Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

afiyet olsun tatlım az kalori almıyormusun
benimde kendimden pek umudum yok:26: bu hafta 100 gram eksik çıksam göbel atcam o kadar yani

[1] Domates 1 ADET 14 14
[2] Portakal 1.5 ADET 75 75
[3] Ekmek 3 DİLİM 195 195
[4] Patlıcan Dolması (etli) 2 ADET 448 448
[5] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[6] Sulu Köfte 1 PORSİYON 256 256
[7] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[8] Patates Kızartması (orta) 0.5 ADET 140 140
[9] Domates 1 ADET 14 14
[10] Zeytin (Siyah) 40 GRAM 82.8 82.8

bugunkü menüm ve toplam kalorim
az sonra misafirim geliyo çigköfte yapıcaz bide tavuk verdik fırına
artık allah kerim
inşallah sınırları zorlamam
Toplam : 1399.8 kal.

selam kızlar ne zamndır uğrayamadım evde net yok kusura bakmayın ama diyet devam ediyor kızlar..
rica ediyorum yarın benim yerime müsait olan bir arkadaşımz listeyi düzemleyeblirmi acaba..
şimdiden çok teşekkür ederimmm kusura bakmayın tekrar tekrar...

bu haftaki kilom 64...
listeyi eski geçen haftanın sayfasından bulursanız sevinirim..
bu hafta özür dliyorum kzlarr yarın giemeyeceğim içinnn

afiyet olsun tatlım az kalori almıyormusun
benimde kendimden pek umudum yok:26: bu hafta 100 gram eksik çıksam göbel atcam o kadar yani

Sağol canım benim;aslına bakarsan bilmiyorum.İlçemizin diyetisyeni doğum izninde,ben de kendi kafama göre 1000-1500 aralığında besleniyorum.Aslında ben de doğru mu,yanlış mı muallaktayım İnşallah vermişsindir canım

arkadaşlar bugünkü menüm

[1] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[2] YOĞURTLU MAKARNA 1 PORSİYON 546
[3] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

803 kal.

pırasalı börek yaptım yufka kullanılmadn.içindeki malzemeleri hesapladım toplam 2020 kalori tuttu.8 parçaya böldüm.2 parçada yedim 500 kalori de onu eklersem

803+500=1303 kaloriyle bitti günüm.

Bugün 76.9 kg oldum.
Çok mutluyum
Yavaş yavaş gidiyor ama duraklama olmadığı için seviniyorum :)

sana kocaman bi maşallah canım inşallah hep böyle gider senden güç alıoruz

okito pokito ne bea
okito o zaman
hımmm peki sürpriz olsun yaaa bekliorum
sizleri görünce şevkim artıo ama bu aralar hep zıtlıklar yaşadım bilio musun 15 günde bir regl oluorum ah pazartesi yine olcam gel de sinirlenme ...sanırsam o yüzden de duraksadım tatlı krizim de tutuo ufak ufak yiorum kaçırmamaya dikkat de ediorum ama....
kıs ayarın müjdeler ver wallahi bende kilo vermiş kadar oliim

Canım bende topiğin çoooooooooooooook eski sayfalarında paylaşmıştım yalnız bir önerim olacak karabiber yerine zencefillll ...çünkü karabiber çok acı yapıo bben zar zor içmiştim yerine zencefil kattım maksat metabolizmayı hızlandırmak ee zencefil de aynı etkiye sahip üstelik zencefilin faydaları say say bitmez tabiki benimki sadece tavsiye sen nasıl istersen

canım sen iyi ol bu hafta kilo vermemiş olsan da hiiiç önemli değil yeter ki sen toparlan

canım sen daha iyi bilirsin de ben murat topoğlundan dinledim her öğünü mutlaka karbonhidrat protein dengeleyin ddi öle daha sağlıklı diil mi:26:

canım senin odediğini ben geçen hafta yaşamaya başladım iki haftadır aynı kilodayım
sanırım senin dediğine katılıyorum vücut aynı kaloriye hep alıştı

detoks yapmayı denesen :S:S ben boyle durumlrda şok dıyet yapıyordum yada detoks...

şok diyet derken onu biraz açabilir misin acaaba
okula gidince kendimi tutuyorum ama evde olunca midem doymak bilmiyo canım
evet canım öle kalorili onlar

1 kilo eksik çıkarız inşallah dicem de çok zor benim için canım inşallah sen öle olursun

çok merak ediyorum kaç kilo fark etcek acaba ayran detoksu:26:

anam beim de tam tersi evdeyken dengeliorum da dışarı çıkınca kaçıo uf
bu arada sen detoks yaptın mı bir günlük mü iki günlük mü yapacaksın

ayyy bu biraz kötü olmuş
inşallah yarına toplarsın canım yaaaaa

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben 170 boyunda 76 .800 gr bi arkadasınızım:) inşallah hazirana kadar bu kilolardan kurtulup 60 olmak istiyorum.. her gün buraya yazmaya çalışacağım daha önce çok denedim ama başaramadım çabuk tükeniyorum
bana destek olun ltfn teşekkürlerr

Hı bende seni bekliodum
her cuma kilo bildirimini gizem arkadaşımıza özelden yazıoruz o da liste yapıp kim kaç kilo vermiş kaç kilo olmuş yazıo biz de ona bakıp bakıp şevklenioruz

kalori hesaplamalarını da google dan kalori sepetim veya kilo takibi sitelerinden bakabilirsin
başlangıç için 1400 kaloriye ne dersin spor yapıo musun???

