bende zayıflamaya karar verdım dee çizelge nasıl harılanıyr alttaki ya bi 30 kılo vermem lazım
kilo çizelgesi nasıl yapılır die bi başlık var ordan yapılıo ama ben beceremdiğim için kocama yaptırdım
hoşgeldin canım nasıl bi yol izlemeyi düşünüyosun
ben sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapmaya fırsatım olmuyo öğlenleri yemek konusunda sıkıntım oluyor ve sürekli bilgisayar basında calısıyrum hıc yerımden kalkmıyrum desem yerıdır yani bilmiyorum suan ıcın hıc bır fıkrım yok[/
bence special k diyeti yap
sabah bi kase special k ve süt vakit yoksa pet bardağa koy yolda ye çileklisi güzel oluyo bu arada
öğlende special k ye süt ile akşam dilediğin yemeği ye ama pilav makarna olmadan ekmek 1 dilimden fazla yeme canım
yani iki öğün special k bi öğün yemek dilediğin öğünü swçwbilrsin
bu diyeti düzenli yaparsan haftada 2 kilo kesin gidor
ben sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapmaya fırsatım olmuyo öğlenleri yemek konusunda sıkıntım oluyor ve sürekli bilgisayar basında calısıyrum hıc yerımden kalkmıyrum desem yerıdır yani bilmiyorum suan ıcın hıc bır fıkrım yok[/
bence special k diyeti yap
sabah bi kase special k ve süt vakit yoksa pet bardağa koy yolda ye çileklisi güzel oluyo bu arada
öğlende special k ye süt ile akşam dilediğin yemeği ye ama pilav makarna olmadan ekmek 1 dilimden fazla yeme canım
yani iki öğün special k bi öğün yemek dilediğin öğünü swçwbilrsin
bu diyeti düzenli yaparsan haftada 2 kilo kesin gidor
suan kahvaltıda bir elma yiyorum öğlen alırım denerim daha önce denemiştim ama bakalım tekrar
slm kızlarr uzuuun bir aradan sonra 1 kg alarak geri dönmüş bulunuyorum.:26: malum kurban bayramı önüne geçemedim yediklerimin dayanamadım ama bugünden itibaren eski sağlıklı beslenme düzenime geri döndüm
bugün 730 kalori aldm akşama da 400 kalori alsam 1100 kalori ile günü kapatıcam inş
sizler neler yaptınız bakalm
diyete başlayalı 1 ay 20 gün olmuş 6 kilo vermştim 66.6 olmuştum 67.6 yım galiba of yaaaaaaaaaaa
canım bende dikkat edicem kalori sepetinden hergün not ediyorum yediklerimi oturarak çalışıyorum oturmakta bile bi sürü kalori yakıyormuşuz pek inanamamdım ama doğru olabilir mi acaba
birde ben bi topikten zayıflama kürü buldum deneyenlerin çoğunda işe yaramış tabi diyetle desteklemek lazım
malzemeleri aldım ama henüz denemedim yarın denemeye başlıcam sanada yazıyorum
2 yk yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçin 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal
sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce bu karışım yenmesi gerekiyormuş öğle yemeği de yazıyor ama ben zorlamıcam çok kendimi deneyince haber veririm sana da her gün 500 gr eksiliyormuş kg dan
merhaba
o küre bende başladım faydası olursa ben de bildiririm..
hafta içi başladım ama hafta sonu yapamadım bugün yine başladımne zaman başladın tadına güzel diyorlar ama inş severim yoksa yiyemeyebilirm bende
umarım faydası olur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?