Selam,
bende seninle başlıyayım istedim. Kilom72.7 falan tarılmadım bu hafta akşam tartılır yazarım boyum 1.58...
ömrümde ilk defa 70 in üstüne bu yıl çıktım.... şoktayım... düzeltmem lazım bu durumu...
hayırlı olsun cnm topıgın güzel kılolar verırsın ıns
ÖMRÜM DİYET ANASINI SATİYİM...
günde içilen 2 bardak yeşil çay gün içerisinde 72 kalori daha fazla yakmamızı sağlıyor.. kırmızı biber, badem ve süt ürünleri de dahil (kaşar peyniri hariç özellikle light olanları.)
bir de yabancı bültende okudum light ürünler kadınların yumurta rezervlerini bozuyormuş bir araştırın öyle tüketin derim
öğlen dışarda olduğum için yemedim
gelince 1 dondurma yedim
akşam yemeği olarak ta 1 kase erişteli çorba içtim
bu kadar
toplam 478 kalori
süper bi sayıyaaaaaa
yeşilçay içiyorum bide form çay ama hiç diyet ürünü tüketmiyorum doğru olabilir
güya sağlıklıyım ama 2 sene oldu bi hamile kalamadım
bide light tüketsem halim nice
az yiyorum kalori sayıyorum
önrein için teşekkürler canım
Zamanla alışıyor insan az yemeğe, ve bu çok hafif, çok güzel bir duygu :) şu sıralar yabancı olduğum bir duygu
Amma velaakin bugün denemek istedim kalori hesabını, çok zor geldi yahu :/
Bende 1 yıldır deniyorum 3 ay önce dusuk yaptım aslında kendimi alamıyorum yanlış beslenmem mı etkili oldu çünkü bekarken ölümüne diyet yapıyordum bünyem kilo almaya cok musait sürekli kısıtlı yiyip iciyorum ipin ucunu kaçırdım mı en az 5 kilo giriyor cebe. Badem yiyorum yumurtlamaya iyi diye bir de folbiol kullanmanı öneririm doktoruna sor folik asit takviyesi. Allah yardım etsin ikimizde gebe kalalım bir an önce
kalori sepetine yemeği yemeden mi bakıyorsun, sonra mı?yok canım çok kolay
bi site var bilmem yasakmı ama kalori sepeti die ben ordan hesaplıyorum biraz dene hoşuma gitti benim
bide keten tohumu alıcam günde 1 tatlı kaşığı zayıflamaya çok yardımcı diyetisyenler hep veior bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?