Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
bugün yediklerim
Sabah
3 dilim kızarmış kepek ekmek
40 gr lor
Ara
Haşlanmış yumurta
Öğle
Kepekli tost
Yarım porsiyon tavuk suyuna şehriye çorbası
Ara
50 gr leblebi
Akşam
1 ızgara köfte
Mısırlı salata
Yarım yemek kaşığı nar ekşisi
3 mandalina
100 gr tam yağlı yoğurt
50 gr leblebi

kalori sepeti 12 sinde açılacakmış kalorilerini tam olarak bilmiyorum umarım abartmamışımdır

1000 in üstü gibi görünüyor bana ama abartıcak kadar değil rahat ol =) nerden öğrendin 12 sinde açılacağını tatlım?

qiz3mm -

kızlar nasılsınız yahu.. ne zamndır geleemiyorum kusura bakmayın .......

hoşgeldin canımmmm nerelerdesin özlettin listemiz bile olmadı geçen cuma :97: yarın bizi yalnız bırakma

kızlar geçmişi pek okuyamadım oğlum biraz rahatsız dı okulada gitmedi yedi bitirdi beni ....arada baktım ama pek takip edemedim faydalı yzılarınız var inşallah zaman bulup yarın okumak istiyorum

benimde tahminim 900-1000 fazladeğil güzel bir menü.. kalorilerinizi kilo takibi sitesinden hesaplayabilirsiniz hem orası bana daha iyi geliyor kahvaltı ara akşam hepsinin ayrı seçeneği var

benimde tahminim 900-1000 fazladeğil güzel bir menü.. kalorilerinizi kilo takibi sitesinden hesaplayabilirsiniz hem orası bana daha iyi geliyor kahvaltı ara akşam hepsinin ayrı seçeneği var

ben netbook tn giriyorum canım çok yavaşlatıyor ve takılıyor bende o yüzden hesaplatamadım :S

ben netbook tn giriyorum canım çok yavaşlatıyor ve takılıyor bende o yüzden hesaplatamadım :S

KAHVALTI
ekmek - beyaz 3 dilim 270 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
beyaz peynir (yağlı) 40 gr. 110 cal.
domates 0.5 ad. 7 cal.
salatalık 0.25 ad. 2 cal.

2. ARA ÖĞÜN
simit 1 ad. 280 cal.
coca cola zero 1 kutu 1 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.

1165 cal.

KAHVALTI
ekmek - kepekli kızarmış 3 dilim 180 cal.
lor (yağsız ve tuzsuz) 40 gr. 34 cal.

1. ARA ÖĞÜN
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
tavuk suyuna şehriye çorbası 0.5 por. 100 cal.
tost - kaşarlı ve kepek ekmekli 1 ad. 222 cal.

2. ARA ÖĞÜN
leblebi 50 gr. 180 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
ızgara köfte 1 ad. 65 cal.
göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.
nar ekşisi 8 gr. 5 cal.
mandalina 3 ad. 150 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
leblebi 50 gr. 180 cal.

1470 cal.

görünüşte 1000 i aşmaz demiştim ama sanki biraz şişirmeler var o kepekli tost mesela evde yaptıysan yağını az koymuşsundur yada hiç koymamışsındır kalorisi muhtemelen daha az ve salata o kadar kalori olur mu ?? ve açıkçası leblebinin kalorisinin böyle olduunu tahmin bile edemezdim

çok teşekkür ederim canımm =)

canım bu arada şunu paylaşıyım kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisi aynı çünkü kızarırken yağı ya da kh ı azalmazmış ağırlık olarak azalırmış sadece o da suyundan mıymış neymiş ve de evet salata mısırlı olduğu için o kadar olabilir mısır kh deposu bi nevi... ve de son olarak 1 avuç leblebi=1 dilim ekmekmiş şimdi baktım bnce gün içinde bilmediğimiz hiçbişi yememliyiz buradan çıkan sonuç

kızlar bu menüyü uyguladıysanız tebrik ederim sizi
ben hep kalori yöntemiyle 23 kilo verdim 6 ayda

