Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Slm kızlar çok iştahım olmamasına aşağıda yazdıklarımın hepsini yedim neden yedim bende bilmiyoru

[1] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
[2] Çökelek (lor peyniri) 100 GRAM 81
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[5] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[6] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.5 porsiyon 110.5
[7] Süt 0.05 LİTRE 34
[8] yumurta 1 adet 80
[9] Portakal 0.5 ADET 25
[10] Muz 0.5 ADET 50
[11] irmik tatlısı 1 dilim 200
[12] pazı 1 100 gr 33
[13] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[14] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
Toplam : 1100.9 kal.
Akşamda bir meyve ile kapatırım artık

slm kızlar kafanızı karıştırmayın.leblebiyi bir avuç yediğinizde tekrar söylüyorum sadece 20 kalori.ben bir aydır yiyorum.bardakla tabakla ölçülere çok takılmayın.fındık fıstık yemekten daha iyi bence.

peki sizce bu avuç kavramı nasıl
leblebiyi alıyorum avcuma avcumu kapatıyorum avcum kapanıyorsa 1 avuç diyorum ben

Benim avuçlarım bayağı büyük
Ben bir avucu 30-40 kalori sayayım en iyisi :)
Leblebi insanın açlığını dindiriyor, çok faydalı gerçekten
Beyaz ya da sarı leblebi fark etmiyor değil mi?

Benim avuçlarım bayağı büyük
Ben bir avucu 30-40 kalori sayayım en iyisi :)
Leblebi insanın açlığını dindiriyor, çok faydalı gerçekten
Beyaz ya da sarı leblebi fark etmiyor değil mi?

ayyy çok güldüm cnm yaaben kavrulmuş sarı leblebi alıyorum.

yaa kızlarrrrrrr aglamak istiyorum biri beni durdursunnn, cumaa gunu aksam tatlı krizim tutmustu. Haftasonu cumayı arattı Regl oldum dün ondan bu krizim ama verdigim kilolar yalan oluyor ( Dün ve bugun guzelce kahvaltımı yaptım ama erkenden okula gittim. Sıkıntıdan agzım hiç bos durmadııı, hatta yanımdaki cocuklar soyle bi baktılarrr (

Leblebi ara ogun icin iyidir dedim. Dun aksam eve gelirken aldım. Aksam otururken actım afiyetce 50 gramını yedim. Yanında bimdeki zencefilli sekerlerden. Sayısını bilmiorum masa posetleriyle doldu

Dun okulda paso abur cubur yedim. 1 sampiyon ekmek, 1 paket altınbasak, 1 paket yulaflı bisküvi, 1 probis, 1 paket hanımeller, 1 paket zencefilli seker (( 6-8 tane kuru kayısı. Aksam da 50 gram sarı leblebi (( kahvaltımda recelli filandı 400-500 arasi ((

Bugun de kahvaltım 350 civarıydı, omlet yaptım. Yine okula gittim. 1 paket altınbasak ve 50 gramsarı leblebiyi hüplettim. 2 gibi yemegi acık bufe olan bi yer var oraya gittim. Ne bulduysam aldım. Dolma, sarma, mercimek koftesi, 1 dilim pizza, 1 parca tavuk, 1 köfte, 1 kroket, rus salatası (((

İki gunde de 2500 civarı alarak kilo almayı basardım ((((((((
Yarın insallah kendime dur diyebilirim. Aglamakk istiyorum yaa

hiii canım frenle biraz kendini nolur ya ben çok çikolata istersem piko yiyorum 100 kalori fln yetiyor çok tatlı istersem sakız çiğniyorum meyveli fln ama kaybetme kendini

kapatma avuçlarını ne alıyosa ye işte kapatınca çok az oluyooo

evet ya kapatınca az oluyo ya ne kadar küçükmüş avcum yaaa
bugünkü menüm de bu:
[1] Lavaş 1.3 ADET 130 130
[2] Beyaz Peynir 100 GRAM 250 250
[3] Domates 2 ADET 28 28
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[5] Zeytin (Siyah) 40 GRAM 82.8 82.8
[6] Tereyağ 5 GRAM 35.85 35.85
[7] Pekmez 0.5 YEMEK KAŞIĞI 32 32
[8] Elma 1 ADET 60 60
[9] Beyaz Leblebi 2 AVUÇ 40 40
[10] Tarhana Çorbası 1 KASE 290 290
[11] Beyaz Peynir 75 GRAM 187.5 187.5
[12] Domates 1 ADET 14 14
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[14] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5 32.5
[15] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64 64
[16] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 1389.65 kal.
çok oldu yine çok sıkılıyorum ben bu rejim işinden ya
bel oldu incecik pantolonların belleri 10 ar cm geniş gel gelelim basenler de baldırda tık yok

selam kizlar ben nerdeyse 2 haftadir 1500 kaloriyi geçmiyordum ama bugün azda olsa geçtim ama pi$man degilim üstelik o kadar doydumki anlatamam
sabah 600kal
ara : kai$ik kuru meyveli leblebi falan : 160
ak$am:
lava$ ekmegi 300
izgara tavuk (çok az) 80
1-2 ka$ik pilav : 80
2 ka$ik çorba : 40
kestane kebap : 250

