE ARATMIŞ VİCDANSIZ ADİ PİSLİK ÇOK SİNİRLİYİM MESAİ BİTİYO NORMAL GÜNMÜ ORUÇLU ADAM KALKTI BİRDAHA YARIM SAATLİK YOLA GİTTİ ŞEYTEN DİYO AÇ SAYDIR PİSLİK ADAM YAA KOMİSER OLMUŞDA NE OLMUŞ İNSN OLAMMAIŞ VİCDANI OLSA DERKİ SABAH GELEN BU KAÇA KADAR GLEMEDİ ÇALIŞANLAR BU YENİ ÇIKMIŞ NE DİYE ÇAĞIRAYIM GİTTİĞİNDE MESAİ DE BİTMİŞ OLUCAK HAAA CANIMINİÇİ EŞİM NASIL GİTTİ BR DAHA GİDENE KADAR BAKTIM ARKASINDAN GARİBİM ORUÇLU BAŞIDA AĞRIYORDU GERİZEKALI HERİF aLAHINDAN BULSUN
hepinize çok tşk ederim beni merak etmişsiniz evet sabah doktota gittim ve korkulacak bişi olmadığını sadece stresten kaynaklı olduğunu söyledi.kayınbabam da olayı bildiği için eşimi aramış ve demişki doktor kesinlikle üzülmesin,sıkılmasın dedi.sende sakın kızımı üzme demiş.sadece çok az kanım düşükmüş oda bişi olmaz dedi doktor bey.eşim bugün sabahtan beri 6 defa aradı ama ben gayet mesafeliyim daha özür dilemedi ama yanaşmaya başladı.öyle veya böyle özür dilenecek.dün akşam banyoya girdi ve bei çağırdı ona her zamanki munzurlukları yapacağımı düşündü sanırım ama ben gayet ciddi birşekilde sen giyin çık ben hallederim banyoyu dedim neye uğradığını şaşırdı.gece de beraber uyuyalımmı terasda dedi bende tabiki dedim ama yatağımı ayrı serdim ve uyudum kalktım ona sahur hazırladım topladım ve uyudum.
anlıyorum canımm.. İkinizde farklı yerlerden bakıyorsunuz bir elin parmakları bile bir değil tabi ki görüş ayrılıkları olur sen de hassasın bu konuda biliyorum daha önce de böyle bir konuşma geçmişti artık birbirimizi tanımış olmamız lazım kimin neyden etkilendiğini bilmek gerekiyor. Burada muhabbet ediyoruz kimsenin değer yargılarını sorgulamaya hakkımız yok melisa açısından da söylemek istediklerini farklı yansıtıyor yanlış anlaşılma oluyor diye düşünüyorum tabii ki eski olanı da konuya eklemek yanlıştı ama tarafsız bakıyorum ve ikinizi de istiyorum burada ya olur mu öyle şey.. Her koyun elbet kendi bacağından asılır doğruya doğru bak ben oruç tutamıyorum annemle tatile gidicem dedim, bikini giyicem de dedim sen bana git eğlen dedin benim tercihim çünkü. Her neyse valla hayırlı günde olmuyor ben yine mzurluk yapmasınzı istiyorum yaa..
alah allah şansa bak ya neyse cnm sıkma canını belki erken gelir allah yardımcısı olsun
bende çıkıyom kızlar sonra görüşürüz işlerimi toparlıyım öptüm siziiiiiiiiii
elifim ne güzel yazmışsın yorumunu benim için seni ve sizi seviyorum.sizi dediğim belli kişiler sen asemb moon ve dejavumuz.canım tartışma mı olmuş kaçıncı sayfada merak ettim bende bi balkıyım neler olmuşki
gülüm benimde bir kaç hoşuma gitmeyen tavırları olmuştu melisamın ama dile getirmedim hiç birzaman nedendedimki desin görüşüdür banamı diyo yok kendine onun hayatı dilediği gibi yaşar benim ne demeye hakkı var ben ona laf demeidmki kendimle alakalı bölüme dedim üzerinede eskiyi katıpda bilemem ne iç güzleliği namaz kılıpda vaaz vermekde kimde diyo bana diyo ben hanginize laf dedim kuzum beni iyi bilirsin günahım sevabım kendime sende dedin tatlie gidicem ne dedim en iyi şekilde eğlen bana düşermi yargılamak melisada onu anlamadı dobrayım diyo ama bence dobralık eğil ani çıkışları var söylerken düşünmüyo kırarmı diye ben doktor konusundada doktoru haklı bulmuşum ben haklı bulmadımki melisama isyankar olma dedim üzüldü diye destek verdim hepinizede verdim sanada olurum neler söyledim sana bilrisin kırıdmmı yada sana fazla geldimi ona karşı hep böyleymişim ben herkese aynıyım birinede farklı değilimki yine dedim olur sanal alem bak yüzyüze değiliz