Kalori sayımı işe yarıyor zeraseba nın topiğine buyrun

15 kilo zayıflamak kaç ay sürer

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

her tartıldığında yazabilirsen çok sevinirim en azından bi destek olur, gazlamış olursun beni ve herkesi :)))

selam kizlar bende gunde 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum.saglikli seyler yemeye calisiyorum.hamur isi tatli fastfood nisastali gidalar mumkun oldugunca tuketmeden daha cok sebze pro agirlikli besleniyorum.telefonda uygulama var oraya kaydediyorum yediklerimi.tam 1 hafta oldu baslayali 1600 gitti.bide sizin dediginiz kalori hesaplama sitesine bakiyim bakalim

bu arada o dediginiz kürü oyle bi kür oldugunu bilmeden dukan diyeti yaparken uydurmustum ara ogunlerde yiyodum işe yariyomus demek devam ediyim oyleyseayrica zencefille zerdecali bala karistirinca oksuruge ve hasta olmak uzereyken geriletmesine cok fayda sagliyo

Son düzenleme:

slm canım ne güzel ya 1 haftada 1600 çok iyi boyun ve kilon kaç
bende yüklüyorum şimdi ama elimde değil regl olmadan önce en az 1500 kalori alıyorum ben canım herşeyi çok çekiyor maleseff

günaydın kızlar bu sabahta -200 ile uyandım.

slm canım ne güzel ya 1 haftada 1600 çok iyi boyun ve kilon kaç
bende yüklüyorum şimdi ama elimde değil regl olmadan önce en az 1500 kalori alıyorum ben canım herşeyi çok çekiyor maleseff
selam cnm boy 1.62 cm kilom şuan 64.0 (22 ekimde 65.8 ile başladım )

Bugun yediklerim yaklasik 970 kalori etti.Yogunluk aksam yemegindeydi ama 17.30 da yedim sonrasinda bisey yemedim bi yesil cay icicem birazdan.bakalum yarin tartiya nasil yansicak

kızlar ya dün de kendime engel olamadım regl olacağım için kendime engel olamıyorum karnım şişti rahatsız da oluyorum
bugün kahvaltıda üzerine salça sürerek 3 ince dilim çavdar ekmeği yedim
elim ayağım titriyor az yiyince siz de de oluyor mu aynı durum

evet bende de öyle oluyor az yeyince adet öncesi felaket iştahım açık oluyor zaten ne yapıcaz yaa
yoğurt kürùnü yapıyor musun
ben devam ediyorum ama sanki faydasını göremicem gibi ama neyse moralimi bozmayayim
sanki biraz şişkinlik yapıyor gibi

ya ben hiç denemedim biliyomusun bugün iş çıkışı deniycem kesin 150 grlıık yarım yağlı yoğurt ile denicem
şişkinlik mi yaptı sana sabredelim ya 2 ay önce 2 kilo verdim sabahları yeşil çay içtim aç karnına biraz dikkat ettim hemen faydasını gördüm boğazımızı tutarsak amacımıza kolaylıkla ulaşırız diye düşünüyorum

Son düzenleme:
selam kizlar bugun sabah da -100 ile 63.9 bu haftaki hedefime ulastimbugun yediklerimde 970 kalori civarinda.aksam yemegini erken yiyorum bi daha da bisey yemiyorum onun faydasi da oluyor hergun gr gr da olsa eksiye gidiyo olmama

selam kizlar bugun sabah da -100 ile 63.9 bu haftaki hedefime ulastimbugun yediklerimde 970 kalori civarinda.aksam yemegini erken yiyorum bi daha da bisey yemiyorum onun faydasi da oluyor hergun gr gr da olsa eksiye gidiyo olmama

tebrik ederim darısı başımıza inşallah

kızlar ben size kür söyledim ama kendim yiyemedim bana çok çirkin geldi tadı yeşil çayımı içerim ben miss gibi artık

kızlar napıyosunuz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
yarın tartıma pil alıp tartılacağım çok dikkat edemedim ama 500gr eksilmiş görsem yeter kendimi gazlamak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…