selam kızlar
bugünkü aldığım kalori 1118
yaptğım spor 550 kalori..
ve dışarda uzun uzun alışveriş...
bendee çok şişim regli olacağım 3 gün sonra bakalım vermiş görünecekmiyim :26:
Nightcim inanmıyacaksın ama 2 gündür 650 gramlık light yoğurt bitiriyorum..
canım tatlı çektiğinde de yoğurdun içine 2 tane sakarin koyuyorum tatlanmış oluyor..
böylece tatlı isteğimide gidermiş oluyorum...
teşekkür ederim yoğurt alışkanlığı yaptırdığın için
tamam canım bakalım yarından itibaren ne olacak ben başlangıç kilomu bildirdim burdan zaten bi hafta sonra vermiş olarak yazarım inşallah..çabuk çabuk verelim birtsin yaa bunaldım bu darlık hissindennn
enee profiterolçok severim kendisiniii
kıs keşkem akşam yediklerini öğlen yeseymişin
Sağol canım benim;aslına bakarsan bilmiyorum.İlçemizin diyetisyeni doğum izninde,ben de kendi kafama göre 1000-1500 aralığında besleniyorum.Aslında ben de doğru mu,yanlış mı muallaktayımİnşallah vermişsindir canım
anam beim de tam tersi evdeyken dengeliorum da dışarı çıkınca kaçıo uf
bu arada sen detoks yaptın mı bir günlük mü iki günlük mü yapacaksın
ayyy bu biraz kötü olmuş
inşallah yarına toplarsın canım yaaaaa
arkadaşlar merhaba ben 170 boyunda 76 .800 gr bi arkadasınızım:) inşallah hazirana kadar bu kilolardan kurtulup 60 olmak istiyorum.. her gün buraya yazmaya çalışacağım daha önce çok denedim ama başaramadım çabuk tükeniyorum
bana destek olun ltfn teşekkürlerr
selam kızlar, herkes güzel beslenmişbugun ben de baskulume pil aldım. Akşam dışarıda eczanede tartıldım, eve geldim bi de kendi baskulumde tartıldım aynı şartlarda. 1 kilo degil 1,5 kilo eksik tartıyormus O zaman benim kilolara yarım kilo daha eklemek gerekecek, çünkü ben 1 kilo eksik diye biliyordum Neyse önemli olan görünüş. Gerçi bana başta karın ve basen olmak üzere bayaa fazlalığım varmış gibi geliyor, hele de etrafta manken gibi salınan hatunları görünce
Neyse bugunku menumü de yazayım
Sabah: Limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta(80)
1dilim kepek ekmegi(50)
1/2 domates(8)
maydanoz(2)
Adaçayı
Ara: 1 elma(60)
Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası(100)
1 parça somon(180)
Salata(50)
Ara. Adaçayı
Ara: 1 küçük portakal(50)
Ara: 200ml ayran(75)
Akşam : Domates çorbası(100), salata(50)
Ara: 1 elma(50), 1 mandalina(50)
Toplam: 905 kalori
hayatım sürekli düşük kalorili beslenmeyim haftada 1-2 gün kalori miktarını SAĞLIKLI bi şekilde 1500 lere çekersen sorun olmaz bence
haha aynennn
üzülme canım yarın yaparsın artık
miktarlarını doğru hesaplattıysan çok güzel bence
kalorine dikkat edersen sporsuz da gidebilir bence ama 1-1,5 kadar gideceğini sanmıyorum sen sporunu ihmal etme hem sporu kilo vermek için değil sağlıklı olmak için yap
çok güzelll
bu da benim listem kızlar:
kahvaltı7.30)
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
şekersiz çay
ara(12.00)
[5] Nescafe 3'ü Birarada 1 PAKET 78.00
öğlen13.00)
[6] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173.00
[7] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[8] Domates 1 ADET 14.00
okulda tost yedim yani :)
ara(16.00)
[9] Elma 1 ADET 60.00
ara(19.30)
[10] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
akşam(20.30)
[11] Knorr Çabuk Çorba (Mercimek) 1 ADET 80.00
Toplam : 741.66kal.
bugünü böyle kapadım kızlar saatleri biraz dengesiz oldu ama çok düzensiz bi gün geçirdim
misafirlikte diyemedim menuleri degistirelim die
inşallah canım
yarın meyve suyu detoksu yapacağım canım 1 gün uygulayacağım 2. güne dayanamam çok yerim sonra
hoşgeldin tatlım aramıza
afiyet olsun canım gayet güzel
afiyet olsun bence gayet güzel doyurucu yani
hıııı sen önden profiterollerde yüzerken misafirler sana bakardı sende yiyemezdin bak ne güsel diyet işi oldu işte
hıııı sen önden profiterollerde yüzerken misafirler sana bakardı sende yiyemezdin bak ne güsel diyet işi oldu işte
Tamam canım bende yapmayı düşünüyorum ama biraz isteksizim o yüzden yapanları bekliorm
ama profiteroller cok guzeldi yarim porsiyon yedim ama
bende artık gitsin istiyom şu salak kilolar dayanamıyom diyet psikolojisinden çıkmak istiyom
wallahi süper dayanmışın tebrik ediorum
yok ya aslında konuya öyle diyet piskolojisi diye bakma zaten bizimki diyet diil ki istediğini ye kalori say hesabı
ama ben eminim ki topikçe yaza şahane gircez :87:
yinede sayıyoz bişiler ama52 kilo olup her şeyi unutmak istiyorum asla almam kilo bundan sonra
inşallah tatlım bende inanıyorum çünkü herkez uğraşıyo
nightwinglover
Herkese merhaba hanımlar :)
Kısa bir süre için diyet değişikliği yapmak istiyorum.
