Kaldığımız Yerden Her Telden..

sinir stres yok bak hamilesin kendne dikkat et.olur sıcak havalardan kaynaklanıyor geçer mübarek günlerdir.
yok sakinim fındığım böyle birşey olmadı hiç öyle biride yok benim için artık vallaha çok sevdiğim biriydi ama olmadı neden oldu anlamıyorum çok güzel anlaışırken hale bak bitti kapandı açılmaz daha kuzum ne yaptın yemeklerin hazırmı

kuzum bende onu dedim sanal alemdeyiz tabiki niyetimiz o değil ama anlaşılan bu kırmayalım birbirimiz dedim olur yanlış anlamalar kapatalım dedim ama ben dedikçe üstüme geldi hala daha konuyu nerrele vuruyo başkası değil yaa melisam biz başkaydık onunla anlam vermeiyorum aklım almıyor ama bitti konuyuda kapatalım ne derse desin onunda geleye hakkı var gelr ama bn yokmuşum gibi o yokmuş gibi devam edriz olur biter kusura bakmayın sizide saçma sapan olaylrın içine soktuk hoş değildi ama oldu bitti artık

kızlar kızlar sizi seviyom

ama bu kadar büyütülcek ne vardı onuda anlamış değilim ah ki ne ahhhhhhhhhhh .

Ahh canlarım yaa valla üzüldüm hiç böyle olmasını istemezsim gerçekten bir küçücük konu nereden nerelere geldi aslında hep yanlış anlaşılma oldu ama uzadı da uzadı işte. Elife bende dedim tatşle gidicem oruç tutamıyorum bari annemin gönlünü hoş edeyim dediö bikini giyiyorum dedim git gez eğlen dedi biz elifle hiç ama hiç din muhabbeti yapmadık ne burada ne msnde özelde hiçbir yerde burada da dini konular hiç konuşulmadı nerdeyse. Sadece konu açıldığında konuşuldu. Melisam yani hep vaaz veriyorsun bu topik din topiği değil demen hoş değil biz hiç o konulardan konuşmadık ki şimdi olması hep oluyor anlamına gelmez konu geliyor konuşuluyor her konu gibi yanii ama sen de haksızsın demiyorum sadece uzatılması hoş olmadı diyorum. Budada ne güzel ağız tadıyla konuşuyoruz. Benimde başörtlülü namazında niyazında çok arkadaşım var ama benimle her türlü şeyi de konuşur muhabbet eder severler. Burası da böyle işte ne olur yapmayın kızlar ya hem de bu mübarek günde yanii.

Nihayet eve geldim kızlar ohh haftayı bitirdim nasıl bitecek derken bitti işte önümüzdeki hafta oldukça rahatım. Yüksekokul sekreteri izine çıktı yalnız olucam ama ilk iki gün pek gelemeyebilirim tarama işlerim var şimdiye çoktaan biterdi ama geçenm hafta elektirikler gitti program açktı ve gitti program allem kallem ettik olmadı bende müd. yard. sekreterliine geçicem oaradaki çalışıyor yine oradan devam edicem. Müd.yard. izinde zaten orada da bayan arkadaş var ben sadece taramayla ilgilenirim heme bitireyim ki diğer günlerde sizinle olayım canlarım 7 kitap falan kaldı işte ama tabii ki gelirim daha rahat şu içeride bu görüyor derdim olmayacak yanii. 2 günde bitireyim diğer günler sizinleyim hep. Yaa annemlerle konuştum yengemle yemeklere girişmişler yengemin karşı komşusu, onşların çocukları annemler falan ilk iftarı açacaklarmış ne yemekler yapılıyordu aman aman valla. Olmayı çok isterdim orada ama maalesef neyse 1.5 hafta sonra oradayım inşallah yengem ne istersen yaparım dedi.

oooooohhhhhhh yarasın canım

bişi kalmadı tatlım gidince acısının çıkarırsın :)))))))ramazanı seviyorum ya kalabalık sofralar mis gibi .

