Kaldığımız Yerden Her Telden..

hoşgeldin kuzum nasılsın görüşemedik bugün hiç ayaklarınmı şişiyo bak benimeltimde öyleydi baya şişmişti son zamanlarında tuzdan kaynaklanıyomuş ki az kullanmasına rağmen sen nasıl yiyosun bilemiyorum ama aklında bulunsun emi balım

kuzum bazen şişiyo dün gece oldu o da ordan oraya koşturdum ağrıyla bağırdım çağırdım felen
he bide çok yorarsam kendımı ozaman oluyo ayakta çok uzun kalınca felen ama öyle aman aman olmuyo kuzum
uzun süre ayakta durmamaya bak kuzum bide kendını çok yoma balım ozaman iner
eğer sürekli oluyosa dr a demende fayda var kuzum ödem felen olabılır

elisimmmmmmmmmmmmmmmmm

melisam kuzum
bir döndüm pir döndün hee:))))))))
herkesin düşüncesi kendine göre haklı
ben kocamla bile bu sekilde ters düşünceler yasıyorum
en iyisi konuşmamak diyorum kapatıyorum konuyu...

ama tabi insanlar konusa konusa anlaşır ikinizde birbirinizi anlamışsınızdır zaten kaldıgı yerden devam :))))

az kaldı canım umarım bir daha diş agrısı cekmeden hemencik bebişini alırsın kucagına... 2 hafta filan mı kaldı?

ya ben her cumartesi ole kalırdım yanlıs bugün iyi oldu kalabalıgız ne güzel.
bi ara pazara gittim kot sort almaya ya havamı aldım geldim
kot sort dısında maassallah doldurdum cantaları bi sort bulamadım ya neyse onuda magazadan alırım artık.
yanlız gelir gelmez soguk karpuz ve peynir yedim süper oldu ama hala beynim kaynıyo aya. bi ara fenalastım bayılacaktım neydeyse pazarcı hemen aldı otutturdu beni. bende tansiyon düşüklügü var sanırım 4 yada 5 e düştü yine biraz dinlendim kalktım geldim.ç kocişide anlatmadım kızar diye

canım ben zayten senin gibi yapabilsem ah bi yapabilsem. ya bana biri sikayetlendiginde kendimi acayiip onun yerine koyuyorum ve acayip sinirleniyorum yani anlatan kişi benmisim gibi. bide sevdimmi gercekten cok seviyorum sevgiden sıkıyotrum sanırım tavsiyelerim yaptırım gibi yada işlerine kaRISMAK GİBİ ALGILANIYOR. AMA OLSUN BİRAZ DAHA DİKKAT EDECEM ARTIK EN AZINDAN YENİ TANISTIKLARIMLA.
LEN Bİ Haayıtı yazsana hele bi sordum cevap bekliyom he.

canım bak senin zevklerinle benimkiler sanıtrım yakın puccaya bayılmıstın mesela bende bayıldım ama biri daha iyiydi. bak dün moralim bosuktu esim cok güzel bi film actı ve nesem yerine geldi ÇALGI CENGİ İZLE MUTLAKA GÜLÜM HEM KOMİK HEMDE OYUNCULUKLARI SÜPER YA HELE O MİMİKLER VÜCUT DİLLERİ SÜPER OTESİ.

a.s cnm dünürüm beniiiiiiiimmm hoşgeldin sefa getirdin tatlu dünürüm
sorma kuzum hemde ne ağrı öldüm öldüm dirildim uykusuzluk bi yandan ağrı bi yandan
uyutmuyo mübarek sabah 6 da uyudum anca çok şükürki geçdide uyumuşum bayılcak gibiydim ya
sorma ilaç alınmıyo parol alabilirsin dedi bi dr aldım ama gıdım fayda etmedi balımm
çok kötüydü şuanda çok şükür yok ağrı ama psikolojim öyle sarsıldıki dün
sanki heran ağrıycak yıne başlıycak gibi geliyo dua etde balım bidaha olmasın

kuuzmm net gitti sinir oldum oyuzden geciktim balımm

hoşbuldum meleğim sağolsın kıyamam sana yaaa bilrim çokk fena birşe malesef minoset veriyolar genlede geçen benim doktorda ondan başka alamazsın demişti inş bir daha ağrımaz zaten hamilelkten dolayı hassas oluyo dişler bitanem Allahıma emnaet artık inş ağrımaz gülüm benim olsun canım sorun değil canın sağolsun anladım ama işi vardır dedim gülüm sorun değil dünürüm benimmm

slm kızlar ben geldim ve kaçıyorum bi duş alayım küçük bey 7 de hazırlan dedi.bakalım neler olacak

a.s kuzumm hoşgeldin ve güle güle
valla sevindim kocişin özür dilemiş ya bu bile büyük olay kuuzmm
çünkü sen demiştin özür felen dilemez diye bak yaptıkların onu dize getirmiş
şimdi miis gibi gidin yemeğinizi yiyin ve düzelsin aranız uzatmayada gerek yok çünkü kuzum
özür dilemiş sana yanaşıyo bukadr eziyet ona yeter kuzum

elifim kız dünürlük yapma şimdi benim içime seninki erkek gibi doğuyor.hayırısı sağlıklı olsunda

fındığım hoşgeldin kuzum gelemedim erkendn dolmyı ancak sardım kusuruma bakma bulaşıklarıda yıkadım damladım hemen balısı kızz herkes öyle diyo biz gelin güvey oluyozda bakalım hayırlısı olsunda tek dünür olmayız ama kardeşiz neticede canız biz yerim seni hem erkek olursada eğer senin kızın olursa seninkini alırım senin gibi fıstık gacının kızıda manken gibi olur afet olurr haaa gelinim derim artık

Ben cıkıyorum kendinize iyi bakın bi dus yapayım sonra yavas yavas yemekmiş falan artık pazar giremessem pazartesi görüşürüzkıslar öptüm sizi kocaman

bu kadar kolay değil biraz daha çeksin yemeğe çıkacam diye onu affetmiş değilim....

Allah razı olsun senden cnm kuzumm benımm evet balım minoset bide parol veriyolar
işte ilk 3 ay bide son aylarda pek tavsıye etmiyo drlar
inşallah hayırlısıyla sıkıntısız bi bitse şu hamişlik bi kavuşsam yavruma sağsağlim
çok rahatlıycam valla kuzum
ya yazdım okaa bi baktım net yok deli oldum kapatıp açtım pcyi felen
tkrdan yazdım bide neyseki geldi internet
sen nasılsın balımcım

eşiin özürdilemiş kuzum nasıl sevindim anlatamam benim arkadaşım herşeyin iyisine güzeline layık dilerim Allahtan birdaha yaşatmasın hiç bir şekilde huzursuzluk bir ömür mutluluk huzur sağlık nasip etsin meleğime birde hayırlı sağlıklı bebiş inşşşşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

eşiin özürdilemiş kuzum nasıl sevindim anlatamam benim arkadaşım herşeyin iyisine güzeline layık dilerim Allahtan birdaha yaşatmasın hiç bir şekilde huzursuzluk bir ömür mutluluk huzur sağlık nasip etsin meleğime birde hayırlı sağlıklı bebiş inşşşşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…