Kalori Arkadaşım

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH cenenizin bağına sizin yaaaa. Arkadaş okumaya başladıgımda 1326 dı 1330 yapıverdiniz hemen. Biz de insanız ama .

@@34bta26
@@sinoki
@@ayda2kilogo
@@nerdengeldibumelek
@@SusuDiyettee
@@yettimgari
@@gamzenn
@@Efsam09
@@deryasefa
@@lola_bunny
pokohontas
S Sibel80

KirazHanim Allah razı olsun şu listeyi yazmışssın, Kim var kim yok bilemiyodum. Sibel vardı bi de .

Günaydınnn kızlarr hayırlı sabahlar. Kolay gelsinnn. İşiniz gücünüz rast gitsin inşaellah amin:)

Öncelikle ayda2kilogo ve diğerleri . Artık rahatlayın Dün kadın doğuma gittim. Adet dönemim sıfır sıkıntılıdır benim normalde. Ama dün aşırı sancı oldu korktum ben de hemen koştum gittim Ayda şimdi bunu okurken dicek ki biz sana dedik kist bilmem ne cart curt. Amma velakinn Kadın muayene etti beni. Şikayetlerimi falan dinledi. Sonra çatala çıkardı , kadınların şu bahsettiği meshurrrrr çatal . Kendisiyle tanışmış oldum dün akşam ilk kez. içime iki tane şey soktu Çok korktum. ' Hmm Rahim ağzın tertemizz , Sağ yumurtalığına bakalımmm.. hmm o da çok temizz. Sola bakalımmm.. O da temiz canım' dedi. Nası yanı 5 Cm kist vardı solda dedim. Yooo bak yok dedi ekrani gosterdı. Sonra tam inerken yumurta rezervin mi az sanki bi test yapalım dedi. Kan verdim idrar tahlili verdim. bi sonuç çıktı temiz. Yumurta rezervi şeysi dış test olduğu için onu bi kaç gün beklicekmişim. Bu arada benden once kan veren bi adam vardı . Hemşire Kızcagız eline idrar için bardak verdi. idrar testiniz var dedi. Sonra adam gitti . Kız benim kanımı alırken adam elinde bardakla geldi bnu nereye bırakıyoruz dedi bardağın içine S.çmış getirmiş yarıldım gülmektennn

yumurta rezervi az çok olması falan biraz nasip işi yani okuduklarıma gore. Allah beni kötü anlamda imtihan etmesin öyle bişeyle dua edin bebeklerim . Mucuk

Herkesin başında iki tane "@" olduğu için pembeleşmemişler ama, ben pembeleşmişim
Çok sevindim canım sorun olmamasına, peki ağrıların sebebi neymiş?

P

PROBLEM OLMADIĞINA SEVİNDİM CANM GEÇMİŞ OLSUN

Herkesin başında iki tane "@" olduğu için pembeleşmemişler ama, ben pembeleşmişim
Çok sevindim canım sorun olmamasına, peki ağrıların sebebi neymiş?

Bişey Çıkmadı yavrum işte. Ben pazar gunku aşırı üşümeme bağladım . 6 Saat buz gbi havada dışarda kaldık yani. Akıl işi değildi ama çok zevkliydi:)

@SusuDiyettee ee 5 cm lik kist neredeymiş peki diğer dr yanlış mı görmüş ?? anlamadım hiç bişey o kadar büyük kist bir anda yok olmayacağına göre birinden biri yanlışlık yapmışş

@SusuDiyettee ee 5 cm lik kist neredeymiş peki diğer dr yanlış mı görmüş ?? anlamadım hiç bişey o kadar büyük kist bir anda yok olmayacağına göre birinden biri yanlışlık yapmışş

YOK OLUR BENDEDE VARDI BENMKİ 2,5 CM ÇAPINDAYDI GEÇEN KONTROLE GİTTİĞİMDE KYBOLMUŞTU. DR ARADA ÇIKAR ARADA KAYBOLUR DEDİ TABİ ZARARSIZ KİSTLER İÇİN KONUŞUYORUZ

Buraya girip çıkmaktan çalışamıyorum
bende yaaaaaaaaaaa elimde de çok iş var offfffff
YUKARDAKİ SMİLER KIZIM ekledi sizlere
oyşş minnak parmakları öpsem öpsemm
ye canım tulumbayı yarın sakın affetme

kız yetişip okuyamıyoruz birde beğenme çıkarttın başımıza derebeylikte iç çatışma çıkacak garii

diyet arkadaşımı bıraktın mıııııı

yok canım ama orası çook yavaş oluyor bazen sinir oluyorum şimdi telden dediğim programı kullanıyorum diyetark. hata vermedikçe yazıyorum

ay bende yarıldım gülmekten
canım çok çok geçmiş olsun çatalında hayırlı olsun
ama bence bir doktora daha gitmelisin 5cm kist i ya birisi yanlış gördü yada diğeri anlayamadı çelişkili inş. yokturda
üsüdümmü bende de oluyo o sancilardan,dibim düsüyo resmen
daha cok cikacan o catala alis alisss bir numarali kanka oo

bencede

Hayatm bazı kıstler adet doneminde sokulmeyle birlikte gidiyo. Ya da bzen akıntı şeklınde erıyo kendı kendıne. Onlardandı demek ki.

geçmiş olsun canım, yumurta rezervlerinin inşallah az çıkmaz. bende baktırmıştım benimki iyi durumda. yumurta rezervin az çıkarsa çocuk işini çabuklaştırın, hatta yumurta dondurt. kızlar her bayan belli bi yumurta rezervi ile doğar ve bu rezerv bitince menapoza girer. eğer ailede(anne,teyze,hala) erken menapoz öyküsü varsa rezervlerinize muhakkak baktırın. benim arkadaşım 27 yaşında erken menapoza girdi ve çocuk düşününce fark etti. yalnız rezervler öyle test yapılacak bişey değil burda bi tuhaflık var. transvajinal ultrasonla bakılıyor(çatalda)

canım kaybolur, bazı kistler adet öncesi oluşur ve adet sonrası kaybolur. muhtemelen iyi huylu kistleri var(kalıcı değil yani). benimki adet öncesi 6 cm sonrası 3 cm falan oluyodu. zaten adet öncesi patladı lanet

Sağol tatlım. Çatalda bakarken uzun ısıklı bı cubuk soktu ordan bakarak soledı . sonra bi test yapalım dedi . Bilemiyorum bakalım nedir ne değildir öğrencez

kızlar kadın hastalıkları bölümüneydi galiba orda da yazmıştım..bende de vardı kist...hatta parça alcaz diyen doktor bile oldu..sogan suyu yaptım attım...bidahada tekrarlamadı..

geçmiş olsun..iyi yapmışsın ihmal etmemek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…