Bu hafta 900 gr vermişim hanımlar
günaydın hanımlaarrr....
akşamları giremediğim için sabahları ilk önce geçmişi okuyorum:)))
biliyorsunuz ben ayran detoksu yaptım dün ve bugünde yapmaya karar verdim :)))) gayet güzel gitti hiç acıkmıyorsunuz ve sıkılmadım ben çümkü o çorbayı cok severım..
gecen hafta 72,5 idim sabah tartıldım 71 çıktım 1,5 kg vermişim:)))
bu hafta salı günü feci şekilde bozmuıştuım diyeti ama toparladım .. haftada 3 4 günde spor yapıyorum ya yürüyorum yada evde kulalıklıgı takıpp spor yapıyorum :)))
bu arada bvirde regli haftam onun şişkinliğide var sanırım...
kızlar biraz moralim bozuk geçen hafta tartılmamıştım kötü geçti diye bu haftayı sabırsızlıkla tartılmayı bekliyordum ama sonuç yine kötü.. 62.5 sadece yarım kilo verebilmişim. ama kendimi hafifden incelmiş hissediyorum. bir de tartıda iyi çıksaydı..
eveeeeet arkadaşlar hiç sanmıyordum bu kadar vereceğimi
18/02/2011 56.7
25/02/2011 56.3
fark 400 gram:118::118:
bence hiç moraliniz bozma senin zaten cok fazlan yokk oyuzden yavas yavas vermende cok normal ... yarım kg gayet ıyı... ıstersen sende ayran corbası iç 1 gün detoks nıyetıne...
bengi baksana canım ben 400 gram veridm diye nasıl seviniyom gel bana katıl sevinelim:118:
ama 2 haftada yarım kilo çok az.ayran detoksunu belki deneyebilirim gelecek hafta..teşekkür ederim desteğin için
evt bu da olumlu bir bakış ama biraz tarıda oynama görsem. benim tartı digital değil.. çok fazlamı kalori alıyorum. 1300 civarı alıyordum. sanırım bundan sonra 1100-1200 deneyeceğim sporlada düşürmeye çalışmayacağım spor extra olsun..
senin için sevindim. tebrik ederim...
bende 40 gün oldu rejime başlayalı yaklaşık 7 kilo verdim ama çikolata aburcubur tatlı , patates kızartması ve pilavı tamamen terk ettim gibi bişi oldumişte arada kaçamaklarım oldu pasta gibi ama bana kalırsa 5 madlen çikolatanın kalorisi ince bir dilim pastanınkinden daha çok :26:
1 parça peynirli su böreği yerine;
1 kilo salatalık, yarım kilo semizotu, 250 gram yoğurt veya 2 kilo karpuz.
1 çizburger yerine;
1 koçan mısır (haşlanmış veya közde), 1 orta boy patates (haşlanmış veya közde), 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu.
1 lahmacun yerine;
1 muz, 1 elma, 10 fındık, 1 çay kaşığı bal
1.5 porsiyon İskender Kebap yerine;
Yarım kilo muz, yarım kilo elma, yarım kilo üzüm, 3 kivi.
1 tabak pirinç pilavı yerine;
3 adet kestane, 1 dilim üzümlü kek, 2 top dondurma.
eyvah eyvah o zamanbır muddet sonra sıkılıosun rejımden ya...aman wallahı pes edıcem yeter dıcem o zaman da yazık olcak bunca emege...
bnce pes etme, yorulmak yok yola devamm:)))) yavas yavas ve ama saglıklı verr kılolarını... Bende dıyet yapalı 1 ay oldu 4.5 kg verdım toplamda.. Arada alkolde alıyorum cmtesılerı ozellıkle kacamakta yapıyorum ama dengelıyorumm dıger gunlerle..
bnce pes etme, yorulmak yok yola devamm:)))) yavas yavas ve ama saglıklı verr kılolarını... Bende dıyet yapalı 1 ay oldu 4.5 kg verdım toplamda.. Arada alkolde alıyorum cmtesılerı ozellıkle kacamakta yapıyorum ama dengelıyorumm dıger gunlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?