Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
ya bende kalori sayımı yapıyorum ama kilo veremedim bazen 1000 kalori bazen biraz geçiyorum yani ortalama 1500 kalori alıyorum acaba 1500 ü azaltsam mı kilo veren arkadaşlar siz kaç kalori alarak ne kadar zamanda verdiniz?

ya bende kalori sayımı yapıyorum ama kilo veremedim bazen 1000 kalori bazen biraz geçiyorum yani ortalama 1500 kalori alıyorum acaba 1500 ü azaltsam mı kilo veren arkadaşlar siz kaç kalori alarak ne kadar zamanda verdiniz?

ben 1100-1200 arası kaloriyle 13 kilo verdim.4 ay oldu.1000 in altına pek düşmedim.1200 ü sadece 2 defa geçtim.

Son düzenleme:

Canım ramazan için kalori miktarını biraz daha artırabilirsin. Bol lifli gıdalardan ye ki uzun zaman açlık hissi oluşmasın. 1050 kalori aç kalacağını da düşünürsek az olabilir, ramazanda birazcık daha fazla olmasında bir sakınca olmaz :)

Eskisi kadar çok fazla gelemiyorum, kusura bakma mesajını da yeni gördüm canım, rahatsızlığım nedeniyle bilgisayar başında oturmamam gerekiyor, mümkün olduğunca az açıyorum bilgisayarı ve buraya da o arada göz atıyorum :) Herkese en önemlisi SAĞLIKLI kilo vermeler. Gerisi boş. Öptüm

Bayanlar 3 yemek kaşığı yağsız yoğurt yaklaşık kaç gramdır acaba?

ayyyy ben de benzer soruları eşime soruyormuşum..şu kaç gr bu kaç gr...geçen gün; sayende uyuşturucu satıcılarına döndüm diyor..herşeye gr olarak bakıyorum diyor..

hayırdır canım ya..çok geçmiş olsun...ay bak şimdi çok üzüldüm yaaa..ben sağlık personeliyim.yapabileceğim bişey olursa gel kız denizliye..ciddiyim..

ben 1100-1200 arası kaloriyle 13 kilo verdim.4 ay oldu.1000 in altına pek düşmedim.1200 ü sadece 2 defa geçtim.
spor durumun nasıldı ? bide başlarken kaç kiloydun boyun kaç yani günlük kalori ihtiyacını düşünüyorum da.... ne diyelim 13 kilo süper bişi yeni bedenin hayırlı olsun

spor durumun nasıldı ? bide başlarken kaç kiloydun boyun kaç yani günlük kalori ihtiyacını düşünüyorum da.... ne diyelim 13 kilo süper bişi yeni bedenin hayırlı olsun

spor yapamıyorum canım maalesef.kalça çıkığım var tek taraflıbu kiloyu oturarak verdim diyebilirim.90.3 kiloydum başlangıçta.boyum 156cm.bi 13 daha vermem lazım...olsun pek azimliyim.veririm

Bayanlar,şimdi biz 3 saatte bir bir şeyler yersek ve bol su içersek,üstüne de yeşil çay takviyesi yaparsak aldığımız kalori miktarı kaç olursa olsun metabolizmamız çok yavaşlayamaz değil mi?

Bayanlar,şimdi biz 3 saatte bir bir şeyler yersek ve bol su içersek,üstüne de yeşil çay takviyesi yaparsak aldığımız kalori miktarı kaç olursa olsun metabolizmamız çok yavaşlayamaz değil mi?

metabolizma yavaşlayamaz.doğru.ama çok kalorili beslenirsek kilo alırız.hem az kalorili yiyecekler tüketip,hem de sık sık beslenmek gerekiyor..

metabolizma yavaşlayamaz.doğru.ama çok kalorili beslenirsek kilo alırız.hem az kalorili yiyecekler tüketip,hem de sık sık beslenmek gerekiyor..

Yok zaten tam tersi az kalori alıyorum ama 3 saatten fazla midemi boş bırakmamaya gayret ediyorum.O yüzden sordum bu soruyu

ha tamam o zaman.bende de insülin direnci var.2 saatte bir ağzıma bişeyler atmazsam tatlıya saldırıyorum

Kızlar herkese merhaba, hamileyim ve diyet yapamıyorum ama yine de dikkat etmek zorundayım, 7 aylık olduk ve ben 8-9 kilo aldım dr. da kızdı tabi...
ilk sayfalarda bir siteden söz edilmiş, günlük yediklerini yazıyorsun ve ne kadar kalori almışsın hesaplıyor bunu bilen biri özelime yazabilir mi?
en azından bebeğim için faydalı şeyler yiyip kilomu da kontrol altına almış olurum...
umarım herkes ideal kilosuna ulaşır doğum sonrası aranızdayım...

amaaannnn boşver sen doktorlarıhamileyken diyet mi olur.doğumdan sonra gel sen.biz seni zayıflatırız

edwina, teşekkürler canım.. mesaj sayımdan dolayı özelden teşekkür edemedim

amaaannnn boşver sen doktorlarıhamileyken diyet mi olur.doğumdan sonra gel sen.biz seni zayıflatırız

yok diyet yapmıyorum da işte kiloma yine dikkat edeyim ama dr. fena kızdı yasakları hemen saydı, halbuki zaten hamile kaldığımda 50 kiloydum zayıf olanlar daha çok kilo alır ki ben 7 aylığım 8 kilo almışım normal ama ya neyse hayırlısıyla kızım bi, doğsun sonra buralardayım...

ben de 63 kg dan 55 e bugün itibari ile düşmüş bulunuyorum kalori sayımı ile :) hedefim 55 di ama şimdi 52 oldu . ben metabolizması çok yavaş biriyim daha önce rejim yapıp kilo aldığım da olmuştur. troid, şeker de ölçtürdüm kaç kere kilo veremediğim için ama hep normal çıktı. nihayet kalori sayımı ve spor ile vermeyi başardım. metabolizması yavaş birisinin spor yapması şart. ben önceleri hulahoop çeviriyordum yani annem el koyana kadar. sonra jimnastiğe başladım. haftada 4-5 kere 1 saat yapıyorum. ben Tülin Şahin'in nesfit hediyesi olarak verilen kitapçığında gösterdiklerine bir kaç şey ekledim, öyle yapıyorum. bir de kırmızı ve yeşil biberi elektrikli ızgara da yağsız pişirip üzerine light yoğurt döküp yiyorum çoğu kez çünkü çok az kalorisi var ve de doyurucu.. ama ben herkesten az kalori alıyorum. mesela 1200 ün altına düşmeyin diyor herkes ve hesaplara göre günde 2000 kalor almam gerekiyordu kilomu korumak için ama ben zaten hiç bir zaman 2000 kalorilik yemem ki ve buna rağmen 63 e çıkmıştım. ben başlarda 1200 kalori alıyordum, 57 ye düşünce artık sabit kaldı ben de 900 kalori falan alıyorum, aç kamıyorum ama az kalorili şeyler yiyorum sadece. 4 ayda ancak 8 kilo verebildim. benim yediğim kadar az başkası yese herhalde bi deri bir kemik kalırdı ama ne yapayım ben de böyle yaşıyorum artık.bir de bol bol meyve, domates , salatalık, marul, semiz, biber yiyorum. zaten toplasam günde 200-300 kalorilik şeyler. ben et yemediğim için her gün bir yumurta ve gevrekle beraber süt tüketiyorum protein için. eskisinden çok daha sağlıklı hissediyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…