Kalori Arkadaşım

öyleyse bu sabah
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir(ölçtüm denemez aceleyle ağzıma tıktım vardır bi dilim)
2 yeşil zeytin
yarım dilim ekmek

ara
1 tane yulaflı kurabiye

öğle yemeğini sevmedim o yüzden yine
1 tane kurabiye+1 kutu süt olacak

evde annane olsaydı duyardın :)
ben üni de öğrenciyken ananemler yakın diye 15 günde bi onlara giderdim haftasonu. mehmet ali erbille çarkıfelekden başlar ibo show varsa ibo show yoksa mahmut tuncer show o da yoksa küstüm show la akşamı tamamlardık. bi keresinde yılbaşına mahmut tuncerle girdiğimi biliyorum. ki ananem bi koltukda uyuyor dedem diğerinde uyukluyor ben işkence içerisinde mhmut tuncere bakıyom kumanda ananemin elinden düşmek üzere alınca hemen uyanıyor diğer kanala geçiyor filan. samanyolunun tüm dizilerini sorun bana anlatayım o zamanki

kızlar hani hergün yediklerimizi yazacaktık bir düzen tutturamadık
foto çekelim koyalım. ama sen yaz foto koyamıyon çünküm

yazıyoreee
sabah kalktım 2 bardak ballı ve sirkeli ılık su
20 dk sonra tarçınlı süt
işyerinde 2 parça bitter % 80 lik ve 2 fincan bitki çayı
öğlene domates çorbası ve 1 armut
açlıkdan öleydin bari. delimisin kızım. ben böyle beslensem ayda 5 kilo veririm sizin düğüne de 60 olurum gelir oynarım inanki

beni de
beni de
beni de
YEEEE

beni de
beni de
beni de
YEEEE

KIZLAR O KADAR ÇOK ALINTI YAPMIŞTIM Kİ SABAH YAZDIKLARINIZLA İLGİLİ TELEFONUN ŞARJI BİTTİ HEPİCİĞİ GİTTİ

ya aslında kahvaltı yapmak isterimde zaten 6,30 da kalkıp anca yetişiorum bide kahvaltı yapsam 6 da kalkcam heralde işyerinde de sevmiom kaynayıp gidio işte

ya aslında kahvaltı yapmak isterimde zaten 6,30 da kalkıp anca yetişiorum bide kahvaltı yapsam 6 da kalkcam heralde işyerinde de sevmiom kaynayıp gidio işte

ya inanki yapabilmem için benimde 6 da kalkmam gerekio, çoğu zaman kahvaltı yapmıyorum bugün şans esri yapmıştım :)

kız ne ettün sen bismillah daha güne başlarken

canımcım ben böyle yerim bu birşey değil daha eklemediğim kaç öğünüm var bir bilsen hem karnım doyacak hem gözümmm
bende çok severim

kızzz naptın, sen kilo almaya çalışanlar topiklerinden mi sıçradın buraya

kilo öyle 3 piskevit bi sütle verilmezzzz bağırsaklara erzak gidecek çalışacaklar

bu nedir bu ne biçim beslenme

ona üyelik ücretli sanırım dimi.. myfitnespall da aynı mantık gibi..

bende myfitnespall kullanmaya başladım canımcım sayende beğendimm teşekkür ederim.

yerim senin gibi dombili yenmez mii

kızzz normalde iş yerinde çıkan yemekleri yiyorum azar azar, bugünkü yemeği sevmediğim ve dışardan yemek istemediğim için böyle olacak. yoksa yarın adana, bulgur pilavı ve tulumba var hepsinden de yiceemmmm

bu arada ozzz gerçekten şimdiye kadarki rakiplerim arasında beni en motive eden sen oldun tşklerr. telefonum dolsun size sabah kahvaltımdaki en kalorili ürünü göstereceğim.
fotoğraf çekelim yazmkadan daha güzel değil mi sizce.

ha bu arada oy birliğiyle dün almış olduğumuz kararlardan herkesin haberi var değil mi. bence herkes her okuduğu mesajı beğensin. ordan anlaşılsın kimler okumuş kimler okumamış ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…