Kalori Arkadaşım

diyet arkadaşımı bıraktın mıııııı

kızzz benim telefonda internet yok, hemide iş yerinde fotoğraf çekersem millet deli zanneder ev de olunca iş yaşamını unuttun zaarr

bende myfitnespall kullanmaya başladım canımcım sayende beğendimm teşekkür ederim.

beğendiğine sevindim..

kızzz benim telefonda internet yok, hemide iş yerinde fotoğraf çekersem millet deli zanneder ev de olunca iş yaşamını unuttun zaarr
İYİ TAMAM TAMAM
kız ben karadeniz geliniyim kaynanam böyle konuşuyor
DOĞU KARADENİZ Mİ
bu yaşta başlamış kadınlar kulübünde takılmaya yakında bdv a konu da açar annemle gemicilik oynarken mızıkçılık yapıyor eklerleri kendi yemesin diye hep bana yediriyor diyeee
ha ha ha

ya inan istemeden oluyor bu motive işi
kendi kendine aldığın kararları demek istedin galiba kız cidden neydi okudum ama unuttum ya la

sizin öğlen arası başlasın bende temizliğe başlayacam bakalım saat kaçda geri dönerim aranıza bilmiyorum. aslnda bayan çağırmak istiyorum temizlik için ama o adamı daha çok yoruyor ya stres filan. yine de bi arayıp konuşacam tel de bakalım nereleri temizliyor kaç para isteyecek. işime gelirse haftasonuna çağırırım. hastalık şeyiyle 15 gündür evde süpürge çalışmadı valla. nasıl halsizim anlatamam.

yorma kendini salla gitsin

120 tl dedi.tüm ev. Ben bugün supurup sileyim de yağmur lar bitsin önümüzde ki ay bahar temizliğine cagirayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…