Kaldığımız Yerden Her Telden..

meleğim ben geldim nasılsın gülüm benim ne kadar güzel bir gün dimi huzurlu mutlu kız müsaitsengel msnye biraz hasret gideririz fıstığım değilsende canın sağolsun canım benim

evet benim içinde birkaç şey dışında güzel bir gün keyfim yerinde. İnşaat sesleri de olmasa işte. Reglimde zamanında geldi ya keyifliyim ama dün sol kaburga altıma bir sancı girdi eşim de yatmıştı odaya zor gittim oturdum yatağa artık bağırdım acıdan eşim uyandı yatırdı falan zonra geçti anlamadım artık ama daha olmadı. Reglimde baya geliyor normal herşey yanii..

aynen kuzum benim içimde öyle ama takmayacaksın alınmayacaksın boşver hayatını yaşa evet yaa adtinde düzenli şükürler olsun meleğim rabbim o güzel gönlüne göre veriyo artık sııntıların geçiyo canım arkadaşım benim adet sancısımı çektin yani anlamadım ama:26:

verecek gülüm verecek tek üzüntüm ülserden dolayı oruç tutamamak ama napıyı zorlayayım dedim ama eşim izn vermedi günahı boynıuma dedi hem bebek düşünüyorsun hem zayıfladın dedi falan. Yok adret sancısı gibi de değil kaburgamın altı baya sancıdı acıdı yani oyuyorlardı sanki 10 dk sürdü geçti ama kastı beni kıpırdayamadım. Daha sürse acile giderdim yanii ama geçti..

ya ben mi acıyorum o dedi bu topictede tartısma cıkarma diye istersen bi daha oökku yazıyı allah allah niye böle yapıyosunuz ya o acıyo ben acmısım gibi diyosun ya.seni kastetmedim yine tartısma olmasın dedi bende oncekinde tartısmayı benmi yarattım dedim.hayır herhalgi birinden senden degil kavga edilince genelde insanlar sanki sadece o topicte bitek o var gibi terk ediyolar seni kastetmedim ama ben böçle düşünüyorum ben terk etmem. kimsenin gitmesinide istemem gerek yok. t6abiki herkes istedigi topigi acabilir acarda bende düşünüyorum bi konu hakkında acacagım ama küserek gidip baska bi topic acmak bana göre degil. sen neden üstüne alındınki anlamadım . hatırlarsan sana o gün o kadar söledim kimse kimseyi sevmek zorunda degil kal onun için gitme diye. yine onu savundum yazımda yani dedimki elife ben senin için gitmem muhattab almam seni dedim senle bi ilgisi yok hepiniz benim için cok degerlisiniz. ama neden bu konuyu actın diyosunki o actı bak bu topictede sorun cıkarma dedi bana sanki ben diger topicten kavgalı ayrılmıs gibi. buna celallendim yoksa asla cevap yazmıcaktım. görmezden gelecektim. ama haksızlıga asla tahammülüm yok bu konuda alttan alamam kusura bakılmasın yani.ya var ya bi iki kişiye okuttum dünki tartısmaları tek dedikleri sey böle biriyle bu tartısmaya nasıl girersin neden bunu düşünemedin dediler.

tabiki verir gülüm kalbinin temizliğine mükfatını vericekben inanıyorum bitanem günahından korkma balım günah değilki sen hastasın bu Allah katında geçiyo ki sen tutmadığının parsınaı bir ihtiyaçlıya verisin Allah biliyo içini bahane değil birşey değil yani insan biraz üzülüyo o ayrı tutamamaktan ama olsun sağlığın söz konusu iyisini yapıysun kuzum demek baya canını yaktı sancın neden oldu acaba hastaneye gideek kadar acıtmış canını demekki kıyamam ben sana yaaa

bak canım hepsi sinirle yazılan şeyler büyütecek bieşey yok sadece farklı hayat görüşleri var oalbilir herkesin olabilir anlatma şekli farklı gelmiş olabilir. Alınmanıza nedne olmuş oabilir ama konuşmalarımızda hep bu konulardan uzak durduk açıldı bir kere olan oldu. Senin yazdıkların onu, onun yazdıkları seni kırdı ama Elif sana tamam ben yanlış anlamışım özür dilerim de dedi sana ama sen onu görmedin yine baika yerlere çekildi büyüdü gerek yoktu aslında benim için değerlisiniz dedim benim için geldiniz dedim az kişiyiz ama çok iyi anlaşıyoruz dedim ama bak nazar değdi mübarek gündee biz ne güzel anlaşıyorduk bazen takışıyordunuz ama öylesin yanii şakasına şimdi neden böyle oldu ki yaa.. Eski konular açılmasın. İnan öbür tarafta da Elif haklıydı ama birebir tartışmaya da hiç girmedi ki sadece rahatısz olduğu şeyi dile getirdi ve gitti yanii. Benim olayım farklıydı o topikte sadece o olay değildi elif falan biliyor canım yoksa bende gitmezdim ama ,şin aslı başka canımm... Ne olure yapmayın böyle daha da bu konu açılmsın bunun hakkına biribirinize yazmayın artık...

