VE BUGÜNKÜ MENÜM:
KAHVALTI:
*2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 çeri domates ve 1 marul yaprağı ile yapılmış yağsız tost=250 cal
*Nescafe(sütlü-şekerli)=74 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 tatlı bisküvi+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 çeri domates ve 1 marul yaprağı ile yapılmış yağsız tost=250 cal
*Çay(2 şekerli = 30 cal
ARA ÖĞÜN:
*10 adet fındık+1 havuç= 100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*5 kaşık ıspanak=40 cal
*5 kaşık yoğurt=100 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
TOPLAM=1094 cal(Bunun üzerine de yatmadan içilecek 3 çayıma giren 3.2=6=90 cal da eklenir)
***Kızlar inşallah yarın kilo vermiş oluruz az da olsa.Ben bu hafta sporumu ihmal ettim biraz,kaygı içindeyim
afiyet olsun tatlım az kalori almıyormusun
benimde kendimden pek umudum yok:26: bu hafta 100 gram eksik çıksam göbel atcam o kadar yani
Maşallah canım,tebrik ederim
Maşallah canım,tebrik ederim
Bugün 76.9 kg oldum.
Çok mutluyum
Yavaş yavaş gidiyor ama duraklama olmadığı için seviniyorum :)
ah bi de ben seninkini bulabilseydimm canımmmkörüm hafiften zaten ben ya bazen dolabımda aradığm şeyleri bulamam annem glir direk görür evet tartıldım ama sürpriz olsunn cumaya kadar söylemiyimmm
pes etmek yok sağlıklı beslenipp kiloları atıyoruzz tabi o arada hasta olmamaya çalışıyoruzz okito pokitooo ? :82:
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)
bu karışımla çok kişi kilo vermiş arkadaşlar neredeyse bütün sayfaları okudum bulunduğu topiğin uygulayanlar hep memnun hem kış çayı hem zayıflama süper bir tarif bence zaten hep yaptığım bişey bir kaç eklemeyle zayıflama çayı olmuş yarın ki detoksumdan sonra bu çay geliyor
günaydın kızlar,
harika gidiyor herkes. listeleri geçmişi okudum.inşallah yarın güzel sonuçlar alırız.
bnnu, independent, nightwinglover çok saolun desteğiniz için. hepiniz çok saolun arkadaşlar. ben bugün çok daha iyiyim. 1500 kalorilik bir şey uygulayacağım. inşallah yarın kötü sonuçlar almam. alsam da düzelticem gerçi, koydum kafaya :)
Herkese merhaba hanımlar :)
Kısa bir süre için diyet değişikliği yapmak istiyorum.
Tekrar protein diyetina başlayacağım cumartesi gününden itibaren.
Bir gözüm de burada olacak...
Hadi hayırlısı olsun!
kızlar selam
ya aklıma bısey takıldı da ben yaklasık 1000 kalorilik bı dıyet yapıyorum ve bır ayda 3 kılo verdım.
ama bı yerde okudum dıyor kı vucut bı sure sonra bu kalorıye alısıyomus ve onu normal kabul ettıgı ııcın de kesınlıkle gram veremıyomussun
tamam da oyleyse ben kac kalorılık dıyet yaparsam yapayım vucut bı sure sonra alısacak????
pekı sız hıc boyle bı durum yasadınız mı? bu kılonun takılma suresı yanı vucudun dusuk kalorıye alısma suresı sızce ne kadardır?? cunku ben 2 ay daha yapıcam 6 kılom kaldı asagı yukarı.
vee son sorummm boyle bı durum yasarsanız naparsınız????
sımdıden ugrasıp cevap verenlere cok tesekkur edıyorum gercekten aklıma takılıyo cunkı..
detoks yapmayı denesen :S:S ben boyle durumlrda şok dıyet yapıyordum yada detoks...
