Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
kızlar bu yöntemde mesala bazı diyetler domates salatalık gibi şeyler sınırsız bunda da öyle mi yoksa onlarıda hesaplıcaz biber falan birde ben protein olarak nasıl almalıyım yumurta ve kırmızı et yemiyorum balık ve tavuk hergün küçük bir parça yemeğin yanına haşlama veya ızgara yapsam olur mu proteinsiz kalmayayım diye yardımcı olur musunuz

kalori sepeti.com adında bi site var arkadaşım.ben oraya üye oldum.hergün domates salatalık dahil ne yiyorsam ekliyorum(zaten onların pek bi kalorisi yok).toplamda 1200 ü geçmemeye çalışıyorum.protein olarak tavuk balık iyi fikir.güzel düşünmüşsün.bunların yanında.....mesela ben sabah kahvaltımı sütle yapıyorum,hem kalsiyum hem de protein için.saat 3 teki ara öğüne ayran yerleştirdim aynı sebeple.kolay gelsin canım..

Son düzenleme:

Serapçım harikasın, en başından beri çok güzel bir şekilde ilerliyordun zaten, çok tebrik ederim

Yavaş yavaş da olsa kilo veriliyor, yerinde saymak ya da kilo almaktansa az da olsa kilo vermek en güzeli, tebrik ederim canım

Domates, salatalık vs fazla kalorisi yok zaten. Sınırsız demiyim ama ne kadar yesen de çok kalori etmiyor zaten. Gün içinde yeterli miktarda protein almak metabolizmanın yavaşlamaması için önemli canım. Sabah yumurta yiyebilirsi, gün içinde herhangi bir öğününde ızgara tavuk, balık vs yiyebilirsin. Bence günün sadece bir öğününde et yemek yeterli, uzun zaman protein yemediysen 1-2 gün protein günü yaparak o günlerde daha fazla protein almaya çalışırsın. Kendimizi zorlamaya, aman olmadı ya da bir şeyleri yanlış yaptım diye üzülmeye gerek yok, vücudumuz neye ihtiyacı olduğunu belli ediyor, bizi yönlendiriyor zaten :)

merhabaa....
bu ara sık gelemiyorum çocuklara wc egitimine başlaıdm yogunum
ama plate sve yürüyüşü aksatmıyorum
kilo dumrurmum aynı yine takılmalarda yım
ama bugündne itibaren başka bir liste uyguluyorum protein agırlıklı beslenicem ve 1 hafta kadar devam edicem

dünkü listem :
SABAH:1 kutu(200ml) süt
1 dilim kepekli ekmek
1 üçgen peynir
SAAT 11:çok iş vardı.hiçbirşey yiyemedim.
ÖĞLE:fırında makarna(ucundan tırtıkladım)
etli türlü(yarısını yedim)
cacık
SAAT 3:ayran(200 ml)
SAAT 5:1 haşlanmış yumurta
AKŞAM:1 tabak yağsız patlıcan yemeği,yanında 2 kaşık yoğurt
ayrıca 1 külah dondurma,1 paket eti form mısır ve pirinç patlağı yedim.
TOPLAM KALORİ:1046.5

az önce tartıldım.79.1 kiloyum.süperim ben...süper ....

kızlar sitede dolaşırken ismini ilk defa duyduğum bir yağ yakıcı kullanıyorum bi zamandır.galiba kilo vermem bu sebeple hızlandı.

maşallah hepbera çok güzel gidiyorsun

bende 1-2 kilo daha vermek istiyorum en iyisimi 50 yi görüm dedim ne kadar verirsem veriyim kendimi yine kilolu görüyorum kıyafetlerde zayıfım ama mayo falan giydiğimde daha da zayıflamam lazım diyorum bu haftayı yine diyet yaparak geçiricem sizinde desteklerinizle yoksa tek başına olmuyor iştahımda bir açık bir açık ne yapıcam bilemiyorum

kızlar sitede dolaşırken ismini ilk defa duyduğum bir yağ yakıcı kullanıyorum bi zamandır.galiba kilo vermem bu sebeple hızlandı.

kolay gelsin canım bende başladım kal. saymaya bakalım in. kilo verebilirim bu yöntemle senin kullandığın yağ yakıcıyı merak ettim canım yazarmısın ne tür bişey çaymı yoksa ilaçmı sorun olursa özele yazabilirsin teş..

kilo vermek beyinde biter falan derlerdi.doğruymuş bacım.azim,irade,kararlılık...namaz kılmaya ilk başladığım zamanki gibi hissediyorum kendimi.azıcık bir gevşeme namazımın kazaya kalmasına sebep oluyor diye yine bugün olduğu gibi müthiş bir iç disiplinle hareket ederdim.şimdi de aynı...
ne yapmalısın biliyor musun:bismillahirrahmanirrahim,niyet ettim Allah rızası için zayıflamaya...şaka şaka.
ben 50 kiloda fıstık gibi bir hatunum de..2 kilo nedir ki,havada karada veririm ben 2 kiloyu de..acıktıkça çorba iç,salata ye...sen benden iyi bilirsin...hadi bakalım bu cumartesiye 49 ol.burdan ilan et..bekliyoruz..

