Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
noldu kızlar cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoduk kimseler yokkmu kilo bildiren

canim hala dirimi yapiyoruz

yine hüsran yine hüsran..... 63.6 kiloyum yani bu hafta 1.4 kilo almi$im, ve yine agliyorum...

canim gelecek hafta gidicem, bugün annemlede konu$tuk, dediki bende farkettim ne yiyorsunki takip ediyorum, sende bir anormallik var bu yemeye 7 kilo alinirmi dedi, bende odama çekildim agladim, bu benim kaderim
sabah :
1 litre sicak su
1 y. ka$igi dere otu 10
ögle :
1 yumurta (küçük) 70
light peynir 80
1 kk beyaz peynir 100

toplam 260 kal

Canım kaderim deyip kabullenme lütfen bu yemeyle kilo alıyorsan mutlaka bi sorun vardır muhakkak bi doktora görün tiroidlerine falan herbişeyine baktır işte yol yakınken bu kilo alma durumuna bi dur de

Kızlar bugün iştahım çok açık ya herbişeyden yemek istiyorum şu günüde kazasız belasız atlatsaydım işte yediklerim:
[1] yumurta 1.5 adet 120
[2] Börek 0.5 PORSİYON 165
[3] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[4] Elma 1.5 ADET 90
[5] Sade Kek 1 DİLİM 146
[6] Puding (vanilyalı) 0.2 PORSİYON 30
[7] Lor Kurabiyesi 0.5 ADET 50
[8] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[9] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
Toplam : 982 kal.
Arada bir meyve akşamda ıspanak yiyeceğim yanlız ben sebze yemeklerini çok az yağla yapıyorum kalorinin bu kadar çok olacağını düşünmüyorum ama yinede 1 porsiyon diye hesaplattım

Sormacanım ya kilo az bi fazlalığın olunca kilo vermekte zor oluyor işte bende 61 kiloyum 57 olmak istiyorum boğazıma dur diyebilsem vercemde o irade de bende yok işte çok kızıyorum kendime çooook:95::95::95::95:

Sormacanım ya kilo az bi fazlalığın olunca kilo vermekte zor oluyor işte bende 61 kiloyum 57 olmak istiyorum boğazıma dur diyebilsem vercemde o irade de bende yok işte çok kızıyorum kendime çooook:95::95::95::95:

haklısın cnm kilo azaldıkça vermekte zorlaşıyor amaaaa bunu da vericez dimi bu yıl olmasa bile diyorum ben bu kilomda kalsam sabit seneye de o 5 kiloyu veririm inşallah.. yeterki bi kilom sabitlensim...
benim kilom 62.8 bu sabah...2 haftadır62.2 ile 62.8 arasındayım... bugünkü menüm hüsran toplamadım daha ama 1700 cal kesin yani

eda gelecek hafta gidecegim doktora canim, benimde canima tak etti artik, psikolojimin bozuldugunu farkediyorum, her tartilmadan sonra agliyorum çokcuk gibi...
bugün kendimi az çok protein diyeti ali$tirayim diye protein agirlikli beslenmeye çali$tim ama ak$am dügün vardi, en az zararla atlatmayi denedimmm
sabah :
1 litre sicak su
1 y. ka$igi dere otu 10
ögle :1 yumurta (küçük) 70
light peynir 80
1 kk beyaz peynir 100
ara :
2 çatal beyaz peynir 40
krem peynir 66
ak$am :
bir kase leblebi 250
bir avuç çekirdek 50
2 lokma lahmacun (ya dügünde lahmacun vardi ama ben leblebiyle idare ettim) 50
tur$u 50

toplam : 770 kal

en az 3 litre su spor olarakta bütün gün temizlik + biraz halay çektim

kızlar ya kalori hesabıyla nnasıl kilo verılıyor bana kısaca anlatabılırmısınız ben herseyın az cok kalorılerını bılıom...gunluk zayıflamak ıcın nekadar kalorı alınmalı ????boy 1.60 kılo 58 benım normal hareketlıyım..bırde önerılerınız varsa beklıom benımde hazırana kadar 50 52 olim yeter yardım lutfen

selam adanaadana, ilk önce günlük kalori ihtiyacini hesapliyorsun, herhangi bir sitede günlük kalori ihtiyaci yaz ve hesaplat, bence senin için 1800 kaloridir, sonra o kaloriyi azaltiyorsun, mesela sen 1300 kalori alirsan gün boyu, istedigin kiloya ula$abilirsin, burayada menününü yazabilirsin :)

bugün yediklerim
sabah ve ögle kari$ti :
ka$ar peyniri 80
beyaz peynir 50
lor peyniri 60
light peynir 50
dereotu 10
ara :
bir lokma ekmekle birazcik çokokrem 50

toplam 300 kalori
ak$ama ne var henüz bilmiyorumm

mesela ben sımdıye kadar yedıklerımı saysam bı bakarmısınız kalorısı kaç????

