Kaldığımız Yerden Her Telden..

şişşşşşttttttttt neden kimse yok benimki çok pişman olmuş gece özür diledi yanaştı sırnaştı falan filan ama sanki ben hala kırgınım.bugünde baya aradı ama ben hiç aramadım akşamda dışarı çıkalım dedi ben hayır dedim.hazırlan alacam seni dedi saat 7 de.

canım çık o zaman bakalım madem adım attı konuş güzelce birazda gözdağı ver. Ne kadar kırıldığını, üzüldüğünü,herşeyi düşündüğünü ama bir şans daha vermek istediğini söyle. Bakalım ne diyecek. Erkekler için direk özür dilemek kolay değildir bazı davranışlarla göstermeye çalışırlar kırgınlığın elbette büyük ama bir konuşun bakalım bu arada rahatsız olduğun başka şeyler varsa onları da konuş bilsin, bilsin ki düzeltmeye çalışsın.

Benim çok başım ağrıyor kızlar ya ölüyorum regl olduğum için ağrı kesici de alamıyorm kesiyor kanamayı çünkü. Ne iş ne birşey yapamdım valla kafamı alağıya eğdiğim an daha da kötü oluyor hemen bir mutfağı toplucam, bulaşık makinesini boşaltıcam, toz alıcam ve yemeği koyucam zorla olacak bunlarda yani.. Birazda yatayım iyi gelir belki.

valla canım benim sıcaklarla alakalı sanırım ya.çalışan bayana da çok zor gelir bir hafta sonun var zaten onda koştur dur.keşke benim eşimde izin verse de bende mesleğimi yapsam..

dejavum dün akşam geldi iftarını açtı benim genzime bişi kaçtı neredeyse boğulacaktım hemen kalktı bana su getirdi ne olur dikkat et ya ödümü kopardın dedi sarıldı falan bende ters ters baktım ona ve dedimki benden özür dilememdin hala sırnaşma bana dedim oda bana dediki sen beni tahrik ettin vuramazsın vuramazsın bende çok pişman oldum ve asla asla tekrarlanmıyacak dedi.bende umarım tekrarlanır da görürsün sonuçları dedim.sonra terasa gittim uzandım almış yaztık gelmiş yanıma uzandı ve bana sarılıp ay parçam dedi.bende uyudum.

kimse yok yaaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz bakeeeeeemmm..ben yarın giremem küçük bey evde çünkü.evdeyken ne o nede ben pc le uğraşmıyoruz en baştan anlaşmamız bu.

Allah Allah herkes de bi trip yaaa
valla insanları memnun etmek ne zor yaa
herkesi mutlu etmek için ugraşıyoruz evlendikten sonra .. memnun etmeye calısıyoruz..
bende kız olursa 2. isim olarak annemin adını düşünüyorum
bu düşüncemi bi ara eşime söylemiştim tabi sıcak bakmadı.

anne baba isimlerinin koyulmasını sevmiyor. belkide koymam .. ama bence bicocugun dedesinin -babaanne yada annenesininadını taşıması güzel bişey ...
keşke güzel sevdiğim isimler olsaydıda koyabilseydim bende

( oldu da koyması kaldı bende neler diyorum :) )

bende kaynanan hatasını anladı
zaten şu laf bitirmiş canım olayı
4 tane torunun var hangine kendi isimlerinizi verdiniz:))) akılları nerdeymiş bugüne kadar dimi amaaa

bi erkege dencek en son şeyi demişsin vurmazsın diye:))
benimkide şunu adam gibi yap deyince deli oluyo öyle bi bakıyo ki korkuyom sonra ay işte düzgün yap diyorum
kızım erkek bunlar damarına basmıcam
olayı bilmiyorum ama :))

dejavum hastalanmışsın..
ya bu testler varya köküne kibrit suyu...

benimde dün cok başım agrıdı oruçtandı heralde hap içmeden gecmedi valla
bu arada ben hayıt içiyorum :) 3 ay aralıksız içicem bırakmıcam karalyım
zaten aşılamaya karar verdik biz yaa
olmucak böyle..

ay vallahi bugün aklımdan geçtin nasılsın ne yapıorsun bende uzun zamandır girmişyordum bir hafta oldu tekrar döndün kk.evet ya ufak bir tartışmayı büyütüp sonrada o noktaya getirip ve eşime düşman olmak kötü oldu.daha evliliğimin.1.5 yılında.hiç affetmıycem onu.

ay vallahi bugün aklımdan geçtin nasılsın ne yapıorsun bende uzun zamandır girmişyordum bir hafta oldu tekrar döndün kk.evet ya ufak bir tartışmayı büyütüp sonrada o noktaya getirip ve eşime düşman olmak kötü oldu.daha evliliğimin.1.5 yılında.hiç affetmıycem onu.

dejavum gamze olayını ben acmadım bak benim hiç aklımda yokytu o konu bana su yazıldı diger topicteki gibi tartısma tarzı sey yazınca zaten acılmıs olmustu o konu bende acıkca gamzeyle tartısan ben degildim dedim. neden anlamamakta diretiyosunki bak güzelim istersen bul o yazıyı tekrar oku canım onun lafının üstüne ben yazdım.
neyse ya ben daha fazla bu konuları konusmak istemiyorum gerek yok cünkü. böle daha iyi oluruz ben kendi adıma konusuyum asla ama asla elife karsı bi kin beslemem dün sinirlendim ve kırıldım bende onu kırdım. küs kalmakta demiyorum bi süre birbirimizle konusmuyalım belki düzelir aramız ilerde bu konuyuda kapatalım hepimiz yıpranıyoruz artık simdi kapatalım lütfen.

minoset içebilirsin. novalgin beni hemen kesiyoda doktora demistim minoset vermişti ama plus olanından degil. bende adet bekliyorum gecikmese bari.

slm canlarım nasılsınız
dün iftardan sonra saat 9 gibi bir diş ağrısı başladı sabah 6 ya kadr öldüm öldüm dirildim
ne illet bişeydi bi sürü dr aradık ama bu zamanda herhangi bir müdahale yapamıycaklarını söylediler
oyuzden çaresizce o berbat ağrıyı çektim ne yaptıysak olmadı tuzlu su karanfil sarımsak vs vs ne gördüysek netde yaptık ama
banamısın demedi en son saat 6 ydı yataga girdim uyumuşum çok şükür uyandıktan sonra bişey yoktu sankim hafiften var gibi ama
öyle rahatsız edici değil hamiş olunca bide son ay olunca hiçbişey yapamıyolar çok felaket bişey bu
okadr geç uyuyuncada saat 3 de kalkdım kuzularım anca gelebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…