haklısın tatlım ayy oğluma bir kase koymuştum yesin diye cır cır olduda biraz bende yiyecektim sonra işten güçten oturamadım 3-5 tane attım ağzıma iyi ki daha fazla yememişim bilmeden :26:

off yaa biliyordum çok abartığımı
evet canım tosta hiç yağ yok ve salatada da yok
tabi köfteyi de unutmamak lazım o ne öyle iyi ki bitane yemişim
leblebiyi hiç sorma bende bilmiyordum zaten leblebi çok sevmem tok tutsun diye yemiştim bidaha yemem

kızlar bu menüyü uyguladıysanız tebrik ederim sizi
ben hep kalori yöntemiyle 23 kilo verdim 6 ayda

kendi menümüzü kendimiz yapıyoruz gün içinde yediklerimizi yazıyoruz ..yazılı menüleri uygulamıyoruz yani o yüzden bizzat uygulanmış menüler
tebrik ederim sizi 6 ayda 23 kilo çok iyi duraklama döneminiz falan oldumu olduysa ne kadar sürdü merak ettim :26:

yok canım yok abartmamışsında ben şaşırdım :)) iyi o halde yağlarıda çıkarırsak 100 cal de oradan düş leblebinin bir avuç kadarı 1 ekmeğe eşitmiş yaaa ona göre tercih yap ister ekmek ister leblebi

haklısın tatlım ayy oğluma bir kase koymuştum yesin diye cır cır olduda biraz bende yiyecektim sonra işten güçten oturamadım 3-5 tane attım ağzıma iyi ki daha fazla yememişim bilmeden :26:

iyiki yememişsin cnm bencede bundan sonra daha da dikkat o halde ben zaten kuruyemiş pek sevmem aslında severimde leblebi çekrdek fln değil fındık fıstık severim onlarıda yersem başıma 2000 kcal altı bi liste çıkmaz zaten o yüzden yemiyorum

leblebiyle ekmeği değiştirmeye VAR MISIN YOK MUSUN?..... gece gece soğuk espriler yapasım tuttu

yokummmm ! :18: ama neye yokum ikisinede yokumm uyumaya varım hadi iyi geceler :82:

Maşallah sana,darısı başımıza.Bu hafta 900 gr verdim

günaydın kızlarrrrrr...

çok keyiffliyimm çoookk sonunda 6 lı rakamaları görmeye başladımmm geçen hafta ve dan aönceki hafta 71 kılo ıdım bu sah 69,5 çıktımmmm aman bir sevindimmm göbek atmaya başladım filan o derecee .... bu kılo vermek benı daha cok motuve edıyorrr ve ozellıkle burda olmakkk ıyıkı gelmısım ıyıkı burdayımmm, iyiki varsınız kızlarr ..:))))))

2 gün detoks yaptım fakat dun aksam corbamı ıcmedım babacıgım cok sevrım dıye ıstavrıt almıs ve ben onu az yagda mısır unlu tavada yaptımm bıde biraz salata yagsız ve ekmek yok tabı yedımm .. cok korktum sabah kılo almıs olurmuyum dıyee amaa mutlu soonn :)))))))

akşam yazılanalrı okudumda bende beyaz leblebı yerdım araalrda acıkıncaa artık yemıycem ne kadar cok kl varmıs.. kalorısepetınde bı avuc leblebıye 20 fılan dıyorsuu ee tabı avuctan avuca degsııyor demekkı :)))))

epakçım tebrik ederim tatlımbende de aynı şey olmuştu geçen gün 20 yaprak sarması yedim üstüne yoğurt salata derken akşam çok abarttım sanmıştım sabah kalkıp tartıldığımda 300 gr vermiştimaslında biz gözümüzde büyütüyoruz yediklerimizi sanırım canım:44:çokta sıkmamak lazım bence.1200 vereceğimize 1000 verelim ama temelli gitsin bir daha gelmesin hemde bizi sıkmasın bu diyet işi.zaten byle yapmazsak yaşam tarzı haline getiremeyiz bence bir yerde mutlaka kopar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…