hoşgeldin asl35...uruz daha iyi bilir ama hedef kaloriyi aşmayınca gerçekten bu yöntemle kilo veriliyor.hem de istediğimiz herşeyden yiyerek.bu sitede dolaşırken diyetisyen önerileri bölümündeydi galiba ,bir arkadaş, diyetisyeninin kendisine MARNYS FORLİNE CLA diye bir yağ yakıcı önerdiğini yazmış.hemen aldım.13. gün bugün.öğle yemeklerinden yarım saat önce içiyorum.kendi adıma bi yan etkisini görmedim.ama 1200 kaloriyi asla geçmedim bugüne kadar.çoğu zaman 1050 lerde kalıyor.artık hangisi yarıyor bilmem.:44::44::44:
cla,küçük şişelerde,sıvı bişey.kapağını açıp bir seferde içiyorsun.kutusunda 20 küçük şişe var.

Son düzenleme:

canım 1200 leri geçmedim diyosun hangi siteye göre hesaplattın bana yollar mısın az değil mi 1200 benim almam gereken 1758 çıkıyor bazal metobolizmada 1380 çıkıyor ben 1758 den 500 çıkırıyorum 1258 kalıyor olur mu ben dilara koçağın sitesine hesaplatım teşekkürler bu arada n e kadar çok sordum

bugünkü listem:
SABAH: kakaolu süt(200 ml)
1 dilim kepekli ekmek
1 üçgen peynir
SAAT 11:3 kepekli kraker
ÖĞLE:zeytinyağlı barbunya(yarım porsiyon)
1 dilim kepekli ekmek,2 domates
SAAT 3:100 gr yoğurt
SAAT 5:yarım sosisli milföy böreği
AKŞAM:200 gr hamsi
1 dilim ekmek
azönce 15-20 tane kiraz yedim
TOPLAM KALORİ:1022.5

geçen gün yine bu hesaplama konusunu konuşmuştuk başka biriyle.dilara koçakta rakamlar biraz abartılı diye yazmıştı bi arkadaş.ben hesaplama.net diye bi siteden hesaplamıştım kendiminkini.1200 az.haklısın.ama ben pek hareket etmiyorum.doğuştan kalça çıkığı var bende.1200 ü geçmezsem güzel kilo veriyorum.60 lı rakamlara inersem, daha makul kalori hesabı yaparım diyorum...kendi kendime....

caım bişey daha sorcam bu porsiyon işini nasıl yapıyonuz mesla yarım porsiyon yemek demişsin 1 porsiyon sebze yemeklerinde 8 yemek kaşığı mı yapıyor

cnm meraba ben bu sıteye uye oldum yalnız kafam karıstı ya hıcbısey anlamadım :26::26::26:

caım bişey daha sorcam bu porsiyon işini nasıl yapıyonuz mesla yarım porsiyon yemek demişsin 1 porsiyon sebze yemeklerinde 8 yemek kaşığı mı yapıyor

normalde 4 yemek kaşığına 1 porsiyon yazmış benim diyetisyen.ama bizim işyerindeki aşçı 2 dolu kepçe yemek veriyor.ben 2-3 kaşık yiyince yarım porsiyon diyorum ona

cnm meraba ben bu sıteye uye oldum yalnız kafam karıstı ya hıcbısey anlamadım :26::26::26:

ilk başta ben de anlamamıştım.ama deneme yanılma yoluyla öğrendim."isme göre ara" yı tıklayarak işlem yapıyorum daha çok.eskiden de az yediğimi düşünürdüm.ama bu siteye girip ,yazınca anladım az yemediğimi.inşallah sana da faydası olur arkadaşım.

selamlar.ben de yaklaşık 1,5 aydır kalorisepetine üyeyim ve devam ediyorum.arada buraya da takılsam olur mu?beni de aranıza alır mısınız?benimle aynı yöntemi yaparak zayıflama hedefi olan insanlarla olmak daha ii gelir belki...

heheheee canım hiçte şaka değil heee ben diyete başlarken aynen dediğni yaptım tam anlamıyl niyet değil fakat namaz sonrasında ki dualarımda Allah ım bana zayıflamam , boğazımı kısmam için ve her konuda nefsime uymamam için güçlü bir irade ver diye dua ettim Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür ... yarında oruçluyum Allah ın izniyle şimdi k fileksle sahurumu yaptım iftarımıda onunla yapmayı düşünüyorum tabii zayıflamak için oruç tutmuyorum yanlış anlaşılmasın mübarek günler tutmanın büyük sevabı var ama gece gece yiyip de durduk yerde kilo almayayım genelde ramazan bayramına hep +3 kilo ile girerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…