Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

Hoşgeldin aramıza canım eğer sabırlı ve istikrarlı olursan bu diyetle çok güzel bi şekilde kilo verebilirsin

Kızlar dün bütün gün izmirdeydim gece saat 10 a kadar hiç oturmadım ve doğru dürüst bi şey yemedim akşam eve 11 gibi geldim kurt gibide açtım ama bi kaç çilekle atlattım Allahtan Bu sabah dayanamayıp abarttım biraz işte şuana kadar yediklerim

[1] Çiğ Börek 2 ADET 320
[2] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[3] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[5] Elma 2 ADET 120
[6] Nutella 20 GRAM 108
Toplam : 853 kal.

Elimde bi 500 kalorilik hakkım var onuda akşama kadar kullanırım artık

çiğ böreği ben de bulsam kalori falan dinlemezdim atlardım valla :) afiyet olsun,sefan olsun.

Bi sitede gördum cinsiyetini,boyunu,kilonu,yaşını yazıyosun bir de yaşam tarzı hareketlı-az hareketlı-normal fln die şıklar var onu secıosun günlük kalori ihtiyacını hesaplıo. Benim ki 1940 cıktı sizce cok mu anlamadım :S

Bende başlamak istiyorummm
Benimle beraber başLiicak oLan var mııı =//

zaten bu diyeti buradaki herkes hergün yapıyor öyle özel birgünde biriyle başlaman gerekmiyor.1940 zayıflamak yada kilo almak istemiyorsan alman gereken kaloridir.zayıflamak için en az 500 çık

selam kizlar, inanilmaz bir$ey oldu!!! ben bu hafta tamm 600gr vermi$im!!!!!!!!!!!!! inanilmaz diyorum çünkü sürekli kilo aliyordum bildiginiz gibi, oysa bu hafta daha çok kalori aldim ama protein agirlikli beslendim, galiba bana aç durmak yaramiyoda protein yariyo ki ben 600-1000 kalori alirken bile kilo aliyordum, aslinda geçen hafta sonu iki gün sadece protein aldim ve bu sayede 62.5 e dü$mü$tümm fakat davet falan derken tekrar 500gr almi$im ama cumadan cumaya bakarsak geçen hafta 63.6 kiloydum $u an 63.0 kiloyum, bakalim umarim proteine devam ederim :) :) geriye 10 kilom kaldi

bu arada doktora gidecektim ama doktorum bu hafta yokmu$ offf

bu arada kızlar son 2 gündür aşırı bir şişliğim var adetim gecikti bir türlü olmuyorne güzel kilo verirken bu şişlikle oda durdukarnım taş gibi oldu vallaşuan adet söktürücü kullanıyorum ama oda ödem veya kilo yapabilirmiş:44:bana bu konuda tavsiyede bulunacak olan varmı arkadaşlar?bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmi

mavis81 ölçülerin süper tebrik ederim manken gibisin, neden hala kilo vermek istiyorsunki? boyun kaç merak ettim :)

yani boyuma göre pek süper sayılmam36 beden pantolonlar oluyor ama çok çok güzel durmuyor henüz o yüzden en az 3-4 kilo daha gitmesi lazım canım yabu adet gecikmeside tam zamanını buldu bütün motivasyonum kayboldu valla

Senin adına çok sevindim canım yavaş yavaş vucudunu tanıyorsun ona göre bi beslenme programı uygula hadi kolay gele

canim benim boyum 1.61-1.62 ama ben 50 kiloyken çok kötü duruyordu,her yerden kemiklerim çikmi$ti o yüzden dedim neden zayiflamak istiyorsun diye
ya adet konusunda hiçbir fikrim yok, ama sogan suyunun iyi geldigini duymu$tum

Bence bi süre tartıya çıkma canım ama yaptıklarına devam et günden güne zayıfladığını hayal et adetin bitip vucüdun rahatlayınca tartıya çık verdiğin emeklerin karşılığını göreceksin mutlaka stres tüm vücudu etkiliyo biliyorsun o yüzden rahat olmaya çalış dikkatini başka yönlere ver

canim benim boyum 1.61-1.62 ama ben 50 kiloyken çok kötü duruyordu,her yerden kemiklerim çikmi$ti o yüzden dedim neden zayiflamak istiyorsun diye
ya adet konusunda hiçbir fikrim yok, ama sogan suyunun iyi geldigini duymu$tum

canım belki senin kemiklerin iridir ondan öyle duruyordur:44:ben minyon yapılıyım sadece yüzüm biraz toplu birde göğüs kısmım

tavsiyelerin için teşekkürler canım gerçekten çok stres yapıyor hormonlarım tavan yaptı sanırıminşallah dediğin gibi olur canım adetimi görüp bittikten sonra tartıya çıkayım inşallah hayal kırıklığına uğramam:18:aslında yarın son günümdü diyette ama ben bugünden bitirip yarın bitki çayları içeyim hem rahatlatır hemde belki ödemi biraz atarım

canım belki senin kemiklerin iridir ondan öyle duruyordur:44:ben minyon yapılıyım sadece yüzüm biraz toplu birde göğüs kısmım

evet canim kemiklerim iri ama çok güzel bir fizigim vardi ah ah nerde o günler, tabi kiyafetlerin hepsi yaki$iyordu herkes çok begeniyordu, fakat yere uzaninca kemiklerim batiyordu, ve birgün annem beni atletle görünce ayyy ne çirkin kemiklerinnnn demi$ti o kadar çikiyodu yani, demekki herkesin farkli yapisi varmi$...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…