1 fıncan neskafe sekersız
1 poğaça buyuk
5 adet eti burçak
1 portakal
bir el kadar pestil
10 tane beypazarı kurusu ama kucugunden

kızlar sımdı ben aksamı hafıfmı yemelıyım kac kaloırıdır bunlar

selam adanaadana kalorisepeti.com dan aldigin kalorileri hesaplayabilirsin
bugün dügündeydim ve kalorimde artti ama geçmedimm
sabah ve ögle 300kal
ara 1-2 lokma tavuk 20
ak$am :
kuru yemi$ 350kal
petibör ve bir büyük lokum 120
ha$lanmi$ dana eti 150
bir çatal bulgur pilavi 30
tur$u 20
toplam 1000 kal

Slm kızlar hafta sonu benimde sonum oldu resmen yine çok abarttım yaaa lahmacun pide dondurma çikolata kızartma sigara böreği...önüme ne gelirse yedim napcaaam ben şimdi yaa off bütün bi hafta yaptığım yürüyüşler boşuna gitti sankibikaç kilo verdim diye şımardım hemen verdiğim kiloları geri almasam bari..Önümüzdeki iki gün ekmek ve şekeri sıfırlayacam dengelemek için aslında bu hafta hiç yememem lazım ama perşembe günüm var yememem imkansız en azından yaptıklarımın tadına bakmam gerek.. Ama ne olursa olsun bu hafta ipin ucunu kaçırmayacağım buna emin olabilirsiniz hepimize bol kalorisiz bir hafta diliyorum

nerde millet ya
bugünkü menüm akşamı meyveyle geçiştirdim gibi biş oldu :
[1] Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50 50
[2] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90 90
[3] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[6] Çilek 75 gr 27.75 27.75
[7] Kuru Üzüm 20 gr 60 60
[8] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[9] Malta Eriği (16 gr) 1 adet 8 8
[10] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[11] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 2 PORSİYON 536 536
[12] Elma 0.5 ADET 30 30
[13] Portakal 0.5 ADET 25 25
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[15] Kuru Üzüm 20 gr 60 60
Toplam : 1138.25 kal.

selam kizlarr, evet ya kimse yok :)
edaca bence üzülme diyettesin diye gününü yemeden geçirme bence, ben eskiden sizler gibi kilo verebilirken, misafir geldiginde abartmadan hepsinden yerdim ve kilomu kontrol edebiliyordum, mesela sabah kahvaltida bir bardak süt içersin, ögleyede gününde yaptigin $eylerden yersin, ak$amda ha$lanmi$ sebze falan yersin, ben öyle yapiyordum, nerde eski günlerimm (eski derken 5 ay öncesinden bahsediyorumm offf)
bugün tatli $eyler yedim maalesef, güya dikkat edecektim, kalorimi saymadim bile, $imdi yazarken hesaplicammm
sabah ve ögle
dere otu 10
bir litre sicak su
1 ha$lanmi$ küçük yumurta 60
light peynir 70
lor peyniri 50
yarim dilim kek 100
ara
yarim dilim nutellali kek 150
bir activia 68
bitter çikolata 150
ak$am
biraz tavuk 100
2 yemek ka$igi pilav 100
biraz patates 60
çikolata 150

toplam 920 kalori ben daha fazla aldigimi saniyordum, spor yapmadim ama hiçte oturmadim, mutfak dolaplari silin, bütün tabaklari çama$ir suyula yikadim makinaya düzdüm, 2 makina çama$iri astim, mutfagi sildim, yemek pi$irdim, bahçeye sarimsak diktim, çopleri indirdim, odami topladim, ak$am tekrar bula$iklari makinadan çikarip yerle$tirdim tekrar dizdimmm oooo uzadi gitti, sandalyeye ine çika yoruldum falan derken zaman su gibi geçti :) sanirim yediklerimi eritmi$imdir

selam kızllar umarım herkes ıyıdırr...

benım hsonu fena degıldı yıne kacamaklı tabıkı aslında ona kacamakda demıyelımm rahatt 2 gundur cunkı hsonları ben cok sıkmıyorumm , ama bu hsonu cok abartmadım şukur:))))) sadece su ıcemedım cok fazlaa onun harıcınde gayet ıyıydıı bence:)))))

selam kizlar iyi haftalarr, epak dukan diyetine ba$ladinmi? ben elimden geldigi kadariyla protein agirlikli besleniyorum ama bugün i$tahim çok açik off
sabah ve ögle kari$ti
dere otu 10
1 lokma ekmek 10
beyaz peynir 100
lor peynir 100
light penir 60
2 lokmalik turta 50
çok az omlet 20

toplam 350 kal

yok tatlım yaa daha baslayamadım alısverıs yapmam lazımm ılk once..:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…