- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
alemsin kiz nasilda anlatmi$sincnm yaa çok az kalori almışsın.dikkat et haslanma sakın.koşu bence sadece bacaklara etkisi oluyor.benimde göbeğim çok bacaklarım çok ince bir görsen patatese iki kürdan saplamışsın gibi duruyoo
alemsin kiz nasilda anlatmi$sinbende kendimi hep $öyle anlatirim, bir balik etli kizin pantolonunun arkasina basketbol topu koymu$sun veee leyya88 olmu$
sabahki ögledeki yediklerimden sonra,
ara : bir fincan sütlü kahve ve jelibon 100
ak$am :
biraz peynirli biraz kiymali makarna 150
2 çatal az yagli bamya : 40
biraz yagsiz gözleme 100
bir parça izgara tavuk 50
ara :
kestane 150
bisküvi 100
toplam : 910 kal
kizlar ölçülerinizide yazsaniz, merak ettim benim kadar orantisiz biri varmi diye, ben birazdan ölçüp yazacagimmmm
evet kizlar az önce ölçülerimi ölçtümm
gögüs : 83 (memnunum)
bel : 69 (idare eder)
kalça : 95 (ah ah )
popo : 107 (utanarak yaziyorum)
görüyosunuz dimi yaa ben aglamayimda kim aglasin
Günaydın kızlar ben temkinli davrandım ve sabah tartıldım ve 64.1'i gördümsüperdi inşallah devam edecek bugün birde yürüyüşe başlıyorum hadi hayırlısı
sabah menüm 2 dilim kepekli ekmekle sucuklu tost:120+90:210
3 dilim domates:10
toplam 220kl
hadi güzel bir gün geçirelim
canım bu detoks için teşekkür ederim ilk günden 800 gr gitmiş. ayyyy çok mutlu oldumavcun büyüklüğünde 2 parça et yazıyor cnm...
ben öğlen tavuk akşam köfte yedim.. sen yer değiştirebilirsin, sabah akşam tavuk ya da köfte de yiyebilirsin, bunların yerine parça et de yiyebilirsin..
ben öğlen haşlanmış bir tavuk göğsünün 2/3 ünü yemişimdir..
akşam da kıymayı biraz tuz ile yuğurup teflonda hiç yağ koymadan pişirdim.. avcumun tamamını kaplayacak ama ince 2 köfte kadar yedim cnm..
yağ ve karbonhidrat olmadığı sürece saf protein olunca azcık fazla da olsa sorun olmaz rahat ol..
canım bende sen gibiydim başladığımda166 69 kilo.2 ay kadar kendi kendime diyet yaptım 67 lere düştüm.yaklaşık 1 aydırda bu guruba takılıyorum.şimdi 65.4 falan geliyorum. umarım hepberaber istediğimiz kilolara geliriz.slm kızlar benide aranıza alın protein ağırlıklı beslenicem hedefim 1000 kaloriyi geçmemek,1.65 boy 69 kiloyum.........................
Günaydın kızlar ben temkinli davrandım ve sabah tartıldım ve 64.1'i gördümsüperdi inşallah devam edecek bugün birde yürüyüşe başlıyorum hadi hayırlısı
sabah menüm 2 dilim kepekli ekmekle sucuklu tost:120+90:210
3 dilim domates:10
toplam 220kl
hadi güzel bir gün geçirelim
bugünkü kahvaltım (tabi detoksa uygun olarak)
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130
[3] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
Toplam : 214 kal.
2 gun karbonhıdratlardan uzak kalıyorsun anladıgım kadarıyla...
günaydin kizlar!
epak canim senin boyun uzunmu$, ben ne yapayim boyum 1.62ben gögüslerimden memnunum çünkü zaten onlar normal ama omuzlarim geni$ olmadigi için 83cm oluyor ölçünce :)
ben bugün tartildim, hafta sonu gözleme yedim diye ve spor yapmadim diye, ve tarti nerdeyse her zamanki gibi fazla gösterdi, cuma gününden bu yana 700gr almi$imama fazla takmadim ben cuma günki kiloma inanacagim cuma gününe kadarda tartilmicam daha
bu arada kan tahlili yaptirdim az önce tiroitlerle ilgili, bakacagiz ne çikacak, ama egerki bir sorun çikmazsa kilo veremiyorum diye bahanemde kalmicak ne yapacagimi bilmiyorumm
bu arada kizlar karbonhidrat derken meyvelerdemi karbonhidrat? mesela ben gün boyu 3 tane hurma yiyorum yememelimiyim?
sabah henüz yemedim ama yanima yarim elma aldim kütüphanedeyim nasil yicem bilmiyorum, bir kere issirdim i$tahimda gitti zatenartik suyla idare edicemm buralar biraz bo$alana kadar :)
evet canım hiç karbonhidrat almıyorum.daha önce medusa yapmıştı bu detoksu ben ondan aldım.
SABAH:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130 130
[3] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[4] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[5] yesil cay 1 adet 0 0
ÖĞLEN:
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259 259
[7] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[8] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[9] yesil cay 1 adet 0 0
AKŞAM:
[10] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309 309(SIFIR YAĞ!!!)
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125 125(BU BİR KASE. AMA BEN SIFIR YAĞLA VE PİRİNÇSİZ YAPACAĞIM ONDAN YARIM HESAPLATTIM )
[12] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[13] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[14] yesil cay 1 adet 0 0
Toplam : 1122.9 kal.
bende bı arada karbonhıdrat dıyetı yapmıstımm... 2 hafta kadardı sanırım.. :)
canım ben ekmeksiz 2 hafta geçiremem galibabu 2 günlük bi programmış.peki sen o 2 haftada nekadar kilo verdin?
buarada ara: 100cc yarım yağlı süt
öğle: 1 porsiyon haşlanmış tavuk (didikleyip kekik karabiber ve kırmızı toz biberle tavada terbiyeledim. süper oldu)
2 yaprak marul, taze nane,maydanoz ve 1 dilim domatesle yağsız salata.
kızlar detokslarda şekersiz çay kahve varmı? bilen biri yardımcı olabilirmi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?