Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
slm kzlar.. 2 haftadır 62 deyim 10 kilo verdim taıldım.. nette araştırdım da 10 kilo verince normalmiş durması.. bu durum 6-8 hafta bile sürebilirmiş pes etmeyin diyor.. hatta yazıyı kopyalayım durun
bugünkü menüm:
[1] Süt 0.2 LİTRE 136 136
[2] Domates 2 ADET 28 28
[3] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[4] Kuru Pasta 2 ADET 150 150
[5] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5 137.5
[6] Beyaz Peynir (yağsız) 80 GRAM 80 80
[7] Sigara Böreği (peynirli) 2 ADET 50 50
[8] Elma 0.5 ADET 30 30
[9] Malta Eriği (16 gr) 3 adet 24 24
[10] Çilek 80 gr 29.6 29.6
[11] Fındık 20 GRAM 130 130
[12] Kabak Yemeği 1 TABAK 240 240
[13] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 1 ADET 70 70
[14] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[15] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 136
[16] Soğan (kuru) 30 gr 11.4 11.4
Toplam : 1357 kal.
böle 1300lerdeyim hep.. kendimi sıkmıyorum bu ara canımn istediğinden az da olsa yiyorum.. bi süre böle gideyim bakalım

Kilo vermem durdu neden,ne yapmalıyım,ne yaplıyız,kilo vermem yavaşladı,genelde devamlı kilo vermeye çalışanların baş derdi diyet yapıyor yada doktor kontrolünde,yada kendini birşekilde kendi diyetleriyle ,sporla kilo vermeye çalışanların baş derdi ,dikkat ettiyseni 5, ila 10 kilo verdiğinizde kilo verme yavaşlama durumuna yada durma noktasına gelir ya bıkıp usanıp bırakırız yada veremiyorum der krizlere gireriz ,Arkadaşlar kilo vermek okadar kolay iş değil heleki sağlıklı kilo vermek kolay değil doktorların söylediğine göre söyliyeyim işte o durduğu yada yavaşladığı esnada ne yapıyorsanız sakın vaz geçmeyin vücut metobolizması ne olduğunu anlıyamıyor aldığı yağ oranının altına indiği için vücut kendini zorluyor işte bu zorlama esnasında kendinize dikkat edin sağlığınız bozulmasın ve sabırlı olun zaman içinde o noktadan sonra yavaş yavaş vermeye başlayacaksınız bunu sakın unutmayın aytıca spor en az 45 dakka yapmayıda ihmal etmeyin ve bildiğimiz boy ve kilo oran hesabını katarak kilo vermeye çalışın daha fazlasını veereceğim diye zararlı çıkmayın…

diyor....

slmm cnmm. yazdıklarını okudum çok haklsınnnda.sen 57 ye inmek istiyosun çok az değilmi ayrıca çok güzel kilo vermişsin seni tebrik ediyorum.ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu

selammm bugünki yediklerim
sabah ve ögle 160 kal
ara : yogurt 80
ak$am:
çok küçük bir parça yagsiz tavuk : 50
yarim köfte (yagsiz) 30 (emin degilim)
6-7 tane yaprak sarma : 180
salata : 80
ara :
1 tane $eker : 30
kaju : 80
leblebi : 30
çekirdek : 120

toplam 900 kalori + 3 litre su + 100 ip atlama+ mekik+ 1 saatten az fazla yürüyü$

selam kizlar, hepinizi az kalorili günler diliyorummm, bugün yediklerim

sabah :
1 activia 68kal
ögle :
1 domates 14
yarim ye$il elma 30
ara :
1 hurma 15

toplam 130 kal

sabah :
1 activia 68kal
ögle :
1 domates 14
yarim ye$il elma 30
ara :
1 hurma 15

toplam 130 kal

bu yedıklerınle nasıl ayaktasınnn :)))))

bende sabah 1 yesıl elma oglende kucuk tavuklu salata ve 3 kepeklı etımek yedım..

