Uruzcum cok sağol canım...
Caktırma aslında 2,6 yı gordum de bugunu baz alıyorum
Senın azmıne ayrı hayranım, bılesın...
Ooo, o zaman başarı daha da büyük, senin adına çok ama çok sevindimBu duraklama sonrası ben de böyle birer ikişer koşar adımlarla hedefe ulaşmak istiyorum :)
Ben de senin azmine hayranım canım, birbirimizi hırslandırıyoruz demek ki
bende artık tartının kımıldadıgı günleir gömrmek istiyorummm
hedefimd eolmak istiyorummm
Duraksama donemınde ınsan bı telasa kapılıyor ama sonradan verdıgını gorunce kus kadar hafıflıyor degıl mı?
İnşallah canım benım kosa kosa zayıflıcaz ıns...
Bu arada 1983 yazmıyor galıba hıc degıl mı?[/FONT]
uruz
şimdi hesapladım cnm 25 diyor beden kitle endeksim
normal miş
38 giyiniyorum cnm ama üst 40-42 yni benim üst kısmım sorunlu göbegi filan fena duryor plates yapıyorum 1 haftadır
ama 2 günlük listemi yaparsam
sanırım hızlancak
Göbek bölgesi çok zor şekil alıyor, genelde basenden korkulur ama göbek basenden daha fazla zorluyor
Pilatese başlamakla iyi etmişsin, sadece yediklerini dikkat ederek ya da diyet yaparak istenen şekle ulaşmıyor o bölge.
Senin kilondaki duraklama çok uzun sürdü, bir diyet değişikliğinin nasıl sonuçlar vereceğini görmekte fayda var :) Senden güzel haberler bekliyorum canım
hoşgeldin 22merve22...kalori sayımının başlangıcı.. bu hesaplamalar yüzünden zor oluyo.ben de zor karar vermiştim.kolay gelsin canım
denemedenemedeneme..benim de artık çizelgem vaaaaaarrrr.çok uğraştım ama oldu.başardım.DA KAPLUMBAĞANIN ÜSTÜNDEKİ 32.8 NEDİR ONU ANLAMADIM..
sağol canım ya karar veremedim kızlar bu dilara koçağınkinde bazal metobolizma 1300lerde çıkıyor günlük kaloride 1700 lerde bana çok geldi ben en iyisi bazal metobolizmayı ele alayım di mi çok zormuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?