öyle Allah biliyor içimi ama işte tatile gitmemeyi de düşündüm ama zaten tutamıyorum ki ha vede ha tatilde ne farkedecek hem şimdi baya ıssız sakin olacak Ramazanda kalabalık olmaz öyle çok insan içinde olmucam yanii. Öyle yapıcaz balımm vericez tabii ki. neyse ben çıkıyorum pazara gidelim ancak öğlen oldu işlere girişeyim ama akşama doğru gelirim ben balımm.. Öpüyrum kocamann..

gülüm önemli olanda Allahın içimizi bilmesi sen içini ferah tut gülüm keyfini çıkar her zaman fırsat geçmiyo insanın eline canımıniçi benim yerimede eğlen kafandakileri at ohhh vallaha ne güel

biliyorum canım bunları özeldende bana biraz anlatmıstın o topicteki olayları. ilk basta üzülüyodunm ama olsun geldim yanınıza genelde sizle vakit geçirdim ve evet cok sıcak arkadaslıklar yasadık ve halada yasıyoruz.

sen simdi annenle gideceksin tatile demi. canım kafanı iyi dagıt bak bebek olayını en aza indir iyi oluyo bak ben ilk baslarda tatile cıktıkca ole gözlerim bebeli insanları arıyo hayranlıkla onları izliyodum.
ablam ve 3 yasındaki yigenimle gitmiştik yazlıga ablam ve tüm cocukluları söle bi gözlemledim iyice ne adam gibi yüzebiliyolar ne güneslenebiliyolar nede ne biliyim ya tüm keyiflerden uzaklar işte. evet hala cocuk cok ama cok istiyorum ama artık aceleci davranmıyorum hayırlısı ne zamansa o zaman diyorum inceden isimede geliyo yani gecikmesi. sadece yasımda ilerliyo ya benim tek sorunum o işte. 32 yim su an. ben boga burcuyum ve keyfe acayip düşkün bi insanım kahve içmek denize girmek sigara kum günes cay biskletle gün batımında sahilde dolasmak günbaatımını izlerken bi bira< içmemk bunlar olmazsa olmaz seylerim. acayip keyifciyim yani annem beni cok arıyomus sen gitmeseydin iyiydi diye tabi saklabanlıklarla gezmelere eslik ederek cevremdekiileride mutlu ediyodum.
ben derimki annenle cok konusma bebek olayını tatilde iyice deşarj ol gel bi ne kadar desekte az takıyoruz takmıyoruz diye biliçaltımız öle degil işte.ne zaman yolculuk nereye gidiyosun.

