evet canim kemiklerim iri ama çok güzel bir fizigim vardi ah ah nerde o günler, tabi kiyafetlerin hepsi yaki$iyordu herkes çok begeniyordu, fakat yere uzaninca kemiklerim batiyordu, ve birgün annem beni atletle görünce ayyy ne çirkin kemiklerinnnn demi$ti o kadar çikiyodu yani, demekki herkesin farkli yapisi varmi$...
slm arkadaşlar
bana çeyrek ekmek tavuk dönerin kalorisini söyleyecek birisi var mı acaba rica etsem :26:
İçindeki ketçap, mayonez, patates miktarına göre kalorisi çok fark ediyor.
Ama ortalama olarak 400 kalori, çeyrek döner yediysen 100 kalori almış olursun.
cevabın için teşekkür ederim
içinde ketçap mayonez vs hiç birisi yok sadece bol yeşillik ve tavuk döner bu kadarcık
bu kaç kalori eder çeyrek ekmek ayriyeten kaç kalori eder
ikisine birden 100 kalori çok az kalmaz mı sizce
kızlar nerdesiniz yaaa!!
ben geçen hafta 61.3 düm bu hafta 60.8....
ben burdayım :) 67 ile basşladım 2 hafta önce, 65im şimdi :)
buraya da ticker koysam iyi olur sanki?!
kızlar nolur bana bir akıl verin.. daha kesin degil ama büyük ihtimalle pko luyum..önümüzdeki ay yapılacak bazı detaylı kan testleriyle ortaya cıkacak. 19 yasındayım eskiden 65 kg boy 160dı 40-42 beden giyiyordm balıketli normaldi oysa su anda 80im.. cok zor kilo veriyorm bu 15 kgyi atmam gerekiyor ama cok zorlanıyorm nolur bana bir akıl verin normaldede öle çok fazla tatlıya agır yiyecege ilgim yoktu ama işte.. bide su anda yurtdsında okuyorm 3 aylık tatil için istanbla geri dönecegim 1 haftaya inşallah o zmn yoluna girer hersey
kızlar nerdesiniz yaaa!!
ben geçen hafta 61.3 düm bu hafta 60.8....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?