Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

canıımm cokk uzuldumm sımdık yaaaa uffff nedenn ama yaa mutlaka bır sebebı vardır bununn..... acaba yedıklerın cok az cogaltsan ama karbonhıdrat hıc yemesenn nasıl olur.... sadece sebze corbası yap mesela onu ıc 1 hafta bu taraz seyler yapsann nasıl olurr.. bende cok bıldıgımden degılde soluyorum ıstee .....:26:

canim çok saol, sanirim hem kalori sayip hemde karbonhidrat diyeti yapacagim olmadi intihar edecem töbe töbee, doktora gidecek zamanimda yokki, üstelik olsa bile bi$ey demez sadece bir hormonum dü$ük ama insülin testini yaptirmam lazimm tabi doktor yapmami kabul ederse...
bende sebze çorbasi yemeyi dü$ünüyorum yani karar verdim (tabi uygulaya bilirsem) süt ürünleri, et , beyaz et, balik ve sebze agirlikli beslencem off nedir bu çektigim ya

bencede kesınle bu sekılde beslennn bı yerde hata var ama nerdeee :26: karbonhıdarat dıyetı kolay cok zer deıl tok tutuyor senı yumurtaydı peynırdı ... ama sebze corbasını bı dene derımm bacımm ..

bencede kesınle bu sekılde beslennn bı yerde hata var ama nerdeee :26: karbonhıdarat dıyetı kolay cok zer deıl tok tutuyor senı yumurtaydı peynırdı ... ama sebze corbasını bı dene derımm bacımm ..

karbonhidrat diyetini hiç denemedim ama mutlaka denicem tek bir günlük olsa bile
birde benim bir sorunum var, ailem diyet yapmama çok kar$i bu yüzden sebze çorbasini belki yapamam ama en kolayi protein agirlikli beslenmek oluyor, zaten evde her zaman et falan pi$iyor, hiç diyet yapmiyomu$ gibi onlardan yerim artik, aslinda annemde az çok diyet yaptigimi biliyor, geçenlerde farkettimde bi$ey yemiyosun dedi, bende ama kilo aliyorum deyince doktora görün dedi çünkü oda farketti kilo aldigimi

selam kzılar benim diyet dün akşam sucuklu tost ile sonlanmış oldu.yaklaşık 1.5 kilo verdim.Ama çocuk falan olunca zorlandım o yüzden bıraktım.Umarım az yiyerek vermeye devam edebilirim.' gündürde tartılamıyorum bebeğim uyuyor tartı odasında

canım aslında sorun ya hep yahiç şeklinde beslenmemizde bunu halledip abur cuburları biraz azatsak daha farklı olucaz hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz kendini bu kadar yıpratıp psikolojini bozma

canım aslında sorun ya hep yahiç şeklinde beslenmemizde bunu halledip abur cuburları biraz azatsak daha farklı olucaz hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz kendini bu kadar yıpratıp psikolojini bozma

birakicam artik $u çokokrem, benim abur cuburum fazla yokk zaten, sadece çokokrem yiyorum 2 tatli ka$igi kadar, ama onuda birakicam artik , ba$ka çarem kalmadi..

Merhaba:) Bende kalori sayımı ile diyete başlamak istiyorum yarın. Kilo vermede oldukça zorlanıyorum bi yerden başlamam lazım.. Bu yöntemden memnun musunuz?? Bana birkaç tiyo verebilirseniz çok sevinirim

Merhaba:) Bende kalori sayımı ile diyete başlamak istiyorum yarın. Kilo vermede oldukça zorlanıyorum bi yerden başlamam lazım.. Bu yöntemden memnun musunuz?? Bana birkaç tiyo verebilirseniz çok sevinirim

merhaba hoşgeldınn, gunluk alman kaloru hesabını ınternetten hesaplat ve onun 500 kalorı asagısında larak baslıyabılırsın gunluk ortalam aılk baslarda 1300 ıyıdır.. ben genelde sebze agırlıklı beslenıyorum, 3 aya yakındır bu sekıld ebeslenıorum ve cok memnunum , hsonalrı kacamaklarım oluyorr yada ona kendımı odullendırıyorum dıyebılırzz :))))) gunde 1 saatde yuruyorum..

"epak" teşekkürler cevabın için canım Tamam netten günlük kaç kalori almam gerektiğini bi hesaplayayım. Yürüyüş keşke bende yapabilsem ama 4,5 yaşında bir oğlum var fırsat kalmıyor. Kaç kilo verdin bu yöntemle şimdiye kadar peki? Ben esasında daha hesaplatmadan günlük 800 kalori falan alayım diye düşünüyordum ama bir hesaplatayım hemen

günlük 800 cok azz , 1000 ve ustune cıkınca hemen kılo alırsın oyusden dengelemen lazım... ben 3 aya yakındır yapıyorum ama hsonalrı cok kacamak yaptım eger onalr olmasaydı suanda ıstedıgım kıloya coooookkktan gelmsıtım 75,5 ıle basladım sımdık 68 kıloyum ,, hedefım 63 64 olmak

haklısın yaaa çok düşük kalori ile başlamanın da o riski var:18: Düşünmemiştim öyle.. Ne güzel 7.5 kilo vermişin.. Ben hesaplattım 2208 kcal çıktı. 1500 ile başlasam mı ki??

haklısın yaaa çok düşük kalori ile başlamanın da o riski var:18: Düşünmemiştim öyle.. Ne güzel 7.5 kilo vermişin.. Ben hesaplattım 2208 kcal çıktı. 1500 ile başlasam mı ki??

ewettt 1400 1500 lerle baslaa sonra ındır... sen kac kılosun canım hedefın nedır?

Canım benim boyum 1.68 kilom 71-72 civarı tartılamadım cesaret edip yarın sabah tartılacağım ama o civardayım kesinlikle.. Yarın kesin başlıyorum :)

Yaaa bi süre sonra yavaşlıyor kilo verme demek hepsinde olduğu gibi Esasında öyle zamanlarda 1-2 günlük şok diyet yapıp tekrar devam etsek metabolizma hızlanır belki:S Off ne sinir işler bunlar yaaa.. Karbonhidrat diyeti yapayım dedim önce vazgeçtim çünkü kolesterolüm yükseliyor zaman zaman. Ceviz suyu ile dengeliyorum bide üstüne karbonhidrat diyeti yaparsam kolesterolüm kaç bin olur kimbilir..:26:

en guzelıı saglıklı beslennmek herseyın tadın abakarakk yasamak, ben ayda 1 2 kere detoks yapıyorumm...

ben cıkyıorum artıkk mesaımm ısyerındede bıttı burdada yarın gorusmek uzere iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…