okula gidince kendimi tutuyorum ama evde olunca midem doymak bilmiyo canım
evet canım öle kalorili onlar
1 kilo eksik çıkarız inşallah dicem de çok zor benim için canım inşallah sen öle olursun
çok merak ediyorum kaç kilo fark etcek acaba ayran detoksu:26:
selam kızlar yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz 1983 canım sen nasılsın iyisin inşallah biraz daha, geçmişi çok okuyamadım hızlı hızlı geçtim bugün habersiz misafirlerim vardı tamda benim detoks günümvalla o onu çağırmış diğeri başkasını tek benim haberim yok sabah ne güzel başlamıştım detosuma 9.30 kahvaltımı yaptım 12 gibi ayran çorbamı içtim anommmmm ardından gelen gelene başı çeken kaynanam :18: kilo vermemide istemiyor diyet yaptığımı bilmiyor o yüzden detokstan hiç bahsedemedim misafirler varken kek börek yaptım oturduk yedik çorbamıda dolabın ücra bir yerlerine akladım yarın devam artık bugün öğleye kadar yarın sonuçlanır inşallah epak canım senin nasıl gidiyor detks... :85: şimdide eşim gelicek yemek hazırlamam lazım sonrada arkadaş toplantımız var oraya gidicem hazırlanmam lazım oyyyyyyy bugün çocuk kavgasından stres içinde kaldım omuzlarım uyuşmuş şimdi farkına vardım oysa güzel bir detoks günü hayal etmiştim .................
arkadaşlar merhaba ben 170 boyunda 76 .800 gr bi arkadasınızım:) inşallah hazirana kadar bu kilolardan kurtulup 60 olmak istiyorum.. her gün buraya yazmaya çalışacağım daha önce çok denedim ama başaramadım çabuk tükeniyorum
bana destek olun ltfn teşekkürlerr
Hı bende seni bekliodum
her cuma kilo bildirimini gizem arkadaşımıza özelden yazıoruz o da liste yapıp kim kaç kilo vermiş kaç kilo olmuş yazıo biz de ona bakıp bakıp şevklenioruz
kalori hesaplamalarını da google dan kalori sepetim veya kilo takibi sitelerinden bakabilirsin
başlangıç için 1400 kaloriye ne dersin spor yapıo musun???
kızlar selam
ya aklıma bısey takıldı da ben yaklasık 1000 kalorilik bı dıyet yapıyorum ve bır ayda 3 kılo verdım.
ama bı yerde okudum dıyor kı vucut bı sure sonra bu kalorıye alısıyomus ve onu normal kabul ettıgı ııcın de kesınlıkle gram veremıyomussun
tamam da oyleyse ben kac kalorılık dıyet yaparsam yapayım vucut bı sure sonra alısacak????
pekı sız hıc boyle bı durum yasadınız mı? bu kılonun takılma suresı yanı vucudun dusuk kalorıye alısma suresı sızce ne kadardır?? cunku ben 2 ay daha yapıcam 6 kılom kaldı asagı yukarı.
vee son sorummm boyle bı durum yasarsanız naparsınız????
sımdıden ugrasıp cevap verenlere cok tesekkur edıyorum gercekten aklıma takılıyo cunkı..
okula gidince kendimi tutuyorum ama evde olunca midem doymak bilmiyo canım
evet canım öle kalorili onlar
selam kızlar yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz 1983 canım sen nasılsın iyisin inşallah biraz daha, geçmişi çok okuyamadım hızlı hızlı geçtim bugün habersiz misafirlerim vardı tamda benim detoks günümvalla o onu çağırmış diğeri başkasını tek benim haberim yok sabah ne güzel başlamıştım detosuma 9.30 kahvaltımı yaptım 12 gibi ayran çorbamı içtim anommmmm ardından gelen gelene başı çeken kaynanam :18: kilo vermemide istemiyor diyet yaptığımı bilmiyor o yüzden detokstan hiç bahsedemedim misafirler varken kek börek yaptım oturduk yedik çorbamıda dolabın ücra bir yerlerine akladım yarın devam artık bugün öğleye kadar yarın sonuçlanır inşallah epak canım senin nasıl gidiyor detks... :85: şimdide eşim gelicek yemek hazırlamam lazım sonrada arkadaş toplantımız var oraya gidicem hazırlanmam lazım oyyyyyyy bugün çocuk kavgasından stres içinde kaldım omuzlarım uyuşmuş şimdi farkına vardım oysa güzel bir detoks günü hayal etmiştim .................