Son düzenleme:
ben geldim. demek bu topictede sorun cıkarmayım ha öncekinde ben tartısmıstım insanlarla demi neyse ya. gülüyorum hemde cok gülüyorum gamzeyle tartısan bendim demi o gün tatsızlık olusturanda bendim hele dünki tatsızlıgı komple ben yaptım. ay cok komik yaaaaaaaaaaaaaaaaa . ama harbi komik kendi yaptıgını ben yapmıs gibi anlatıyo ya. enteresan bi kişilik.dün benim hatam neydi biliyomusunuz kıslar( sizinde tadınınızı kacırdım kusura bakmayın) bu arkadasla asla bu konuda tartısmaya girmicektim böle insanlarla fikir ayrılıgına girilmez oturur kendin üzülürsün ve anlatmaya calıstıgın eforla kalırsın çünkü saatlerce konussanda böle insanlarla kapalıdır tamamen ya fikirleri hiç degişmez hiç farklı pencereden bakmaz hep kendi haklıdır. muhattab almıcak taaaaaaaaaaaaaa basında gülüp gececektim işte onu yapmadım çünkü gercekten bu güne kadar deger veriyodum ona ama bosunaymıs. neyse insanogluyuz hatalarımızla varız onemli olan hatalarımızdan ders cıkarmak .hı bi önceki hasimle yazmasındada kişiligi komple cıkıyo zaten dikkat edilirse.
ben burdayım kimse için gitmem baska topicte acmam burdayım yani sizleyim.
aynen bende muhattab almıcam bölece sorunda cıkmıcak insallah.

oooooohhhhhhh yarasın canım

valla yarayacak inşallah 1.5 hafta sonra canımm...

bişi kalmadı tatlım gidince acısının çıkarırsın :)))))))ramazanı seviyorum ya kalabalık sofralar mis gibi .

evet aynen yöe ilk defa bir Ramazan zamanı tatilde olucam. Ben Ramazanı iple çeken biriydim sahura kalkmaya iftar hazırlamaya bayılırım annem kalkamazdı ben kalkar hazıurlar annemi uyandırırdım ama maalesef 3 senedir ülser illetinden tutamıyorum. Tutmaya kalkıyorum ama midem bulanıyor bir süre sonbra çünkü az ama sık yemem gerekiyor midemin boş kalmaması lazım bir ara yemiyordum bu sene arabada kusuyordum. Bu sene eşiminde yaz okulu olunca ee zaten ben anneme gidecektim bari annemi tatile götüreyim dedim çok ihtiyacı var tedavi görüyor psikolojisi iyi değil kafası dağılsın hem oruç tutamadıktan sonra ha burada ha tatilde birşey farketmeyecek. Öyle valla o sofralar süperr..

Melisa gerçekten bunlara gerek yoktu. Kimse sana sırf sen haksızsın demedi ki yani. Seni günah keçisi de yapmadı ikinizede ayrı ayrı üzüldüm böyle bir durum olduğu için tamamen yanlış anlaşılma. Hem bak yine aynı şeyi yapıyorsun Elifle konuşurken de önceki olayları açtım şimdi de gamzetle tartışmayı açıyorsun ne alakası var bu konuyla ilgili beni mi kastettin bilmiyorum ben kendime göre haklıydım, Elifte kendine göre haklıydı kimse kimseyle arkadaşlık yapmak mecburiyetinde değil geçinemiyorsam arkadaşlık yapmam. Elif sana tamam yanlış anlaşılma oldu özür dilerim yanlış anlamışım da dedi. Sen de kendine göre haklısın ama eski olayları da açmanın anlamı yok. Senin söylediklerin onun yanlış anlamasına, onunkilerde senin yanlış anlamana neden. Gşdşp başka topik açmam derken de benden mi sözedyorsun herkes istediği topik açar benim hep görüşmek istediim arkadaşlarım vardı sizler yanii ki siz istediniz buradakiler istedi topik açmamı altını çizerek söylüyorum, bende açtım. Gelmek isteyen arkadaşlarım geldi kimseyi direk çağırmadım ben sende geldin sağol varol. Ama önceki tartışmalar ile kıuyaslaman üzdü beni. Nazar mı değdi ne oldu hiç böyle şeyler olmadı bu topikte aylardır yaa yapmayın böylee..

Kızlarr yeni kahvaltı ettik, pazara gidicez şimdi sonra da rutin yemek temizlik işte. Dün hava öğledne sonra çok kapalıydı akşam da baya yağmur yağdı şimşekler yıldırımlar fenaydı. Aslında evde durulacak gibi değil inşaat seslerinden geçilmiyor ancak hava da yine çok sıcak evdeyiz napalım. Ben de evdeki işlerimi bitireyim barii. Yine gelirim kızlar öpüyorum..

meleğim ben geldim nasılsın gülüm benim ne kadar güzel bir gün dimi huzurlu mutlu kız müsaitsengel msnye biraz hasret gideririz fıstığım değilsende canın sağolsun canım benim

gülüm benim hastalığın kötü birşey yaa rabbim kimsenin başına vermesin bak benimde midem iyi değil hamilelik acıktırıyo biran birşey atmasam deli gibi oluyorum kusucak gibi oluyorum kaınıyo diyorumki dejavumunda öyledir hani çok iyi anlayabiliyorum meleğim sen git tatilin keyfini çıkar aşkım hakettin bütün bir sene çalıştın canımıniçi eğlen gez ohhh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…