Slm kızlar 2 gündür giremedim nete en son protein detoksunu yaptığımı söylemiştim şimdi sonucu bildireyim 2 günde 500 gr gitti buna şükür diyelim neyapalım 2. gün dayanamayıp biraz çilek yemiştim o etkiledi sanırım neyse yine tam gaz kalori sayımına devam edeceğim 2 gündür yediklerimi saymıyordum biraz abarttım yani:26: biran evvel toparlanmalıyım

sabah :
1 activia 68kal
ögle :
1 domates 14
yarim ye$il elma 30
ara :
1 hurma 15

toplam 130 kal

Leyya gerçektende çok az yiyorsun kalorini bukadar kısarsan tamam bir kaç kilo veririsin ama daha fazla veremezsin ilerde kilo vermek için aldığın kaloriyi daha çok kısman gerek bu da aç kalman demek nereye kadar böyle beslenebilirsinki lütfen kalorini 1000 altında tutmamaya çalış kilonu bilmiyorum ama bence şuan 1000 bile az olur

slmm cnmm. yazdıklarını okudum çok haklsınnnda.sen 57 ye inmek istiyosun çok az değilmi ayrıca çok güzel kilo vermişsin seni tebrik ediyorum.ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu

slm cnm teşekkür ederim.. boyum 163-164 anca cnm kısayım yani 57 olsun istiyorum ama olmasam da buna şükür..
kendimi bildim bileli kiloluyum.. çok diyet denemelerim oldu verdim-aldım verdim-aldım hep...
geçen yıl bu zamanlar 78 geliyordum daha öncesinde 83ü görmüşlüğüm de vardı 70li kilolardan kurtulmak hayal gibi geliyordu..
neyse geçen yıl bu sıralar hergün bir saat yürüyüş yaptım kedimce dikkat ettim ama gr oynamadı.. 1 ay filan yürüdüm.. haziran ayında kafamdan kalori saymaya başladım... 76'ya düştüm 1 ay kadar bizmanda..
sonra temmuz ayında spora yazıldım haftada 4 gün spor salonuna gittim 1.5 ay kadar memlekette.. ama gr oynamadı yine...
eylülde görev yeriem dödüm tekrar az yemeye başladım 72-73 oldum 2-3 ayda bu kilo da gittim.

enson aralık ayında tartı aldım .. 72.5 dum... nette yediklerimin kalorilerini araştırarak 1200 geçmemeye karar verdim.. ama genelde geçtim... 1300-1400 alıyordum.. sonra bu topiğe rastladım... burdan kalori sepeti sitesini öğrendim.. derken aralıktan beri 10 kilo gitti çok şükür.. ama arada memlekete gidince 15 tatilde filan yapmadım diyet..

yani cnm kısacası çok uzattım 1 yılda zaman zaman ara vererek 15-16 kilo verdim.. kendim bile inanamıyorum umarım yağden vermişimdir..

69.9 geldiğimde 6 lı rakamlar gördüüm diye nasıl sevinmiştim çığlık atmıştım sabah
şimdi de 50leri görsem bi diyorum işte...

kızlar ben onumzudekı hafta 5 gun dukan dıyetını denemeyı dusunuyorum, daha once yapanınız varmıı :26::26::26:

Canım maşallah 15 kiloyu vermek hiç kolay değil ben 5 kilo verecem diye canım çıkıyor valla sen zoru başarmışın tebrik ederim

