- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Bende farkettim onu cok guldummm34bta26 konuları beğene beğene geliyor canım yaaaaaa ne çok konuşmuşuzz yetişemedi bize
Amin cnm allah gonlune gore wersin.istedigin lop lop yag olsunKızlar ben öğle yemeğine kaçar..iskender yicem..hepinize afiyet olsun..
lop lop et olsun,pıt pıt yağ olsun...
Cnm üzme kendini duraklama dönemidir belkıben berbat
-800 tatlım hadı bakalım böyle olunca tadı cıkmıyor kızlar canlanalım bıraz sınoki ve susuvalla -500 gr canımm senden naber :)
Sana katılmıyorum..asıl önemli olan İlk üçten sonraki birinciliktir.. yani dördüncülük..
benim kilo alma sürecim de benzer evlendim 62 kgdim 165 boyuma
etim cok siki yani daha fazla zayiflamama gerek yok hic
hamile kaldim ilk kizimda 65 kg ile ciktim 90 kga
sonrasina verdim 68e kadar düstüm
iki sene evvel oglusuma hamile kaldim 70 kglardaydim,ani bi gebelik oldu aslinda hala diyetteydim,gebe kaldigimla rejimi biraktim veee aldim 40 kilo ya yakin dogumdan önce 108 kg falandim
Gecen nisan tartildim 93,6 kg dim.basladim rejime,bebekde emiyor,ben hala lohusa bu arada,umrumda olmadi ...millet sütün yetmez dedikce birakmadim sükür, ve bugüne kadar geldim
suan önümde daha bir on kilo var bu yaza kadar versem süper olucak
kızlar 1983 doğumlu olan ben 55 kilo ile üniversiteye başladım..yurtta ekmek arası çılgınlığı ile 4 yılın sonunda 65 kg ile mezun oldum..4 sene sonra evlenirken 75 kilo idim..eskiden biraz dikkat etsem fazlalığı veriyordum ama daha sonra ne yaparsam yapayım veremediğimi farkettim..bu beni yıldırdı açıkçası..meğer yıllar sonra öğrendimki bende hipoTiroid varmış..daha doğrusu olmuş..TSH 12 civarıydı ilk.(max.4-5 olması gerekiyor)..bu yüzden kilo veremiyormuşum..artık düzene girdi sayılır..yaptığım diyetler işe yarıyor..ayrıca bebek tedavisi de görüyorum..verdiğim kiloları muhtamelen geri alacağım...ama bi kere vereyim,yine veririm..
Ewet c zor bi ksdin ama nihayetinde anne we katlaniyoruz oste. Yspcak bisey yok bunuda boyle idare etcaz artikSUUUSUUUUUUUUUUNNNNNN
hay sizin çenenize beynim döndü kaç sayfa okudum saymadım
bundan sonra akşamları ve hafta sonu geyik yapmak olmasın yaaaa geçmişi okuyacağım diye 2 kg verdim
neyse ayda tablo için ellerine sağlık
kilo veren kızlar yağlarınıza sağlık
kilo veremeyen kızlar gırtlağınıza sağlık
melek kv de uyuz oldum kaç yaşına gelmiş kadın derdi nedir de sizinle uğraşıyor senin yerinde olsam bende ona gıcıklık yapardım çorbasına müsil atıp wc ye koştururken izler kıs kıs gülerdim
ayyy kafam karma karışık oldu zaten sabahtan beri bir sürü işle uğraştım birde burayı okudum kim ne yazmış karıştırdım resmen
susuuu eşine ailesinin yanında sürpriz yapıp değer vermen onu çok mutlu etmiş çok yerinde bir davranış olmuş tebrikler
neyse ben yemeğe gidiyorum azcık hanım kız olun da az konuşun emi
Bence 1 . liğin farkı olsun ki haftaya bizde o havada olalım zaten hanı 2 .3. arkadaslar belırtmek ısteyen kendını belırtmıs ama 1 . emeğı daha cok benım fıkrım hatunlar2. İLE 3. NÜN HİÇ ADI GEÇMİYOR AMA BÖYLE OLMASI DAHA İYİ Mİ SİZCE.
YOKSA ONLARA DA UFAK Bİ ÖDÜL HAZIRLASAK MI.
YOKSA HERKES 1. OLMAK İÇİN HIRSLANSIN DAHA MI İYİ OLUR SİZCE.
YORUM BEKLİYORUM.
Bence 1 . liğin farkı olsun ki haftaya bizde o havada olalım zaten hanı 2 .3. arkadaslar belırtmek ısteyen kendını belırtmıs ama 1 . emeğı daha cok benım fıkrım hatunlar
BENDE 100 GR VERDİM CANIM HER Bİ GRAMA SEVİNMEMEİZ LAZIM ÜZÜLME SAKIN.-100gr nedir ya benim cok moralim bozuldu
Olsun sekerim +100 dense - tabiki iyi.bugum 100 olur yarin -1000olur insallah. Önemli olan iradeli we kararli olmak. Yapcazz insallah kizz bu sefer olcak-100gr nedir ya benim cok moralim bozuldu
Ohhh mis gibi hawayi cek kiz icine. Burasi cokkk soguk bugun kızı götürürken dondum resmenBEN ŞİMCİK YEMEĞİMİ YEDİM YÜRÜYÜŞE ÇIKIYORUM HAVA ÇOK GÜZEL BURDA. YEMEĞE GİDERKEN KERTENKELELER ÖNÜMDEN SAĞA SOLA KAÇIŞIYORLARDI BAHAR GELMİŞ YAŞASIN...
bencedeeeeEVET EVET BENCE DE HERKES 1. OLMAK İÇİN ÇALIŞSIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?