- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.281
Elifimmm nasılsınnn...
meleğim ben geldim nasılsın gülüm benim ne kadar güzel bir gün dimi huzurlu mutlu kız müsaitsengel msnye biraz hasret gideririz fıstığım değilsende canın sağolsun canım benim
evet benim içinde birkaç şey dışında güzel bir gün keyfim yerinde. İnşaat sesleri de olmasa işte. Reglimde zamanında geldi ya keyifliyim ama dün sol kaburga altıma bir sancı girdi eşim de yatmıştı odaya zor gittim oturdum yatağa artık bağırdım acıdan eşim uyandı yatırdı falan zonra geçti anlamadım artık ama daha olmadı. Reglimde baya geliyor normal herşey yanii..
aynen kuzum benim içimde öyle ama takmayacaksın alınmayacaksın boşver hayatını yaşa evet yaa adtinde düzenli şükürler olsun meleğim rabbim o güzel gönlüne göre veriyo artık sııntıların geçiyo canım arkadaşım benim adet sancısımı çektin yani anlamadım ama:26:
valla yarayacak inşallah 1.5 hafta sonra canımm...
evet aynen yöe ilk defa bir Ramazan zamanı tatilde olucam. Ben Ramazanı iple çeken biriydim sahura kalkmaya iftar hazırlamaya bayılırım annem kalkamazdı ben kalkar hazıurlar annemi uyandırırdım ama maalesef 3 senedir ülser illetinden tutamıyorum. Tutmaya kalkıyorum ama midem bulanıyor bir süre sonbra çünkü az ama sık yemem gerekiyor midemin boş kalmaması lazım bir ara yemiyordum bu sene arabada kusuyordum. Bu sene eşiminde yaz okulu olunca ee zaten ben anneme gidecektim bari annemi tatile götüreyim dedim çok ihtiyacı var tedavi görüyor psikolojisi iyi değil kafası dağılsın hem oruç tutamadıktan sonra ha burada ha tatilde birşey farketmeyecek. Öyle valla o sofralar süperr..
Melisa gerçekten bunlara gerek yoktu. Kimse sana sırf sen haksızsın demedi ki yani. Seni günah keçisi de yapmadı ikinizede ayrı ayrı üzüldüm böyle bir durum olduğu için tamamen yanlış anlaşılma. Hem bak yine aynı şeyi yapıyorsun Elifle konuşurken de önceki olayları açtım şimdi de gamzetle tartışmayı açıyorsun ne alakası var bu konuyla ilgili beni mi kastettin bilmiyorum ben kendime göre haklıydım, Elifte kendine göre haklıydı kimse kimseyle arkadaşlık yapmak mecburiyetinde değil geçinemiyorsam arkadaşlık yapmam. Elif sana tamam yanlış anlaşılma oldu özür dilerim yanlış anlamışım da dedi. Sen de kendine göre haklısın ama eski olayları da açmanın anlamı yok. Senin söylediklerin onun yanlış anlamasına, onunkilerde senin yanlış anlamana neden. Gşdşp başka topik açmam derken de benden mi sözedyorsun herkes istediği topik açar benim hep görüşmek istediim arkadaşlarım vardı sizler yanii ki siz istediniz buradakiler istedi topik açmamı altını çizerek söylüyorum, bende açtım. Gelmek isteyen arkadaşlarım geldi kimseyi direk çağırmadım ben sende geldin sağol varol. Ama önceki tartışmalar ile kıuyaslaman üzdü beni. Nazar mı değdi ne oldu hiç böyle şeyler olmadı bu topikte aylardır yaa yapmayın böylee..
verecek gülüm verecek tek üzüntüm ülserden dolayı oruç tutamamak ama napıyı zorlayayım dedim ama eşim izn vermedi günahı boynıuma dedi hem bebek düşünüyorsun hem zayıfladın dedi falan. Yok adret sancısı gibi de değil kaburgamın altı baya sancıdı acıdı yani oyuyorlardı sanki 10 dk sürdü geçti ama kastı beni kıpırdayamadım. Daha sürse acile giderdim yanii ama geçti..
ya ben mi acıyorum o dedi bu topictede tartısma cıkarma diye istersen bi daha oökku yazıyı allah allah niye böle yapıyosunuz ya o acıyo ben acmısım gibi diyosun ya.seni kastetmedim yine tartısma olmasın dedi bende oncekinde tartısmayı benmi yarattım dedim.hayır herhalgi birinden senden degil kavga edilince genelde insanlar sanki sadece o topicte bitek o var gibi terk ediyolar seni kastetmedim ama ben böçle düşünüyorum ben terk etmem. kimsenin gitmesinide istemem gerek yok. t6abiki herkes istedigi topigi acabilir acarda bende düşünüyorum bi konu hakkında acacagım ama küserek gidip baska bi topic acmak bana göre degil. sen neden üstüne alındınki anlamadım . hatırlarsan sana o gün o kadar söledim kimse kimseyi sevmek zorunda degil kal onun için gitme diye. yine onu savundum yazımda yani dedimki elife ben senin için gitmem muhattab almam seni dedim senle bi ilgisi yok hepiniz benim için cok degerlisiniz. ama neden bu konuyu actın diyosunki o actı bak bu topictede sorun cıkarma dedi bana sanki ben diger topicten kavgalı ayrılmıs gibi. buna celallendim yoksa asla cevap yazmıcaktım. görmezden gelecektim. ama haksızlıga asla tahammülüm yok bu konuda alttan alamam kusura bakılmasın yani.ya var ya bi iki kişiye okuttum dünki tartısmaları tek dedikleri sey böle biriyle bu tartısmaya nasıl girersin neden bunu düşünemedin dediler.
