- 23 Ağustos 2011
- 246
- 38
- 118
hafta içi başladım ama hafta sonu yapamadım bugün yine başladım
tadı güzel ama 2 kaşık yoğurtla biraz acı oldu bende yoğurdu biraz arttırdım öyle güzel oldu hem yoğurdunda yağ yakıcı özelliği var ya artırınca zararı olmaz diye düşündüm..
deneyip göreceğiz bakalım..
kolay gelsin..
her tartıldığında yazabilirsen çok sevinirim en azından bi destek olur, gazlamış olursun beni ve herkesi :)))
tamam benim bu küre başlangıç kilom 65,2
cuma günleri yazalım kilomuzu tabi zeraseba müsaade ederse??
senin kilon kaç?
selam kizlar bende gunde 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum.saglikli seyler yemeye calisiyorum.hamur isi tatli fastfood nisastali gidalar mumkun oldugunca tuketmeden daha cok sebze pro agirlikli besleniyorum.telefonda uygulama var oraya kaydediyorum yediklerimi.tam 1 hafta oldu baslayali 1600 gitti.bide sizin dediginiz kalori hesaplama sitesine bakiyim bakalim
selam cnm boy 1.62 cm kilom şuan 64.0 (22 ekimde 65.8 ile başladım )slm canım ne güzel ya 1 haftada 1600 çok iyi boyun ve kilon kaç
bende yüklüyorum şimdi ama elimde değil regl olmadan önce en az 1500 kalori alıyorum ben canım herşeyi çok çekiyor maleseff
kızlar ya dün de kendime engel olamadım regl olacağım için kendime engel olamıyorum karnım şişti rahatsız da oluyorum
bugün kahvaltıda üzerine salça sürerek 3 ince dilim çavdar ekmeği yedim
elim ayağım titriyor az yiyince siz de de oluyor mu aynı durum
evet bende de öyle oluyor az yeyince adet öncesi felaket iştahım açık oluyor zaten ne yapıcaz yaa
yoğurt kürùnü yapıyor musun
ben devam ediyorum ama sanki faydasını göremicem gibi ama neyse moralimi bozmayayim
sanki biraz şişkinlik yapıyor gibi
selam kizlar bugun sabah da -100 ile 63.9 bu haftaki hedefime ulastimbugun yediklerimde 970 kalori civarinda.aksam yemegini erken yiyorum bi daha da bisey yemiyorum onun faydasi da oluyor hergun gr gr da olsa eksiye gidiyo olmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?