- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.301
şişşşşşttttttttt neden kimse yok benimki çok pişman olmuş gece özür diledi yanaştı sırnaştı falan filan ama sanki ben hala kırgınım.bugünde baya aradı ama ben hiç aramadım akşamda dışarı çıkalım dedi ben hayır dedim.hazırlan alacam seni dedi saat 7 de.
Benim çok başım ağrıyor kızlar ya ölüyorum regl olduğum için ağrı kesici de alamıyorm kesiyor kanamayı çünkü. Ne iş ne birşey yapamdım valla kafamı alağıya eğdiğim an daha da kötü oluyor hemen bir mutfağı toplucam, bulaşık makinesini boşaltıcam, toz alıcam ve yemeği koyucam zorla olacak bunlarda yani.. Birazda yatayım iyi gelir belki.
canım çık o zaman bakalım madem adım attı konuş güzelce birazda gözdağı ver. Ne kadar kırıldığını, üzüldüğünü,herşeyi düşündüğünü ama bir şans daha vermek istediğini söyle. Bakalım ne diyecek. Erkekler için direk özür dilemek kolay değildir bazı davranışlarla göstermeye çalışırlar kırgınlığın elbette büyük ama bir konuşun bakalım bu arada rahatsız olduğun başka şeyler varsa onları da konuş bilsin, bilsin ki düzeltmeye çalışsın.
şimdi nerden başlasam kim:)) dün eşimle k.anne tartışmış eşim aramış baya saydırmış annesine , ki ben eşime dedim boş ver arama gerek yok dedim biliyosunu bebek ismi yüzünden trip atıyorlardı bize gittiğimizde pek konuşmuyorlardı eşim tabi iyi ce doldu ,doğum günende bile aramadılar kocişi düşünün ,biz kandilde gitmiştik en son ki kandileleşmediniz bizle diye yalan söylemişler eşime eşimde o sinirle aramış ben hiçbir zaman babamın ismini vercem demedim vermicem, gelinin hamile nerdeyse 2 ayı kaldı doğurcak halini hatırını sormadın, bi ihtiyaç varmı diye sormadın,diye söylemiş.k.anne ne demş biliyonuzmu siz beni hiç bebeği görmeye götürmediniz işte bak abin bizi hep götürdü demiş oda demiş sen hep ayrım yapıyorsun ondan seni götürmüyorum demiş, 7 kat yabancı insanlar gelinine yemek yapıp getiriyor senin umrunda değil siz küsmeye bahana arıyosunuz aramayın küstük bundan sonra demiş .4 tane kız torunun vra hangi birine kendi adını verdin demiş bize karışıyorsunuz demiş annesi hiç bişi diyememş tamam kem küm demiş teli kapatmış eşim.
vel hasıl sabah aramış k.anne hayırlı ramazanlar demiş bişi olmamış gibi
aklımda bin tikli acaba niye aradı hatasını mı anladı yoksa hain planlarımı var???///////////:26:
kimse yok yaaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz bakeeeeeemmm..ben yarın giremem küçük bey evde çünkü.evdeyken ne o nede ben pc le uğraşmıyoruz en baştan anlaşmamız bu.
dejavum dün akşam geldi iftarını açtı benim genzime bişi kaçtı neredeyse boğulacaktım hemen kalktı bana su getirdi ne olur dikkat et ya ödümü kopardın dedi sarıldı falan bende ters ters baktım ona ve dedimki benden özür dilememdin hala sırnaşma bana dedim oda bana dediki sen beni tahrik ettin vuramazsın vuramazsın bende çok pişman oldum ve asla asla tekrarlanmıyacak dedi.bende umarım tekrarlanır da görürsün sonuçları dedim.sonra terasa gittim uzandım almış yaztık gelmiş yanıma uzandı ve bana sarılıp ay parçam dedi.bende uyudum.
Benim çok başım ağrıyor kızlar ya ölüyorum regl olduğum için ağrı kesici de alamıyorm kesiyor kanamayı çünkü. Ne iş ne birşey yapamdım valla kafamı alağıya eğdiğim an daha da kötü oluyor hemen bir mutfağı toplucam, bulaşık makinesini boşaltıcam, toz alıcam ve yemeği koyucam zorla olacak bunlarda yani.. Birazda yatayım iyi gelir belki.
Yaa kızlar valla ben çok üzülüyorum. Melisacım açıkçası gamze olayını katman, işte ben biriyle anlaşmadım diye gidip baka topik açmam demen beni çok kırdı. Ben arkadaşlarım istiyor diye açtım burayı bak demişsin konuyu biliyorum diye anlatmışım demek ki. Konu çok başkaydı yanii. Elifte gamze ile öyle birebir kavga etmedi yanii anlaşamadı ayrıldı falan. Bu da onun kararı tamam onun dedğii şeylerde senin zoruna gitmiş olabilir ama sen görmedin galiba senin o kadar sözüne rağmen o tamam yanlış anlamışım ben dedi, arkadşaımsın dedi ama sen uzattın o da patladı işte. Herkesin hassas olduğu noktalar vardır. Sen aman kim görecek, ıssız yer asla bulamazsın nerede bulacaksın, kapanıta gir falan diye baskıcı deyince o da baskı altında hissetti kendini ama asıl önceki konuları yansıtman üzdü onu hepiniz değerlisiniz iyi insanlarsınız ama deer yargıları çok farklı şeyler bak Elif bir günden bir güne bana bu yansıtmadı. Benim içtiğimi de bilir, tatile gideceğimi de biliyor ama hiç yoru yapmadı hatta ohh git gez dedi. Artık konu kapansın lütfen birbirinize yazmayın ama dediim gibi bu eski konular açılınca benim de zoruma gitti sen ayrı topik açmayabilirsin ben açtım istek üzerine açtım hem de işyerinden msne giremiyrum yukarı katta bari buradan görüşürüz sizinle ayrı kalmayız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?