Tekrar protein diyetina başlayacağım cumartesi gününden itibaren.
Bir gözüm de burada olacak...
Hadi hayırlısı olsun!
bnnu
Canım bende topiğin çoooooooooooooook eski sayfalarında paylaşmıştım yalnız bir önerim olacak karabiber yerine zencefillll ...çünkü karabiber çok acı yapıo bben zar zor içmiştim yerine zencefil kattım maksat metabolizmayı hızlandırmak ee zencefil de aynı etkiye sahip üstelik zencefilin faydaları say say bitmez tabiki benimki sadece tavsiye sen nasıl istersen
bayyz -
arkadaşlar merhaba ben 170 boyunda 76 .800 gr bi arkadasınızım:) inşallah hazirana kadar bu kilolardan kurtulup 60 olmak istiyorum.. her gün buraya yazmaya çalışacağım daha önce çok denedim ama başaramadım çabuk tükeniyorum
bana destek olun ltfn teşekkürlerr
nınım -
selam kızlar
bugünkü aldığım kalori 1118
yaptğım spor 550 kalori..
ve dışarda uzun uzun alışveriş...
bendee çok şişim regli olacağım 3 gün sonra bakalım vermiş görünecekmiyim
Nightcim inanmıyacaksın ama 2 gündür 650 gramlık light yoğurt bitiriyorum..
canım tatlı çektiğinde de yoğurdun içine 2 tane sakarin koyuyorum tatlanmış oluyor..
böylece tatlı isteğimide gidermiş oluyorum...
teşekkür ederim yoğurt alışkanlığı yaptırdığın için
airlikfeer -
yinede sayıyoz bişiler ama 52 kilo olup her şeyi unutmak istiyorum asla almam kilo bundan sonra
inşallah tatlım bende inanıyorum çünkü herkez uğraşıyo
merhaba kızlar;ben de buraya yenı geldım:)
kalori hesabı yaparak zayıflayan arkadaslara bır sorum olacak, dıyelımkı canımız pasta cektı en yaglısından hem de:), o zaman ne yapıorsunuz?
bnm bı arkadasım ıkı ogun yemıor bole olunca ama ben korkuorum rejımı bozuor gıbı hıssetmek var..bı de yağ alıosun oldukcA...bunu bılen deneyen varsa paylaşabılırmı?
ben diyette iken iki kereye mahsus yedim canım ikisinde de çok az yedim pastayı bir parmak kalınlığında küçük bir dilim olarak yedim arkasından bol bol ılık su ve bitki çayları içtim kilo vermemi etkilemedi
hımm anladım canım bende 40 gündür rejimdeyim iki gündür tatlı krizim tuttu 5 adet madlen çikolata yedim tabi bu durumdan diyetisyenimin haberi yok madlen çikolatanın kalorisi her yede başka yazıyo anlamadım gitti allah sonumu hayır etsin çok pişmanım.
Ben susam yağı,biberiye yağı,portakal ve melisa yağlarının tamamını bir şampuan şişesine doldurup karıştırdım. Her gün düzenli bir şekilde karın ve basen bölgelerime uygulayıp kendimi streç filimle yada bildiğimiz çöp poşetini kesip kendime sarıyorum. Tabi çöp poşetini tutturmek için bel korsesi kullanıyorum. Daha sonra sıkı giyiniyorum ve 35-40 dk tempolu bir şekilde bisiklet çeviriyorum. Yada 30 dk koşu banında spor yapıorum. Gerçekten faydasını gördüm belim şuan inceldi hiç görmediğim kadar ince gördüm belimi :)
bni etkileyen bir yorum dahaarkadaşlar benim arkadaş bu tarifi uyguladı gözlerime inanamadım şok oldum
bu yağ karışımlarını 10 dakika masaj yaparak uyguladı ardından termal tuz sürerek streç filme sardı
20 dk. filan evin içinde dolaştı yada hafif tempolu aerobik yaptı üstelik 2 güne bir yaptı
1 hafta içinde çatlakları selülitleri gözle görülür derecede geçti vücudu bebek gibi oldu
bende hemen başlıyorum gözlerimle görmesem asla inanmazdım sizle paylaşim dedim bacılarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?