melisa basityleşme sanamöı kalmış gamzeyle olan sorun seni ne ilgilendirir delirtme adamı adabınla çek git basitmisin kızımsanane diğer topikte ne olduğunu senbiliyomusun terbiyesizleşme gamze bana tersleyerek uyarı yaptı diye tarışlma çıktı bilmeden konuşma dejavuyada laf deme yaa kal adabınla sus yada çek git yeter çıkardığın tatsızlık sen neymişşn yaaa nesin kimsin adabını takıl yeter bee sana laf atan olmadı ama amma yaran varmış haaa sen açıkken laf ettimmi sana nende bikini giyiyoursunmu dedim ben giymem girmem dedim sanane ne ilgilendiir herşeyi maaşallah hatıerlıyosun ama ne hikmetse her seferinde benim kapalı olduğumu unutmuş gibi yapıp aa sen kapalıymıydın ay yok bu senin baana ynlış gleen bir çok şeyin oldu ben eşime karşı izin vermedi diye ay ne karışır gibilerden konuştubn küçük gördün içki onusundada aynısın yaptın beniçmem dedim ianda ben içerim ohh iç banane yaa beni ilgilendirmez ki sen sensin ben benim şimdi adam gibi kapat konuyu saçam sapan konları kapat ezıcık laftan anla ben kapatalım uzatmayaluım yalış anladım dedikçe seni ilgilendirmeyen konuşara giriyosun sen düncelerini açıkça söylerken ben brşey dedimmi de sen ben kendimi savundum diye köpürüyosun birtek şey daha yazıp huzurumuzu bozarsan şikyuet edicem yeter dejavuya bile çatıp duruyosun yaaa kendine gel biraz yaaa uzatmakda üstüne yok dobralıkmış dobalık neidr biliyomusun başkasını ilgilendiren konulara karışmamaktır seni ilgilndirmiyosa susamaktır sana laf düşmeemktir gamzeyle sorunumbenim aramda sninlede sorunum ramızda dejavuya laf deme yeter dahada yazmam dejaud ayazmayacak kendine de kendin dinle hak ettiğin bu çünkü valalaha ilelt ettirdin sen benim zihniyetime laf atacğına kendi zihniyetine at bak tamammı senin görüşün çok mükemmel demi başkalarına okutmuş kendin gibi akıllılara okutmuşşun ite sanki sana sen inançsızsın dedim sen neden açık giyiyosun dedim ben sanamı dedim ben denize girmem dedim sanane kızım snane ben girmiyorum ben kapalıyım ben eşime özelim tamamı alıyomu yeter yaptığın terbiyezisilk ayıp yaa sen kalk açıkça ianacıma laf at kapalıyım diye küçük gör sonrada zeytin yağı gibi çık üste kim veriyo sana bu hakkı bee düşüncesiz senin kimseye saygın yok beni ben olarak kabul edemeidn ben ettimde sen edemedin her seferinde aa kapalıymıydın hee kapalıyım kime ne sen açıksan babanane ben başından beri sana seni küçük görecek rencide edecek birlşey demedim ama sen maaşallah her seferinde beni aşalacak sözleri kullandın eskileri amak snein hadidine değil asabamı bozma git başka kişilere sar kedi kafanda birilerini bul küörler sağırla irbirlerini ağırlar haa birde Allahtan için tmeiz kimseyi hor görmüyosun dobrasın dobralık anlayışına hayranım insanlarn ağzına edip kalp kırmayı sen dobralık görüyosun yaa bana gülüyodun yaa aynanın karşısına gçde kendimne gül ianna daha komiksin

kızlar neden yoksunuz yaaaa bengeldim siz yoksunuz elifim senin kulaklarını bi çekeyim gel bakayım.sana stres üzüntü yok demiştim sakın sakın...

melisacım merhaba yoksun ama sana yazmak istedim.diğer topicten ben sen elifim çok iyi anlaşırdık.olayların bu duruma gelmesi hiç hoş değil.kesinlikle taraf tutmam ikinizide burdan tanıyorum ne bir geçmişim nede bir dostluğum yok ama senin bazı lafların çok ağır melisam biraz daha dikkatli yazabilirsin elifim sadece kendi düşüncesini söylemiş.ama senin kalkıpta BÖYLE İNSAN larla demen hiç hoş değil.elifim dün bize dediki biz melisamla küs kalmayız ama sen hala uzatıyorsun.bak oda daha çok yeni hamile ve bizden küçük.kendimce elifimin fikirlerini çok beğeniyorum.olay yaratacak bir durum da yok.bütün stresimizi burda atıyoruz zaten.elif tartışma ortamı yaratacak biri değil aksine çok yapıcı bir arkadaşımız ve senin arkandan hiç laf söylemedi söyletmedi..konu kapansın artık BİZ SIKILDIK.(fındıkkıran)

hoşgeldin fındığım nasılsın bugün burdaydımda kimseyok diye çıkmıştım kafam dağılsın dedim vallaha gülümüzgünüm gerçkten böyle insanlarla demsine bende kırıldım ne demek böyle insanlarla bugüne kadar neyimi görmüş kendi konumuz dışına çıkyıo birde gamözeyi katıyo ne lakası var bu mudur arkadaşlaık ben o yokken melisam diye sayıkladım gelse dedim bir ara girmedi habersiz kaldık yazdım özelinden melisam neyin var nerdesin özleidm diye hepsi boşmuş benim öyle takıntılarım olsaydı neden arkadaşlık yapsaydım herkese saygım var ben bana dediğini yanlış anladım anladığımıda dile getirdim kapatalım melisam sanal alem niyetimiz olmasada kırıldık yanlış anladık dedim deikçe üstüme geldi nereleri çıakrdı işe yeminle imnanılmaz kırgınım beni bilen bilir ne gamzeyle ben sorunu çıkardım nedeni benim nede bunula ki biz gamzeyle sorunumuzu hallettik onun yüznden gitmedimki topikten ne kadar kaldım orda ben sonra çok zaman sonra çıktım ne ilgisi var sonrada yazıştıkda gamzeyle konuştuklda kendini bırakmış bana laf atıyo çok ayıp beni bu halimle üzüyo bu insanlarla ne demek yaa ben onu bir gün olsunküümsemedim ki küçümseyecekde birşey yok hepimiz biriz bende açıktım denizlerden çıkmazdım mayoyla gezerdim yaşdığım yer lküçük omasına rağmen ama evlendim eşimle böyle anlaştık pişmanda dğeilim nednen hor göreyimki ben tek kelime etmedim melisaya açıksın bilemem ne demeidm yazılanlar ortada ben bana dedi diyekendimle ilgili olanı yazdımki buda benim en doğal hakkım şidi bu konu kapansın istiyorum artık hakrette etse küfürde etse neleri yazsada ben tek kelime etmiycem hiç birşekilde yazmıycam kendi kiiliğini koyar ortaya ki yine demiyeckt gamzeyi açması üzerine dayanamadım geçmişimizin hatıranıa ben susucam oda istediği kadar gelsin yazsın küfür etsin umurumda değil laf verdikçe kendini birşey sanıcak şekilde görüldüü gibi biz bize bakalım fındıkım nasılsın iyimisin sağlığın nasıl bitanem

