ya bende kalori sayımı yapıyorum ama kilo veremedim bazen 1000 kalori bazen biraz geçiyorum yani ortalama 1500 kalori alıyorum acaba 1500 ü azaltsam mı kilo veren arkadaşlar siz kaç kalori alarak ne kadar zamanda verdiniz?
Bayanlar 3 yemek kaşığı yağsız yoğurt yaklaşık kaç gramdır acaba?
2 dolu yemek kaşığı 100 gr. geliyor canım.
uruz ramazan için şöyle bi menü hazırladım kendime.baksana olmuş mu
İFTAR:1 kase ezogelin çorbası
4 tane yağsız kıymadan köfte
30 dakika araveririm(akşam namazını falan kılarım)
sonra
yağsız,domatesle pişirilmiş herhangi bir sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
saat 11 gibi 2 porsiyon meyve yada dondurma
SAHUR:1 hazır yufkaya 50 gr lor peyniri,1 haşlanmış patatesle hazırlanmış harcı serpip tavada yağsız kızartırım.yarısını yerim.yanında domates salatalık falan olur.çay içerim.
bu menünün kalorisi 1050 civarı..
Bayanlar 3 yemek kaşığı yağsız yoğurt yaklaşık kaç gramdır acaba?
Canım ramazan için kalori miktarını biraz daha artırabilirsin. Bol lifli gıdalardan ye ki uzun zaman açlık hissi oluşmasın. 1050 kalori aç kalacağını da düşünürsek az olabilir, ramazanda birazcık daha fazla olmasında bir sakınca olmaz :)
Eskisi kadar çok fazla gelemiyorum, kusura bakma mesajını da yeni gördüm canım, rahatsızlığım nedeniyle bilgisayar başında oturmamam gerekiyor, mümkün olduğunca az açıyorum bilgisayarı ve buraya da o arada göz atıyorum :) Herkese en önemlisi SAĞLIKLI kilo vermeler. Gerisi boş. Öptüm
spor durumun nasıldı ? bide başlarken kaç kiloydun boyun kaç yani günlük kalori ihtiyacını düşünüyorum da.... ne diyelim 13 kilo süper bişi yeni bedenin hayırlı olsunben 1100-1200 arası kaloriyle 13 kilo verdim.4 ay oldu.1000 in altına pek düşmedim.1200 ü sadece 2 defa geçtim.
spor durumun nasıldı ? bide başlarken kaç kiloydun boyun kaç yani günlük kalori ihtiyacını düşünüyorum da.... ne diyelim 13 kilo süper bişi yeni bedenin hayırlı olsun
Bayanlar,şimdi biz 3 saatte bir bir şeyler yersek ve bol su içersek,üstüne de yeşil çay takviyesi yaparsak aldığımız kalori miktarı kaç olursa olsun metabolizmamız çok yavaşlayamaz değil mi?
metabolizma yavaşlayamaz.doğru.ama çok kalorili beslenirsek kilo alırız.hem az kalorili yiyecekler tüketip,hem de sık sık beslenmek gerekiyor..
Kızlar herkese merhaba, hamileyim ve diyet yapamıyorum ama yine de dikkat etmek zorundayım, 7 aylık olduk ve ben 8-9 kilo aldım dr. da kızdı tabi...
ilk sayfalarda bir siteden söz edilmiş, günlük yediklerini yazıyorsun ve ne kadar kalori almışsın hesaplıyor bunu bilen biri özelime yazabilir mi?
en azından bebeğim için faydalı şeyler yiyip kilomu da kontrol altına almış olurum...
umarım herkes ideal kilosuna ulaşır doğum sonrası aranızdayım...
amaaannnn boşver sen doktorlarıhamileyken diyet mi olur.doğumdan sonra gel sen.biz seni zayıflatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?