söylediğimiz şey yanlış analıldı niyeitmiz olmasada yazılanda anlışılan o bende anladım oda sorun yok arkdaşız diye yine tavır yaptı gitti ben ona ne deidmki beni neden birileri görsün dedim o kendie çekti biknimide giyerim kuranda okurum dedi ona bu konuda lafmı söyleidmki dedim ben snei yanlış anladım daha neden üzrine eskileri döküyosun doluymş boşaltmış kırgınlıksa bende kırıldım aaama kapattım dedim konuyu el uzattım ama gitti ne diyebilirimki bu kadar nsan neden üzerine alınmadı sende tatle gidiyosun alınmadında birtek melisa alındı lafım kimsye değildi kendim adına görüşümdü oda farklı yerlere çeklildi gülüm çok saçma elhamdülillah hepimiz müslümanız seçimlerde bizlere ait ben kapalıyım diye sen beni yargıladınmı dejavum ben snei açıksın diyeyargıladımmı bugüne kadar neler yaşadık biri kalkıp bu şkelide algılamadıda birtek melisam aldıladı beklediği neydi sen haklsıın doktor samalamış bilemem nemi dememi ben unuttum o konuyu o açtı döktü oratayademekki mecburen yazışıyomuş benimle hoşnut değildi neden samimiydik yalanmıydı yani
tabiki herkes kendinden sorumlu,açık kapalı kavgasının çıkışı sadece bizleri bölmek için kışkırtan insanların üstümüze oynadığı bir oyundu,kimse bu tuzağa düşmesin yaaaa,insanlar değer yargılarına göre sınıflandırılamaz ki,asıl önemli olan insanlık,çok açık tanıyorum iyilik meleği,çok kapalı var selamına karşılık vermez,hileli mal satar dedikodu yapar,ya da her ikisi için de tam tersi...açık kapalı diye değil iyi insan kötü insan diye düşünülmeli,olayı tam bilmiyorum ama tatsızlık yaşadığın arkadaşla arandaki yanlış anlaşılma düzelecektir mutlaka
canım bak ben burda aylrdır varım herkesde beni bilir ben herkese saygı duyarım herkesde abna ben ne aırımcılık yaptım neden kimsenin hayatına karıştım ne üstüme vazife kurban olduğum abanane her koyun kendi bacağından asılır sende şahit oldun konuşmlırımaza ben beni neden görsünler dedim olayı nereye geitrdi vaaz atıyomuşum kendisi atıp tutarken bben ses ettimmi acaba hiç düştüğüm duruma bak yaa çekemem kardeşim kim ne sityosa onu yaşar haddimemi kalkmış birde kendi içinde yaşa diyo tövbe tövbe sinirimden deliricem kim derki arkadaşız laflara bak herşeyi kustu gitti birde ben alttan alıyorum arkadaşız diyorum gene laf diyo benim hatam varmı kardeş sen söyle ben onamı laf ettim ben benim doğrumla yapmayacağımı söyledim oda saygı duyarak diyebilirdiki tmm yapma diye ben ona desem o yanlış anlasa derimki yanlış anladın kız onumu dediim ben daha nednen kinimi kusayım vallaha yaa durduk yerde asabımı bozuyo gerçekten yaa düştüğüm duruma bak bende namaza başlayalı 3-4 ay oldu kılan biri değildimki kendimce karar veridm başladım kaplı olammı başta eşim isteid şimdi kendi tercihim bende öncesinde açıktım dneizlerdeydim neden hor göreyim dinzsiz muamelsei yapayım ben kendimle lakalı yorumumu yaptım bunca insan sen ne demek sitiyodusun demedi anlamdı bir tek melisa aldı tuttu yürüdü yazık yaaa vallaha durduk yerde soruna bak okyanarda diyecekki nasıl kız benim için tanımayanlar yok böyle birşey yaaa hayır müslüman olmayan biri bile olsa gelse şuraya başımla beraber bnane sanki banamı kaldı vayy sen böylesnmi diyicem saçmalığa bak maden beni böyle görüyodu neden smaimi du bana dualr et dedi o zamanda ben buydum şimide (hayai papatya kuzum sana değil laflarım sen şahit olduğun için soruyortumben ona kötü birşey kullandımmı kendimlealakalı yazmadımmı yazdığımda ortada gördü herkes yaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?