Bu diyetle geçirdiğim ilk haftanın sonunda 1.3 kg verdim
Darısı bundan sonraki haftaların başına :)
hoşgeldin.sahilli benim de tatlı krizlerim vardı.hastanede insülin direncimi ölçtürdüm.çok yüksek çıktı.meğer benim her tatlı yememde vücudum onu kullansın diye çok fazla insülin salgılıyormuş.tabi bu da bende kısır döngüye sebep oluyormuş..ben tatlı yiyorum...o insülin salgılıyor..ben yine yiyorum...o daha çok salgılıyor...ilaç kullanmaya ve günde 6 kere yemeye başlayınca...normale döndüm..bunu sana da tavsiye ederim..ayrıca günlük alman gereken kaloriyi hesapla.net sitesinden....kalori takibini de kalori sepeti sitesinden yapabilirsin...
uruz gelinceye kadar söyleyebileceklerim bunlar..o dönünce sana daha deteylı yazar..
ay çok güldüm sana:) çok yaşa e mi?
benim de bi oğlum var ve ben şu elinde tabakla gezen annelerdenim:) çocuk yemicem demekten bıktı.
zavallı şimdi ergenlik dönemine girdi.o da diyete başladı.ay bi de iştahlı ....tabi yıllar içinde ben de açmışım çocuğun midesini...paşam sana yemek hazırlayayım diyorum.anne benden uzak dur diyor
Anlıyorum siz anneleri ve hemen her anne de sizin gibi zaten :) Ama cidden çocuğun iyiliği düşünülerek yapılsa da ilerleyen yaşlarda çok yağ deposunun olması onun zararına olacak :/ Görsel olarak tabi sizinkinde çok sorun olmaz,erkek dediğin göbekli olurAma yine de sağlığı açısından kıyamasanız da daha kontrollü yedirseniz çocuğun daha çok yararına olur bence :/ Karışmak gibi algılamayın lütfen,sadece benim başım yandı diye söylüyorum :)
Sadece yiyeceklerin kalorisine dikkat etmek ulaştırır mı bizi hedefimize?Yani mesela küçük Napoliten çikolatalar 30 kalori falan ama sonuçta diyette çikolata kesinlikle yasak.Bunun gibi kesinlikle yenilmemeli dediğiniz yiyecekler neler?
hoşgeldin canım..kalori sayımında esas, hedeflenen rakamı aşmamak..ama bunun haricinde de dikkat edilmesi gerekenler var.mesela 1 porsiyon sütteki proteine ihtiyacın var...sütü ihmal edip tatlı yersen..uzun vadede kas miktarın azalırarkadaşlar sizlere bişeyler danışmak istiyorum
kalori sayımı diyeti için mesela değişim listeleri var
atıyorum ben listemden 1dilim ekmeği 1yağı 1meyveyi 1sütü çıkartıp 1porsiyon tatlı yesem haftada 4-5 gün böyle yapsam kilo alırmıyım
kaloride 1200- 1400 aşmamak kaydı ile
sizce böyle değişim listesi kullanmak zararlımı
bide ben karpuzu çok seviyorum mesela kaloriside düşük günde 400-500 gram yesem kilo aldırırmı
bide bana kalori sayımıyla diyet hakkında bilgiler verirseniz çok sevinirim
sorularım çok oldu
hepsini yanıtlandırırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?