tabiki verir gülüm kalbinin temizliğine mükfatını vericekben inanıyorum bitanem günahından korkma balım günah değilki sen hastasın bu Allah katında geçiyo ki sen tutmadığının parsınaı bir ihtiyaçlıya verisin Allah biliyo içini bahane değil birşey değil yani insan biraz üzülüyo o ayrı tutamamaktan ama olsun sağlığın söz konusu iyisini yapıysun kuzum demek baya canını yaktı sancın neden oldu acaba hastaneye gideek kadar acıtmış canını demekki kıyamam ben sana yaaa
öyle Allah biliyor içimi ama işte tatile gitmemeyi de düşündüm ama zaten tutamıyorum ki ha vede ha tatilde ne farkedecek hem şimdi baya ıssız sakin olacak Ramazanda kalabalık olmaz öyle çok insan içinde olmucam yanii. Öyle yapıcaz balımm vericez tabii ki. neyse ben çıkıyorum pazara gidelim ancak öğlen oldu işlere girişeyim ama akşama doğru gelirim ben balımm.. Öpüyrum kocamann..
bak canım hepsi sinirle yazılan şeyler büyütecek bieşey yok sadece farklı hayat görüşleri var oalbilir herkesin olabilir anlatma şekli farklı gelmiş olabilir. Alınmanıza nedne olmuş oabilir ama konuşmalarımızda hep bu konulardan uzak durduk açıldı bir kere olan oldu. Senin yazdıkların onu, onun yazdıkları seni kırdı ama Elif sana tamam ben yanlış anlamışım özür dilerim de dedi sana ama sen onu görmedin yine baika yerlere çekildi büyüdü gerek yoktu aslında benim için değerlisiniz dedim benim için geldiniz dedim az kişiyiz ama çok iyi anlaşıyoruz dedim ama bak nazar değdi mübarek gündee biz ne güzel anlaşıyorduk bazen takışıyordunuz ama öylesin yanii şakasına şimdi neden böyle oldu ki yaa.. Eski konular açılmasın. İnan öbür tarafta da Elif haklıydı ama birebir tartışmaya da hiç girmedi ki sadece rahatısz olduğu şeyi dile getirdi ve gitti yanii. Benim olayım farklıydı o topikte sadece o olay değildi elif falan biliyor canım yoksa bende gitmezdim ama ,şin aslı başka canımm... Ne olure yapmayın böyle daha da bu konu açılmsın bunun hakkına biribirinize yazmayın artık...
ben geldim. demek bu topictede sorun cıkarmayım ha öncekinde ben tartısmıstım insanlarla demi neyse ya. gülüyorum hemde cok gülüyorum gamzeyle tartısan bendim demi o gün tatsızlık olusturanda bendim hele dünki tatsızlıgı komple ben yaptım. ay cok komik yaaaaaaaaaaaaaaaaa . ama harbi komik kendi yaptıgını ben yapmıs gibi anlatıyo ya. enteresan bi kişilik.dün benim hatam neydi biliyomusunuz kıslar( sizinde tadınınızı kacırdım kusura bakmayın) bu arkadasla asla bu konuda tartısmaya girmicektim böle insanlarla fikir ayrılıgına girilmez oturur kendin üzülürsün ve anlatmaya calıstıgın eforla kalırsın çünkü saatlerce konussanda böle insanlarla kapalıdır tamamen ya fikirleri hiç degişmez hiç farklı pencereden bakmaz hep kendi haklıdır. muhattab almıcak taaaaaaaaaaaaaa basında gülüp gececektim işte onu yapmadım çünkü gercekten bu güne kadar deger veriyodum ona ama bosunaymıs. neyse insanogluyuz hatalarımızla varız onemli olan hatalarımızdan ders cıkarmak .hı bi önceki hasimle yazmasındada kişiligi komple cıkıyo zaten dikkat edilirse.
ben burdayım kimse için gitmem baska topicte acmam burdayım yani sizleyim.
aynen bende muhattab almıcam bölece sorunda cıkmıcak insallah.
melisacım merhaba yoksun ama sana yazmak istedim.diğer topicten ben sen elifim çok iyi anlaşırdık.olayların bu duruma gelmesi hiç hoş değil.kesinlikle taraf tutmam ikinizide burdan tanıyorum ne bir geçmişim nede bir dostluğum yok ama senin bazı lafların çok ağır melisam biraz daha dikkatli yazabilirsin elifim sadece kendi düşüncesini söylemiş.ama senin kalkıpta BÖYLE İNSAN larla demen hiç hoş değil.elifim dün bize dediki biz melisamla küs kalmayız ama sen hala uzatıyorsun.bak oda daha çok yeni hamile ve bizden küçük.kendimce elifimin fikirlerini çok beğeniyorum.olay yaratacak bir durum da yok.bütün stresimizi burda atıyoruz zaten.elif tartışma ortamı yaratacak biri değil aksine çok yapıcı bir arkadaşımız ve senin arkandan hiç laf söylemedi söyletmedi..konu kapansın artık BİZ SIKILDIK.(fındıkkıran)
kızlar neden yoksunuz yaaaa bengeldim siz yoksunuz elifim senin kulaklarını bi çekeyim gel bakayım.sana stres üzüntü yok demiştim sakın sakın...
elifim denk gelemedik yaaaaaa.1 saat sonra falan girerim burda olda konuşak beni merak edenler daha iyi gibiyim.elektrikler yoktu yeni geldi biraz işim var 1 saat sonra burdayım öptüüüüüüüümmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?