Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

selam canımm, gayet basarılı olmusss, gitsiinn kılolllarr ınsallahhhh :))))

ne yapıyorsunuz kızlar ?
öğle menüm.Yeşil fasülye kurusunu kavurduk bir porsiyon:200
1 dilim kepekli ekmek: 60
kırmızı turp:15

leyya cnm üst bölge derken karnınmı var:26:

yok canim karnim fazla yok ama poponun üst bölgesi varya sirtimla birle$en yeri varya orasi yag deposu gibi çok kötü duruyor, ko$u yapiyorum ama o bölgeye etkisi olmuyor maalesef

bugünki menüm:
sabah:
küçük bir ye$il elmanin yarisi 30
krem peynir (%0 yagli) 20
bir ka$ik sütsüz misir gevregi : 15
ara : 2 hurma 30
ögle :(birazdan yicem)
2 dilim ekmek 110
krem peynir 15

toplam 220

şekerciimm yinee açsınnnnn ....doymuyorsun dımı sen bu yemeklerle :)))))

şekerciimm yinee açsınnnnn ....doymuyorsun dımı sen bu yemeklerle :)))))

ya canim inanki hiç aç degilim hala öglenki menüm çantamda duruyor hala yemedim vallahi okuldayim üstelik, biraz acikayimda öyle çikarayim dedim sandeviçimi :)
midem çok küçüldü yaa dün bir gözlemeye yakin yedigim için resmen patlayacakmi$ gibi oldummm

ama bu kadar az yıyıpte metobolızmanıı bozmayasınn, hasta fılan olmada...

ama bu kadar az yıyıpte metobolızmanıı bozmayasınn, hasta fılan olmada...

haklisin canim birazdan yicem, ya birde o kadar spor yaptigimi biliyosun, ama bu hafta sinavlarim oldugu için spora gidemicem, ve bu olay beni korkutuyor, spor yapmadigim için ya kilo alirsam sadece 30dk yürü$ yapcam her gün o kadar

haklisin canim birazdan yicem, ya birde o kadar spor yaptigimi biliyosun, ama bu hafta sinavlarim oldugu için spora gidemicem, ve bu olay beni korkutuyor, spor yapmadigim için ya kilo alirsam sadece 30dk yürü$ yapcam her gün o kadar

ama tatlım hıc yemezsenn kıloda veremezsın zatenn , bıuraz bısıler yeki metobozlıman calıssın... 30 dk yuruysde ıyıdır canımm...

Selam hanımlar
Nasılsınız, keyifler nasıl, diyetler ? :)
Benim diyet iskender, tatlı vs derken çoktan gitti
2 verip 5 alıyorum, halim kötü

canım benım nerlerdesın sen yahuu :)))))))

gecen hsonu bende oleydım tatlım ama toparladım, sende toparlanamaya calsı bak yaza cok az kaldı bahar geldıı.... suu kılolarımızdan kurtulalımm...:))))))))

cnm yaa çok az kalori almışsın.dikkat et haslanma sakın.koşu bence sadece bacaklara etkisi oluyor.benimde göbeğim çok bacaklarım çok ince bir görsen patatese iki kürdan saplamışsın gibi duruyoo

cnm yaa çok az kalori almışsın.dikkat et haslanma sakın.koşu bence sadece bacaklara etkisi oluyor.benimde göbeğim çok bacaklarım çok ince bir görsen patatese iki kürdan saplamışsın gibi duruyoo

hahahaha asu cok guldum yaaa nasıl bır benzetmedır bu ahahahahah :)))))))) sende bol bol mekık cek barı gobek herektlerı fılan yap, benımde basen ve popom genıssscee karpuz gibi yuruyus yapıyorum hergun...

tatlım yeşil fasulye kurusu nasıl bişey ??????

hani yazın yeşil fasulyeleri güneşte kurutuyoruz ya kışın yemek için.İşte onu suda haşalyıp sonra soğanlı salçalı yumurta ile kavuruyoruz biz özellikle yufkanın arasında süper oluyor ama tabi biz öyle yiyemiyoruz

:))))))) sen haslayıp yogurtla oyle yee canım daha saglıkı:))))

ben ılk defa dıydım fasulyenın kurutuldugunu, ben karadenızlıyım bızde fasuyenın tursusu kavurması fılan olur , siz nerdesiniz :))))

avcun büyüklüğünde 2 parça et yazıyor cnm...
ben öğlen tavuk akşam köfte yedim.. sen yer değiştirebilirsin, sabah akşam tavuk ya da köfte de yiyebilirsin, bunların yerine parça et de yiyebilirsin..
ben öğlen haşlanmış bir tavuk göğsünün 2/3 ünü yemişimdir..
akşam da kıymayı biraz tuz ile yuğurup teflonda hiç yağ koymadan pişirdim.. avcumun tamamını kaplayacak ama ince 2 köfte kadar yedim cnm..
yağ ve karbonhidrat olmadığı sürece saf protein olunca azcık fazla da olsa sorun olmaz rahat ol..

bu arada bugünkünkü menüm:
[1] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
[2] Beyaz Peynir 100 GRAM 250 250
[3] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36 51.36
[4] Domates 2 ADET 28 28
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[6] Simit 0.25 ADET 68.75 68.75
[7] Kayısı reçeli 3 GRAM 8.61 8.61
[8] biskrem kakao 1 adet 55.68 55.68
[9] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336 336
[10] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[11] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90 90
[12] Muz 1 ADET 100 100
Toplam : 1257.9 kal.

muzu yemedim yemeyi planlıyorum

:))))))) sen haslayıp yogurtla oyle yee canım daha saglıkı:))))

ben ılk defa dıydım fasulyenın kurutuldugunu, ben karadenızlıyım bızde fasuyenın tursusu kavurması fılan olur , siz nerdesiniz :))))

bizde de kurutlur fasulye şöle hafif kavurcan sarımsakla biraz kırmızı biber üstüne de yoğurt ohhhh!!
patlıcan ve biberi karışık doğrayıp kavurur yaparız biz o da böle çok güzel olur..
ben aydınlıyım 09

adet dönemimdeyim gece rüyamda tatlı görüp uyanıyorum ne yapacagım 163cm 66 kiloyum bıde yakında mezuniyet pesınedüğün hazırlıkları var bunun uzerıne bırde ınsulın dırencım var motıvasyonum sıfır kavıtasyon seansı aldım 4 tane faydası olurmu yardım edın kızlaaarr

slm kızlar benide aranıza alın protein ağırlıklı beslenicem hedefim 1000 kaloriyi geçmemek,1.65 boy 69 kiloyum.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…