Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Senin adına çok sevindim canım :)
Ben nerdeyse yoğurtsuz gün geçirmiyorum ve etkisini fazlasıyla görüyorum.
Eminim sana da olumlu şekilde etki edecektir, bu alışkanlığn meyvelerini çok geçmeden toplamaya başlarsın

Hoşgeldin Bayz
Ben de seninle hemen hemen aynı kilodayım, vermem gereken kilo miktarı nerdeyse aynı :)
Biraz sabırlı olup diyetine sadık kalırsan yaza 60 rakamını görmek hiç de zor olmayacak

tamam canım bakalım yarından itibaren ne olacak ben başlangıç kilomu bildirdim burdan zaten bi hafta sonra vermiş olarak yazarım inşallah..çabuk çabuk verelim birtsin yaa bunaldım bu darlık hissindennn

inşallah canım

yarın meyve suyu detoksu yapacağım canım 1 gün uygulayacağım 2. güne dayanamam çok yerim sonra

hoşgeldin tatlım aramıza

afiyet olsun canım gayet güzel

afiyet olsun bence gayet güzel doyurucu yani

Son düzenleme:
misafirlikte diyemedim menuleri degistirelim die

hıııı sen önden profiterollerde yüzerken misafirler sana bakardı sende yiyemezdin bak ne güsel diyet işi oldu işte

Tamam canım bende yapmayı düşünüyorum ama biraz isteksizim o yüzden yapanları bekliorm

bende artık gitsin istiyom şu salak kilolar dayanamıyom diyet psikolojisinden çıkmak istiyom

ama profiteroller cok guzeldi yarim porsiyon yedim ama

wallahi süper dayanmışın tebrik ediorum
bende artık gitsin istiyom şu salak kilolar dayanamıyom diyet psikolojisinden çıkmak istiyom

yok ya aslında konuya öyle diyet piskolojisi diye bakma zaten bizimki diyet diil ki istediğini ye kalori say hesabı
ama ben eminim ki topikçe yaza şahane gircez :87:

wallahi süper dayanmışın tebrik ediorum

yok ya aslında konuya öyle diyet piskolojisi diye bakma zaten bizimki diyet diil ki istediğini ye kalori say hesabı
ama ben eminim ki topikçe yaza şahane gircez :87:

yinede sayıyoz bişiler ama 52 kilo olup her şeyi unutmak istiyorumasla almam kilo bundan sonra

inşallah tatlım bende inanıyorum çünkü herkez uğraşıyo

canım kısa sürede olsa diyet değşştirmendeki amaç nedir bilelim de hani belki bizede yarar

evet canım hatırlıyorum bende böyle bir paylaşım sendenmiydi bulamadım geride zaten topik okadar çok ilerledi ki o zamandan beri yapıyorum ben zaten bende zencefil katıyorum biraz da karabiber ama bu hafta hiç yapamadım .... bu hafta kilomda durdu:26:

hoşgeldin canım sürekli bizi takip edersen emin ol verirsin kiloları vermeden bırakmak yok

evet canım Night olmasa yoğurt asla aklıma gelmezdi kilo vermede rol oynadığından bihaberdim :13: burdan bir daha teşekkürler

airlikfeer -
yinede sayıyoz bişiler ama 52 kilo olup her şeyi unutmak istiyorum asla almam kilo bundan sonra
inşallah tatlım bende inanıyorum çünkü herkez uğraşıyo

bende bir görsem 54 ü 52 yi hedef koyucam sonra bende asla almam çünkü neyin ne olduğunu öğrendim kiloların nasıl sinsi sinsi özellikle gece geldiklerini :18:

Son düzenleme:
merhaba kızlar;ben de buraya yenı geldım:)
kalori hesabı yaparak zayıflayan arkadaslara bır sorum olacak, dıyelımkı canımız pasta cektı en yaglısından hem de:), o zaman ne yapıorsunuz?
bnm bı arkadasım ıkı ogun yemıor bole olunca ama ben korkuorum rejımı bozuor gıbı hıssetmek var..bı de yağ alıosun oldukcA...bunu bılen deneyen varsa paylaşabılırmı?

ben diyette iken iki kereye mahsus yedim canım ikisinde de çok az yedim pastayı bir parmak kalınlığında küçük bir dilim olarak yedim arkasından bol bol ılık su ve bitki çayları içtim kilo vermemi etkilemedi

hımm anladım canım bende 40 gündür rejimdeyim iki gündür tatlı krizim tuttu 5 adet madlen çikolata yedim tabi bu durumdan diyetisyenimin haberi yok madlen çikolatanın kalorisi her yede başka yazıyo anlamadım gitti allah sonumu hayır etsin çok pişmanım.

bende 40 gün oldu rejime başlayalı yaklaşık 7 kilo verdim ama çikolata aburcubur tatlı , patates kızartması ve pilavı tamamen terk ettim gibi bişi oldum işte arada kaçamaklarım oldu pasta gibi ama bana kalırsa 5 madlen çikolatanın kalorisi ince bir dilim pastanınkinden daha çok :26:

yine ne zamandır yapmak istediğim bir masaj uygulamasını paylaşmak istedim yarım saattir kullanıcı yorumlarını okuyorum çok kişi ya kendinden ya çevresinden olumlu örnekler veriyor zaten zararı olanbişeyde değil denemekte fayda var ...:89:

bni etkileyen bir yorum daha

Son düzenleme:
gunaydın kızlar işe gıtmeden kılo bıldırımı yapayım dedım nası yapılacagını da bılmıyorum kıme yanı :S yardımcı olursanız sevınırımmmm bu haftakı kılommmm 67.5 opuyorum hepınızıııı

günaydın hanımlaarrr....

akşamları giremediğim için sabahları ilk önce geçmişi okuyorum:)))

biliyorsunuz ben ayran detoksu yaptım dün ve bugünde yapmaya karar verdim :)))) gayet güzel gitti hiç acıkmıyorsunuz ve sıkılmadım ben çümkü o çorbayı cok severım..

gecen hafta 72,5 idim sabah tartıldım 71 çıktım 1,5 kg vermişim:)))

bu hafta salı günü feci şekilde bozmuıştuım diyeti ama toparladım .. haftada 3 4 günde spor yapıyorum ya yürüyorum yada evde kulalıklıgı takıpp spor yapıyorum :)))

bu arada bvirde regli haftam onun şişkinliğide var sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…