kızlar neden yoksunuz yaaaa bengeldim siz yoksunuz elifim senin kulaklarını bi çekeyim gel bakayım.sana stres üzüntü yok demiştim sakın sakın...

gülüm burdaydımda kimse kalmadı diye çıkmıştım sen nasılsın bitanem kızma fındığım elimde değil neydik ne olduk elimde değil ister istemez kırııyo insan hiç birşey değil böyle insanlarla demiş yazık artık adını bile görmek istemiyorum konuda kapandı benim için tk keime etmem sizdeetmeyin bana etmeyin onuhnla isteyen istediği gibi arkadaşlık yapsın asla laf demem herkes özgür sorun benim sorunum ama artık kapandı dedim yaa ne derse desin asla cevap almaycak o yüğzden sizlerinde huzurunu bozmak istemiyorum hepinizdende özürdiliyorum istemezdim böyle saçmalıklara neden olmak ama istemeden elimde olmadan bende mecbur bırakıldım kusuruma bakmayın

elifim denk gelemedik yaaaaaa.1 saat sonra falan girerim burda olda konuşak beni merak edenler daha iyi gibiyim.elektrikler yoktu yeni geldi biraz işim var 1 saat sonra burdayım öptüüüüüüüümmmmmm.

elifim denk gelemedik yaaaaaa.1 saat sonra falan girerim burda olda konuşak beni merak edenler daha iyi gibiyim.elektrikler yoktu yeni geldi biraz işim var 1 saat sonra burdayım öptüüüüüüüümmmmmm.

tmm gülüm olsun bende dolma sarıcam o zamana sarayımda gelerim o zaman bitanem Allaha emanet ol fındıkım iyi ol emi balım benim görüşrüüz öpüyorum çokkkk

Yaa kızlar valla ben çok üzülüyorum. Melisacım açıkçası gamze olayını katman, işte ben biriyle anlaşmadım diye gidip baka topik açmam demen beni çok kırdı. Ben arkadaşlarım istiyor diye açtım burayı bak demişsin konuyu biliyorum diye anlatmışım demek ki. Konu çok başkaydı yanii. Elifte gamze ile öyle birebir kavga etmedi yanii anlaşamadı ayrıldı falan. Bu da onun kararı tamam onun dedğii şeylerde senin zoruna gitmiş olabilir ama sen görmedin galiba senin o kadar sözüne rağmen o tamam yanlış anlamışım ben dedi, arkadşaımsın dedi ama sen uzattın o da patladı işte. Herkesin hassas olduğu noktalar vardır. Sen aman kim görecek, ıssız yer asla bulamazsın nerede bulacaksın, kapanıta gir falan diye baskıcı deyince o da baskı altında hissetti kendini ama asıl önceki konuları yansıtman üzdü onu hepiniz değerlisiniz iyi insanlarsınız ama deer yargıları çok farklı şeyler bak Elif bir günden bir güne bana bu yansıtmadı. Benim içtiğimi de bilir, tatile gideceğimi de biliyor ama hiç yoru yapmadı hatta ohh git gez dedi. Artık konu kapansın lütfen birbirinize yazmayın ama dediim gibi bu eski konular açılınca benim de zoruma gitti sen ayrı topik açmayabilirsin ben açtım istek üzerine açtım hem de işyerinden msne giremiyrum yukarı katta bari buradan görüşürüz sizinle ayrı kalmayız diye.

Daha ben işlere başlayamadım. Pazara gittitk kaynanama aldıklarımızı verdim. Geldik annemle konuştuk başımda ağrıyordu hala ağrıyor ama yapmam lazım işleri yarın yeriştiremem pazartesi kayınpederin doğum günü ama pasta istemediler daha ay başında kaynanamın doğum günü vardı. Ona almıştık. Bende kek, börek, poğaça yaparım yarından pazartesi gnü de götürürm kutlarız onlarla uğraşırım yarın bugün işlerim bitsinde.. Öpüyorum akşama doğru gelcem canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…