- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.321
kıslar hosgeldiniz.
ay vallahi bugün aklımdan geçtin nasılsın ne yapıorsun bende uzun zamandır girmişyordum bir hafta oldu tekrar döndün kk.evet ya ufak bir tartışmayı büyütüp sonrada o noktaya getirip ve eşime düşman olmak kötü oldu.daha evliliğimin.1.5 yılında.hiç affetmıycem onu.
slm canlarım nasılsınız
dün iftardan sonra saat 9 gibi bir diş ağrısı başladı sabah 6 ya kadr öldüm öldüm dirildim
ne illet bişeydi bi sürü dr aradık ama bu zamanda herhangi bir müdahale yapamıycaklarını söylediler
oyuzden çaresizce o berbat ağrıyı çektim ne yaptıysak olmadı tuzlu su karanfil sarımsak vs vs ne gördüysek netde yaptık ama
banamısın demedi en son saat 6 ydı yataga girdim uyumuşum çok şükür uyandıktan sonra bişey yoktu sankim hafiften var gibi ama
öyle rahatsız edici değil hamiş olunca bide son ay olunca hiçbişey yapamıyolar çok felaket bişey bu
okadr geç uyuyuncada saat 3 de kalkdım kuzularım anca gelebildim
slm canlarım nasılsınız
dün iftardan sonra saat 9 gibi bir diş ağrısı başladı sabah 6 ya kadr öldüm öldüm dirildim
ne illet bişeydi bi sürü dr aradık ama bu zamanda herhangi bir müdahale yapamıycaklarını söylediler
oyuzden çaresizce o berbat ağrıyı çektim ne yaptıysak olmadı tuzlu su karanfil sarımsak vs vs ne gördüysek netde yaptık ama
banamısın demedi en son saat 6 ydı yataga girdim uyumuşum çok şükür uyandıktan sonra bişey yoktu sankim hafiften var gibi ama
öyle rahatsız edici değil hamiş olunca bide son ay olunca hiçbişey yapamıyolar çok felaket bişey bu
okadr geç uyuyuncada saat 3 de kalkdım kuzularım anca gelebildim
geçmiş olsun cok berbat bişi bu diş agrısı suan bebişinde vücudundaki tüm calsiyumu alıyo normaldir canım hamilelikten sonra bayanlarda diş problşemi cok oluyomus.
ay canım
diş agrısı deme bana
nasıl dayanırlır ki o agrıya valla insan dünyasından vazgeciyor.
hamilelikten önce bütün dişlere bakım yaptırmak lazım vallahiiii
inşallah bi daha agrımaz dikkat et yediklerine.
ay canım
diş agrısı deme bana
nasıl dayanırlır ki o agrıya valla insan dünyasından vazgeciyor.
hamilelikten önce bütün dişlere bakım yaptırmak lazım vallahiiii
inşallah bi daha agrımaz dikkat et yediklerine.
bebişler nasılsınız bakem laptop sarjı az diye geçmişi okuyamadım ,her an gümleyebilir şarj ofiste kalmış kociş getircek ama bir iki saati bulur.
asemb geçmiş olsun tatlllum,ağzına birtana karanfil at çiğne ama yutma iyi gelir.
elif melisam bebişlerim yazdıklarınızı bugün okudum ve ortada sorun yok inanın tarafsız bir şekilde okuyun yazdıklarınızı eskisi gibi olun lütfen .yakışmışıyor sizlere .birbirinizi kırmayın şu kısacık ömrümüzde nice şeyler yaşanıyor neler neler oluyor bu kadar basit konularda gerilmeyin lütfen sizin o sohbetlerinizi yeniden görmek isterim bebişler.
kızlar ben bu sabah yatağa işemişim sabah kalktım bi baktım yatak koruyucuya kadar ıslanmış tabi ben suyum falan patladı sandım afedersiniz ödüm b..kuma karıştı.kocamı kaldırdım işemişisni dedi bana. ben dr aradım oda dedi idrar. su öyle olmaz dedi.sonra bebişi dinledim falan hareketli.dr takip et dedi akıntın kan falan olursa gel dedi allahtan bişi yok kesin çiş yani :) ama korktum. çişlililerimi yıkadım şimdi onları ascam.inşallah bidaha kaçırmama ya hemen kurusunuda tekrar sereyim şu yatak koruyucumu.
benden bu kadar sarj bitiyor galiba
geleceksem tatlım okudum senin yazdığınıda valla koyulcak isim değil müslüm güzel isim olsa inan derim koy diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?