- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
Arkadşalar lütfne cvp verin 3 adet köfte yedim kaç kalori toplam eder..yağda kızartılmış
selam kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum bravo
bende kilo bildiriminde bulunayım 55.8:82:
arkadaşlar gizem yine yok ortalarda sanırım isterseniz kilo bildiriminizi bana özelden atın bu haftalık bu görevi üstlenebilirim ...
serapcım ben 4 martta 95, 11 mart yani bugün 94üm :) çok teşekkürler şimdiden :)
1983
4 Şubat = 100
11 Şubat 97.8
18 Şubat = 95
25 Şubat = 96
4 Mart = 95
11 mart = 94
serapcım ben 4 martta 95, 11 mart yani bugün 94üm :) çok teşekkürler şimdiden :)
1983
4 Şubat = 100
11 Şubat 97.8
18 Şubat = 95
25 Şubat = 96
4 Mart = 95
11 mart = 94
tebrkler canım harıka gıdıyorsun masallahhh
1 ayda 6 kilo super bencede
selam kızlar bugünkü memnüm
sabah:
peynir:70
yumurta:100
ekmek:70
domates-salatalık:20
çay:0
ara:
her zamanki gibi yeşil elma:55napim çok seviyom
öğle:
patates yemeği:200
yoğurt:68
domates,salatalık,yeşil biber,roka falan filan:40
ara:
yeşil çay:0
kivi:46
akşam:
kuru fasulye:336
TOPLAM:1073
NOTLAR:
-peynir olarak iran peyniri yiyoruz deve sütünden yapılıyomuş beyaz peynire çok benziyor ama daha lezzetli ve nasıl deyim biraz daha kremsi ve dağılmıyor:44:bu daha mı yağlı oluyo acaba?kaç kalori hiç bilmiyorum ve sallıyorum onu
-öğle yediğim patatesin ismini bilmiyorummusakka desem değil çünkü kıymasız:44:haşlanmış patatesi ezip az yağda kavrulmuş soğan ve salçayla karıştırıp üstüne baharat ve maydanoz attım bizim orda bunu sıkma yaparlar mersinli arkadaşım kesin biliyodur.bunun adını bilen varmı aranızda?200 kalori hesap doğrumu sizce?
-akşamki yemeğin yanında pilav yemicemnasıl olacak hiç bilmiyom
selam kızlar bugünkü memnüm
sabah:
peynir:70
yumurta:100
ekmek:70
domates-salatalık:20
çay:0
ara:
her zamanki gibi yeşil elma:55napim çok seviyom
öğle:
patates yemeği:200
domates,salatalık,yeşil biber,roka falan filan:40
ara:
yeşil çay:0
kivi:46
akşam:
kuru fasulye:336
TOPLAM:1073
NOTLAR:
-peynir olarak iran peyniri yiyoruz deve sütünden yapılıyomuş beyaz peynire çok benziyor ama daha lezzetli ve nasıl deyim biraz daha kremsi ve dağılmıyor:44:bu daha mı yağlı oluyo acaba?kaç kalori hiç bilmiyorum ve sallıyorum onu
-öğle yediğim patatesin ismini bilmiyorummusakka desem değil çünkü kıymasız:44:haşlanmış patatesi ezip az yağda kavrulmuş soğan ve salçayla karıştırıp üstüne baharat ve maydanoz attım bizim orda bunu sıkma yaparlar mersinli arkadaşım kesin biliyodur.bunun adını bilen varmı aranızda?200 kalori hesap doğrumu sizce?
-akşamki yemeğin yanında pilav yemicemnasıl olacak hiç bilmiyom
çok sağol canım. biraz yavaş ama idare eder. yarından itibaren daha düzenli olacağım inşallah. kilom fazla olduğu için bundan daha fazla vermem lazım ama bu ara sıkıntıdan pek dikkat edemiyorum.
bence gayet guselll 6 kg super hattaa :)))
canım yemeğin adı patates kavurması ya da patates mıhlamadır. onun bir porsiyonu da 260 kkalmış. bu arada akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı pilav yiyebilirsin canım. 130 kalori anca eder. listen kaldırabilir bunu.
teşekkür ederim canım yabende 200 demiştim eksik söylemişim 60 kalori keseden yedik desene içindeki malzemeleri hesaplayarak 200 civarı tutar sanmıştım akşam kendimi spora hazır hissedersem pilav yerim yoksa yoğurtla idare edecem artık
bence gayet guselll 6 kg super hattaa :)))
deve sutunden peynırı ılk defa duydummm :26:
patatesı bızde oyle yaparızz acılı bol salcalı ve soganlı super bısey oluyor :)))) bbence onu haslanmıs patatesın kl gore hesaplıyabılırsınn.... bızımkılerde kurufasulye yapalım dıyorrr ben ızın vermıyorum bır sure daha yokkkk :))))
canım mıhlamanınki 260 kkal. ama mıhlamaya yumurta da kırıyorlar öyle sebzeli kavurduktan sonra. yumartayı çıkarırsan senin hesabın yani 200 kkal doğrudur bence.
ah çok sevindim tatlım 200 ü geçmesinbu arada 6 kilo senmi verdin canım süpersin darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?