- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
YUKARDAKİ SMİLER KIZIM ekledi sizlere
canımcım ben böyle yerimbu birşey değil daha eklemediğim kaç öğünüm var bir bilsen hem karnım doyacak hem gözümmm
kilo öyle 3 piskevit bi sütle verilmezzzz bağırsaklara erzak gidecek çalışacaklar
bu nedir bu ne biçim beslenme
bende myfitnespall kullanmaya başladım canımcım sayende beğendimm teşekkür ederim.
yerim senin gibi dombili yenmez mii
uyyyyyy gurban olam yazan parmaklarına
bu arada ozzz gerçekten şimdiye kadarki rakiplerim arasında beni en motive eden sen oldun tşklerr. telefonum dolsun size sabah kahvaltımdaki en kalorili ürünü göstereceğim.
fotoğraf çekelim yazmkadan daha güzel değil mi sizce.
ha bu arada oy birliğiyle dün almış olduğumuz kararlardan herkesin haberi var değil mi. bence herkes her okuduğu mesajı beğensin. ordan anlaşılsın kimler okumuş kimler okumamış ne dersiniz.
KÖYLÜ GARILAR GİBİ AY ÇOK GÜLDÜM YAZDIĞINA
<
YUKARDAKİ SMİLER KIZIM ekledi sizlere
bu yaşta başlamış kadınlar kulübünde takılmaya yakında bdv a konu da açar annemle gemicilik oynarken mızıkçılık yapıyor eklerleri kendi yemesin diye hep bana yediriyor diyeee
İYİ TAMAM TAMAMkızzz benim telefonda internet yok, hemide iş yerinde fotoğraf çekersem millet deli zannederev de olunca iş yaşamını unuttun zaarr
DOĞU KARADENİZ Mİkız ben karadeniz geliniyim kaynanam böyle konuşuyor
ha ha habu yaşta başlamış kadınlar kulübünde takılmaya yakında bdv a konu da açar annemle gemicilik oynarken mızıkçılık yapıyor eklerleri kendi yemesin diye hep bana yediriyor diyeee
bu arada ozzz gerçekten şimdiye kadarki rakiplerim arasında beni en motive eden sen oldun tşklerr. telefonum dolsun size sabah kahvaltımdaki en kalorili ürünü göstereceğim.
fotoğraf çekelim yazmkadan daha güzel değil mi sizce.
ha bu arada oy birliğiyle dün almış olduğumuz kararlardan herkesin haberi var değil mi. bence herkes her okuduğu mesajı beğensin. ordan anlaşılsın kimler okumuş kimler okumamış ne dersiniz.
sizin öğlen arası başlasın bende temizliğe başlayacam bakalım saat kaçda geri dönerim aranıza bilmiyorum. aslnda bayan çağırmak istiyorum temizlik için ama o adamı daha çok yoruyor ya stres filan. yine de bi arayıp konuşacam tel de bakalım nereleri temizliyor kaç para isteyecek. işime gelirse haftasonuna çağırırım. hastalık şeyiyle 15 gündür evde süpürge çalışmadı valla. nasıl halsizim anlatamam.
34bta26
@sinoki
ayda2kilogo
@nerdengeldibumelek
@SusuDiyettee
itirazimvar
gamzenn
@Efsam09
@deryasefa
lola_bunny
Hepinize kucak dolusu sevgiler, ağız dolusu kahkahalar ve yürek dolusu öpücükler gönderiyorum
evet canım doğu karadeniz, doğacak çocuğum u ve uyy un farklı tonlamalarını konuşacak. şaşırınca uzun u, kınayınca kısa u kullanacak arada da uyyylayacakİYİ TAMAM TAMAM
DOĞU KARADENİZ Mİ
ha ha ha
120 tl dedi.tüm ev. Ben bugün supurup sileyim de yağmur lar bitsin önümüzde ki ay bahar temizliğine cagirayim.
yazık kız kalorilere yanmasınlar nasıl kıyıyosunBaşlıyor um temizliğe yansın kaloriler
Fesbuk kullananlar beni ekleyebilir kızlar bu arada, birbirimizin şeklini şemalini görelim.
Gelmedi kız bana senden istekBen aydadan eklemiştim seni kabul etmedin şimdi millete ekle mi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?