Kalori sayımı işe yarıyor zeraseba nın topiğine buyrun

15 kilo zayıflamak kaç ay sürer

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
evet 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum yarın itibari ile
yarın tartılıp kilomu yazarım
bayramda diyet yapmadım kilo aldım 1 yada 1 .5 kilo

şimdi kayıslı form çayımı içicem

67.4 çıktım aç karna
dün form çayı içtim ya sabah harekete geçti bağırsaklarım resmen donmuştu bayramda
şimdi patates haşlıyorum

tüm gün patates yeşilçay form çayı ile geçircem

kahvaltı yapmadım geç uyandığım için
öğlen haşlanmış baharatlı patates yedim 1 tabak
evi topladım çok dağınıktı
bulaşık makinasın boşaltıp kirlileri yerleştirdim
çöpleri topladım
yatak odasını topladım yatak etraftaki çamaşırları katladım yerleştirdm
yeni çamaşır astım
tüm evi süpürdüm
sildim
şimdi pazara çıkcam

bende zayıflamaya karar verdım dee çizelge nasıl harılanıyr alttaki ya bi 30 kılo vermem lazım

bende zayıflamaya karar verdım dee çizelge nasıl harılanıyr alttaki ya bi 30 kılo vermem lazım

kilo çizelgesi nasıl yapılır die bi başlık var ordan yapılıo ama ben beceremdiğim için kocama yaptırdım
hoşgeldin canım nasıl bi yol izlemeyi düşünüyosun

küçük bi kase patates yedim ama doymadım tekrar haşlıorum eşimle berber tekrar yicem
2 yeşilçay demledim içiyorum
pazara gittim geldim yatak odamdaki eşyaların yerini değiştirdim dolap hariç güzel oldu

kilo çizelgesi nasıl yapılır die bi başlık var ordan yapılıo ama ben beceremdiğim için kocama yaptırdım
hoşgeldin canım nasıl bi yol izlemeyi düşünüyosun

ben sabah erken kalkıyorum kahvaltı yapmaya fırsatım olmuyo öğlenleri yemek konusunda sıkıntım oluyor ve sürekli bilgisayar basında calısıyrum hıc yerımden kalkmıyrum desem yerıdır yani bilmiyorum suan ıcın hıc bır fıkrım yok

akşam yemeği olarak baharatlı haşlanmış patates 10 tane hamsi bidaha kaçamak yok
1 form çay 1 yeşilçay

yarn sebze günü sabah havuç ve salatalık yerim diorum tüm gün kurstayım
akşam sebze sote yaparım sanırım kabak ve havuç düşünüyorum sarımsak ile 1 kaşıkta yoğurt eklerim

sabah geç kaldım kursa o yüzden 2 poğça aldım yedim öğlen bikaç çucuk kraker diyete bak yahu
şimdi havuç yiyorum zeytinyağlı sebze yemeği yapcam birazdan

slm kızlarr uzuuun bir aradan sonra 1 kg alarak geri dönmüş bulunuyorum.:26: malum kurban bayramı önüne geçemedim yediklerimin dayanamadım ama bugünden itibaren eski sağlıklı beslenme düzenime geri döndüm
bugün 730 kalori aldm akşama da 400 kalori alsam 1100 kalori ile günü kapatıcam inş
sizler neler yaptınız bakalm

aynen canım bende kilo aldm 2 gündür yalandan 5 gün 5 kilo diyeti yapayım dedim yemediğim kalmadı diyet listesi hariç
vazgeçtim kalori sayımı yapcam bugün çok yedim utanrak sayıyorum
sabah bi poğça öğlen yarım tavuk döner
2 bayram çikolatası
2 dilim börek küçük kase ksır
1 kaşık kızartma küçük cips 2 dilim kazandbi
offf hayvan gibi yemişim evet az yicem eskisi gibi bol sebze salata yoğurt kalori saycam yeniden hadi bismillah

diyete başlayalı 1 ay 20 gün olmuş 6 kilo vermştim 66.6 olmuştum 67.6 yım galiba of yaaaaaaaaaaa

canım bende dikkat edicem kalori sepetinden hergün not ediyorum yediklerimi oturarak çalışıyorum oturmakta bile bi sürü kalori yakıyormuşuz pek inanamamdım ama doğru olabilir mi acaba
birde ben bi topikten zayıflama kürü buldum deneyenlerin çoğunda işe yaramış tabi diyetle desteklemek lazım
malzemeleri aldım ama henüz denemedim yarın denemeye başlıcam sanada yazıyorum
2 yk yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçin 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal
sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce bu karışım yenmesi gerekiyormuş öğle yemeği de yazıyor ama ben zorlamıcam çok kendimi deneyince haber veririm sana da her gün 500 gr eksiliyormuş kg dan

merhaba
o küre bende başladım faydası olursa ben de bildiririm..

ne zaman başladın tadına güzel diyorlar ama inş severim yoksa yiyemeyebilirm bende
umarım faydası olur :18:
hafta içi başladım ama hafta sonu yapamadım bugün yine başladım
tadı güzel ama 2 kaşık yoğurtla biraz acı oldu bende yoğurdu biraz arttırdım öyle güzel oldu hem yoğurdunda yağ yakıcı özelliği var ya artırınca zararı olmaz diye düşündüm..
deneyip göreceğiz bakalım..
kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…