Herkese merhaba kızlar işte bugünkü yediklerimin listesi
tost - kaşarlı 1 ad. 250 cal.
pekmez (üzüm) 10 gr. 29 cal.
nutella 10 gr. 53 cal.
ekmek - beyaz 0.5 dilim 45 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 100 gr. 47 cal.
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
sade kek - (ev yapımı) 1 dilim 215 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
TOPLAM:1314 kızlar bugünü iyi kapattım galiba)
VE BUGÜNKÜ MENÜM:
KAHVALTI:
*Nescafe(sütlü-şekerli)=74 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 tatlı bisküvi+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Çay(2 şekerli = 30 cal
ARA ÖĞÜN:
*10 adet fındık+1 havuç= 100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*5 kaşık ıspanak=40 cal
*5 kaşık yoğurt=100 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
TOPLAM=1094 cal(Bunun üzerine de yatmadan içilecek 3 çayıma giren 3.2=6=90 cal da eklenir)
***Kızlar inşallah yarın kilo vermiş oluruz az da olsa.Ben bu hafta sporumu ihmal ettim biraz,kaygı içindeyim
selam kızlar, herkes güzel beslenmişbugun ben de baskulume pil aldım. Akşam dışarıda eczanede tartıldım, eve geldim bi de kendi baskulumde tartıldım aynı şartlarda. 1 kilo degil 1,5 kilo eksik tartıyormus O zaman benim kilolara yarım kilo daha eklemek gerekecek, çünkü ben 1 kilo eksik diye biliyordum Neyse önemli olan görünüş. Gerçi bana başta karın ve basen olmak üzere bayaa fazlalığım varmış gibi geliyor, hele de etrafta manken gibi salınan hatunları görünce
Neyse bugunku menumü de yazayım
Sabah: Limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta(80)
1dilim kepek ekmegi(50)
1/2 domates(8)
maydanoz(2)
Adaçayı
Ara: 1 elma(60)
Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası(100)
1 parça somon(180)
Salata(50)
Ara. Adaçayı
Ara: 1 küçük portakal(50)
Ara: 200ml ayran(75)
Akşam : Domates çorbası(100), salata(50)
Ara: 1 elma(50), 1 mandalina(50)
Toplam: 905 kalori
çok fazla canım ben sabırsız bi insanımm 1000 olsun bizim olsun:) 1 saatte yürüyüş
kizlar bugun disardaydim butun gun misafirlikteydik sabahtan aksama kadar cok kotu beslendimiste menum
sabah:
Patlıcan Musakka 0.4 PORSİYON 80.40
[2] Mantar Sote 0.4 PORSİYON 39.20
[3] yumurta 0.5 adet 40.00
[5] Popkek Kakaolu 35 GRAM 163.80
Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
ogle:
[6] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332.00
[7] Ekmek 1 DİLİM 65.00
Aksam:
[8] Lahmacun 1.5 ADET 375.00
[9] Profiterol 0.5 PORSİYON 195.00
[11] Tulumba Tatlısı 4 ADET 180.00
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
Toplam:1545kal
Ara ogunde hic yapamadim misafirlikte olunca
yürüyüş çok güsel kalorin de sağlıklı olsun die 1400 demiştim hiç olmadı bu hafta 1300 yap diğer hafta 1000lerde ol ani şok etkisi olmasın alışarak ilerle bence
tamam canım bakalım yarından itibaren ne olacak ben başlangıç kilomu bildirdim burdan zaten bi hafta sonra vermiş olarak yazarım inşallah..çabuk çabuk verelim birtsin yaa bunaldım bu darlık hissindennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?