Herkese merhaba sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım sonrada aşağıda yazdıklarımı yedim spor yaptığım için özellikle protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum 2 gündürde hiç ekmek yemiyorum içtiğim çorbadan meyvelerden gerekli karbonhidratımı aldığımı düşünüyorum işte bu sabah yediklerim
[1] yumurta 1 adet 80
[2] pınar light süt 1 100 ml 35
[3] Çökelek (lor peyniri) 100 GRAM 81
[4] CEVİZ 1 adet 27
Toplam : 223 kal
leyya cnm üst bölge derken karnınmı var:26:
yok canim karnim fazla yok ama poponun üst bölgesi varya sirtimla birle$en yeri varya orasi yag deposu gibi çok kötü duruyor, ko$u yapiyorum ama o bölgeye etkisi olmuyor maalesef
bugünki menüm:
sabah:
küçük bir ye$il elmanin yarisi 30
krem peynir (%0 yagli) 20
bir ka$ik sütsüz misir gevregi : 15
ara : 2 hurma 30
ögle :(birazdan yicem)
2 dilim ekmek 110
krem peynir 15
toplam 220
ne yapıyorsunuz kızlar ?
öğle menüm.Yeşil fasülye kurusunu kavurduk bir porsiyon:200
1 dilim kepekli ekmek: 60
kırmızı turp:15
şekerciimm yinee açsınnnnn ....doymuyorsun dımı sen bu yemeklerle :)))))
ya canim inanki hiç aç degilim hala öglenki menüm çantamda duruyor hala yemedim vallahi okuldayim üstelik, biraz acikayimda öyle çikarayim dedim sandeviçimi :)
midem çok küçüldü yaa dün bir gözlemeye yakin yedigim için resmen patlayacakmi$ gibi oldummm
ama bu kadar az yıyıpte metobolızmanıı bozmayasınn, hasta fılan olmada...
haklisin canim birazdan yicem, ya birde o kadar spor yaptigimi biliyosun, ama bu hafta sinavlarim oldugu için spora gidemicem, ve bu olay beni korkutuyor, spor yapmadigim için ya kilo alirsamsadece 30dk yürü$ yapcam her gün o kadar
ama tatlım hıc yemezsenn kıloda veremezsın zatenn , bıuraz bısıler yeki metobozlıman calıssın... 30 dk yuruysde ıyıdır canımm...
Selam hanımlar
Nasılsınız, keyifler nasıl, diyetler ? :)
Benim diyet iskender, tatlı vs derken çoktan gitti
2 verip 5 alıyorum, halim kötü
yok canim karnim fazla yok ama poponun üst bölgesi varya sirtimla birle$en yeri varya orasi yag deposu gibi çok kötü duruyor, ko$u yapiyorum ama o bölgeye etkisi olmuyor maalesef
bugünki menüm:
sabah:
küçük bir ye$il elmanin yarisi 30
krem peynir (%0 yagli) 20
bir ka$ik sütsüz misir gevregi : 15
ara : 2 hurma 30
ögle :(birazdan yicem)
2 dilim ekmek 110
krem peynir 15
toplam 220
cnm yaa çok az kalori almışsın.dikkat et haslanma sakın.koşu bence sadece bacaklara etkisi oluyor.benimde göbeğim çok bacaklarım çok ince bir görsen patatese iki kürdan saplamışsın gibi duruyoo
tatlım yeşil fasulye kurusu nasıl bişey ??????
hani yazın yeşil fasulyeleri güneşte kurutuyoruz ya kışın yemek için.İşte onu suda haşalyıp sonra soğanlı salçalı yumurta ile kavuruyoruz biz özellikle yufkanın arasında süper oluyor ama tabi biz öyle yiyemiyoruz
günaydın herkese.busabah yürüyüşümü yaptım ve geçen hafta kilo veremediğim için haftaya detoksla başlayayım dedim.geçenlerde medusanın yaptığı detoks hoşuma gitmişti.şimdiye kadar hiç ekmeksiz gün geçirmedim,1 dilimde olsa her öğünümde muhakkak olur.bakalım ekmeksiz nasıl olacak.
yalnız medusa ben 1 porsiyon tavuk, 1 porsiyon ızgara köfte kaç gram oluyor onu bilemedim, belirtirsen çok sevinirim.
:))))))) sen haslayıp yogurtla oyle yee canım daha saglıkı:))))
ben ılk defa dıydım fasulyenın kurutuldugunu, ben karadenızlıyım bızde fasuyenın tursusu kavurması fılan olur , siz nerdesiniz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?