Kalori Arkadaşım

kizlar simdi sabah 50 gr pirinci suda hasliyrsunuz icene ya lapa olcak yani tuzsuz bisiy
Buna sabah bir elma rendeleyip bir limon suyunu sikiyorsunuz,bir kasik da bal ekliyorsunuz

ögle yemegine
100 gr tavuk gögsü
50 gr pirinc lapasi
1 biber
1 sogan
1 kasik sogan
bunlari pisirip harmanliyorsunuz
kesinlikle tuz ve yag yasak ( en fazla 1 tk zeytinyagi)
baharat serbest

sonracim aksam yemegi olaraktan risotto yapicigizzz
50 gr lapa
2 domates
feslegen
1 tk zeytinyagi

domatesleri zeytinyaginda pisirin bahar at wkin domatesi ekleyin yiyin
günde 3 litre su
aldiginiz kalori 650
bunu en fazla 3 gün tekrarlicaksiniz yoksa aclik kriziniz tutar
ben sadece bir gün uyguluyorum cünkü fazla ac kalmaya gelemem

adet sonrasi veya adetken mükemmellll kolay gele yavrularrr

Efsam tebrikler..ayda eline saglik canim...1980 dogumluyum.biraz toplu bi cocuk 6-7 kg fazlasi olan genc kizdim.diyet yapip zayifladim biraktim aldim hep..hamileliklerde kilo hep ben alirdim bebek zayif olurdu..sütümde olmadigi icin yedim kg aldim ama sütüm olmadi..aslinda hic bi sey yapmadan 63lere indim hamile kaldim sil bastan ayni sürec.antidepresandan 78 e ciktim dukanla 22kg verdim.25 kilo geri aldim.ve burdayim.benim bu alip vermelerim hic bitmeyecek sanirim.bununlada olmazsa bi daha diyet yapmayacam.

SUUUSUUUUUUUUUUNNNNNN

hay sizin çenenize beynim döndü kaç sayfa okudum saymadım

bundan sonra akşamları ve hafta sonu geyik yapmak olmasın yaaaa geçmişi okuyacağım diye 2 kg verdim

neyse ayda tablo için ellerine sağlık

kilo veren kızlar yağlarınıza sağlık

kilo veremeyen kızlar gırtlağınıza sağlık

melek kv de uyuz oldum kaç yaşına gelmiş kadın derdi nedir de sizinle uğraşıyor senin yerinde olsam bende ona gıcıklık yapardım çorbasına müsil atıp wc ye koştururken izler kıs kıs gülerdim

ayyy kafam karma karışık oldu zaten sabahtan beri bir sürü işle uğraştım birde burayı okudum kim ne yazmış karıştırdım resmen

susuuu eşine ailesinin yanında sürpriz yapıp değer vermen onu çok mutlu etmiş çok yerinde bir davranış olmuş tebrikler

neyse ben yemeğe gidiyorum azcık hanım kız olun da az konuşun emi

Benim boyum 159. bu arada biz kocisle liseli aşıkız.ben kilo almadsn bir yil once cikmaya baslamistik.kilo aldigimi görünce şok olmustu.wericeksin o kilolaei dimi,zayiflarsin dimi. Deyip duruyodu bu böyle tam olarak 13 yıl sürdü. Simdi muradina erdinmi kuruttun beni resmen diyorum,takiliyorum ona

Sana katılmıyorum..asıl önemli olan İlk üçten sonraki birinciliktir..yani dördüncülük..

ilk 3 ten

2. gebeliğinde çok almışsın canm yaa

olsun yaa bide vermeden o kiloların üstüne koymak var

Ewet c zor bi ksdin ama nihayetinde anne we katlaniyoruz oste. Yspcak bisey yok bunuda boyle idare etcaz artik

Bence 1 . liğin farkı olsun ki haftaya bizde o havada olalım zaten hanı 2 .3. arkadaslar belırtmek ısteyen kendını belırtmıs ama 1 . emeğı daha cok benım fıkrım hatunlar

ay kizlar instg da ben ekliyemiyorum tabletten.cep olmasi lazim,cebim tamirde carsamba günü geliyo
hesabi olan atsin ben carsamba ekliyim madem o zaman a kadar sabredin
seklinizi semalinizi merak ettim yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…