- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.341
bebişler nasılsınız bakem laptop sarjı az diye geçmişi okuyamadım ,her an gümleyebilir şarj ofiste kalmış kociş getircek ama bir iki saati bulur.
asemb geçmiş olsun tatlllum,ağzına birtana karanfil at çiğne ama yutma iyi gelir.
elif melisam bebişlerim yazdıklarınızı bugün okudum ve ortada sorun yok inanın tarafsız bir şekilde okuyun yazdıklarınızı eskisi gibi olun lütfen .yakışmışıyor sizlere .birbirinizi kırmayın şu kısacık ömrümüzde nice şeyler yaşanıyor neler neler oluyor bu kadar basit konularda gerilmeyin lütfen sizin o sohbetlerinizi yeniden görmek isterim bebişler.
kızlar ben bu sabah yatağa işemişim sabah kalktım bi baktım yatak koruyucuya kadar ıslanmış tabi ben suyum falan patladı sandım afedersiniz ödüm b..kuma karıştı.kocamı kaldırdım işemişisni dedi bana. ben dr aradım oda dedi idrar. su öyle olmaz dedi.sonra bebişi dinledim falan hareketli.dr takip et dedi akıntın kan falan olursa gel dedi allahtan bişi yok kesin çiş yani :) ama korktum. çişlililerimi yıkadım şimdi onları ascam.inşallah bidaha kaçırmama ya hemen kurusunuda tekrar sereyim şu yatak koruyucumu.
benden bu kadar sarj bitiyor galiba
geleceksem tatlım okudum senin yazdığınıda valla koyulcak isim değil müslüm güzel isim olsa inan derim koy diye :)))
fındıkım sende barış kocanla artık hatasını anladı balım :)))) herşey güzel olcak
asemb senin ayaklar şişiyormu benim sadece ayaklarda şişlik var tatlım cevabını bekliyorum heeeeeeeeee şarj bittiyorrrrrr
elisimmmmmmmmmmmmmmmmm
sorma kuzum sorma nasıl dayandım bi ben bi Allah bilir yani
basbas bağırdım sabaha kadr ya akşam 9 da başladı sabah 6 ya kadr
ve şiddetli bişekilde bi ara hafifler gibi oldu o da 2-3 dakka felen sonra gene
ya böyle ölmek istedim okadar yani
bencede hamiş kalmadan kesinlikle diş dr una gitmekde fayda var
gerçi benım başlarındada olmustu ama o tuzlu suyla geçmişti
dun akşamki gibi bişey hiç yaşamadım bugune kadr
korkuyorum valla bugun uyandım böyle acaba ağrıyomu diye dinliyorum kendımı
her an ağrıycakmış gibi korku var şuanda :18:
melisam kuzum
bir döndüm pir döndün hee:))))))))
herkesin düşüncesi kendine göre haklı
ben kocamla bile bu sekilde ters düşünceler yasıyorum
en iyisi konuşmamak diyorum kapatıyorum konuyu...
ama tabi insanlar konusa konusa anlaşır ikinizde birbirinizi anlamışsınızdır zaten kaldıgı yerden devam :))))
az kaldı canım umarım bir daha diş agrısı cekmeden hemencik bebişini alırsın kucagına... 2 hafta filan mı kaldı?
melisam kuzum
bir döndüm pir döndün hee:))))))))
herkesin düşüncesi kendine göre haklı
ben kocamla bile bu sekilde ters düşünceler yasıyorum
en iyisi konuşmamak diyorum kapatıyorum konuyu...
ama tabi insanlar konusa konusa anlaşır ikinizde birbirinizi anlamışsınızdır zaten kaldıgı yerden devam :))))
az kaldı canım umarım bir daha diş agrısı cekmeden hemencik bebişini alırsın kucagına... 2 hafta filan mı kaldı?
slm ben geldim asemb dünürüm dişinmi ağrıdı kuzum kıyamam ben sana çok fena bende çekmiştim ama ilaç alabiliyodum sen alamazsında Allahım yardımcın olsun balım şimdi nasılsın elisim sen hamilemisin benmi yanlış anladım kuzum:26:
a.s cnm dünürüm beniiiiiiiimmm hoşgeldin sefa getirdin tatlu dünürüm
sorma kuzum hemde ne ağrı öldüm öldüm dirildim uykusuzluk bi yandan ağrı bi yandan
uyutmuyo mübarek sabah 6 da uyudum anca çok şükürki geçdide uyumuşum bayılcak gibiydim ya
sorma ilaç alınmıyo parol alabilirsin dedi bi dr aldım ama gıdım fayda etmedi balımm
çok kötüydü şuanda çok şükür yok ağrı ama psikolojim öyle sarsıldıki dün
sanki heran ağrıycak yıne başlıycak gibi geliyo dua etde balım bidaha olmasın
kuuzmm net gitti sinir oldum oyuzden geciktim balımm
slm kızlar ben geldim ve kaçıyorum bi duş alayım küçük bey 7 de hazırlan dedi.bakalım neler olacak
elifim kız dünürlük yapma şimdi benim içime seninki erkek gibi doğuyor.hayırısı sağlıklı olsunda
a.s kuzumm hoşgeldin ve güle güle
valla sevindim kocişin özür dilemiş ya bu bile büyük olay kuuzmm
çünkü sen demiştin özür felen dilemez diye bak yaptıkların onu dize getirmiş
şimdi miis gibi gidin yemeğinizi yiyin ve düzelsin aranız uzatmayada gerek yok çünkü kuzum
özür dilemiş sana yanaşıyo bukadr eziyet ona yeter kuzum
hoşbuldum meleğim sağolsın kıyamam sana yaaa bilrim çokk fena birşe malesef minoset veriyolar genlede geçen benim doktorda ondan başka alamazsın demişti inş bir daha ağrımaz zaten hamilelkten dolayı hassas oluyo dişler bitanem Allahıma emnaet artık inş ağrımaz gülüm benim olsun canım sorun değil canın sağolsun anladım ama işi vardır dedim gülüm sorun değil dünürüm benimmm
bu kadar kolay değil biraz daha çeksin yemeğe çıkacam diye onu affetmiş değilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?