TOPLAM : 1560 yani 1600
spor yok ama bol su var

aslinda peynirli gözleme yedim ama ne hamurunda nede di$inda yag yoktu, o yüzden lava$ ekmegi gibi saydim, 1 tane yemi$imdir orta boydu, peynirli oldugu için 300 dedim umarim fazla degildir :)

hanoi bence kendini yemek konusunda çok kisitladigin için i$tah patlamasi oluyor, regim döneminde eger canin bir $ey çekiyorsa bir lokmada olsa yemen gerekiyor, Allah korusun kisitlaya kisitlaya bulimia hastaligi oluyor maalesef

medusa, bence basenlerin sonradan gidecek, ama eger poponun alt tarafindan vermek istiyorsan ko$man gerekiyor, bende i$e yaradi, ama gel gelelimki üst bölgesi hala igrenç bir durumda, nasil gider ordaki yaglar, bilen varmi?

avuçların küçükse iki avuç ye cnmmbasenlerini kapı pervazları yada duvara vurarak ez cnmm .kollarını kaldır yan taraflarını 50 şer kere vur ama çokda zedeleme. bi arkadaşım öyle yaptı inannılmaz gitti basenleri

hanoi hiç üzülme cnmm.bende bir gün böyle abartmıştım.iki gün sonra 400 grm gitti benden

leyya cnm üst bölge derken karnınmı var:26:

günaydın herkese.busabah yürüyüşümü yaptım ve geçen hafta kilo veremediğim için haftaya detoksla başlayayım dedim.geçenlerde medusanın yaptığı detoks hoşuma gitmişti.şimdiye kadar hiç ekmeksiz gün geçirmedim,1 dilimde olsa her öğünümde muhakkak olur.bakalım ekmeksiz nasıl olacak.
yalnız medusa ben 1 porsiyon tavuk, 1 porsiyon ızgara köfte kaç gram oluyor onu bilemedim, belirtirsen çok sevinirim.

günaydın kızlar ben hastalanmadan önce yani yaklaşık 10 gün önce tartıldım 65.8 dim.bu sabah çıktım 64.5.Haftasonu abarttım amam biraz.
annem sütlaç yapmış 2 günde 1 er kase yedim.dün akşam birde döner yedim.Haftasonu abartmasam belki daha düşük çıkacaktım ama neyse inşallah kilo vermem devam eder.
Bu sabah yine hafta içi düzenime döndüm:1 dilim kepekli ekmek:60
1/2 kk peynir:40
5 adet zeytin:35
1 tatlı kaşığı kuburnu ezmesi:60
3 yarım ceviz:80

ara:2 adet light bisküvi:34
Toplam:249 cl ile başaldık hadi hayırlısı

herkescikleree gunaydın ve ıyı haftalaarrrr....

yenı gelen arkadslar hoş geldinizz..:)))

bende hsonuu her zamankı gıbı klasık kacamaklarımı yaptım ama bu sefer cok abartmadımm.... bu hafta ınsallah 2 gunluk detoks yapmayı dusunuyorumm carsam ve persembe gunlerıı .... havalar ıyıce ısındı ve kılo vermeyı hızlandırmak lazım..

hsonu uzunzamandır gorusmedıgımarkadsalrımla gorustum vee acayıp moral oldu bana cok kılo verdıgımıı ve cok ıyı oldugumu soyledıler hatta daha kılo verme dedıler.. fakat ben bı 5 kg daha verıcem ınsallahh :))))))))

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON 266.00
[2] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160.00
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59.00
[4] Kuru kayısı 3 adet 54.00
[5] CEVİZ 1 adet 27.00
[6] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON 266.00
[7] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45.00
[8] Elma 1 ADET 60.00

toplam 937 kl

bugun butun gun yıyecekelrımmm bunlarr.... yanında tabıkısı 3 bardak yesılcay ve bıtkı cayı 3 lt su 1 saat yuruyus..

Herkese merhaba sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım sonrada aşağıda yazdıklarımı yedim spor yaptığım için özellikle protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum 2 gündürde hiç ekmek yemiyorum içtiğim çorbadan meyvelerden gerekli karbonhidratımı aldığımı düşünüyorum işte bu sabah yediklerim

[1] yumurta 1 adet 80
[2] pınar light süt 1 100 ml 35
[3] Çökelek (lor peyniri) 100 GRAM 81
[4] CEVİZ 1 adet 27
Toplam : 223 kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…