Canım maşallah 15 kiloyu vermek hiç kolay değil ben 5 kilo verecem diye canım çıkıyor valla sen zoru başarmışın tebrik ederim

teşekkür ederim cnm ama benimde 5 kilo var veremiyorum onu da bir versem... bugünkü menüm:
1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50 50
[3] Domates 1 ADET 14 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[5] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[6] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64 64
[7] Elma 1 ADET 60 60
[8] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 136
[9] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[10] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[11] Sade Kek 0.1 DİLİM 14.6 14.6
[12] Fındık 15 GRAM 97.5 97.5
[13] Malta Eriği (16 gr) 2 adet 16 16
[14] Çilek 100 gr 37 37
[15] Menemen 1 PORSİYON 179 179
[16] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[17] Tarhana Çorbası 1 KASE 290 290
[18] Ekmek 0.2 DİLİM 13 13
[19] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5 89.5
Toplam : 1410 kal.

bu yedıklerınle nasıl ayaktasınnn :)))))

bende sabah 1 yesıl elma oglende kucuk tavuklu salata ve 3 kepeklı etımek yedım..

afiyet olsun canim, ayakta durabilme sebebim, her seferinde aynaya baktigimda biraz daha kilo aldigimi farketmek 2-3 hafta önce çok begenerek aldigim kiyafetlerime girememek, zayif arkada$larimin nasil kilo aldigimi sormasi vs vs... bunlarin sayesinde ayakta durdum bugün gerçi 1.5saat yürüyü$ yaparken bayagi zorlandim o ba$ka ama.....

canim ilgin için çok te$ekkür ederim ama ben bu durumda bile kilo aliyorum, kilo verebilmek benim için bir hayal, artik arkada$larla bile oyun falan yapinca "içinden bir dilek tut" deyince ben içimden "Allahim ne olur kilo vereyim diyorum"....olmayinca olmuyor (boyum 1.62 kilom 63.5, 5 ay önceki kilom 56.7)

Beni dü$ündügünüz için çok te$ekkür ederim arkada$lar

menümü yazmayi unuttum
sabah : 1 activia 68
öglen
1 domates 14
yarim elma 30
ara1 hurma 15
1 lokma ananas 10
ak$am1 y. ka$igi kiymali makarna 80
1 y. ka$igi yogurtlu makarna 50
1 y. ka$igi peynirli makarna 50
lor ve ka$ar peyniri 120
bir tabak salata 100
ara : bir kase zerde 200

toplam 737 kal

kalorim az ama 1.5 hafta evdeyim tabi kalorimde artacak maalesef offf
epak bende denicem protein diyetini ama zor ya bence, ben bugünden itibaren yapcaktim hatta somon baligi, ton baligi, az yagli yogurt ve peynir, light krem peynir ve yulaf ezmesi aldim ama bugün eve gelince makarna vardi ondan yedim maalesef

çok güzel cnm yaaa. ah bende 69 lara bi ineyimm yasinn okuycamm vallaa

bende pztesı baslamayı dusunuyorumm bakalımm ınsasallahh.. bugun sabah tatıldım 67 leı rakamalrı gordum cok sukurr.... hsonu kazasız atlatırsa super olcak..

in$allah hafta sonu abartmayiz canimm, ben protein diyetini ara$tirdim ve sadece dukan diyeti sebeleri yasakliyormu$, diyerleri sebze ve protein agirlikli yapin diyordu, ben sebzelerle yapicam, tabi ikisindede meyve yasak ekmek tatli $eker falan yasak, aslinda çok tok tutan bir diyet ama aileyle ya$ayanlar için zor, mesela ben diyet boyunca kendime ayri $eyler yapmaliyimm buda zor olan i$te...

tebrik ederim canim kilo verdigin için :) ben henüz tartilmadim, aslinda kilo aldigimi biliyorum ama yinede tartiya çikmaya cesaretim yok

canım dukan dıyetının ılk olarak atakk safhası var once onu yapmak lazım, sadece proteın yıyorusun, sonra proteın+sebze gıbı devam edıyor...

evet canim onu biliyorumda ben yabanci sitelerden baktim yakla$ik 10 tane protein diyeti var, hepside i$e yariyormu$ ama dukan haricinde digerleri sebzeyi serbest saymi, bu diyetlerin avantaji kabizligi önlemekmi$ çünkü protein kabizmu$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…