selam kızlar, herkes güzel beslenmiş bugun ben de baskulume pil aldım. Akşam dışarıda eczanede tartıldım, eve geldim bi de kendi baskulumde tartıldım aynı şartlarda. 1 kilo degil 1,5 kilo eksik tartıyormus O zaman benim kilolara yarım kilo daha eklemek gerekecek, çünkü ben 1 kilo eksik diye biliyordum Neyse önemli olan görünüş. Gerçi bana başta karın ve basen olmak üzere bayaa fazlalığım varmış gibi geliyor, hele de etrafta manken gibi salınan hatunları görünce

Neyse bugunku menumü de yazayım
Sabah: Limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta(80)
1dilim kepek ekmegi(50)
1/2 domates(8)
maydanoz(2)
Adaçayı

Ara: 1 elma(60)

Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası(100)
1 parça somon(180)
Salata(50)

Ara. Adaçayı
Ara: 1 küçük portakal(50)
Ara: 200ml ayran(75)

Akşam : Domates çorbası(100), salata(50)
Ara: 1 elma(50), 1 mandalina(50)

Toplam: 905 kalori

hanoicim hiç kalorin eksik demicem süper gözüküo tebrikler

çok fazla canım ben sabırsız bi insanımm 1000 olsun bizim olsun:) 1 saatte yürüyüş

hayatım sürekli düşük kalorili beslenmeyim haftada 1-2 gün kalori miktarını SAĞLIKLI bi şekilde 1500 lere çekersen sorun olmaz bence

okula gidince kendimi tutuyorum ama evde olunca midem doymak bilmiyo canım
evet canım öle kalorili onlar

haha aynennn

üzülme canım yarın yaparsın artık

miktarlarını doğru hesaplattıysan çok güzel bence

kalorine dikkat edersen sporsuz da gidebilir bence ama 1-1,5 kadar gideceğini sanmıyorum sen sporunu ihmal etme hem sporu kilo vermek için değil sağlıklı olmak için yap

çok güzelll

bu da benim listem kızlar:

kahvaltı7.30)
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
şekersiz çay

ara(12.00)
[5] Nescafe 3'ü Birarada 1 PAKET 78.00

öğlen13.00)
[6] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173.00
[7] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[8] Domates 1 ADET 14.00
okulda tost yedim yani :)

ara(16.00)
[9] Elma 1 ADET 60.00

ara(19.30)
[10] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66

akşam(20.30)
[11] Knorr Çabuk Çorba (Mercimek) 1 ADET 80.00

Toplam : 741.66kal.

bugünü böyle kapadım kızlar saatleri biraz dengesiz oldu ama çok düzensiz bi gün geçirdim

çok fazla canım ben sabırsız bi insanımm 1000 olsun bizim olsun:) 1 saatte yürüyüş

yürüyüş çok güsel kalorin de sağlıklı olsun die 1400 demiştim hiç olmadı bu hafta 1300 yap diğer hafta 1000lerde ol ani şok etkisi olmasın alışarak ilerle bence

kizlar bugun disardaydim butun gun misafirlikteydik sabahtan aksama kadar cok kotu beslendim iste menum

sabah:
Patlıcan Musakka 0.4 PORSİYON 80.40
[2] Mantar Sote 0.4 PORSİYON 39.20
[3] yumurta 0.5 adet 40.00
[5] Popkek Kakaolu 35 GRAM 163.80
Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00

ogle:
[6] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332.00
[7] Ekmek 1 DİLİM 65.00

Aksam:
[8] Lahmacun 1.5 ADET 375.00
[9] Profiterol 0.5 PORSİYON 195.00
[11] Tulumba Tatlısı 4 ADET 180.00
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00

Toplam:1545kal

Ara ogunde hic yapamadim misafirlikte olunca

enee profiterol çok severim kendisiniii
kıs keşkem akşam yediklerini öğlen yeseymişin

selam kızlar
bugünkü aldığım kalori 1118
yaptğım spor 550 kalori..
ve dışarda uzun uzun alışveriş...
bendee çok şişim regli olacağım 3 gün sonra bakalım vermiş görünecekmiyim :26:

Nightcim inanmıyacaksın ama 2 gündür 650 gramlık light yoğurt bitiriyorum..
canım tatlı çektiğinde de yoğurdun içine 2 tane sakarin koyuyorum tatlanmış oluyor..
böylece tatlı isteğimide gidermiş oluyorum...
teşekkür ederim yoğurt alışkanlığı yaptırdığın için

Son düzenleme:

yürüyüş çok güsel kalorin de sağlıklı olsun die 1400 demiştim hiç olmadı bu hafta 1300 yap diğer hafta 1000lerde ol ani şok etkisi olmasın alışarak ilerle bence

tamam canım bakalım yarından itibaren ne olacak ben başlangıç kilomu bildirdim burdan zaten bi hafta sonra vermiş olarak yazarım inşallah..çabuk çabuk verelim birtsin yaa bunaldım bu darlık hissindennn

tamam canım bakalım yarından itibaren ne olacak ben başlangıç kilomu bildirdim burdan zaten bi hafta sonra vermiş olarak yazarım inşallah..çabuk çabuk verelim birtsin yaa bunaldım bu darlık hissindennn

Tamam tatlım yarın ilk gün şimdiden başarılar diliyorum etkisi olacak yaza inş incecik gircez topikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…