Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

evet canım haklısın herkesin vücut şekli farklı.armut tip elma tip kum saati tip....uzar giderevet bende doğum öncesi halime bir dönebilseydim off offfdoğum yapınca daha da zorlaşıyormuş bekar olsam şimdiye çoktan gitmişti valla

slm kızlar.. çok mutluyum çünkü kilo vermem durmuştu.. yaklaşık 3 hafta 62.4-62.8 arasında gittim geldi.. ama şu ana 61.3'üm 1 kilo daha gitti .. iyi ki sabretteim ve nasılsa veremiyorum diye çok bozmadım... ortalama 1400 cal aldım... böle devam eder inşallah
bugünkü menüm:
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 75 GRAM 75 75
[3] Domates 1 ADET 14 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[5] Ayran (240gr!) 1 bardak 90 90
[6] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[7] Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50 50
[8] Domates 1 ADET 14 14
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[10] ülker ikram cevizli kremalı 2 adet 82.6 82.6
[11] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36 51.36
[12] Patates Cipsi 3 gr 17.04 17.04
[13] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58 58
[14] Fındık 10 GRAM 65 65
[15] Yaz Türlüsü 1.5 PORSİYON 331.5 331.5
[16] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[17] Kuru Üzüm 20 gr 60 60
[18] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
Toplam : 1307.5 kal.

arkadaslarrr bn 3 gündür kalori hesabı yapıyorum ve her gün 1 saat yürüyorum tempolu olarakkk. cidden en saglıklısı buu..kendinizi ödüllendirin arara bn mesela biraz önce dondurma yedm 200 kalori gayet iyi :)

Herkese günaydın sabah erkenden kalkıp 1.5 saat yürüdüm geldim ardından kahvaltımı ettim işte yediklerim:
[1] yumurta 2 adet 160
[2] pınar light süt 2 100 ml 70
[3] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 50 GRAM 80.5
Toplam : 310.5 kal.
Bugün çok karbonhidrat almamaya çalışacağım son günlerde biraz fazla kaçırdım hamur işlerini dengelemek istiyorum..

Hiç kimse yazmamış Nerdesiniz kızlar yaaa kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum kendimi bıraktınızmı diyeti yoksa

Şuana kadar yediklerim:
[1] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[2] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[3] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON 266
[4] Bitter Çikolata 20 GRAM 144
[5] Elma 2 ADET 120
Toplam : 687.5 kal.

slm arkadaşlar
bana çeyrek ekmek tavuk dönerin kalorisini söyleyecek birisi var mı acaba rica etsem
:26:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
bana çeyrek ekmek tavuk dönerin kalorisini söyleyecek birisi var mı acaba rica etsem
:26:

İçindeki ketçap, mayonez, patates miktarına göre kalorisi çok fark ediyor.
Ama ortalama olarak 400 kalori, çeyrek döner yediysen 100 kalori almış olursun.

slm kızlar.. hafyasonu faciası yaşadım dün 2500cal bugün 1700 cal
hafta içine göre daha hareketliydim allahtan
telafi haftası olcak bu hafta inşallah

telafi edesin canimmm

ben artik biraktim :) bu hafta 1400 kalorinin altina inmedim artik karbonhidrat diyeti yapacagim yani yapmayi planliyorumm bakalim çokokremsiz durabilecekmiyim, bu yüzden bugün her istedigimi yedimm zaten her durumda kilo aldigim için en azindan içim yanmaz yedimde aldim derim diye yedim, iyiki $eker komasina girmedim

ben de başladım buna teyzemi 9 kilo vermiş görünce ve ne kadar kolay ve rahat olduğunu anlayınca yapmasam olmazdı

elimde bir kitap, geçen seneden kalan bir diyet günlüğü ve kullandığım bir internet sitesi var. salı günü başladım, bütün hafta gayet iyi geçti.

170 boyundayım, 67 kiloyum. öncelikli hedefim 62-63 olsa da asıl hedefim 57 kilo olmak. günlük1000 kalori hedefim ama ilk haftamı rahat tutayım dedim, geçiş olsun, bu haftalık ortalamam 1100 filan.

normalde bir beuty blogger olan ben ayrıca bir de bunun için blog tutmaya başladım, şimdilik kapalı ama belki açarım sonra, biraz kilo vereyim de ondan sonra, rezil olmayalım bi de di mi

e hadi hoşbulduk :)

İçindeki ketçap, mayonez, patates miktarına göre kalorisi çok fark ediyor.
Ama ortalama olarak 400 kalori, çeyrek döner yediysen 100 kalori almış olursun.

cevabın için teşekkür ederim
içinde ketçap mayonez vs hiç birisi yok sadece bol yeşillik ve tavuk döner bu kadarcık
bu kaç kalori eder çeyrek ekmek ayriyeten kaç kalori eder
ikisine birden 100 kalori çok az kalmaz mı sizce

merhaba, baktım da netten birazcık, yarım ekmek için 90-100 kalori diyorlar, yuvarlak sandviçlere konulan miktar da yaklaşık 200 kalori filanmış. yani 300 diyebiliriz sanırım. içine kaç gram koyduklarını biliyorsan daha detaylı olabilir ama ortalama böyledir :) afiyet olsun

kızlar nolur bana bir akıl verin.. daha kesin degil ama büyük ihtimalle pko luyum..önümüzdeki ay yapılacak bazı detaylı kan testleriyle ortaya cıkacak. 19 yasındayım eskiden 65 kg boy 160dı 40-42 beden giyiyordm balıketli normaldi oysa su anda 80im.. cok zor kilo veriyorm bu 15 kgyi atmam gerekiyor ama cok zorlanıyorm nolur bana bir akıl verin normaldede öle çok fazla tatlıya agır yiyecege ilgim yoktu ama işte.. bide su anda yurtdsında okuyorm 3 aylık tatil için istanbla geri dönecegim 1 haftaya inşallah o zmn yoluna girer hersey

Slm kızlar epeydir uğrayamadım buraya ama diyete devam ediyorum bugün saymadım yediklerimi yarın daha titiz davranacam inşallah yarın görüşmek dileğiyle sizlerinde günlük beslenme listenizi bekliyorum byeee:80::80::80:

Mrb canım bence tam yerine gelmişsin kalori sayımı yöntemi bence tüm diyetlerin içinde en sağlıklı olanı öncelikle günlük alman gereken kaloriyi hesaplat ondanda bi 500 kalori eksik beslen ayrıca hergün sporunu yap gayet sağlıklı bi şekilde kurtulabilirsin ..Burda en önemli görev sana düşüyor biliyorsun azim ve sabırla devam etmelisin 15 kilo verilmeyecek bi kilo değil önce verebileğine inan kendine güven gersi gelir zaten hadi kolay gele

kızlar nerdesiniz yaaa!!
ben geçen hafta 61.3 düm bu hafta 60.8....

Maşallah canım çok istikrarlı gidiyorsun benim tartı bi eksik bi fazla gösteriyor moralim bozuluyor o yüzden bi süre tartılmamaya karar verdim 1 ay sonra sonuçları bildiririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…