Selam,
Uzun zaman boyunca yazma fırsatım olmadı ama diyete devam ettim.
Kalori diyeti değil de protein diyeti yaptım ve verip de almış olduğum kilonun 3 kilo kadarını bir kez daha verdim :)
Bu kez neden bu kadar yavaş gitti anlamış değilim !
Biraz değişiklik yaparak bir süreliğine bu diyete dönüyorum tekrar, ara ara diyet değiştirmek işe yarıyor bende, belki 3 kilo sınırını aşarım bu şekilde.
Medusa, başladığın günden beri az ama istikrarlı bir şekilde ilerleyerek çok güzel kilo verdin.
68'lerde başladın diye hatırlıyorum, umarım yanılmıyorumdur.
Tebrik ederim canım
evet canım bu topiğe yazmaya başladığımda 68 lerdeydim... gayet yavaş gitti ayda ort. 2 kilo ama ben 1200ün üstünde aldım hep kalorimi. ort. 1400 cal aldım diyebilirim... şimdi 60.5.. şu halimle 27 beden kota girdimm yeni aldım çok mutluyum:))))))) iç bacağımda bir top yağ var ondan da kurtulsam çok daha güzel olucak ama bakalım... devam ediyorum çok sıkı değil ama.. ort 1400 cal. almaya devam.. tabi kilo azalınca vermem daha da az az olacak ama ben sağlam vermek ve geri almak istemiyorum.. inşallah öle de olur... sağol tatlım bu arada
Tekrar tebrik ederim Medusacım
Ben de bir gün 27 bedeni görürüm inşallah :)
Selam herkese, ben de kalori sayimi yapmak istiyorum, tek tek meyvelerin sebzelerin kalorisini hesaplamak kolay da, pismis yemek, ogun olarak bulamadim, ozelden site tavsiye edermisiniz. En dogru ve zengin kalori cetvelini nerede bulabilirim?
bu şekilde 69.3 geliyorum.. devam bakalım neler olacak...:)
kizlar tebrik ederim sizi helal olsun çok güzel kilo vermi$siniz, ne mutlu size, bir haftada bir kaç gram verdim diye veya bekledigimden daha az verdim diye üzülmeyin, ke$ke bende sizin gibi olsam, ke$ke bende haftada 100gr versem, açliktan geberdigim günlerde oldu, su içe içe ba$imin döndügü günlerde oldu, dengeli beslendigim günlerde oldu, sonuç ne mi? kilo aldim yine kilo aldim, bende demek isterdimki foruma yazali $u kadar kilo verdim diye ama nerde, ben foruma ilk mesajimi yazdigimda 57-58 kiloydum $u anda ise 63 kiloyum tabi eger yine kilo almadiysam, kizlar bünyenizin kiymetini bilin, herkes irade meselesi veya kafada bitiyor diyor ama bende ikiside var ama kilo verme yok, sizler adina çok seviniyorum yanli$ anlamayin ama ben yazdiklarinizi okuyunca gözlerim doldu $u an aglamamak için kendimi zor tutuyorum inanin kiskandim imrendim.......
kizlar tebrik ederim sizi helal olsun çok güzel kilo vermi$siniz, ne mutlu size, bir haftada bir kaç gram verdim diye veya bekledigimden daha az verdim diye üzülmeyin, ke$ke bende sizin gibi olsam, ke$ke bende haftada 100gr versem, açliktan geberdigim günlerde oldu, su içe içe ba$imin döndügü günlerde oldu, dengeli beslendigim günlerde oldu, sonuç ne mi? kilo aldim yine kilo aldim, bende demek isterdimki foruma yazali $u kadar kilo verdim diye ama nerde, ben foruma ilk mesajimi yazdigimda 57-58 kiloydum $u anda ise 63 kiloyum tabi eger yine kilo almadiysam, kizlar bünyenizin kiymetini bilin, herkes irade meselesi veya kafada bitiyor diyor ama bende ikiside var ama kilo verme yok, sizler adina çok seviniyorum yanli$ anlamayin ama ben yazdiklarinizi okuyunca gözlerim doldu $u an aglamamak için kendimi zor tutuyorum inanin kiskandim imrendim.......
arkadaşım topiğe tam hakim yada bu konuda çok bilgili biri değilim yalnız şunu biliyorumki senin gibi ne yapsa kilo veremeyen bir çok kişide ya pco ya troid yada kilo vermeye engel başka bir sorun olduğunu gördüm bence sende bir dahiliye uzmanına görünüp yine diyetisyene gitmeden yada giderek sana kalmış diyetine devam edebilirsin en azından engel olan şeyi öğrenmiş olursun
merhabalar. bende kalori sayımıyla kilolarımdan kurtulmaya başladım arkadaşlar.günlük 1200 kaloriyi geçmeden ve 6 gün boyunca 1 saat koşu bandında 5.5 km/sa hızında yürüyerek 1.7 kg vermişim.ama görünüşte sanki daha fazla vermiş gibiyim.buda sporun hediyesi sanırım.şu meşhur kalori sayımı yapan siteye üyeyim bende.ama bazı eksikleri var.mesele sarmayı, dolmayı adet olarak, yemekleri kaşık olarak, çorbayı kepçe usulu ozaman daha kolay olurdu bizim için. porsiyon dendiğinde kaç kaşığa tekabül edio bilemiyoruz ortalama hesap yapıyoruz biraz zor oluyor. ama herkese tavsiyem kalori sayımı ve diyet günlüğü.çok faydasını göreceksiniz. ama hepsinden önce beyinde bitireceksiniz zayıflama olayını. ben şimdiye kadar diyet adı altında çikolataları kızartmaları 2 şer tabak yemeği götürdümsözde ekmek yemiyordum. hiçte kilo veremedim. doğum yapalı 5 yıl oldu dahada kilo aldım en son tartıda 84ü gördüm şok oldum.ve 2 hafta önce karar verdim kesin olarak.bu akşam eşime patates kızarttım ben sadece içinden 2 tane aldım ve tarhana çorbamı içtim yoğurdumu yedim 2 tanede sarma ve bol su içtim doydum....artık beynimi de doyuruyorum midemi de ....
merhaba arkadaşlar bende kalori sayımı ile kilo vermek istiyorum ama sanki biraz karışık gibi geldi şimdi benim zayıflamam için günde kaç kalori almam gerekir bir de yediklerimi nasıl hesaplıcam bunun pratik bir yöntemi var mı?Boyum 1.67 kilom 68kg hedef kilom 58kg ne kadar sürede hedefime ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim biran önce başlamak istiyorum.......:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?